Влюбена съм в момиче. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена съм в момиче.
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2612 пъти
Пиша ви моята история, защото искам да се посъветвам с хора, които биха ме разбрали какво да правя. С въпросното момиче се познаваме от тийнейджърските ни години. Винаги е била много интелигентна, красива, мила, дружелюбна с всеки. Така и с мен беше. Още от тогава чувствах някакви симпатии към нея, но не предполагах, че те ще продължат. От малка съм мъжко момиче, не обичам гримовете, стилните и пъстри дрехи, прически и т. н и за това от малка ми дойде името, че съм обратна. Чувствах се много зле, само това момиче ме подкрепяше. След като завършихме обаче, всеки пое по своя път. Една години, след като не се бяхме виждали, в университета записахме една и съща специалност. Не беше сама никога, около нея имаше наши общи приятелки, но и за миг не ме оставяше да съм далеч от тях. Чувствата ми ставаха все по-силни, не можех да се владея вече, моята истинска и приятелска любов към нея се превърнаха в най-мръсните ми мисли. Толкова я желаех, постоянно я прегръщах, защитавах я пред идиотите, които я ухажваха, беше ме страх да не ме напусне. С месеците, прекарани заедно, тя разбра всичко. Нямате си и на идея какво изпитах в онзи момент, в който тя ми каза, че се отвръщава от мен. Прекратихме си контактите временно. Тя не е човек, който се сърди и иска да поговорим в понеделник другата седмица, защото в момента не е в града. Помогнете ми! Искам дори и да не ме заобича, както аз нея, поне да си върнем нашите приятелски отношения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: e10e83d828
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да й се месиш в личния живот и ще си върнете колегиалните отношения. Приятелските по-добре да не си ги връщате, защото ще страдаш. Ти си намери друга жена, която да е лесбийка, колкото и да е трудно.

От написаното разбирам, че ти си я "защитавала" от мъжете, които са я ухажвали. Демек, искаш да я направиш обратна и искаш да монополизираш любовта й... Ами и аз да бях и аз щях да се отвратя от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 339b3cc5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля едно към едно като номер 1. Няма да го повтарям. Просто исках да знаеш мнението на още един човек.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a9034e2a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Съгласна съм с другите коментари! Остави момичето да си живее живота, да си намери правилния човек - имам предвид МЪЖ, а ти прави, каквото искаш, намери си друга компания като теб или каквото предпочиташ. За какво трябва да стъжняваш живота на това младо момиче? И най-гадното е, че имаш мръсни мисли за нея! Какво, искаш да спите ли? Накъде отива този свят..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b0e21a4916
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си женски педераст!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a9034e2a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Смятам, че всяко сърце има право на избор, дори и да се влюби жена в жена. Това не е престъпление, че си се влюбила в приятелката си, но не мисля, че е редно да и проваляш живота, като направите нещо и сте по-близки, отколкото трябва! Започни на нова страница, далеч от това момиче. :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a9034e2a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом имаш мръсни мисли, спрямо нея, изчукайте се :Р Може да и хареса и на нея, ако си добра ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d4698edc92
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз пък искам да знаеш мнението на още един човек,който мисли коренно различно от 1 и 2.Аз съм на 17,винаги сама съм се притискала да си харесвам момчета,отричам че съм лесбийка,но с времето получих отвръщение към тях,но се държа добре с тях,но искам момиче,мечтая си за това,била съм гадже с момичета,но отдавна нямам приятелка,аз пък съм от момичетата,които се гримират,имат хубав стил,хубава прическа,трудно биха ме разпознали каква съм.Мнението ми е ,че тя е хетеро и явно не иска връзка с теб и вижда,че ти я харесваш и това не й харесва.Както на мен не ми харесва момче да ме сваля.Тя няма да разбере твоите чувста.От една страна е хубаво да знае,че я обичаш,но има шанс тя да почне да те отбягва повече и да прекрати конкакт с теб,ако за нея любовта между момичета е гнусна,или поне тя не би имала такава.Ако видиш,че се получава така по-добре й кажи,че ти е отминало и си се заблудила и искаш да сте само приятели и гледай да я я защитаваш толкова и да я пазиш,тя рано или късно ще бъде наранена от момче и ще си има гадже.Няма да успееш да я промениш,пробвала съм,не се получава.Намери си друго момиче.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f011eedbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   По-добре я забрави. Иначе ще страдаш повече. Тя надали ще отвърне на чувствата ти някога. А и ще се чувства неудобно в твойта компания, докато я гледаш така заканително. Момичето с право се е ядосало.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 06050a57f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   до 7 от 1:

И по какъв начин твоето мнение е коренно различно от моето?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker