Болката от първата връзка и загуба на доверие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болката от първата връзка и загуба на доверие
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1733 пъти
Здравейте и честита нова година на всички. Аз съм момче на 24г. и наблюдавам проблеми при общуването с жени. До 12-ти клас бях щастливото дете на мама и тати и работех и учех усилено, за да уча в чужбина. Завърших в чужбина, не успях да си намеря работа по специалността и сега живея в София. Загубих девствеността си на 21г. и бях с момичето 8 месеца на разменни начала. Научих, че тя ми е изневерила по време на връзката. Бях съсипан. Нямах връзка дълго време освен на морето, който бяха по едно седмични връзки. Срещнах се с едно момиче, рускиня и тя ми промени мирогледа. Замалко да го направим, но не ми стигна увереност. Вече минаха година и четири месеца и още общуваме. Няколко месеца по-късно спах с 36 годишна. Този бум на хормони не може да се потуши. Боря се с това отчаяние за връзка и секс и ме спира да имам контакт с всяко момиче. Отделно се разочаровах от последната си връзка. Замина за Америка за 4 месеца и се прибра - съвсем друг човек. Месец по-късно скъсахме. Кариерно се развивам не по специалността си. Виждам хора, който са щастливи - със снимки с гаджета, с деца и преди им се радвах, а сега им завиждам за щастието. Завиждам и на хората в чужбина, който успяват, защото аз се борех за шанс, който не ми дадоха. Сега съм най-ниското стъпало в една фирма и съм напълно неуважаван човек. Боря се за нещо, уча чужди езици и ходя на курсове, но много съм се отчаял. Най-добрият ми приятел ми каза, че от 6 месеца не можеш да се развеселиш като сме на дискотека. Обичам общуването и запознанството, но мисля, че ми куца първото впечатление. Хората, които истински ме познават ме надъхват, че съм интелигентен - просто задавам тъпи въпроси и не знам как да се държа. Чета книги за усъвършенстване - как да разбираме жените по-добре, как да си доминантен мъжкар сред стадото и как да подобриш самочувствието си. Много съм емоционален и вътрешно съм едно малко дете. Спортувам често и съм в добра физическа форма. По природа съм оптимист, но отрязване след отрязване при жените ме кара да губя самочувствие. Фактът, че съм на най-ниското стъпало а колеги успяват също ме депресира. Дайте някакви съвети или насоки. Чуда се дали да не се запиша на един курс за командоси за 2 месеца.

Мъж на 24г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: c743339dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се отчайвай, бори се, ако обичаш рускинята се бори за нея, бори се за това, което искаш... А иначе явно трудно може да се създаде нормална връзка, или жената ще изневерява или мъжа... Ж21

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85b1da1cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е-е, човек, недей така де. На 24 нищо не е загубено! Жалко че не мога да ти стисна ръката, да те почерпя греяно винце (така, както го приготвят в Саксония) и да ти разкажа някоя от многобройните си истории.
И аз бях като тебе. Да не ти пука! Вторачил си се и се депресираш от неща, които не са съществени. Тегли майната на всичко, отпусни се и нещата ще започнат да се подреждат! По отношение на жените - и мен до едно време все ме режеха, а бях и по-млад и по-хубав. Накрая ми писна да се депресирам и си казах: "еми майната му, явно това не е за мен, и ще си умра ерген!", един вид "прежалих" се, приех неизбежното и престанах повече да се терзая, да мисля глупости и да влагам енергия в това, че ще остана сам и няма да си намеря приятелка. И да видиш как като престанеш да търсиш нещо - то сам? те намира! Една колежка, с която се познавахме отпреди, изключително скромна и позитивна жена, не бях поглеждал на нея като на евентуална приятелка или на сексуален обект, всъщност инициативата беше почти изцяло нейна. И оттам като се открехна вратата, и други жени започнаха да се появяват - от хубави по-хубави и от готини по-готини... човек да се чуди чак къде са се крили преди това :)
Истината е, че човек като се успокои и престане да мисли за това, като започне спонтанно да демонстрира спокойно, добро и ведро отношение към жените, независимо дали ще го "огрее" или не, и независимо дали ще остане сам до края на живота си или не, с две думи - когато престане да се държи (разбира се напълно несъзнателно) като загорял и невротичен трудовак, да видиш как женските симпатии и сърца бързо-бързо, и съвсем неочаквано се отварят!

Задаваш тъпи въпроси и не знаеш как да се държиш? Хе-хе.. Нищо не питай! Разказвай забавни вицове, истории, експресирай себе си - какво те е впечатлило от нещата, които си чел - за Вселената, за човешкия метаболизъм (как например не трябва да се яде плод след вечеря, понеже ферментира в стомаха заедно с цялата храна, при което се отделя метилов алкохол и от него много боли глава на другия ден...). Или нещо от областта на езотериката, съзнанието, квантовата физика и връзката между тези три неща... Увлечи дамата с приказките си, накарай я да почувства, че общува с много специален събеседник, чийто кръгозор е далеч отвъд ежедневните, очевидни неща. Накарай я и нея да се почувства специална - да излее душата си, да сподели с теб неща за себе си, които не би споделила с никого, понеже чувства, че ще бъде разбрана и насърчена, а не подиграна и отхвърлена... Ти какво си мислиш, че жените си нямат своите притеснения дали няма да бъдат подиграни, отхвърлени, неразбрани и нехаресани ли? Те са точно същите като тебе, само че от другата страна на масата, както се казва.
Стана цяла лекция, но се надявам да ти е супер-полезна! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker