Да обичаш или да бъдеш обичан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да обичаш или да бъдеш обичан
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 1609 пъти
Здравейте! Момиче на 23 години съм. Имах връзка 1 година с момче, което страшно много си бях харесала преди да се запознаем. Запознахме се, всичко започна прекрасно и така бяхме заедно 1 година. Той си е малко странен тип, но аз се влюбих в него ужасно много. Просто начинът, по който ме докосваше и как ме караше да изтръпвам само като ме погледне, усмивката му, походката му.. всичко се преобръщаше в мен, когато бях с него. Започнахме да се караме и накрая той сложи край на връзката ни. Обясни ми, че бил влюбен в мен, но в началото и след като нещата не се развивали както той искал /не става дума за секс/, любовта му се превърнала в привикване. Глупости на търкалета... страшно много ме заболя, че съм обичала човек, който ме е залъгвал.. плачех по цяла нощ. Дори семейството ми забелязваше, че не влюбен в мен, но аз не ги слушах, та нали бях влюбената глупачка... Вече сме разделени няколко месеца.

След като се разделихме стар мой познат, започна да ми пише и когато разбра, че сме се разделили, се престраши да ми каже, че с години ме е харесвал, но не е имал смелост. Започнаха по-смели разговори и т. н., започнахме да излизаме, в началото се замислих дали пък щастието не е било под носа ми, а аз съм го пренебрегвала, и за това реших да се впусна с главата напред.. Изключително е мил, не крие чувствата си, иска да ме вижда, търси ме постоянно, говори ми за бъдещето и т. н. ПЪЛНА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТ на момчето, с което бях.. Въпреки че аз на думи не вярвам, просто смелостта му ме учудва, понеже предното момче криеше абсолютно всичко.
Въпреки това, аз се чувствам адски странно, харесва ми да ме целува, да ме прегръща, но я няма тази тръпка, онзи ден ме докосна по дупето и аз направо замръзнах, но се насилих да си го прикрия.. Ръката, която ме е докосвала преди, начинът, по който го правеше, просто не е същия, колкото и гадно да звучи.
Не знам защо съм такава глупачка.. За пореден път ми се случва вечер да се присещам за предния и в главата ми нахлуват спомени, при което сълзите ми започват да се ронят, а той беше пълният глупак и предполагам винаги ще си остане такъв.

За втори път се влюбвам като глупачка и ми разбиват сърцето и като че ли от страх да не го направят пак, слагам стените и ставам студена като лед, недопускаща да бъда обичана и обгрижвана, както една жена заслужава.

Искам да бъда със сегашното момче, но просто нищо не е същото.. Не знам дали да продължа, прикривайки си го или да поговоря с него, но знам, че ще го нараня, понеже съм го рязала и преди, но той продължава да иска да е с мен..

Ще дойдат ли тези истински и силни чувства в последствие и кое е по-лошо: да обичаш, но да е несподелено или да те обичат, въпреки че ти не чувстваш същото? ! И в двата случая винаги има наранени..

Бих била благодарна, ако ми дадете съвет. :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: da99b3897c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да лъжеш горкото момче! На никой не е приятно да бъде просто заместител, и ако засега успяваш да го прикриеш, то ако новото ти гадже разбере, че всъщност го използваш, за да махнеш бившия си от съзнанието си не се знае как би реагирал.
Ако толкова не може да дадеш реален шанс на новото момче, то тогава престанете взаимно да си губите времето и се отдайте на други, по-полезни за вас неща, защото да крепиш връзка без перспектива си е жива загуба на най-ценния ресурс - времето. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c39f584f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей! Бях в същата ситуация. Когато първия ме докосваше потръпвах, не мога да опиша как се чуствах, дори само като ме хване за ръка. Проблема беше, че той мислеше само за себе си.. и след време прекрати връзката. Тогава точно като теб мой приятел ми призна чувствата си. Нищо не усещах, когато ме прегръща, дори при първата ни целувка. Все пак реших да остана с него, защото беше много мил с мен и се различаваше много от отношението на първия към мен. В крайна сметка с него сме от няколко години. Привързах се доста, обичам го. Но той престана да е мил след първата година, държи се зле често и общо взето не съм щастлива. Извода за мен е, че просто се стараят докато те спечелят, но в крайна сметка си показват рогата. Моя съвет е да си с този, с който наистина искаш и се чустваш добре. Тръпката е много важна, а аз така и не я изпитах вече.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f29561ab25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ще ти разкажа моята история, която е по-различна, но има нещо общо. Аз съм на 32 имала съм 5 връзки. Винаги съм била с момче, което харесвам, но накрая винаги ги наранявах, късах с тях без да има друг нито изневяра проосто си казвах връзката е изчерпана. Мъжът ми, тогава участваше в моя живот само като приятел. Винаги съм знаела чувствата му, но аз нямах тръпка. И така... Преди да тръгна с него много мислих. Един ден реших, че може би този път ще е различно и трябва да му дам шанс. Тръгнахме и в рамките на 1 година през цялото време се чудех заслужава ли си, защото нямаше трепета, очакването да го видя, пеперудките в стомаха и т. н. Той даваше всичко за мен, а аз бях студена. Един ден на ръба да скъсам с него една приятелка ми дойде на гости и й споделих мъките си, а тя ми каза "няма нищо по-хубаво от това да си приятел с мъжа си" Тези думи ме накараха да се замисля, защото той ми беше наистина приятел, да нямаше тръпката, но подкрепа, опора, спокойствие всичко това беше наше. Сега сме женени от 4години и съм много щастлива. Обичам го много. Нямаше я тръпката в началото, но тази тръпка не е вечна. Будя се до човека, на който мога да разчитам и той на мен, заедно сме и в добро и лошо. Радвам се, че не скъсах едно време с него. Всяка история е различна и зависи от много неща и обстоятелства, но тогава за първи път дадох шанс на мъж и то към когото имаше само приятелство. Ти си прецени аз само разказвам моята история. Желая ти успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 54c165e004
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен изчакай малко, не се насилвай да го обичаш, просто изчакай. Чувствата, които идват по-трудно и остават по-дълго. Докато чувствата, които идват лесно, си заминават също токова лесно. Дай му шанс някой друг месец. Другото, което те съветвам, е да му правиш някакви малки жестове, за да се получи взаимността. Дори и да е малко пресилено от начало, то след време ще пламне искрата. Оцени го, защото такива като предишния няма да те направят щастлива. Ако не се получи, ок, но поне му дай шанс, без да мислиш за миналото и да прехвърляш напрежението в сегашната си връзка. Не е казно, че трябва още от първата минута д си лудо влюбена, понякога трябва време. Та аз дори и дъщеря си я обикнах чак на третия месец, при бащите често е така. Но сега виж ме как я обичам и давам живота си за нея. Тя мие най-милото и скъпото. Просто не насилвай нещата, каквото трябва да стане, ще си стане.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c6eade757a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съгласна съм с н. 1. Също мога да добавя, че насила хубост не става. Не става дума само за любов, но в случая и за физическо привличане. Природата си знае работата и ни кара да харесваме физически и хората, с които можем да създадем здраво поколение. По-добре без мъж, но не можеш да си с мъж, защото ТОЙ те обичал.
Животът е прекалено пъстър, за да правиш компомиси - ще срещнеш човек, който да те привлича и да можеш да обикнеш, само имай търпение.
При мен се случи обратното. Като бях на 17 г. човек с власт над мен злоупотреби и ме употреби физически. Така и не изпитвах удоволствие с него, макар че не ми е било и неприятно - просто нищо. Успях да се оттърва от него и след само 2 седмици срещнах съпруга си, с когото вече дълги години имаме чудесен секс и е точно както го описваш - възбужда ме 15 г. вече само като го видя и не ми трябва и да го докосвам. Самият му мирис ме възбужда дори и двамата вече имаме отделни завивки, защото привличането е толкова голямо, че просто трябва да правим секс, а човек трябва и да спи все пак.
Ти се оставяш да те докосва и мачка човек, който не те привлича. Гадно - преживяла съм го, дори този първият ме обичаше по негов си извратен начин, но какво от това?

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8704a122ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Обичам 8 цилиндровите двигатели, но съм тъп, беден и мизерен БългАрин и затова го карам на любов докато измисля добра схема за крадене на пари, че да си купя гараж и да правя бизнес в Хамерика.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: efc501a2d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като жена на 31 без приятел ще кажа няколко неща
Това че съм сама е лично мой избор, нагледах се на простотия и номера, отделно това което лично мен ме привлича в даден мъж е естественост, енигма, излъчване, поведение-неща, които напръв поглед прости много мнооооого рядко се срещат!
Лично аз предпочитам да съм сама, отколкото да правя компромис със себе си!!! Живота е един огромен компромис, че да го правя и в интимен план. Не мили жени, вие може да се примирявате с приятели, които никога не сте харесвали истински-въпрос на личен избор. Моя такъв е да съм сама, не мога да си представя живота с някой си, който ще ми дава уж някаква сигурност и аз ще му търпя капризите-ау не!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 25d623161a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторке, ти си поредния пример, че жените не харесват свестните, добри и чувствителни момчета които им показват, че ги ценят и обичат до полуда, ами тичате по боклуците които по един или друг начин са ви наранили! Чудя се защо сте такива смотани жените? Ама до една сте такива, всичките! Съжалявам, че се изказвам леко крайно, но съм прав в случая!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fbc016b7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   харесваме свестните, но свестните жени привличат и свестни мъже, и обратното...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ebedb48b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря на всички за отделеното време!
До номер 8: Точно в случая не си прав, въпреки че съм съгласна, че ние момичетата си падаме на пръв поглед повече по "тежкарите", но не винаги!
И двете момчета в моя случай, си се държаха по един и същи начин в началото- страхотно. Сега аз ще те нападна и ще ти кажа, че вие пък винаги в началото сте много мили и сваляте звезди, а след като получите момичето, което искате, ставате пълни идиоти и започвате да ви шарят очите по чуждото!
В моя случай не става въпрос, кой е свестен и кой не е, а за наличието на чувства, които не ние определяме кога да изпитаме и кога не!

Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker