Никога няма да бъда обичана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никога няма да бъда обичана
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1991 пъти
Във връзка съм от няколко месеца. Аз съм на 20 г., той е на 21 г. Момчето първоначално беше прелест - глезеше ме, готвеше ми, беше мил, правеше ми комплименти. От известно време насам спря. Дали вече ме приема като даденост, дали аз съм виновна - не знам. Не съм се възползвала от него, гледах да бъда максимално коректна, даже заради това е решил сигурно, че няма нужда да се старае толкова, защото не го изисквам от него. Само да кажа, че не е пръв красавец (става), аз съм по-добре изглеждащата във връзката, което е нормално, нали сме нежният пол, ала-бала.

Просто не съм щастлива, чувствам се сякаш не ме иска. Преди това бях сама година и половина от много подбиране. Самотата прекалено много ме подтиска и не смея да остана пак сама, просто не мога. Пак ще почнат да ме свалят някакви чичковци по дискотеките. Ще се появи някой ставащ връстник, ще тръгнем и пак ще последва това. Бившите гаджета са ми били разни, които нищо не са склонни да ми дадат, а приятелките ми около мен цъфтят по екскурзии и заведения, правят им подаръци, карат ги да се чувстват красиви. Не може да се каже, че те са по-хубави или аз по-лоша, на пръв поглед сме равностойни, всяка с предимствата и недостатъците си. Просто моите качества и особености никога няма да бъдат обичани за разлика от техните. Няма да бъда глезена, изненадвана и т. н.

Страх ме е, че ще продължа да съм с такива незаинтересувани от мен момчета и някой ден ще се омъжа за такъв и ще почнат изповеди за нещастен брак, без живец. Едно хубаво и приятно момиче според околните ще изживее живота си без обич. А дори не знае какво да направи, за да избегне това. Моля ви, дайте ми съвети, кажете ми какво да направя, какво да променя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4161ba5300
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами за начало можеш да спреш да си мислиш, че ако не се държат с теб като с принцеса, значи не се интересуват от теб. Стегни се малко де! Любовта не е само екскурзийки и нови дрешки.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bf7216da1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Чaкaй сегa, aко мислиш че, сaмо с хубосттa си зaслужaвaш дa бъдеш глезенa, изненaдвaнa, воденa по екскурзийки, пък дa ти готвят и дрън- дрън.... в голямa грешкa си.
Товa е двупосочно, любовтa съвсем не е безусловнa и които кaзвaт противното, просто мечтaят, но не сa обичaли нaистинa. Любовтa се поддържa, " поливa ", грaди с мaлките- големи жестове от двете стрaни. Нещицa, които те кaрaт дa се усмихнеш кaто си спомниш. Кaзвaш кaкво е прaвил преди той, a вече не, но не кaзвaш кaкво си прaвилa ти нaсрещa, зa дa имa желaнието той дa дaвa повече от себе си. Инaче човек зaпочвa дa се чувствa кaто добро кученце a не рaвен, обичaн човек.
Женa съм, кaпризнa и глезенa. Обичa си ме моят съпруг тaкaвa, дори понякогa и кaто децaтa тропaм с крaк. Цупя се.... ей тaкивa. Той пък си ми угaждa, ( не прекaлявaм нaд възможностите) кaзвa ми " лиглa, дaй сърдитaтa муцa " и ме целувa. Но (!!! ) aз също много си го глезя. Обичaм дa му приготвaм любими хрaни, дa му нaпрaвя мaсaж, когaто е нaпрегнaт, ( пък и просто тaкa ) дa го събуждaм по любим зa него нaчин, дa му увисвaм нa врaтa, кaто се върне от рaботa ( влaчи ме тaкa до стaятa, пък aз го " убивaм " от целувки) ей тaкивa нещицa. В труден момент обaче, лиглaтa aз, се изпрaвям рaвнa и силнa до него, твърдa кaто кaмък. Никогa не бих позволилa дa се бори сaм, без подкрепaтa ми, без моето рaмо до неговото.
Не знaеш още, що е то любов! Нaучи се дa дaвaш! Прецени първо прaвилно себе си, кaкво си способнa ти дa дaдеш в еднa връзкa, зa дa бъде пълноценнa тя.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0a3b647b07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А защо само той теб трябва да глези, а ти него не? Поглези го и ти, пък може да се почувстяа важен за теб, та да те поглези и той. Може да си е помислил, че щом чакаш само той да те глези, ти го приемаш за даденост.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 49cd4b5ec5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Не е вярно, че не съм го глезила, правих му жестове, винаги съм го гушкала и целувала и продължавам да го правя. Просто той спря и това е. Вече ми е неудобро чак да му се завирайте, чувствам се нахално. И не мисля, че трябва да ме гледат като принцеса, аз НИКОГО не съм била глезена от НИКОГО, камо ли пък дрешки да получавам, смях, смях :D Повярвайте ми, точно от липса на дрешки не се оплаквам. Готвя му, купувам му нещица, изслушвам му историите, ходим където иска, комплименти получава нон стоп, защото усетих, че иска. Не знам защо не го споменах, звучи сякаш само той си старае. Както и да е, аз съм го отписала. Като ни свърши сесията ще се разделим. На мен проблемът ми е страк от самотата и че няма да бъда обичана, не неговото поведение. Очевидно точно в мен е грешката, ще си бъда вечно недоволна...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1b308f6fb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Външността далеч не е всичко. Отделно, че и това е субективно понятие. За теб приятелят ти може да, , става" (доста неуважително определение за толкова близък човек), но за други може да е Брад Пит. Плюс това, винаги ще има по-красиви от теб, ако само това може да покажеш на един мъж и се държиш егоистично, не очаквай чудеса от връзките си.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e6ab8e747f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Всичко е до време, включително хормоните отговорни за влюбеността. Научен факт, нищо не можеш да направиш. Този процес е при всички или почти всички хора. Защо точно вие да сте някакво голямо изключение? И този процес ще се повтаря през целият ти живот, независимо с кой имаш връзка. При някои по-бързо става, при други по-бавно, но резултата накрая е същия. Добре дошла в реалността, нищо не е вечно и нищо не е сигурно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 03a6270f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ех, че не хaресвaм Justin Bieber, не го хaресвaм... aмa си го е изпял човекът - Never say never!
Я, горе глaвaтa, цял живот пред теб, зa някaкви мухльовци ще плaчеш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bd23ca4c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   21годишните не глезят и не водят по екскурзии. От тях може да очакваш само секс.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bc6167c377
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мечтая си за жена като теб. И не съм единствен. :) Ще си намериш твоята половинка, не се отчайвай! :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f2b1793280
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   "Само да кажа, че не е пръв красавец (става), " - мисленето ти, изразено чрез тези думи, говори че си една куха лейка - форма без съдържание, която смята външността за разменна монета едва ли не. И какво сега, като не е пръв красавец, а ти въпреки това си се "прежалила" с него, значи ти е длъжен до гроб, така ли? Каквото почукало, такова се обадило! каквото посееш, това и ще пожънеш.
А и какво си мислиш? Една връзка, едно взаимодействие си има отделни, различни етапи. Първо е етапът на ухажването, на събирането на внимание и на създаването на впечатление. След това следват по-прозаични етапи... Нали не си въобразяваш, че някой цял живот ще те носи на ръце? Дори и да обича да готви, когато дойдат децата, той ще готви И за тях, не само за тебе. Ще им обръща внимание и на тях...
Всички коментари по-нагоре са много хубави! Прочети ги по няколко пъти.
Общо-взето - никога няма да имаш истинска връзка, докато не се научиш ДА УВАЖАВАШ ЧОВЕКА ДО СЕБЕ СИ.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c13903599e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке грешиш в дефиницията на това какво е да си обичана. Да си обичана не значи да получаваш много грижи, а да има на кой да дадеш грижите си и той да ги приеме с желание и усмивка. Тези които мислят че да си обичан значи да получаваш грижи, идва ден остават сами и дори няма за кого те да се грижат.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker