Неочаквани изненади в интимния живот и колебания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неочаквани изненади в интимния живот и колебания
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2250 пъти
Здравейте! Извинявам се ако има вече такава тема в сайта!
С приятеля ми сме заедно вече почти 2 години и двамата сме на 18. С него правих секс за първи път. До скоро си мислех, че е спал с доста момичета преди мен (не ми беше приятно, а и не исках да навлизаме дълбоко в тази тема. ) Казвам до скоро поради това, че той си призна, че не е спал с никоя преди мен. Бях изключително изненадана дори сега не мога да повярвам. Може би поради моята неопитност в началото дори не ми е минавала такава мисъл през главата. До колкото си спомням беше доста уверен в действията си... В момента ми е адски объркано, бих се радвала изключително много, ако е така! Проблемът ми е в това, че започнах да се натъжавам от факта, че ако наистина е правил за първи път секс с мен, може би ще поиска да види как е и с други момичета. Ние наистина се обичаме много, взаимно е и истинско. Смятате ли, че това ще попречи на връзката ни? Много бих искала да останем заедно дълго време, но вътрешно се колебая от факта, че (да не кажа, че няма) почти няма мъж, който да е спал само една жена през живота си... Бих била МНОГО благодарна, ако оставите по някой коментар, моля без критики просто моля за съвет. Благодаря ви предварително С. М. :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1f2c4703e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, ти проблеми в момента нямаш, но си ги измисляш. Малко като в приказката за Нероден Петко при теб и си в ужас от проблем, който не съществува в настоящето.
Иначе не ми се ще да ти разбивам илюзиите, но много малко от хората, започнали връзка на 16 г. възраст остават с този човек. Най-вероятно нито ти ще си му последната, нито той на теб последният. Да, първият мъж/жена се помнят винаги, но най-важни са последните в живота. Не го забравяй това. От вас обаче зависи дали ще сте само първи един на друг. От ДВАМАТА зависи. Повечето младежи обаче не остават заедно, защото хората се променят, а в тази възраст се променят най-много, но разбира се всяко правило си има и изключения.
Както и да е, живей в настоящето и не си измисляй проблеми, където ги няма. Концентрирай се върху училище, връзката си и се наслаждавай на тук и сега, а какво ще станело - за това мисли, когато стане. Освен това не е честно да преписваш на момчето мотиви и желания, което то най-вероятно няма. Влюбеното за пръв път момче мисли само за теб, споко.
Иначе човек е по принцип ненаситен - не си мисли, че някой мъж с много жени преди теб би ти бил по-скоро верен. Това няма никакво отношение към връзката ви - докато момчето е щастливо с теб и му даваш всичко в леглото и извън него, то ще ти е вярно. Направи го щастлив и това ще ти е най-големият гарант, че ще ти остане вярно твоето момче. Говоря ти от собствен опит - аз съм жена, която не ревнува от физическа изневяра и затова не ми беше условие във връзката. Съпругът ми пък винаги е бил имал преди мен паралелни връзки и ми каза още в самото начало, че си бил такъв и нямало да се промени. Аз му дадох зелена светлина и ми обеща да спазва дискретност, да се пази и тем подобни. Е, какво се случи - мина му крастата и точно той, който бил превърнал изневярата в начин на живот спря да изневерява точно при мен, която не се интересуваше от това. Обясненията му са две - намирал всичко при мен и за него съм била най-атраквивната и не му се хабило време и енергия с други жени и второто обяснение е, че се е загубила тръпката, след като е нямало вече невротичка да го гони къде бил, да му звъни по телефона всяка минутка...
Съвет към всички жени е да намерите щастието и смисълът на живота си извън връзката и да не се разтваряте в нея. Спрете да анализирате мъжете и да им преписвате мотиви и качества, които може и да нямат и спрете да се стремите да ги измените. Приемете човекът такъв, какъвто е и си направете сметка дали можете да живеете с такъв човек. В случая Авторката просто тряба да приеме, че момчето е било девствено - нито да се радва, нито да тъжи за този факт, защото той не зависи от нея и него и да си даде сметка дали е щастлива с момчето или не е щастлива.
Аз мисля, че тя е щастлива с него и проблем няма и няма о какво да се страхува и да се измъчва, защото точно с такива невротични мисли може да изнерви човека и сама да предизвика страховете ? да се сбъднат.


ж35

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9b0a6a08d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 е права... Това, че някой мъж е имал жени преди теб не значи, че няма пак да иска да има жени. Аз иначе съм малко като гаджето ти - на бившето си гадже бях казал, че ми е втора, а ми беше първа. Исках да изглеждам по-опитен в нейните очи. Сексът беше страхотен, връзката беше добра, ходихме 2 години и накрая тя ми каза, че била много сексуална и искала да пробва с други мъже и искала да ми го каже преди да го направи... Сега тя е на 26 и още се лута между различни мъже, а аз стоя на сухо, щото съм романтик. Така че общо-взето няма как да знаеш какво ще стане и как. Живей тук и сега, желая ви щастие!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 544044d5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не ми се вярва това, че си му първата да го накара да иска да спи и с други. Не виждам проблем при вас наистина и ти препоръчвам да спреш да мислиш за такива излишни неща.
Ако се случи някой ден тогава го мисли сега няма смисъл да създаваш предположения то както е казано всичко може да се случи в този живот.
Радвай се на връзката си, защото аз като бях колкото теб имах сериозна връзка и все си мислех ами ако стане еди какво си...
Лека по лека започнаха да ме завладяват все негативни мисли от сорта на неща които могат да ни разделят и в крайна сметка се разделихме за нещо, което никога не бях си помисляла.
Със сигурност той винаги ще те помни, защото никой не забравя човека с когото е правил секс за първи път и никой не забравя първия човек, който е обичал.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 207c9f44e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "почти няма мъж, който да е спал само една жена през живота си"

Ако почти всички мъже са спали с повече от една жена през живота си, то тогава е логично да е вярно и обратното, че почти няма жени, които да са спали само с един мъж през живота си. Няма как да е иначе, сещаш ли се?

Така че помисли от тази гледна точка - на приятелят ти може да му щукне същото нещо, и да си помисли, че може би ще започнеш да спиш с други мъже, колкото "да видиш как е" с тях. А ти не се мислиш за такава, нали? Е, тогава нещата стават прости - каквито аргументи извадиш за себе си, че ще му останеш вярна, нищо че досега ти е бил първия и единствен, ги приложи към него.

1 е също много права. Ако си толкова решена да се тревожиш, няма значение с колко жени е спал. Ако е само с една, то тогава "ще спи с други, да види какво е". Ако пък е спал с хиляда, може би тогава ще се тревожиш, че "ще спи с други, защото си е свикнал с разнообразието вече". Както ти написа 1, бройката няма, ама абсолютно никакво значение.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 07e75b19de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Прекалено е хубаво за да бъде с тебе само завинаги... В днешно време няма такава истинска и голяма любов двамата да сте си първи и последни за съжеление.... и на мен това ми е мечтата но едва ли ще се усаществи...

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d56db15ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Благодаря ти много за подробния коментар! Мисля, че си изключително права :)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d56db15ea1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 5 мисля,че това не зависи от времената, в които живеем, мисля че това колко време ще трае една връзка зависи само и единствено от хората участващи в нея. Не бива да си толкова скептична/ен по това отношение.Все пак едва ли ще ти се случи нещо прекрасно, ако напълно си убеден/а, че то няма да се случи. Важна е и вътрешната ни нагласа!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker