На 30 без връзка досега! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121579)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18629)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 30 без връзка досега!
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2752 пъти
Здравейте,
както си личи и от заглавието - на 30г. съм и съм нямала връзка. Не знам на какво се дължи - не съм от най -общителните - даже изобщо, не съм от най - красивите - даже изобщо, но и срамежливите и по - невзрачните също са имали връзки до тази възраст. Не знам какво е да имаш някой до себе си - да се уговаряш с някой, да те пита как е минал денят ти, да заспиваш и да се събуждаш с някой в леглото си. Много съм притеснена за времето, което отмина - когато тези нещата беше нормално да ми се случат на тази възраст - поне една връзка да бях отчела :) - Но, уви, така се случи. Каквото и да се случи оттук нататък - дори да срещна някой, липсата на отношения до този момент си казва думата- неопитна като ученичка. Чудя се дали има и други хора, ненормални като мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: fafc647d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не смятам, че неопитността е проблемът, а като цяло проблемът ти е в начина ти на общуване. Силно ти препоръчвам да се пробваш онлайн в сериозни сайтове за запознанство, защото там може би ще успееш да се отпуснеш. Не мисли иначе много, на тридесет хората имат семейства и деца - хвърляй се в студената и мътна вода и каквото стане - нямаш нищо за губене.
Иначе не бъди невзрачна. Ако имаш поддържана приятелка, хвани я да ти помогне с обличане, грим, коса - по външният вид посрещат...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2f8135dbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Аз съм на 20 и зад гърба си имам само кратки връзки. На практика не знам какво е стабилност, дългосрочно доверие и т. н. И ме е яд много, ама... на кого да ме е яд? На съдбата ли? :-D

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2e1dbf53e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дaно говориш и други езици. Виж този сaйт -fdating. com.
Поне ще имaш възмоцност дa общувaш с мъже от цял свят... пък кой знaе, може и любовтa дa е някъде тaм:).
Инaче и с н 1 съм съглaснa, помоли приятелкa дa ти помогне зa дрешки, грим и всичко, което би те нaпрaвилa по- уверенa.
Опитвaй едно упрaжнение- зрителен контaкт. Гледaй симпaтичните мъже зa теб в очите, aко ви се зaсекaт погледи, сaмо се усмихни и отмести поглед. Aз бих го зaдържaлa, но подозирaм че, ти ще се изнервиш и притесниш:)
Всеки следвaщ път ще си по- уверенa, пък може и някой от тях дa се приближи и дa си поискa още еднa усмивкa.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4cc5b2c4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Значи както казаха хората имаш проблем с общуването. Аз също съм на 30 имала съм 3 връзки, но не бих ги нарекла връзки в пълноценният смисъл на думата. Сега съм на прага на четвърта и съм на път пак да оплескам нещата, заради моята затвореност. Значи проблем е в теб, да си го кажем направо - като се дърпаш, отлагаш срещи, не искаш да си в компания на хора, те го възприемат все едно не ги харесваш и се насочват към други, които да им покажеш някакво отношение. Аз лично съм имала въможност за много връзки, но имеено това мое отдръпване е карало хората, които ме харесват да странят от мен. Не мога да ти дам съвет да станеш общителна и комуникативна, защото знам че има една част от теб дето и е кеф да е сама и го предпочита, поне при мен е така, може би си интроверт и имаш нужда да оставаш сама. Помисли добре дали наистина от душа имаш нужда от връзка или само защото си на 30 и трябва да се отчетеш. Ако е второто по-добре не се занимавай, или се приеми такава каквато си, или си промени подсъзнателните нагласи за самота към нагласи да имаш човек за теб, за което би ти помогнал психолог. Казвам ти от опит ако не си готова да си с някой и все отлагаш и искаш да си сама на подсъзнателно ниво, ако ще 20 кандидата да ти дойдат пак никой няма да избереш. А тези момичета дори и грозни, просто са искали връзка и да не са сами и са я получили. Външния вид няма значение, а това дали наистина го искаш или го правиш само да отбиеш номера. Ако се чувстваш добре сама не се насилвай, а живей според разбиранията си, така ще си по-щастлива отколкото с някой насила. По-добре отиди на психолог и първо намери себе си и това което наистина искаш и тогава започвай да действаш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 77643b7f92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 5 е много права.
Много често отдалечаваме хората от себе си, заради нашата нерешителност, затвореност в себе си.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4424abc042
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм същия като теб, само дето съм мъж на почти 27...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a49f68e23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз съм като теб и съм много притеснен. Освен да се видиме и да го удариме на секс, на 30 год. без никакъв опит представям си сигурно ще е забавно :)))

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2d354ab48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Има и други не си само ти, имам приятели, и те също са така, а ти откъде си? Не се притеснявай и на теб ще се случи..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4cc5b2c4e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Номер 5 съм отново. Исках да допълня нещо - ти казваш, че не знаеш защо така се е получило, да нямаш връзка, но по-горе сама си каза, че не си от най-общителните. Значи ще ти кажа, че общуването е много важен компонент, външен вид и други неща, отиват на по-заден план. Ако не знаеш как да показваш и ти интерес, ако не знаеш как да покажеш емоция, как да се сближаваш с хората, нищо няма да стане. Все пак човека който би бил с теб иска и той да получи нещо от тази връзка. То е взаимно даване. Аз ти пиша това, защото съм абсолютно наясно с моите грешки, които съм правила. Но аз още от малка съм така - децата ме викат да играем аз се крия вкъщи, после ме канят на срещи - аз отлагам, не им звъня, не показвам интерес и хората се ориентират към обект, който да им отговори на опитите за сближаване. След това пак потънала в самота се съжалявам за поведението си, но е късно. Хората са ми казвали - ти един телефон не звъниш, не споделяш нищо за себе си, как да стане нещо. Отивам в университета и бързам да се прибера, да чета някоя книжка, отколкото да седна с колегите на кафе. Е как с това поведение да имаш приятели и връзка. Описах ти част от нещата, защото може би ти е трудно да се видиш отстрани как се държиш, и да разбереш, че проблема не е в другите хора, а в теб. Това се отнася и за другите коментирали тук, хора разберете, че вие си градите живота с мислите и поведението си, и за да сте сами не е защото сте грозни и тъпи, а просто не сте се научили да се държите адекватно в социални ситуации. Работете върху това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 63668595c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Моят съпруг беше на 30 години, когато се запозна с мен и аз бях първата му връзка. Нищо му нямаше на момчето, мъж като слънце е, но е твърде необщителен и това му е пречило ужасно. След като се оженихме, за да му помогна да се отпуска в присъствието на други хора, започнах да го наблюдавам и да споделям на глас как изглежда в различни ситуации. Оказа се, че когато е силно притеснен, на лицето му се изписва нещо, което околните възприемат като високомерие; когато е уморен, изглежда отегчен; когато изказва мнение, тонът му е все едно го налага и т. н. Постепенно с моя помощ започна да коригира всички тези "сигнали", които подаваше на околните. Не зная дали ще ти е от полза, но защото казваш, че не си от най-общителните, ето някои основни моменти:
- Когато разговаряш, гледай право в очите събеседника.
- Не прекъсвай хората. Докато говорят, изразявай с жестове, че ги слушаш - поклащане на глава, някакво възклицание, каквото се сетиш. Дори само това да се научиш да правиш - да изслушваш хората, те ще те обявят за най-приятния човек във вселената, гарантирам.
- Помни подробностите, свързани с другите, и ги питай за тях. Не да се ровиш на хората в личния живот, естествено. Имам предвид, когато някой спомене проблем, поинтересувай се след време дали го е решил. Това ще бъде оценено много високо. Например, попитай някой, какво в крайна сметка е избрал да специализира, понеже преди месец се е колебаел.
- Докосвай хората с ръка винаги, когато имаш възможност, това е жест на приятелство.
- Въвличай хората в ритуали. Храненето е един от тях. Може да е споделено пликче с бонбони, но когато хората се хранят заедно, това ги сближава.
- Усмихвай се колко се може по-често. Ако ти се усмихнеш, и на теб ще се усмихнат. Започни сухи тренировки с продавачките в супермаркетите и с хора, с които се разминаваш по стълбите, например. Усмихни се и моментално ще видиш усмивка насреща. Това ще ти помогне много в общуването.
- Минавай на "ти" и при най-малката подкана от страна на събеседника. Слагаш веднага бариера между себе си и човека, ако той ти говори на "ти", а ти се обръщаш към него на "вие".
- Обличай се в стила на хората, на които искаш да приличаш. Това ще ти даде самочувствие.
- Може да ти прозвучи идиотски последния ми съвет, обаче: носи луксозно бельо. Никой не го вижда, обаче ти си знаеш, че е супер и брадичката е вирната с един сантиметър по-високо! Пробвай още утре и сподели ефекта. (Моят мъж го научих така да носи скъпи ризи).

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bd4e64dca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Знам, че много хора ще ме нападнат, но ще бъда искрена. Това ли лично мои наблюдения.
1) Мъжете НЕ харесват необщителни, затворени в себе си жени.
2) Мъжете харесват красиви жени.

Направи нещо по въпроса с външния си вид - фитнес, грим, хубави дрехи. Така може да придобиеш по-голямо самочуствтие и оттам да бъдеш по-общителна.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cee1a9e17f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Имаш късмет, че си жена, защото ако беше мъж щеше да ти е много трудно да намериш гадже. Направи си регистрация в сайт за запознанства и там ще ти пишат различни мъже и си избираш един и излизаш с него. Ако не си допаднете излизаш с втори, трети докато намериш правилния.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a49f68e23a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Има и други хора като теб. Аз например. Абсолютно те разбирам. На мен ми е даже по-трудно, защото съм мъж. Знаеш ли обаче има хора с какви ли не проблеми и се справят, а ние с теб не можем. Срамота!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 832a3bf5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не мога да сравня моя сличай с твоя, защото бях на 14г тогава. Но аз до тогава нямах повече от 2 другарчета и не бях помисляла и за приятел. Един ден просто реших, че нямам никаква полза от това да съм срамежлива и необщителна. Изведнъж започнах да се държа както остналите се държат. Това ми помогна да намеря нови приятели и да се отпусна. Бях грозничка тогава, но когато започнах да се грижа за себе си (нокти, коса, фитнес, козметика) започнаха всички да ме харесват и много бързо си намерих приятел.
Ж на 20г

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 681baa0b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз съм на 24 и съм девствена и се гордея с това! Уважавайте телата си и следвайте своите принципи, иначе ставате разпоретини

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker