Дали да се "пусна по течението"? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дали да се "пусна по течението"?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 1706 пъти
Здравейте на всички!
Първо моля модераторите да одобрят историята, защото имам огромна нужда от съвет!
Аз съм момиче на 14 години. Ще разкажа за момче, което учи в моето училище, а също и сме на общежитие заедно, той е на 17 години.. Е, скоро и двамата ще имаме рождени дни, но това настрана засега.
Учим в голям град, на север.
Всъщност в началото не изпитвах нищо към него, та дори не го познавах. Всъщност, дори все още не сме се запознали официално, направо си общуваме, защото сме си научили имената от познати. ;д От време на време съм си мислела какво ли ще е, ако го харесвам, ей така от любопитство, а то взе, че стана.
Привлече ме по странен начин, това момче. Започнах да изпитвам нещо, когато го видех как прави някоя грешка пред мен, като да се спъне в стола, например, и после така се засрамва, след като ме погледне.. Чувствата ми се засилиха, когато една вечер го наблюдавах отвън, а той намери от онези торбички, които пукат, ако се сещате. Започна да я пука, а за да пукне всички започна да скача върху нея.. и точно в този момент, видях детско пламъче в очите му! Онзи пламък, който търся във всички, но малко го притежава, е, той е от малкото! <3
Гадното е, че той в началото на годината си имаше приятелка, мой набор, но след кратка връзка се разделиха и сега разбирам защо.. непоносима е.. Както и да е. Та, тя преди седмица започна да ме ревнува от него, което засили още повече любопитството ми към него и тя ми "заповяда" да не си говоря с него, да бе, друг път! :Д
Всичко започна по- сериозно, когато той една вечер се закачи с мен, без да каже нищо, само се закачаше и се усмихваше. Същата вечер му писах във фейсбук за да си говорят по- тихо долу, че не можех да заспя. ;д
А същинското започна снощи.. Отново от общи приказки се задълбочихме и много, как да го кажа.. привикнахме един към друг? Той започна темата, че иска да сме близки приятели занапред, а аз му отвърнах със същото. Пишеше ми намеци, че компанията ми му е приятна, целувки, каза ми, че мислел за мен, покани ме да излезем някой път, много забавен разговор беше.. , а също така и доста си приличаме по характери, често си мислим за едни и същи неща..
В момента отново си пиша с него, дали ще е така всяка вечер?
Тук идва и въпросът ми.. Какво да правя? Да продължа да си пиша с него, или да го избягвам, заради бившата му?
Също така другият месец е рожденият му ден и искам да му подаря нещо.. сантиментално. Нещо, което ще показва, че държа на него.. Може ли някакви идеи?
Ако има хора, прочели историята ми, моля дайте ми някакъв съвет как да постъпя и заслужава ли си? А също и идеи за подарък? :)
Благодаря Ви от сърце!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: db7fc11aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Оооо колко сладка и мила история. Бившата му нека си истерясва, проблема си е нейн. За подарък, незнам. Може парфиум хубав аромат, ако е пушач запалка някаква по-откачена от някой магазин за сувенири или нещо от този тип. И аз трудно измислям подаръци за момчета/ мъже вече по-скоро в моя случай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker