Имаше ли изневяра на връх Нова Година или не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121340)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имаше ли изневяра на връх Нова Година или не?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3237 пъти
Аз съм млада и красива жена. С приятеля ми посрещнахме Новата година заедно. Бях с мои приятелки. Той ги виждаше за втори път.

Не познаваше никой от компанията ми. Всичко беше добре. Аз усещах, че те го харесват много. Даже една предложи да се прегърнем всички за обща снимка и за малко да му се хвърли на него, но се сдържа. Да подчертая че момичетата от компанията ми са необвързани. Той е пушач. От компанията още едно момиче, която ми е съседка по стая също пуши. Аз съм на общежитие.

Тя излезе да пуши. Малко след това и той. Точно след нова година.

Като се върна тя подчерта че е била вън, не на прозореца. Той се върна малко след нея.
Аз бях в тоалетната и го чух да се смее. Нарочно не излезнах веднага, за да разбера какво ще стане, ако го оставя за малко на саме с тези жени. Когато ме нямаше в стаята той говореше свободно и се смееше. Като влезнах замлъкна. Като че ли се притесняваше от мен. На мен ми стана лошо от виното и храната и си тръгнахме по-рано...

Бях изморена и си легнах и заспах почти веднага. Той също уж легна. На сутринта беше буден, даже още в 6 беше на крак. Искахме да правим секс и установихме, че презервативите са свършили. А аз бях сигурна, че има още един поне. Не обърнах внимание на това. Вечерта той ми показва снимки на телефона си и опа... Виждам въпросните мои приятели ги снимал, точно когато аз съм била в тоалетната. Като имате предвид, че те имат апарати, аз също. И не са ме изчакали даже и аз да бъда на снимката. Стана ми много гадно.

През целия ден след Нова година той беше изморен и мълчалив. Струваше ми се че го мъчи нещо. После ми спомена, че не е спал а се е будил и е ставал... Аз навързах тези неща и един огромен вулкан назря в мен. Този човек иска да създаде семейство с мен. Уверява ме че ме обича и че иска да живее с мен. Така и не намерихме този презерватив. Аз му казах какво си мисля.

Скарахме се. Разплаках се, защото не мога да позволя някой да ме прави на глупачка. Разделяла съм се веднъж с него, заради подозрения от моя страна че ми е изневерявал, но тогава не разнищих нещата и просто се оттеглих. Сега не искам да повтарям грешката си. Помогнете! Нормално ли е това? Лоши съвпадения ли са това или просто е бил при комшийката докато съм спала??? Възможно ли е да психясвам и да си въобразявам такива неща? За въпросните презервативи съвсем не съм сигурна, той беше взел около 15. Но когато трябваше да го правим не намерихме ни един. Преди Нова година си мисля че поне два или един бяха останали???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 79f0497229
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Баламосва те. Говори насериозно с него. Ако е да (ти си прецени), режи и толко. Нямаш нужда от лигльо.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f6c152df95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, откачена си. Та дори и да е изневерявал, просто го отрежи. Не сте женени, нямате деца заедно, може да правите каквото си искате.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 148d5512aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знaм дaли е имaло изневярa или не. Но кaто кaзвaш че, веднъж вече сте се рaзделяли зaрaди ПОДОЗРЕНИЕ, нещо несигурно, недокaзaно, нормaлно е дa зaмлъкне тaкa, кaто си влязлa в стaятa. Товa е стрaх от реaкциятa ти. Зa снимкaтa в твое отсъствие... дa, и нa мен не би ми било приятно, в неговия телефон дa имa снимкa нa приятелките ми, без мен. Едвa ли е ползвaл презервaтивa докaто спиш, но снимкaтa в телефонa ме кaрa дa си мисля че, някоя от тях го интересувa.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f6889e2ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Със сигурност човекът флиртува нагоре-надолу, повечето хора го правят ей така, за идеята и за самочувствие предполагам. Правил се е на забавен пред приятелките ти, опитал се е да ги впечатли докато те няма, но за да ти е изневерил с някоя от тях набързо, значи че лесно прекрачва сериозни граници, много грубо бих казал. Хъм, какво се е случило може и да не разбереш, флирт - да, секс - малко прекалено ми се струва. Ако познавах твоя човек можех да ти кажа мнението си, така не се наемам. А това с презервативите е много относително, мисля че повечето хора не си ги броят и винаги са наясно колко имат в момента, поне аз съм така. Само ако имам сериозни намерения за съответното излизане със сигурност проверявам и знам какво имам, иначе няма особен смисъл.
Ако когато сте излизали вечерта си видяла, че има в себе си поне един презерватив, а сутринта не е имал нито един, това е съмнително. Възможно е изгубване, но пак си е съмнително. А иначе той може да е гузен, защото му е потръгнал разговора с приятелките ти или по-точно с някоя от тях, дори може да си е направил някаква уговорка, а още по-вероятно е да е взел телефона на пушачката, с която се е засякъл навън. Това е достатъчен повод за притеснение и гузна съвест, особено за човек, на който все пак не му е в кръвта да изневерява или още се учи на тия неща:)
Хайде, със здраве, и не се филмирай много, така е в живота:)
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 55efe9a135
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ние няма как да разберем дали е еб*л друга по това, че се е смял докато теб те е нямало, че е снимал момичета или че евентуално може да е изчезнал един презерватив ама може и да не е. :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 739323f847
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Самият факт, че си имала подозрения и преди, не говори в негова полза. Никак даже. Дори хипотетично да приемем, че нищо не е имало между него и съседката, твоите съмнения ще продължат да те мъчат и занапред, и за други случаи, и за други хора. Честно казано не знам какво семейство смяташ да имаш с него, след като му нямаш до такава степен доверие.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 44b64c5c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ох, тези твоите "приятелки" не са ти никакви приятелки! Не може да флиртуват така с гаджето ти, не ми го побира главата как са си го позволили. Намирисва ми работата - възможно е и да е станало нещо с всичкия алкохол на нова година... Дано не, но говори пак с приятеля си. Дори и да го е направил, изглежда, че много съжалява.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3c91e9a51b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нещата ми миришат на изневяра.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8f3190417d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не мога да кажа дали е изневерил, това са само подозрения, но е факт, че аз като жена не бих търпяла такова отношение. Как аз ще седна на една маса с него и той ще обръща толкова внимание на другите жени, и чак ще излиза с тях да пуши вънка. Съжалявам, няма да го търпя. Зарежи я тая тоалетна и си намери нормално момче.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 882743dd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-склонен съм да вярвам, че ти е изневерил, но имай предвид, че изневяра и любов не са несъвместими. защото както го описваш, излиза, че си мислиш, че щом изневерява, значи не те обича, а това не е така. Друг е въпроса вече ти дали имаш проблем с това. Защото има и хора с отворени връзки, уговарят си някакви правила например да не е много често и да е със знанието и одобрението на другия и въпреки това се обичат и имат дълги и сериозни връзки и в същото време не се терзаят и не се следят кой на кого изневерява.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 50e06ad5cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Абе вие добре ли сте, не виждате ли че авторката не е наред с главния мозък, какво и вие допълнително ? подклаждате параноята?? Момиче, един въпрос: Ти добре ли си?? Това не е нормално поведение, ти си параноично и патологично ревнива и не заслужаваш да си с някой, защото само го измъчваш и тормозиш. Дано приятелят ти те зареже!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f8eecca53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами какво да ти кажа, млада и красива госпожо. Щом си толкова млада и красива, не би трябвало да имаш притеснения че мъжа ти ще предпочете друга пред теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2b8b7d2200
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Браво, 12! Неадекватно е да почваш разказа си с нещо в духа: "Вижте меее! Булгар, булгар. "

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 882743dd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   12, то ако ставаше само с младост и красота. Изобщо ако решиш да изневериш, не е казано, че трябва да го правиш заради недостиг на красота и младост. Може дори да се изневерява с по-грозна, всичко е въпрос на тръпка и моментно влечение. Аз не съм изневерявал, но съдейки по наблюденията си, е така.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f6c152df95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Изневерите са проблем, но параноята и ревността са погубели далеч повече връзки.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 42cbad7ca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 11, по скоро ти не си наред с главния мозък, не авторката. Постави се на нейно място. Кой би търпял такова поведение от страна на половинката. Много си е права да има подозрения. Авторке, ако съм на твое място ще му кажа направо какво ме дразни в него. И ако не се оправи и продължиш да имаш подозрения, просто го зарежи.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ff46ee83ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Не само авторката не е в час, но и много други хора.. ама то тука сигурно главно такива се събират. За какво поведение говорите, че тя трябва да тръпи от него - че се е засмял докато тя е в тоалета, че е излязъл да пуши бидейки пушач, че е снимал компанията с която е на Нова година (докато тя сигурно половин час се е крила в тоалета да го дебне? ! ) и че евентуално липсват 1-2-15 презерватива, ама като се замислим не сме сигурни че липсват.. Човека се е прибрал прилежно с мацката като му казала че и е лошо и тя след като го е направила на луд другия ден той бил мълчалив..

Освен ако не става дума за някакъв филм, в който той те е дрогирал, за да излезе през нощта от леглото ви да прави секс със съседката или пък е някакъв бързак, който е свършил докато са пушили навън, то не - не става дума за изневяра. Но ако трябва да сме честни, много ще се радвам да се самонавиеш, че ти е изневерил и да скъсаш с него, за да си живее човека живота, а не да направи грешката да има семейство с луда жена. Ти ще му откъснеш всеки шанс за щастие с тази твоята логика..

Ж, 28

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3da5363474
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не се, занимавай с хора които ти причиняват болка.
Нито имаш деца, нито имате брак, взимай си шапката и си тръгвай, изневярата е нещо НЕ ПРОСТИМО. Изневерили ти един човек, ще го прави ВИНАГИ.
Бъди с човек на които можеш, да вярваш..
Махай, тва лайно и не го мисли...
Измеверята е нещо което не се преглъща лесно!

Вярна на себе си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e4d462bb1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Някои нападат авторката прекалено много. Добре, момичето има съмнения, може би неоснователни, но нужно ли е да пишете, че не е добре с главата и заслужава приятелят й да я изостави? Проявете малко повече разбиране.

Авторке, според мен не ти е изневерил. Няма кога просто. А и колко хора биха го направили точно под носа ти с момичето от съседната стая, като по всяко време може да се събудиш, да установиш, че го няма в стаята, или да ги чуеш? Не се самонавивай, според мен приятелят ти е чист. А иначе за смеха с приятелките ти - да, опитвал се е да им се хареса. Мъжете обичат да се чувстват харесвани от повече жени, това повдига самочувствието им. Но не означава, че автоматично ще тръгнат да ти изневеряват.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a055b7d303
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   И вие с един презерватив секс ще правите. На това секс ли му викате. Ако е*** ти е такова, то не се чуди и ако ти е изневерил. Или пък неговото. И в двата случая обаче, не сте един за друг. А историята, историята ми е позната. Много позната. Но съм мъж. И говоря от моята гледна точка. Всъщност един съвет - постави му трудна задача, която касае теб лично. Изпитай го. Не бъди глупава. Тоя момък ще изпитам, с бяла роза във... Сама ще се досетиш как. Ако не си доволна от резултата, бягай на далеч. И никога повече не се обръщай назад. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0bbfc56dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Според мен не ти е изневерил. Това че е излезнал с твоя приятелка да пуши малко след нова година и това че е влезнал след нея не значи нищо. Не изпадай в паранои. Според мен тя нарочно е влезнала малко преди него за да изглежда така. Ако беше станало нещо щяха да влезнат заедно за да не се набиват на очи. Колкото до това че се е държал по отпуснато докато те е нямало и после се е държал по сдържано когато те е имало е точно за да не си помислиш нещо че има повече от приятелски интерес към тях или друга такава глупост. Ако беше ходил при съседката нощно време и такива глупости въобще нямаше да ти споделя че не е спал. Просто е споделил че не е спал и това му е проблем. Ако ти беше изневерил щеше да се държи както обикновено но леко да страни от теб защото се чувства неудобно и щеше да се опитва по сякакъв начин да го скрие е не да ти споделя че не е спал. Колкото до това с презерватива - не ги брой! Това че ги броиш значи че не му вярваш и му нямаш доверие. Ако не му вярваш и му нямаш доверие което е най важно в едно връзка по - добре се разделете защо заради това си създавате само проблеми като този и само и двамата страдате. Може наистина да си броила грешно и презервативите да са свършили или може да скрил нарочно последния за да провери колко доверие му имаш или може да го използвал примерно през нощта да е мастурбирал с него защото не е могъл да спи или може да го е загубил и т. н това че го няма не значи че ти е изневерил. Просто се съберете поговорете искрено без да си викате и да повишавате тон. Сигурна съм че нищо не е станало. Просто ако искате връзката ви да оцелее трябва да си имате малко повече доверие един на друг.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 845ac3a4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторката пише. Преди няколко дена той случайно намери липсващия презерватив:) и ми го показа. Почувствах се по-добре, но и някак гузно, че го подозирах. Ама като се замисля то и без презервативи пак може да се прави секс.. Всичко е въпрос на доверие и осъзнавам, че съм много ревнива. Дано в бъдеще променя това свое качество... До сега не съм била толкова ревнива с други мъже... За първи път ми се случва да изпадам в такава ситуация и то само с него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker