Влюбих се в големия лош вълк - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбих се в големия лош вълк
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2851 пъти
Здравейте,
моята история е до някъде банална. Аз съм обикновено момиче на 19 години, обичам да чета книги, спортувам тенис и колоездене, обичам да пътувам, да се срещам с нови хора... и така. Така преди няколко се месеца бях на гости на приятелка в София и тя ме запозна с един мъж. Още като го видях ми хареса страшно много. Имаше прекрасни сини очи като в момичешка мечта, рошава коса която плаче да я разрошваш... няма да описвам повече, да кажем че ако съм имала секс идеал, то той го покриваше. Той също ме хареса. Говорихме си много време, харесваше ми колко е перверзен, колко различен, колко по-свободен и все пак внимателен с мен... и също така виждах, че не гледа на мен като на дете, а като на жена, нищо че имахме почти 20 години разлика. Всичко беше приказка. Магия.
Навлязох в неговия свят и исках да потъна там. Исках свободата, любовта, усещанията... исках точно такъв живот. Изведнъж разбрах че това е което искам-неначертани пътеки, свобода, любов, поезия... Може да решите, че съм луда, че си измислям, но аз се чувствах по точно този начин. До сега бях добра ученичка, приеха ме висше, завърших с над 5, 50, но изведнъж нещо се промени, намерих това което ми бе липсвало. Слушах patti smith по цял ден и исках и аз да бъда лошото момиче, четях, , по пътя" и мяй си мислех, че всичко е някаква хубава история.
Виждахме се често, но не прекалено. Нямахме връзка. Понякога се натискаше с други жени пред мен и аз нямах против... бях кат омагьосана исках всичко от живота... исках да махна тази преграда от 20 години, исках неговия опит, исках да съм била до него винаги, да му помагам да го пазя. Често когато оставаше без пари без да ме моли му купувах цигари, храна, алкохол... просто исках да е добре. Обичам го. Обичам го точно такъв какъвто е, но не искам този живот за себе си. Искам да уча и завърша, а не да стоя будна по цяла нощ на поредния купон и после да се прибирам да спя когато съм на лекции. Искам да спре да взима амфети защото без тях е добър и прекрасен човек и аз го обичам такъв, защото за мен не е стар, не е грозен, а един мъж към който съдбата е била жестока и който е видял много гадости, но и добри дни. Искам да ме обича, това е истината. Знам, че е много грешно, но тези сини очи ме преследват. Не сме се виждали от месеци, а аз все си мисля за него.
Не знам какво да правя. Вече знаете историята ми. Смятате ли че трябва да се опитам да продължавам тези отношения или да ги спра окончателно?
Не знам какво искам да ми кажете. Аз просто исках да кажа че съм влюбена. Никой не знае, че съм била с този мъж и никой не би го одобрил, но аз го обичам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7715c5e947
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как така хем си била на гости (предполага се за няколко дни), а в същото време имате такава история, та чак си му купувала цигари?

Тази история не ми се вижда много реална или най-малкото си адски наивна дори и за крехката си възраст. Разликата във възрастта далеч не е най-големия проблем. От такъв "мъж" на близо 40, който чака някоя ученичка да му купува цигари и храна, не знам какво очакваш и какъв "опит" можеш да натрупаш. Единствения опит, който можеш да натрупаш от такъв, е да се друсаш и да живееш по течението един напразен и безсмислен живот.

Колкото и приказен да ти се струва, повярвай ми няма как да излезе нищо сериозно с такъв мъж, а и да излезе ще е още по-зле за живота ти. Свали си розовите очила и погледни трезво и реално на нещата. Знам, че си на такава възраст, на каквато това е адски трудно, но поне се постарай. Повярвай ми 40 годишен трудно ше гледа на теб като на жена за сериозна връзка, особено пък такъв като него. Ти сериозно ли си мислиш, че едва ли не 40 г. се е пазил за теб. Щом на тази възраст няма сериозна приятелка и дори няма смислен живот, то не знам какво толкова си се фиксирала в този. На тази възраст най-малкото един мъж трябва поне да има някакви цели, амбиции, остави за нещо постигнато. А той не е мръднал особено в развитието си от тийнейждър.

Ако ти трябва старец, когото да дондуркаш с парите на вашите, това е перфектният за теб.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f51dd7ba23
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля че той не изпитва същото мила. Щом да се натиска с други жени пред очите ти. Той е на 39години, разбирам те донякъде защото и аз си падам по по-възрастни от мен. Но той досега е могъл да създаде семейство, но не го е направил. Това не ти ли говори нещо. Или е несериозен или просто чака подходящата. Сигурна ли си че това искаш да си ти? На 19 години да станеш майка и домакиня. Този мъж ще поиска това от теб ако започнете сериозна връзка, може би не веднага но той ще си знае едно-това че остарява, знай го и ти. Весели празници! :))

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6d95e0b974
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе, имате 20 години разлика - това е огромен проблем, който не е за подценяване, и не всяка любов, която го има този проблем успява да го разреши. Освен това щом е пристрастен към амфета и купоните ми е ясно, че е от типа хора, които упорито се борят с годините, и опитват всячески да НЕ признаят, че вече не са тийнейджъри, а 40 годишни чички.
Мен ако питаш много по-добре ще ти бъде с някое момче под 30 години, с което ще имате безброй повече общи теми за разговор и споделени интереси, ама в крайна сметка ти си знаеш най-добре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 886751353e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много си влюбена...
Не сте се виждали от месеци, явно отношенията ви са приключили? Той не те ли търси? Звучи ми като човек, който те използва най-нахално... Много е грозно, че се е натискал с други пред теб. А и на неговите години няма ли деца, (бивша) съпруга? Не му приляга това поведение - амфетамини, да муфти за пари младо момиче... Убедил те е, че е света вода ненапита. Мен ако питаш, добре е направил, че е напуснал живота ти. За твое добро е!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c9a207fbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да се влюбиш в Големият, стар и лош вълк е проблем, ако ти си Малкото, младо и добродушно агне. А това май е точно твоя случай. Не те разбирам, честно! За теб няма ли връстници или поне хора с някаква разумна възрастова разлика спрямо теб? Защо се заглеждаш по 20-години по-стари от теб? Поне да беше свестен, а май и такъв не е според описанието. Толкова ли лош или липсващ от живота ти е бил родния ти баща, че си търсиш баща вместо мъж? Защото психолозите ясно са обяснили това състояние макар аз да не го проумявам - вероятно причината е в това, че не съм имал такива липси в семейството си и не разбирам защо някой обърква толкова сериозно нещата.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4525f67fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче
Никои не може да ти каже какво да правиш, сама ще решаваш, но ще мине време и сама ще се махнеш от него, защото той реално освен един секс нищо не ти дава
Секс могат да ти дадат още много като него, но малцина са тези, които могат на теб да ти дадат повече от това
дано само не загубиш години докато се осъзнаеш
Късмет

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5e5e6ed2d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Мило момиче, преди много години с мен се случи същото. Бях на 19, а той на 29 и имахме връзка в продължение на 4-5 години. Всичко останало беше така както ти си го описала, само без амфетите, защото тогава нямаше...
Бях готова на всичко за този мъж, влязох в конфликт с роднини и приятели. Бяхме изключително близки, но той никога не ми даде усещането за сигурност…Обичах го и заради това.
В един момент осъзнах, че не искам такъв живот за себе си. Успях някак си да проумея, че чувствата и усещанията, които той събуди у мен, всъщност на мои, а не негови. Срещата ми с него (а не самият той! ) преобрази мен – разбрах какво е любов, свобода, полет на мисълта и на духа… Научих се да обичам, да прощавам, да надскачам себе си, пораснах…
Когато се разделяхме (това стана постепенно) бавно и полека осъзнавах, че всеки от нас трябва да тръгне по своя път, защото не можем да продължим заедно. Това щеше да е катастрофа за мен, не зная за него… сигурно и за него!
Оттогава минаха 30 години. Никога повече не срещнах толкова нестандартен мъж, но срещнах много стойностни мъже, с които съм се чувствала щастлива и обичана, повече отколкото когато съм била с него и той е летял по своите си орбити.
Сега имам съпруг, деца, дом, образование и работа и нито за миг не съжалявам, че съм била влюбена в Големия лош вълк и че съм му позволила да напусне живота ми. Любовта ми към него ме събуди и ми откри нови хоризонти, към които душата ми да лети, а това, че си отиде ми даде шанса да водя нормален живот и да съм всичко онова, което съм днес.
Имаш цял един живот, за да осъзнаеш това, което ти написах сега.
Изживей любовта си – в мечтите си или наяве, но не губи инстинкта си за самосъхранение. Не една свястна жена е проваляла живота си заради мъж. Не бъди поредната.
Бъди благодарна на Съдбата, че си срещнала Любовта, но помни, че любовта не е притежание. Тя е твоя и прави теб добър и стойностен човек, независимо кой е обектът на твоите чувства.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4db7747e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Няма нищо лошо да обичаш някого. Всички имаме недостатъци, това не е болка за умиране, защото когато човек обича, той прави компромиси. По-страшното е, когато двама души, въпреки любовта си, не гледат в една посока. Това рано или късно (по-добре да е рано) ги разделя. Ти сама си написала: обичам го какъвто е, но не искам този живот за себе си. Ако останеш с него, след време ще се питаш къде, за Бога, е отишъл целия ти живот, нищо чудно да се озлобиш и към него, не защото е виновен, а защото е бил причината. Или поне така ще си мислиш ти. Всъщност причината ще си е в теб самата. Затова моят съвет е... да продължиш живота си без него. Това бих направила аз, това бих посъветвала и приятелка.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 71c6573e0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "... , но аз го обичам", ако това, което си написала е истина, той ще се усмихне... , но не само това! Имаш от него СЪЩОТО!!! Кажи му го директно когато се видите!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fe4341b897
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да си лошо момиче звучи готино. Бии му шута и не му звъни повече. Бъди добра, но се прави на лошо момиче - това е просто стил.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5010f12d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Само като стигнах до частта с амфетите и купуването на неща ме отказа. Откажи се и ти от този човек. На всеки му е трудно. Но наркотиците и вечните купони не са решението.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dd90398069
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мило момиче,
Имаш фундаментален проблем, с който и аз се борих дълги години.
Проблемът ти е, че искаш да закриляш един мъж и си избрала мъж, който се нуждае от закрила, протекция и ти да му решаваш проблемите. Избрала си мъж, който има нужда от твоята помощ и това те кара да се чувстваш стойностна.
На твоята възраст имах същата връзка, само че при мен задълба и продължи 5 кошмарни години.
Заживях с мъж, който "има нужда от мен".
Аз го отглеждах, издържах и аз бях възрастния в тази връзка, въпреки че имахме 15 години разлика.
Все му намирах оправдания ( все едно той не се справяше достатъчно добре с тази задача, бягайки от всякакво поемане на отговорност).
После исках да му помогна, да го напътствам, работа и живот да му уредя - да, ма той си иска по течението.
Опитвах се да му решавам проблемите - не можеш да решиш нечии проблеми, без съдействие от човека отсреща.
Накрая станах проклета, натякваща, нещастна, болезнено подозрителна - не можех да разбера защо той не желае да му реша проблемите. Защо когато му намеря интервю за работа, която твърди, че иска, той отказва да отиде. Защо отказва да порастне.
Ако продължаваш да си избираш мъжете на базата на това колко им е бил труден живота и колко много се нуждаят от теб ще си патиш сериозно в любовта.
Това, че някой е имал труден живот не значи, че ти можеш да го компенсираш. Това, че го обичаш далеч не значи, че той ще се откаже от амфетите и живота по течението.
Жени като теб и мен често имат връзки с безнадеждни случаи - алкохолици, наркомани, болезнено студени мъже.
Моят съвет към теб е да го зарязваш този лош вълк и да поработиш върху проблема си.
Не губи като мен 5 години и не си разбивай психиката с безнадеждни случаи.
Решавай своите проблеми, а не неговите.
Не задълбавам в тази история заради един чифт сини очи.
Сини очи да искаш на тоя свят, намери си един чифт прикрепен към по-качествена личност.
Успех ти желая!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b15c15222e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ами това е женкар, ти не си единствената, която го харесва. Щом можеш да делиш един мъж с още няколко момичета-давай, само, че да не останеш разочарована

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f494c8a6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Като прочетох големия лош вълк. И се сравних със себе си. Макар нещата да са малко различни. И двамата сме разведени с деца. Аз съм на 38г той 52г. Връзката е вече 7г без да живеем заено. Той е пълен бохем дай му кръчми и пукнца. И от два месеца и друга дама Е май май излиза че през цялото време е бил с други жени до сега не съм знаела. Е едно знам оставам с него докато ме иска. Обичам си го и това. Все още съм първата

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9801e2a965
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами да бе, момчета около твоя възраст пишат, че са девствени, а ти си обичай разни вълци на по 40 години. Обичайте се, друсайте се с екстази, пушете си. Купувай му фасове, алкохол, тревичка. Един път се живее, забавлявайте се!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d0e3503e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Забрави тези сини очи и се съсредоточи в/у ученето! От цялата тази история ти ще страдаш накрая. За теб може да е любов, но за него си поредното увлечение. Животът ще те среща с много хора, не проваляй живота си само заради едни "сини" очи!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 056fafc0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Благодаря ви, много за всичко споделено, дори и за критиките. За мен беше важно да прочета всичко това, защото коментарите ви ми помогнаха да видя много неща за които до сега се правих на сляпа.
Така е, винаги си избирам хора-приятели и гаджета които да, , спасявам" макар че те понякога нито имат нуждата, нито имат желанието да бъдат спасявани.
номер 10-Не бих го направила, не и на този етап, едно такова признание най-много да го изплаши и да развали досегашните ни отношения, които в крайна сметка не са толкова лоши. Страх ме е да му кажа, че съм влюбена в него, защото до сега и двамата сме се държали един с друг като с приятел и това е и подхода който спазваме от самото начало.
номер1
Бях на гости лятото за няколко дена, когато се запознахме, но в момента уча в София и това ни даде възможност да прекарваме доста време заедно и точно това време беше момента в който се влюбих тотално.

Благодаря отново на всички за отделеното време и старание... ще ми се да не бяха тези ужасни номера скриващи личността и да благодаря на всяка от вас разказали историите си и преживяванията си лично.
Благодаря ви и прекрасна нова година, на всички ви!
от Авторката :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker