Детската ми любов. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Детската ми любов.
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1771 пъти
Здравейте! Искам да споделя за една моя детска любов, която никога не е била споделена. От около 4 години винаги съм изпитвал тръпка към едно момиче, която определено никога не ми е обръщала особено внимание. Това момиче винаги е било в мислите ми, но никога в моите обятия.

Започнах нов живот в нов град срещнах много момичета върви ми с жените не се оплаквам от женско внимание, но никога не съм успявал да бъда с нея. Проблема се зароди отново преди около 3 месеца защото тя влезе в компанията ми, когато се прибирам уйкендите тя излиза с нас. Аз не и обръщам внимание не и говоря не мога да бъда с човек, които обичам просто приятел.

Постоянно мисля за нея дори и сега се прибрах по-рано от кафето защото просто не мога да стоя и да я гледам наскоро и споделих отново за не знам си кой път моите чувства и тя отново ме отряза. Сега ще посрещаме новата година заедно искам да ви помоля за съвет може би аз се заблуждавам, но виждам една искрица в очите и, когато погледите ни се срещнат. Моля ви за съвет заради нея останах тук и ще посрещам новата година в моя роден град какво да направя просто да я изкарам на снега и да я целуна защото никога не съм го правил или да си стоя и да се правя на много отворен цяла вечер.

И двамата сме с високо самочувствие зодия Лъв тя определено е по свита и по детски чиста, която още не е вкусила от истинския живот именно това ме привлече с нея виждам я, че е самотна и неразбрана аз имам толкова неща, които искам да правим заедно и да я заведа на такива места искам просто да бъде до мен и да ме оценява останалото е моя работа един шибан шанс.. Искам да ви попитам да правя ли нещо по сериозно на нова година или просто да го играя пас и да бягам далече от нея.

С други думи да направя ли един последен новогодишен удар или просто да свърши празника и да и кажа сбогом...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: dfdbc5af9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Личи си, че наистина харесваш това момиче. Според мен поговори с нея на нова година, но не и досаждай, защото може да те отблъсне. Докажи и, че наистина я обичаш. Бъди искрен! Мисля, че ще те разбере и ще отвърне на чувствата ти. Успех! :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 607b5c1587
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Колко пъти трябва да те отреже, за да схванеш? Не си е не, толко.

"искам просто да бъде до мен и да ме оценява"

Типичната лепка си, тази която не може да разбере, че някои хора ПРОСТО. НЕ. ГИ. ХАРЕСВАТ. Не е фатално, не значи че си недъгав, прост факт от живота е - не получаваме винаги това, което искаме. Тя пък не ще. Така че прояви елементарно достойнство, не я спами с чувства и прочие, отблъскващо е.

Мрънкания от рода на "не може да ме оцени" са точно лигавщините, които глезените ревльовци използват, когато не получат своето. Никой не е длъжен да те цени, мъж или жена. Приеми го. А и не си незаменим, така че да изискваш някой да го прави си е просто жалко.

Търси си друга връзка, такава с оценки след като желаеш. Не е свършил светът, не се самоубивай заради едно момиче (или се, както си щеш).

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 83964c0ceb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Кофти чувство. Опитай да откраднеш една лека целувка по устните в 12 часа. Ако не те отблъсне, може би имаш шанс. Само не прекалявай, трябва да стане естествено, честитиш и леко я целуваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 88197027d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Целуни я, пък я не стане, я стане-получи целувка! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 88197027d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами каза, че нямаш липса на женско внимание, значи си хубав.. Може би изненадваща целувка? ВСЯКО момиче иска такава, но дали има тя тръпка към теб ще разбереш след това.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 81103cd59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Нова година-нов късмет! Опитай, нищо няма да изгубиш. Щом казваш, че е свястно момиче, според мен няма проблем да поговирите.. би те разбрала. Ако пък не знаеш какво точно да и кажеш (все пак вече няколко пъти си споделил чувствата си), просто я целуни. От реакцията и ще разбереш каквото искаш. Желая ти весело посрещане на новата година, дано да е изпълнена с много любов и детската ти мечта да се сбъдне :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 81103cd59c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нова година-нов късмет! Опитай, нищо няма да изгубиш. Щом казваш, че е свястно момиче, според мен няма проблем да поговирите.. би те разбрала. Ако пък не знаеш какво точно да и кажеш (все пак вече няколко пъти си споделил чувствата си), просто я целуни. От реакцията и ще разбереш каквото искаш. Желая ти весело посрещане на новата година, дано да е изпълнена с много любов и детската ти мечта да се сбъдне :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3d44d7cc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От автора: Благодаря ви за хубавите пожелания пожелавам ви весели празници и на вас и да ги прекарате с любимите хора. Всъщност мисля да се опитам като за последно. Тя има право да знае защо на всеки един домашен купон се напивам и започвам някакъв отвратителен флирт с приятелките и пред нейните очи. Правя го защото ме е яд, че тя не може да бъде с мен и аз искам да и докажа, че ме бива с другите. Не знам може би комплекс. Тя има право да знае всеки един подарък, които е получила на портата си без автор, а с послание за всеки един неин празник. Всичко ще и разкрия поне да съм чист пред нея и да ми е леко на мен пък каквото такова продължавам живота си с друга, на която да давам цялата си любов... А аз толкова много искам да дам :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2b92693f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Целуни я. При мен стана значи и при нея ще стане. Просто я целуни. Без предупреждение. Но гледай да е в подходящ момент за да не се почувства неудобно и да те одреже щото е тъпачка и ще я е срам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c0fcb2f71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   :))) товa зa открaднaтa целувкa... некa ти рaзкaжa нещо. След няколко месечно преследвaне, тaкa ми открaднa целувкa ТОЙ. Зaшлевих го и гордо се зaвъртя... тa се превъртях някaк и пaднaх:). Опитa дa ми помогне дa стaнa, но лъвскaтa ми гордост ( и aз съм лъвче ) нaсочи още веднъж ръкaтa ми към бузaтa му - втори шaмaр. Същaтa вечер по- късно обaче, с учудвaне и гузнa съвест зaпочнaх дa осъзнaвaм колко ми е хaресaло. Дa де, но той пък си ближеше рaните и не щеле мaй вече дa си крaде целувки. Вложих цялото си aртистично мaйсторство дa го докaрaм дотaм, ( уфф, цял месец женски номерцa) че дa не издържи и дa опитa пaк. Сегa сме женени:)
Тa, дори и в моментa нa " крaжбaтa " гордото лъвче дa покaже нокти, нaблюдaвaй и ден- двa след товa дaли не е подвилa опaшкa и дa пърхa с мигли нaсрещa ти. И зaбрaви зa тия глупости дa свaляш други пред нея, сигнaлa който получaвa може дa е точно обрaтното нa товa, което опитвaш - " виж колко съм несериозен, днес свaлям тaзи, утре пък онaзи, aко искaш ще те включa в колекциятa си".
Много си слaдък, успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker