Приятелката ми се напива и ме бие и унижава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121270)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18548)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми се напива и ме бие и унижава
преди: 14 години, 9 дни, прочетена 18211 пъти
Здравейте,

Напоследък приятелката ми започна да пие повечко, и тъй като не носи много, я избива на агресия и простотии. Няколко пъти вече си изпатвам. Когато обаче повдигна въпроса, тя почва да се извинява, казва че няма да се повтори, но така само до следващия път. Аз усещам, че почва да ми омръзва. Не искам да й се сърдя, наистина правя всичко каквото мога да й прощавам. Питам се дали не преувеличавам - доста хора ги избива на простотии, но нейните са особено гадни сякаш. Не знам, може и да преувеличавам.
Предишния уикенд например бяхме на бар. Танцувахме до късно и заедно с няколко нейни приятелки отидохме в нас за малко after-party. Понеже нямаше място на дивана, реших да съм кавалер и седнах на земята до приятелката ми. Знаете какво е като се съберат няколко пияни жени, беше ги хванала яка лигавщтина. Приятелката ми си качи краката на рамото ми. Мен малко ме издразни това, защото първо беше танцувала цяла вечер и краката й се бяха спарили в обувките, и второ, по някое време се беше събула и беше танцувала боса в клуба. Дори една от приятелките й забеляза: "Пфууу, не му причинявай това, краката ти са адски мръсни и вонят от метри", което си беше истина. Тя обаче не ги махна, а почна да се шегува, че вината била моя, че не съм й купил по-готини обувки, които да позволяват на краката й да дишат и да не се налага да ги събува. И вика: "Затова ще търпи" и без да очаквам си отърка мръсното гадно миризливо ходило в бузата ми. Момичетата избухнаха в смях "иуууу, това е отвратителноооо", аз се ядосах и ме досрамя, изчервих се. Може би и аз направих грешка, трябваше да си затрая, не знам. Но вместо това се опитах да й махна краката, и тя както беше пияна и разлигавена се ядоса и почна да размахва крака и по едно време ме ритна в лицето. Понеже нямах опора, паднах по гръб, а тя ми стъпи на лицето с двата крака, ама ей така, изобщо без да й пука, с мръсните и миризливи ходила ми стъпи на устата и очите."А така как е?" пита ме, докато с другите 3 момичета буквално изпаднаха в делириум от смях. Аз даже нямах възможност да отговоря, понеже кракът й беше на устата ми.Както бяха пияни другите й казаха: "Накарай го да ги олиже като му знае устата" и тя ми каза, че няма да ме пусне докато не олижа краката й. Принципно не съм гнуслив, но при положение, че е била в затворени обувки цяла вечер, че е стъпвала на пода в дискотеката, където е адски мръсно, това ми се стори като най-голямата гавра и обида. Естествено не почнах да ги лижа, опитах се да стана, а това я ядоса още повече, и вика, щом искаш с лошо, добре, и почна да ми мачка лицето и да си изтърква мръсотията и потта от ходилата в лицето ми под аплодисментите на приятелките й. Сигурно и тук обърках, не знам, упорствах, а тя не ме пускаше и ме държа под гадните си крака поне 10 минс, даже демонстративно си запали цигара. Накрая поне другите й казаха, айде пусни го, стига му толкова, и тя ме пусна. Няма да ви описвам в кво настроение бях, а лицето ми вонеше.Отебах ги и под бурния им смях отидох да си легна. На другия ден тя 100 пъти ми се извини, но когато са се гаврили с теб и са те карали да правиш отвратителни неща пред други хора, малко късно.
Не знам защо я избива на агресия. Един път както си вървяхме по улицата, пак след кръчма, някво леко спорче, и както ме държеше за ръка, изведнъж ми я изви зад гърба и ме накара да завия от болка и да почна да й се извинявам, че споря с нея. Друг път пък, бяхме на една вила и аз отидох за бира вътре, връщам се и тя ми вика: "айде да се върнеш и за сок, келнер", на шега разбира се, и аз й казах, че е близо, да иде да го вземе, и тя пак, пияна, лигава, събува си единия чехъл и използва, че ръцете са ми заети, и идва и ме шляпва 3 пъти с чехъла през лицето. Не че беше силно, но ми се стори унизително да ме удря в лицето с чехъл пред всички.
Иначе нямаме никакви проблеми. Само тези гадни, унизителни случки, когато се напие. Усещам, че почват да ми се отразяват на отношението към нея. Вие кажете - дали аз ги взимам навътре тези случки, или тя е виновна. Винаги след това - хиляди извинения и т.н. ама нищо не се променя :(((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 76

преди: 14 години, 9 дни
hash: dba45342fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си мазохист и фантазьор??

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 8996e10748
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това и аз си помислих докато четях: мазохист. Ако е вярно всичко това, разбира се. Пълно е с такива - и мъже, и жени. Садо-мазо... е, щом ви харесва карайте си така, какво да кажа.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 3d3e1f582d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Знаеш ли пич какво и трябва на тая - бой, е*ане и сръбска музика, за да й дойде акъла в главата.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: bcdb05ce9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не,не ги вземаш навътре!На нея и харесва да те унижава.Скъсай с нея!!!

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 431a7ef64a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Няма любов, която да си заслужава такова унижение. Ако не можеш да я сложиш на мястото й, по-добре се разделете.

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 520b8631bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Другия път кат осе разхождате по улицата и ливни едно шише вода на оная работа все едно се е напикала, ще умре. от опит ти казвам, веднъж една много ме издразни и я залях - после беше като домат и нямаше с какво да се прикрие :)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 2243abbda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бъзикаш се, нали? :)))
Ралф

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 56d672e6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

8.   Не, не съм мазохист и не очаквах такива изцепки, но както и да е, има свобода на словото нали така. И не, не ми харесва да карам така, както каза "2", но това означава ли, че след първия проблем трябва да я зарежа???
Винаги, когато се случи нещо такова, започва като някаква пияна шегичка. Убеден съм, че тя не е такава, познавам я от няколко месеца и е съвсем готино, cool, добро момиче. Всъщност и това, което се е случвало не е толкова сериозно, просто леко дразнещо - не съм някаква примадона, че да я зарежа, защото си е избърсала мръсните крака в лицето ми или ми е извила ръката и т.н. Винаги е някак си шега, която обаче е отишла твърде далеч и то след доста алкохол. Не искам да я зарязвам, искам просто да я отуча да си прави такива бъзици с мен и да ме унижава пред хора, дори и на шега. И тя все казва, че се е увлекла. Може би трябва да й се поразсърдя малко, за да се сети, че прекалява???

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 299d548feb
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Абе човек в тая вашата връзка кой е мъжът? Щото така май си падаш малко под чехъл.Не знам от колко време ходите, но явно тая мадама няма грам уважение към теб.Не би се учудил и ако ти изневерява без да ? мигне окото.
Аз бих я разкарал.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 5fdae33a35
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ку**алъкът е до време пиянството до гроб никое същество на тази планета не заслужава унижение .... оставия бе човек за какво търпиш това не е обич вашето

 
  ...

...
преди: 14 години, 9 дни
hash: fb39516bc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Какъв мъж си ти?! Аз чесно казано ако бях на твое място /т.е ако бях мъж/бих й забил един на тая фльорца и бих я отсвирил на секундата.Никоя жена няма да те уважава такъв. Научи се да се държиш на положение и да имаш своето достойнство и самоуважение. И защо си губиш времето с подобни отрепки, не знам..

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 270609dd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ти наистина я харесваш но не трябва да и позволяваш такива глезотии тя се напива,унижава те а НА ДРУГИЯ ДЕН си мисли че с едно извинение ще отърве кожата постави и условия или да помисли върху това че ти страдаш или да се оправя сама и я зарежи.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 4217aef908
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз ако бях на твое място, независимо, че съм момиче, такъв бой щях да й тегля, че набързо да изтрезнее и да се осъзнае, след което като изтрезнее, щях да я побия още малко, за да й дойде акъла и накрая щях да я зарежа. Ти си абсолютен пут*о.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 8ada011210
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Автор/Номер 8, ти съзнаваш ли колко абсурдно звучат измислиците ти? Не, сериозно. Мислиш ли, че читателите са дотам дебилни, че да повярват на написаното от теб? Тя му стъпила на лицето и той стоял така 10 минути, докат тя му позволила да се измъкне! Как ще стане тая работа, бе! Не за 10 минути, а за 10 стотни от секундата ще се освободиш. Не ти одйде на ум да се претърколиш, тъй ли? Или да и хванеш краката с ръце и да ги отместиш? Ти какво си - мъж или мекотело? 45 кила с мокри гащи и напикан дюшек да тежеше, а тя да беше суматори пак щеше да се измъкнеш! Не можа да направиш кълбо назад и така да се освободиш? Човече, просто вникни в абсурдността на ситуацията.

Автор (малоумен/слаботелесен): и тя пак, пияна, лигава, събува си единия чехъл и използва, че ръцете са ми заети, и идва и ме шляпва 3 пъти с чехъла през лицето.

ДТ: И докато тя вървеше с чехъл към теб ти нема време да оставиш подноса, верно? Ех, в скобата трябваше да добавя и флегма.

Автор (слаботелесен/без достойнство): както ме държеше за ръка, изведнъж ми я изви зад гърба и ме накара да завия от болка и да почна да й се извинявам, че споря с нея.

ДТ: Я се стегни и ходом марш към най-близкия фитнес. Бахти плужека. Гаджето му му прави ключ на ръката и той вие от болка и се извинява. Братче, ще оставя да ми счупят ръката, ама да се извиня - НА (Дядо Торбалан вади от потурите си и показва на автора един крив, дебел, с разширени вени, като корабни въжета и глава, като на малко коте главата въртокъщник)! Това жена да задържи мъж с ключ го остави за тийнеджърските екшън-романтични-комедии. Като човек потренирал туйцък-онуйцък ти гарантирам, че за да е възможно една жена да задържи така мъж и трябват поне 30-40 кила надмощие, ако случаят е такъв - намери си мадама по в категорията.

Дядо Торбалан (поразен от плиткоумната доминейшън/хюмилиейшън фантазия)

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 48760ed755
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Мале ударих си крака в стола от смях...ти си виновен, сега ще ти скачам върху лицето. Иначе и аз се зачудвам, кой е мъжът във връзката ви. Аз бих я ударил, дори само да се опита.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 8 дни
hash: a6a1b17fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Та тя се гаври с теб. Това нито е любов нито е уважение, тя просто те използва, а на теб колкото и да ти е гадно от тези случки явно като цяло ти харесва да си с нея, защото тя диктува нещата.
FerNando

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 34cc321b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Това е пълна тъпотия - директно е за раздел "Измишльотини"!

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 8996e10748
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Не го обиждайте човека, той явно не си дава сметка колко е извратено поведението на приятелката му. Той казва: тя е добро момиче, не искам да я оставя заради първия проблем...хора, тоя човек не си дава сметка, той това го смята за нормално едва ли не... кво толкова, пийнала си е повече. АВТОРЕ, искам да ти кажа че и аз съм си пийвала повече, но и през ум не ми е минавало да правя ткива неща, и да унижавам някого по такъв начин, както ти казаха по-горе. Така че не е до алкохола.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: 56d672e6bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   От автора:
Не знам защо си мислите, че си измислям, но в крайна сметка всеки има право да си говори каквото иска. Не мога да разбера защо ако нямаш какво да кажеш като съвет и добра дума, трябва да плюеш и да обиждаш. Предполагам въпрос на възпитание и интелект, което липсва на част от постващите тук, особено номер 15, но за злобни същества като него, не мисля, че си струва да хабя време и енергия да им отговарям на простотиите и злобата.
По повод мненията на по-нормалните хора: това, че са случили няколко инцидента, не значи, че аз не съм мъжа във връзката, не виждам логиката. Нито пък не разбирам защо по дяволите мислите, че ме използва. Използва за какво??? Имаме си съвсем нормални отношения, просто исках да ви питам за съвет какво да правя за да спре тя с тези лигавщини, но виждам, че май е било безмислено (с изключение на 2-3 отговора).
Както казах, за мен това са дебелашки шеги в момент на разлигавеност. Може би заглавието малко ви е заблудило и си мислите, че едва ли не ме пребива ежедневно. Няма такова нещо. Да, случват се глупости, но според мен просто защото тя като пийне и става закачлива. Дразнещо е, и това е единствения проблем. А вие почвате да ми говорите да съм я биел и т.н. Това е аборигенско. Нищо чак толкова не ми е направила, а и винаги се извинява и е готова да поговорим, защо една шега се е превърнала в тъпа ситуация и аз оценявам това. Вината не може да е само в единия човек. Каза ми например, че изобщо не е искала да ми извива ръката и че сякаш искала само да ме заплаши шеговито, но аз съм реагирал като ужилен и тя се стреснала, че ще направя нещо и затова ми извила ръката. Или пък , че леко се засегнала от реакцията ми, когато тя си отъркала мръсното ходило в бузата ми, защото според нея съм се опитал да махна краката й насила и ме било гнус от нея. Каза ми, че това отношение я било засегнало, особено пред приятелките й, а когато съм почнал да се съпротивлявам, когато ми стъпила на лицето, вече съвсем загубила контрол, хем и било обидно, хем даже се страхувала, че съм искал да й отвърна, и затова ме държала толкова дълго. И съм склонен да й вярвам, защото наистина, когато спрях да се боря, тя си държа краката на лицето ми още съвсем малко и ме пусна.
Това е, мислете каквото си искате,благодаря на тези с по-умерените мнения.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 49f6d99aeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Нямаш представа колко абсурдно звучи това, погледнато отстрани - нейните действия, твоите оправдания...
Сигурно си чувал, че човек, когато си пийне, си показва истинското лице. Помисли върху това. Може би сам ще си направиш изводите. Защото за всички тук те са очевидни. Само за теб не са, май.... Или просто не искаш да ги видиш.

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 2243abbda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ще си позволя да ти дам мнението си, защото виждам че явно изобщо не се шегуваш. Първо искам ако имаш възможност да ми дадеш дефиниция на думата "мухльо". Според теб, кой мъж може да се нарече такъв?
Малко ми е чудно що за жена ще е способна да ти извие така ръката. Чудя се и ти като мъж с някво достойнство да кажем, не можа ли толкова да и бутнеш крака и да и кажеш пред приятелките просто една дума и тя да престане. Не е нужно да я обиждаш. Просто се дръж като мъж бе момче! Наистина незнам що за психика имаш. Знам, че каквото и да ти кажа ще си останеш такъв, ноо...исках поне да опитам, защото казваш че търсиш съвет.
Ралф

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: 8ada011210
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Не-не-не :D. Уникален трол си авторе! Дали съм злобен или не в моментае без значение. От значение е фактът, че описаното от теб е физически невъзможно.

1. Не е възможно някой да задържи стъпалата си на лицето ти без твое съгласие за 10 минути, освен ако не ти направи физиономията на дроб сърма.

2. Трябва да си наистина жалък, за да може момиче да те задържи с ключ

Аз може и да съм злобен, но ти съ тъп, понеже написаните от теб измислици, са съшити с бели конци. Не че имам нещо против фетиша ти, ама се постарай поне да го направиш да звучи достоверно.

Дядо Торбалан (злобен)

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: d3185da5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Ееех,авторе,авторе,при всяко от тези действия момичето е имало нужда от бърз и непропорционален отговор-тоест здрав бой,шамари и ритници до побъркване.Ти си мъж,не ми го побира умът как се оставяш да те унижава така.
Semtex

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: 38531b3974
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Скъсай с нея!!! Какъв мъж си ти, че да я оставяш да ти прави такива неща.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6f82e9cb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   ДО АВТОРА :ТИ НЕ СИ НАРЕД , АКЪЛА НЕ МИ ПОБИРА ТОВА ЗА ,КОЕТО ПИШЕШ И СПОДЕЛЯШ ?НЕ ЗНАМ НА КОЛКО СИ ГОДИНИ , КАКВА ЗОДИЯ СИ ,НННННННННННННННООООООООООООООООО, ВСИЧКИ СЕ НАПИВАМЕ БРАТО ,И ТИ ТЪРПИШ ТОВА ???????? ТИ СИ СТАНАЛ ЗА СМЯХ ПЪРВО ПРЕД СЕБЕ СИ,АКО СИ "НОРМАЛЕН МЪЖ ,ЩЕ И ЗАБИЕШ ЕДНА И НЯМА ДА ПОВТОРИШ " , И ВТОРО НЯМА ДА ИСКАШ ДА Я ВИДИШ ,СЛЕД ТАКИВА ИЗПЪЛНЕНИЯ И ПОСМЪРТНО !!!!!!!! АЗ СЪМ СЕ НАПИВАЛА И ЛИГАВИЛА , НО ВСИЧКО В ГРАНИЦА ? НИКОГА НЕ СЪМ ПОСТЪПВАЛА ТАКА , ДА ПРАВЯ НЯКОЙ ЗА ПОСМЕШИЩЕ, АКО БЕШЕ МОЯТ МЪЖ , СЪБИРА СИ БАГАЖА И ДИМ ДА ГО НЯМА .НЯМА ДА ИСКА И ДА ЧУЕ ЗА ТАКЪВ ПАРЦАЛ КАТО МЕН , ВСЕКИ НА ТРЕЗВО Е МНОГО ДОБЪР , ТОВА НЕ СА ИЗВИНЕНИЯ, ТОВА Е КОШМАР ЗА МЕН , СЛЕД , КАТО ПРОЧЕТОХ ПРОСТОТИИТЕ НА ТВОЯ БОКЛУК.А ТИ ИЗЛИЗА , ЧЕ СИ ПО-ГОЛЯМ БОКЛУК И ОТ НЕЯ , ЩОМ ТЪРПИШ ТОВА , АКЪЛА НЕ МИ ГО ПОБИРА , НЯМАМ ДУМИ . ТИ ЗА МЕН СИ БЕЗМОЧЪЧНО СЪЩЕСТВО , СЛЕД КАТО ТЪРПИШ ТАКИВА УНИЖЕНИЯ !!!!!!! БЕДЕН МИ Е РЕЧНИКА , ДА ОПРЕДЕЛЯ КАКЪВ СИ ?????ЧЕ , ВИЕ МЪЖЕТЕ КОГАТО СЕ НАПИЕТЕ НЕ ВЪРШИТЕ ТАВА ,НЕЩА Т.Е. ПРОТОТИЯ ДО ШИЯ .КАК МОЖЕ ДА ТЪРПИШ ТАКАВА ОТКАЧАЛКА И ТАКЪВ БОКЛУК В ПЪЛНИЯТ СМИСЪЛ НА ДУМАТА ?????????????? ХОДИ НА ЛЕКАР И СЕ ПРЕГЛЕДАЙ . ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО !!!!! ТИ ВТРЕЩИ ЦЯЛАТА АУДИТОРИЯ И ИМАШ НАГЛОСТА ДА ПИШЕШ ЧЕ СМЕ ТЕ ОБИДИЛИ ??? СЪГЛАСНА СЪМ СЪС № 3 ,БОЙ ЕБ ........Е И СРЪБСКА МУЗИКА И Я ЗАРЕЖИ !!!!! НО , ТИ ЩЕ ИЗЛЕЖЕШ ЛЬОХАВЕЦ,ПОДЛОГА, ПАК ЛЬОХАВЕЦ И ПАК ПОДЛОГА . АЗ СЪМ НА 49 Г . ЖЕНА , И ЗА ТАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ БЯХ ИИИИИИИИИ ЧУВАЛА , МАКАР ,ЧЕ БИВШИЯТ МИ СЪПРУГ , БЕШЕ ПИЯНИЦА .ТОЙ НЕ Е ПРАВИЛ ТАКИВА НЕЩА , НАЛИ ЩЯХ ДА МУ ИЗДЕРА ОЧИТЕ , И ПОСЛЕ ДА ГО ИЗЛЕЖА.

СЪЖАЛЯВАМ ТЕ !!!!! ВИЖ ДАЛИ СИ НАРЕД С ГЛАВНИЯТ МОЗЪК.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e1da2165c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Бой,бой пак бой.Заливане с кофа вода е пак бой.Ако си мъж естествено

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6f82e9cb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   ДО АВТОРА :ТОВА ИЗМИСЛЕНА ИСТОРИЯ ЛИ БЕШЕ ОТ ТВОЯ СТРАНА ?
КЪДЕ СЕ ЗАГУБИ ,КАКВО НАПРАВИ ?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a988bf451c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Как може да търпиш това момиче ? Или ти не си наред , или пак ти не си наред ! Имам приятел от половин година и само при мисълта , че може да му сторя това и ми се повдига . Според мен я остави нека си намери някой , който ще и търпи извратените гадости , ти си добро момче според мен , не само защото я търпиш , но защото не и го връщаш . Някой път , когато е пияна съберете се пак и направи нещо също толкова гадно със нея - ВЪРНИ И ГО ! След това можеш преспокойно да изхвърлиш всиччки други хора , да си пуснеш филм , да викнеш 2-3 твои приятели или приятелки и да се забавляваш без да имаш проблеми . Това е моя съвет , ако имаш поне малко достойнство ще го направиш , ако не .. търпи си последствията :)

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 45c0fa472e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Ако това е истина.... жена съм ама ще ти кажа "плесни и един шамар на тази''! Покажи и че си мъж, кой знае, може да те заобича повече и да спре да се гаври с теб.
ПС: Какви нерви имаш, бе човек ...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 53df4e4f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   Постави я на място следващия път КАТО направи това, ако трябва и извий ръцете и я събори на земята, за да не може да мърда (жена никога не се удря). Като прецениш че се е успокоила малко почни да я поставяш на място!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: a727b8972e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Боже, човече, явно си доста хлътнал щом търпиш тази гадост и дори се опитваш да намираш оправдания за гнусните й постъпки.

Просто я постави на място следващия път, не казвам да я биеш, но я стисни здравата, хвани и ръцете яко, ти да не може да мръдне и да не може да ти скача и да ти посяга.
Да, точно това казвам - използвай физическа сила, за да я озаптиш. Ако продължава да подскача като див петел, я тръшни едно хубаво и я раздрусай така, че да й се намести мозъка. В същото време я гледай право в очите със смразяващ поглед и й кажи с леден тон: "Момиченце, следващия път, когато се опиташ да ми посегнеш, си хващаш чантата и си заминаваш!

Ако си мислиш, че съм изтривалка за обувките ти и ще търпя подобно отношение, сбъркала си...
Ако смяташ, че срещу теб стои "Путьо Маринкин", който може да унижаваш, също си се объркала!"

И накрая, продължавайки да я гледаш студено право в очите, я попитай: "Разбра ли ме добре какво ти казах?"
Това е начина! Няма друг начин - да знаеш!

Ако продължаваш да си мълчиш или се опитваш да водиш с нея разговори от типа: "Ама ти защо така направи?..."
Следващия път може да реши и да ти се "изака" на главата...
Ами това е.
Казах ти каквото трябва, а пък ти прави каквото щеш!

На някои хора доброто възпитание им пречи в определени моменти и като се сблъскат с арогантността и простотията, не знаят как да реагират.

Да, да, точно теб имам пред вид, приятелю!

Следващия път я постави на мястото й тая твоята лигла и не се оставяй да те ползва като изтривалка за обувки.

Успех. :)
/А за протокола - жена съм/ :)))

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 4d4da8332a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Иначе да..нямате проблеми .. Или по-скоро тя ...Гаври се с теб...унижава те...третирате като животно не като човек .. Иначе вс друго е Океу?! Не знам каква такава душица си за да търпиш това. Трябва това жалко подобие на момиче да го поставиш на мястото си един път завинаги ..Ако трябва ще я набиеш макар че съм твърде против тези работи ,НОО при теб друг изход от цялата тази комедия няма ...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: fb71763d42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   ехееейййййййййййй,много се смях с тая история.и с коментарите.и аз съм агресивна,и когато пия и без да пия пак.против съм мъж да посяга на жена,и ако ми се случи не бих стояла безучастно,нищо че ми е ясно ,че няма как да изляза по силна физически.но това жена така да се гаври с мъж,и той да я оправдава и счита това за нормално и просто лигавщина,ееееееееееее не неммога да го разбера.ако аз направя някое от тези изпълнения на приятеля ми,съм сигорна,че ако ми се размине боя,то ще съм така скастрена,че да не ми минава през акъла да повторя,а ако повторя,ейййййй голям бой ме чака сто процента и ще е прав.аз съм жена и не бих позволила такова отношение пък за теб незнам.какъв си мъж ти,о не какъв си човек ти незнам,нито жена нито мъж би рейгирал така спокойно като теб.ужас,,,,,,,......................................симба

 
  ... горе^
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 359e95e2bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Ами,какво да ти кажа-сега приятелка,утре ще ти е жена...Eх,какъв живот те чака-сутрин ще тичаш с кафето в леглото,на обяд бегом от работа да сложиш обяда,следобяд-кафенце с курабийки месени от теб...Вечер кърмиш детето и каталясал лягаш...

 
  ...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 41a5a256de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   aахаха, кефи ме тоя - автора, как влиза в образ и лудва целия форум, хахаха! Сигурно умира от смях, като ви чете коментарите. Провокотор е и го бива!

 
  ...

...
преди: 13 години, 8 месеца
hash: 75e8b4a18a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   *Syndrome,всяка крайност говори за наличието на проблем. Не може един да дефилира на сцената, а друг да му се кланя и пляска от публиката и да се счита, че между тези двама души има нормални отношения. В една връзка е нужно известно равенство – такова, че след споровете да не бъде винаги един и същ победителя. Ако мъжът до мен често ме ядосва, това със сигурност означава, че ме контролира и, като умел кукловод, от време на време лекичко дърпа конците, за да играея по неговите правила и за да ме научи къде е мястото ми– някъде ниско в краката му, кланяйки му се.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 3b21a90111
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Зарязваш я и това е....

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 81c697974c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Аз щях да я утрепя от бой,и приятелките също.Раздавай токати и не му мисли.

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: fd2a93a79d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   ти не си добре.как може да позволяваш на една жена да се даржи така с теб?какъв мъж си?тя ти се подиграва и не те уважава,защото ти и го позволяваш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 5960592774
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   За четири месеца да беше я отказал да пие...

 
  ...

...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: c831371e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Иначе нямаме никакви проблеми"........ ти или си мазохист или глупак

 
  ...
преди: 13 години, 6 месеца
hash: 19caa9e723
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   абре како ке те биjе ти маж ли си како си ти jа ne збораj да не си педер брате

 
  ... горе^
преди: 13 години, 5 месеца
hash: ff2d167ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   така не се бях смял отдавна-със сълзи.извинявай пич,сигурно наистина ти е гадно.бягай от тая докато е време,от нея човек няма да стане

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: cc5b31e204
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   А на някой да му е минавало през ума, че на автора може да му харесва, защото има хора на които това им харесва. Също така ако не му харесваха закачките, които му прави приятелката отдавна да я е заряал. Мен лично такива закачки много ме кефят и ако срещна такова момиче бих се радвал много ;)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: ba43264792
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   А бе мой, ти изобщо не си от тая планета е ...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 997f8e24f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Приятелю ти си путка! :) Един мъж трябва да всява респект как така и позволяваш ставаш показваш и кои е мъжа примерно с демонстрация на сила.. излагаш я пред приятелките ти и така:)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: cc5b31e204
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   Абе не ги слушай кво ти пишат не са попадали на силни момичета и повечето си нямат и на идея, че има и такива дето могат да те накарат да се чувстваш безпомощен!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a572667b01
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Зарежия и не позволявай на никой било то мъж или жена да те унижават !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: eecdd44f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Заебия брат. или ако искаш да останеш с нея я сложи на място 1-2 здрави шамара като направи такава изцепка и да видиш, следващият път няма да прави така. Макар, че аз жена не мога да ударя и бих скъсал още на втората вечер.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 774b0d4104
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

57.   Хаха прати ми я на мене пич, щото си ме кефи такъв вид унижение и въбще не ме ебе "обществото" кво си мисли щото няма по-възбуждащо от доминираща жена.

 
  ...

1-50 от 76
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker