Помогнете ми - съпругата ми ни напусна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми - съпругата ми ни напусна
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2589 пъти
Здравейте Дами и Господа много често чета вашите историй с голям интерес никога до сега не съм се осмелявал да публикувам историята си!
Мъж съм на 35 години с съпругата ми се омъжихме след като завършихме и двамата си вишето образование, имаме 2 момчета!
Никога не сме се лишавали от нищо живеех ме много добре до като не започна работа!
След като започна работа 1 година след това тя ни напусна мен и децата с една бележка че обича неин колега и повече не я видях нито чух звънях и търсих я но без отговор! Много страдаме с децата за нея, преди 2 седмици се пребирах от работа когато най случаино видях една колежка тя ми разкажа нещо ужасяващо!
Този с когото избяга моята жена е от ромски произход нямам нищо против хората, но тя ми каза че е забелязвала как този мъж всяка сутрин сипвал в кафето на жена ми някаква течност преди това дори жена ми не го е поздравала но след известно време се влюбила в него!
Казаха ми че той и е направил магия, аз не вярвам в магий и такива глупости но незнам много съм объркан!
Майка ми ми каза че наистина съществуват магий!
Неме мислите за луд но ако знаете някоя жена или някои мъж който разваля или прави магий моля ви кажете ми!
Знам че много хора ще ме критикувате моля спестете си мнението ако не можете да ми помогнете!
Благодаря предварително ако публикувате моята объркана история!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 13d7e7640d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, не съществуват магии, а този човек, който ти ги е разказвал тези неща явно знае къде живее жена ти - отиди и говори с нея.
Знам, че ти се иска външна сила някаква си да е разрушила илюзията ти за щастие, но обикновено просто бракът не е гаранция, че някой ще остане с теб.
И все пак е глупаво да изостави децата си и не е логично - това не е нормално за една майка - намери я задължително и се уговорете поне да вижда децата.

Друго съмнение обаче имам - възможно ли е бележката да е фалшифицирана и жена ти да е станала жертва на престъпление, дари да е мъртва? Възможно ли е този човек или друг човек да са я убили или продали в проституция?
Ако нямаш контакт от толкова време с нея, защо не си я обявил за изчезнала?
Аз ако мъжът ми просто така изчезне бих го обявила веднага за изчезнал в полицията и не бих се успокоила докато не видя, че е добре, ако ще с 10 други жени да бил избягал.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6d33167126
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо си оправи правописа, а след това разваляй магиЙ

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0b1d4b4b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, и аз не вярвам в магии, ама знам за почти същия случай, който се случи пред очите ми. Пак с циганин се развива действието.

Били колеги в университета. Той се влюбил в нея, българка е. Тя дори не го поздравявала, защото той си е типичен циганин - нагъл, невъзпитан, със селски манталитет, досаден, нетактичен. Та той започна да и носи някакви баници, сладки и какво ли не и я черпеше, тя от добро възпитание само не му отказваше.

И изведнъж хоп, тя се влюби в него и то при положение, че си имаше дългогодишен приятел, с когото се предполагаше, че беше въпрос на време да се ожени. И накрая заряза приятеля си, заряза дори и родителите си, защото не я подкрепиха и избягаха в чужбина, дори и дете му родила.

Всички бяха в шок. Просто коренна разлика - както не го поздравяваше и изведнъж си зарязва целия живот и всички близки, за да избяга с него, а той освен, че е много зле като манталитет и на нищо не прилича. Толкова е грозен, че чак ти става гадно като гледаш. Няма значение, че е циганин, но е супер зле като човек и като външност. Та започвам да се замисля дали наистина не правят някакви магии тези цигани.

И най-интересното е, че една друга колежка също се черпеше от неговите баници и по едно време тя също беше хлътнала по него противно на всяка логика. А тя също не го харесваше в началото и странеше от него. А между другото той е споменавал, че баба му от време на време правела някакви магии. Знае ли човек? Прекалено много съвпадения станаха.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 218540ed8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Кaк тaкa и зaщо въпроснaтa колежкa знaе , че той и е сипвaл нещо в кaфето?! Зaедно ли живеят или зaедно рaботят?!
Използвaй товa нaй- мaлкото , зa дa подaдеш жaлбa зa издирвaнето и. Пиши че , имaш подозрения че , е държaнa против волятa , ежедневно дрогирaнa ( товa е по- вероятно , от колкото мaгии). Aко имaш контaкт с нея , ( съпругaтa ти ) лесно ще рaзбереш дaли и е повлияно чрез енергия ( мaгия). Достaтъчно е дa и сипеш в питие/хрaнa няколко кaпки от първaтa уринa , без знaчение твоя или нa някое от децaтa. Aко имa влияние , ще се почувствa кaто " събуденa " от сън , но ефектa е 1-3 дни. Кaтегорично през товa време , aко е объркaнa , не знaе зaщо е нaпрaвилa , кaквото е нaпрaвилa , нямa aдеквaтен , кaтехоричен отговор- то и е били повлияно чрез енергия.
Но ти се успокой и опитaй нaпълно зaконно дa я издириш чрез полиция със съответнaтa молбa/ жaлбa. Нещо не е нaред във товa. По съм склоннa дa вярвaм че , я дрогирвa системно , от колкото друго. Но все пaк , когaто имaш възможност зa рaзговор с нея , опитaй и товa , което ти препоръчaх. Поискaй дa и нaпрaвят изследвaния зa дрогa. И в никaкъв случaй не нaмесвaй , не коментирaй пред децaтa , нямa нуждa дa им се трови съзнaнието с подобни нещa.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 18cb8f9ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Извинявай предварително, ако историята е истинска... Прави ми впечатление обаче, че правописът е изключително зле за човек, който е завършил "више“. Освен това е интересно как идеята за магии е влязла право в съзнанието ти, без да я подложиш на анализ/критика. Според мен авторът е (1) доста необразован всъщност или (2) въпросът му не е точно този.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 455a5a60ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм автора мнгоо съм развалнуван и пиша объркано, неината колежка като са били на работа го е забелязвала как я черпи с кафе и го е забелязала да сипва нещо преди това!
Тя ми каза че може да е магия аз попринцип не вярвам в такива неща мисля че дори не существуват!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 18cb8f9ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   от 6:

Хммм... интересно започва да става. И в двата случая(този на автора и на номер 4) жените биват черпени от цигани, и в двата случая зарязват всичко и избягват с тях... Май наистина трябва да се разследват тези случаи. За магия не говоря, а за някакво опияняване!!! Вероятно има някакво вещество, което позволява на циганите да повлияят на подсъзнанието на жената...

Впрочем, в Русия има много случаи на цигани, които по някакъв "магически" начин (вероятно става въпрос за вид хипноза) успяват да накарат разни хора да им дадат пари "доброволно".

Иначе има и наркотик, наречен скополамин (потърсете в нета!) - това вещество премахва свободната воля. Само че ефектът му е краткотраен - няколко часа и понякова има халюцинации.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 38f18a6ea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Това с магиите са пълни глупости! Обаче щом ви е напуснала явно просто не е била щастлива. И това, че е почнала работа само е забързало процеса. Защото тя сигурно не е била щастлива много време, но е нямала възможност са живее сама и без доходи, а и намирането на работа освен пари, дава и самочувствие. Жената е видяла, че вече може да се справи сама и е решила, че сега е моментът. А това, че е срещнала и колега, който и е станал симпатичен само допълнително е забързало нещата, но все си мисля, че и без симпатичен колега пак е щяла да ви напусне, може би просто по-късно. Така, че не се занимавай с глупости, ами помисли как да отгледаш децата си, защото сега имат нужда от теб дори повече отколкото преди.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 90074c6104
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Допуснал си да те изпревари. Ще знаеш за друг път

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 805ba1d989
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз не вярвам в магии по принцип. Бих си обяснила подобни ситуации с това, че жените имат нужда да бъдат обичани, а такъв мъж сигурно ги кара да се чувстват много специални, обичани, сигурни...
Но се питам как една майка ще си остави двете деца и няма да ги потърси. Как така една жена ще се влюби толкова силно в друг мъж и съпругът й няма да забележи нищо?
В нашия блок имаше едно момиче - синеока, дребничка с много бяла кожа. И тя беше омъжена за мъж от ромски произход - къдрава дълга коса, ланци, татуировки, език и каквито други характеристики ви дойдат на ум. Имаха и дете. Той и беше промил мозъка, не знам детайли, но беше нещо на религиозна основа.
Това момиче замина при майка си в Гърция и там нещо и стана, за няколко месеца заряза мъжа си и даже не знае как е била с него, не иска да го вижда, взе си детето и сега той дори не знае тя къде е... странна история...

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f485ca6a92
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Тези хора които, не вярват в магии нека да не си вярват. Но аз съм на друго мнение няма вече такива жени (баби) които да развалят магии, а магиите се правят често от цигани или турци. Но да развалиш магия е доста трудно особенно, като знаеш че има доста фалшиви гледачки, кото уж ще ти развалят магия за определена сума. От магия не само че можеш да се влюбиш но може да се стигне и до смърт. Незнам как да ти помогна авторе освен да чакаш и да се молиш. Намери си друга жена отговорна и разбираща, която ще дари както теб така и децата ти с любов от която са имали нужда.

От Ж на 19

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3d9702c9cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Aвторе, ( мaкедонец или aлбaнец си:) щом знaеш къде рaботи женa ти, зaщо не си опитaл дa говориш досегa с нея? !
" Мaгия " или контрол и нaсочвaне нa енергия с цел мaнипулaция нa мисъл/ действия, в същност съществувa и е толковa нормaлно, колкото кaто щрaкнете дисзaнционното дa зaрaботи телевизорa.
Принципa е подобен нa позитивното мислене с цел привличaне нa.... кaквото визуaлизирaте/мечтaете, сaмо че товa се прaви от хорa с опит, които знaят кaк дa привлекaт бързо и нaсочaт контролирaнa и зaреденa с информaция енергия. Кaкто и дa е!
Aвторе, опитaй дa я покaниш нa рaзговор. Вaжно е дa си спокоен, дa не я обвинявaш, дa покaжеш готовност дa я изслушaш. Некa тя сaмa ти обясни причините си. Много е стрaнно женa дa си зaреже децaтa. Мъж дa, но децaтa... aз, пък и всички мaйки, които познaвaм бихме умрели и бихме убили зa отрочетaтa си.
Aко имaш възможност зa близък. контaкт с нея нa кaфе, опитaй кaквото те посъветвaх горе ( н 5 съм). Aко е дрогa обaче, нямa кaк дa докaжеш, освен aко не се подложи доброволно нa изследвaния.
В НИКAКЪВ случaй не се връзвaй нa хорa, които ще те убеждaвaт кaк ще рaзвaлят мaгия срещу пaри. Никой, който действително е зaпознaт с този свят и енергии, нямa дa ти поискa пaри повече от нормaлното " гaдaене " ( тaкивa, които си рaботят зaконно със съответния лиценз) и евентуaлно вещи/ снимкa нa женa ти. Никaкви пaри, извън обявените цени по ценорaзпис, които имaт докaзaните мaгове. И въобще не ходи по гледaчи и подобни, преди дa си рaзговaрял с женa си!
Предлaгaм ти още един вaриaнт дa провериш зa негaтивнa енергия : счупи едно яйце и го изсипи внимaтелно в стъклен, прозрaчен буркaн. Жълтъкa дa е цял. Сложи отгоре достaтъчно голямa. снимкa нa женa ти и някоя нейнa дрехa, може и обикновени чорaпи нейни, нещо което пaзи нейното днк. Остaви цялa нощ и нa сутринтa виж кaкъв е видъ нa жълтъкa. Aко е цял и цветa му е добър, знaчи нямa нищо. Aко обaче е обвит кaто пеленa ( кaто свaрен ) от белтъкa, с потъмнял цвят... имa негaтивнa енергия върху нея. Колкото по- тъмен е цветът, толковa по- лошо. Aко се случи втория вaриaнт, трябвa дa го изхвърлиш, където имa течaщa водa, зa предпочитaне рекa, кaнaл... хaйде пробвaй товa и пиши утре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d7a464d925
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако тази история и истина, на някой идва ли му на ум, че това е "магията" на наркотиците? Такова е поведението на наркоманите.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0b1d4b4b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   9, защо говориш глупости? Как ще обясниш, че си е зарязала и децата? Айде с мъжа си може да не е била щастлива, ама чак и децата си да не искаш да видиш...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 455a5a60ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Аз съм автора точно поради тази причина може би повярвах че магии съществуват защото дори веднъж несе е обадила на децата нито за празници нито за рождените им дни!
Мене ме оставете аз не съм важен важни са 2 ни деца!
Вече все повече се замислям че наистина този мъж може да е направил нещо!
Никога през живота си несъм вярвал в магии и тем подобни неща но като седнах и помислих може би има някаква сила!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 36672ce327
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Хора, темата е измислена, някое дете си играе - кой пише "више", "историй" и "магий". Не се хващайте да се обяснявате сериозно.
И кой нормален човек няма да пусне жена си за издирване в полицията, ами ще си седи с бележката... даже да не желае развод трябва да се уредят един куп отношения, несериозно е това.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1aa49d52cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Тази тема за мен е провокация: авторът яко се "пъне" да прави правописни грешки и твърди, че е с "више". Целта явно е да разгневи правописната полиция. ;)
А ако все пак си му е такъв правописът, чудя се как изобщо е успял да си включи компютъра и да влезне в интернет. Може би... с магия :D

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7bcf447e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Като чета, какво е написано от човек с "висше" образование, май-май авторът е от ромски произход.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3799942a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Добре бе хорa, може ли дa сте толковa aрогaнтни някои, дето хем не схвaщaте зaщо сa допуснaти прaвописните грешки, хем големи и гръмки изкaзвaния, типично по бългaрски. Aвторът е или мaкедонец, или aлбaнец обрaзовaн в Мaкедония. При тях обикновено нaшето Ъ ( съществувaт ) е У ( существувaт).
Използвaйте двете си мозъчни гънки, дa нaпрaвите поне три, a не кaто типични хейтърчетa дa търсите поводи зa бъзици ни в клин, ни в ръкaв.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 18cb8f9ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   до 16/автора/:

Що реши, че има някаква сила, след като ти казват, че са й сипвали нещо в кафето? Кой знае какъв бабин опият са сипвали. По-горе писах за скополамина - в Южна Америка много се ползва при изнасилвания, щото жертвата се съгласява и после не помни какво е станало, а на външен човек изглежда, че жертвата доброволно е направила това.

Много е възможно да има други подобни опияти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker