За силните мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За силните мъже
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2356 пъти
Темата е малко объркана, но се надявам модераторите да я споделят, защото наистина не разбирам. Може би ще ви се стори смешно, но проблемът ми е, че мъжете се страхуват от мен.
Като начало мога да кажа, че всичко върви добре. Отнасям се добре, получавам същото и забивам все на едно и също място. Когато дойде време да обсъждаме по-сериозно нещата и всичко пропада. Страхуват се от това, че съм амбициозна, и че в случей, че постигна това, което целя ще мога да си тръгна, когато пожелая. Не съм мъжемелачка даже напротив нежна и грижовна съм, не се държа грубо освен, ако не ме предизвикат прекалено много. Единият ме тъпчеше, всячески опитваше да смаже самочувствието ми, да ме изолира от приятелите ми, да ме унижи и дори се опита да ми наложи аз да му родя деца и да стоя вкъщи, а той да работи нещо със заплата под 700-800 и да се издържаме. Всячески се опитваше да изтръгне от мен идеята, че съм способна и да смаже всякакви амбиции в мен. Напуснах го, разбира се.
Следващия той беше невероятен. Не ми отне свободата, не ме потъпка, уважаваше ме и в подходящият момент ми казваше дори за малките неща гордея се с теб и вярвам в теб. Но онзи поглед, когато разбра че една от бившите му е бременна. Знаех какво значеше този поглед. И бях права, по-късно проведохме разговор и реално той иска деца в срок, който аз не мога да изпълня. Опита се да предложи да направи компромис със това си желание, но отказах категорично. Аз не съм склонна, не мога да го искам от него. Много други по-кратки връзки, в които се мъчат да ме спъват. Вярно с втория е различно там доводите му са други, не са подмолни. Все пак такова решение би ме заклещило и не би ми позволило да реализирам целите, които съм си поставила. Аз съм на под 20 момчетата са в интервала 20-25. Не е ли рано още за деца? Защо или предлагат нещо подобно или се опитват да ме смачкат? Защо ги е страх от това, че съм силна, амбициозна и способна? Злоба там, където трябва да има любов. Този сайт е анонимен, моля ви мъже и момчета кажете с ръка на сърцето вие бихте ли били щастливи, ако жената до вас има и нещо, което е постигнала сама. Буди ли това ненавист между партньорите? Вие в една такава възраст бихте ли преглътнали половинката ви да е устремена? Има ли още силни мъже от онези смелите, които няма да се страхуват от силната жена? Или единственият мъж, който ще се гордее с мен и няма да се плаши от силата на духът ми ще си остане татко?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 566a27f069
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Името на темата би следвало да бъде „Слабите мъже“. Така постъпват точно слаби типове, но и явно много не избираш в началото, а може би се влияеш много от неща като възраст и ВЪНШЕН ВИД. Проблемът не е в мъжете, защото ТИ си ги избираш от един и същи вид - слаби.
Освен това явно не са от големите умняги, интелектуалци и добре образованите, защото само хора с дълбоко провинциален манталитет искат деца на 20 г., а кой забременява без да иска бившата си?
Пишеш, че си амбициозна и така нататък, но при избора на мъже изобщо не си, а обираш остатаците от другите жени. Една действително амбициозна жена знае, че мъжът трябва да ти е най-малкото на нивото на образование, но и да имате общи интереси, желания за бъдещето и така нататък. Като мъж избираш най-доброто, до което можеш изобщо да се „добереш“. Обаче е интересно, че точно много големите интелектуалки избират слабаци за мъже. Не мога да си го обясня, освен с това, че самите вие не искате да влагате много в началото на връзката и чакате мъжете да ви свалят звезди, а истински атрактивните и СИЛНИ мъже пък няма начин да лижат праха в краката ви и също са претенциозни - правят първата крачка, но очакват най-малко толкова от вас колкото те дават, а това много интелектуални жени го тълкуват като използване за секс да кажем, използване да правиш това или онова за мъжа или недостойно да правиш компромис за мъжа.
Сестра ми е подобна жена, беше много красива дори на младини, образована и нежна, а взе най-големият боклук - не, че не ? обръщаха внимание адвокати, лекари, малки бизнесмени, но все им намираше косури, докато нейният слаб мъж до ден днешен може да не работи, но пък ? прислугва и се оставя да бъде мачкат ментално от нея и може би ? дава чувство на власт. Твоите мъже не са баш така, но пък също са мъже на слабостта - ревността говори за неувереност и комплекси, а вторият пък не е искал да е истински с теб и май си е търсил оправдания да се разделите. Не споделяш за повече мъже, но се обзалагам, че са от същия вид.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c700c9959d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторке, да ти кажа честно, много си се филмирала. Спокойно, ще срещнеш такъв мъж, имай търпение, та ти дори и 20 нямаш както спомена. Просто така си си ги избирала, а и предполагам щом си толкова млада, те дори са били и от твоя роден град, което донякъде е ограничило избора ти т. е. ти все още не си си сменила средата, което е нормално за тази ти възраст и не си попаднала на човек с повече житейски опит. А относно въпроса ти дали мъжете се плашат от амбициозни жени, аз бих отговорила така: търси си мъж, който да е по-амбициозен от теб. Никой мъж няма да се чувства добре до по-успяла жена от него самия. Стига всичко да е в рамките на нормалното, например да не жертваш семейство в името на кариера и тн, не виждам защо някой нормален успял мъж би се уплашил от теб. Но ако смяташ, че ще раждаш на 40, и дотогава ще се занимаваш само с личностно самоусъвършенстване, ще знаеш как да свършиш всичко сама по дома, и изобщо ще си напълно способна на всичко без помощта на мъж, ей тогава ще ти е проблем да намериш мъж, който да се чувства добре до теб.
За мен идеалният вариант е една жена да си получи образованието, да има стабилна работа, и след 30 да работи почасово, а в останалото време да си гледа децата и себе си, докато мъжът работи на пълен работен ден. По мои наблюдения такива жени са най-щастливи, но за да могат да си позволят почасова работа, нали се сещаш, че не работят каквото и да е. Но това си е лично мое мнение, не ангажирам никого с него. Факт е обаче че в Бг жените работещи по специалността си работят в пъти повече от жените на запад, защото стандартът е по-нисък и са принудени да работят повече. И не само на запад, в нашата южна съседка - Гърция например, там масово жените се грижат за децата и за дома, докато мъжете изкарват прехраната. Като цяло, жените имаме предимство пред мъжете в това отношение - да си позволим повече гъвкавост, но само ако сме всеотдайни партньори и същевременно добре образовани. Е, това те съветвам аз - до 25 си гледай образованието, но след това започни да се оглеждаш много хубаво за потенциален мъж, защото времето си лети, и ако се самозабравиш в постигането на целите си, твърде вероятно е да получиш едното за сметка на другото. Баланс е вълшебната думичка, над която трябва да помислиш много хубаво.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 94ba68469a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Поне до 25 ще учиш, след това може да ти скимне да караш второ висше или докторантура, или ще искаш да започнеш работа веднага за да имаш трудов опит, после да правиш кариера и току виж вече си станала на 35.
Дотогава кой знае колко връзки ще смениш. Вторият ти приятел го е знал и се е опитал да те принуди да се свържеш с него завинаги, защото само когато двама души имат дете има истинска спойка между тях. Другото е ден за ден. Утре може да скарате, да се нацупите и всеки да си хване пътя. Сега мислиш, че ти е рано, но ще видиш че никога няма да дойде подходящия момент, в който всичко да се нареди така, че да нямаш никакви други желания и алтернативи, освен да родиш и да се занимаваш с бебе.
Дали ще си "изгубиш" времето сега или после няма голямо значение. Има много майки, който раждат по време на следването си и завършват успешно. Предполагам бившият ти приятел си е помислил, че не искаш да се обвържеш с него сериозно, а всичко ти е само временен трепет и кеф и затова те е напуснал. Затова и мисля, че е прав. По-принцип жените сте много по-дяволити и мобилни. Утре може да ти скимне да заминеш и за Нова Зеландия и да му кажеш чао.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c8b1e2aab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз ти го казвам не като мъж, а като човек постигнал всичко и имащ всичко. По-голямо постижение, щастие от това да си направиш детенце - няма.

И аз като теб исках много неша да правя, да видя, да постигна, но като ги направих, видях и постигнах, си дадох сметка, че всъщност не съм щастлив от тях. Не изпитвах радост. Имах нуждата да накарам някой друг да бъде щастлив, да го накарам да се чувства обичан.

Още си млада и ненаживяла се. Спокойно, един ден ще пораснеш, ще се събудиш и ще си помислиш: с какви глупости си запълвам времето?

Този твой втори приятел, ако все още си с него и наистина е толкова добър колкото го описваш. Съветвам те помисли си добре дали искаш да си пилееш времето или да създадеш семейство за което да живееш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4302294147
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Вие нормални ли сте? ! Какво я юркате да прави деца, та тя няма 20? ! Ще й надуят корема, после след време ще хукне да се "наживява" по дискотеките, а това бебе иска невероятни грижи и 100% внимание. С учене и работа не става, ще го даде на бабите да й го гледат. За бога, това малко същество има нужда от сигурни хора! Какви мъже на по 20-25 години? Познавам една ей такава двойка, бащата татуиран тревоман, родиха си бебето, уж всичко точно, голяма любов... Ето ги година по-късно разведени и с нови гаджета. :) И евала на новото гадже мна майката, щото малко мъже биха се радвали на чуждо дете вкъщи. Не казвам, че някой е застрахован от това изобщо. Просто е рано!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c4b5f6108c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   4 съгласан съм но какво семейство на 20 години а тя авторката до колкото разбрах няма това е абсурдно прекалено е рано за деца. Не знам защо почнаха да обиждат някой тук вторият приятел след като разбрал че бившата миу е бременна нещо е трепнало в него размечтал се е навярно колко прекрасно да има дете с любимата си и ее почнал с намеците с дипломации и диликатно обработване за да я склони доколкото разбирам не я насилва или претиска или поставя ултиматуми. Човека за мен гледа малко нереално на нещата и прекалено пребъзано мисли за това надявам се това да не окаже ефект върху връзката ви и за напред да вие толкова прекрасна и може би след време когато си постигнала каквото жележ да ви се случи. Да номер 4 семейството е най-мажното нещо и ценно нещо на света но някой хора се сблъскват с това непдготевин рано миселйки в началото че всичко едва ли ще е цветя и рози но после се сблъскват с живота и нещата се разпадат човек трябва да ти е поне малко готов човек никога не е напълно готов но тррябва да в някаква степен. На 20 години човек не се е развил още ти е неорентиран търсеш себе си тепърва се развива и се оформя като човек и характер и започва да се сблъсква с живота авотрката има мечти иска да направи нуещо майчниството ще е трудно да направиш каквото и да е. има си време за всичко това е мнението ми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a4eede88b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката 1 прав си, но докато разбера, че по някаква жалка сличайност пак съм улучила такъв минава много време. 3 не той си тръгна, а аз.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 43b0765496
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "Аз съм под 20" - еми това е отговорът на "загадката"! Навърти поне още 10 годинки и тогава започни да се занимаваш с мъже и със сериозни неща... сега ти е време за учене - висше, докторат или кариера, и като си стъпиш на краката, тогава създайвай връзки, които евентуално да прерастнат в семейство. Тогава и мъжете с които общуваш ще са на по 30-35, вече постигнали нещо в живота, а не пикльовци на по 20-25...
"Който бърза, бавно стига!" има една приказка.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 94ba68469a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами като ти си го напуснала, какво искаш да разбереш за мъжете ? Решението си го взела ти. Въпреки различните ви гледни точки и спора, който сте имали,той е можело да си остане още дълго време с теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2fab28c18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тези думи не ми звучат правилно подредени "силна", "жена" и " под 20"...
М. 35

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9c01d18c38
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   М27

В някакъв много голям филм си се вкарала и си се взела сууупер на сериозно (повече от необходимото)... Аз мислех, че жена около 30-те ги пише тия работи, после като видях за какво иде реч....

Ще си намериш точния човек за теб. и да знаеш човек намира каквото търси... ти явно сама си имаш някакви вътрешни конфликти и искаш да се доказваш в определена посока и затова си намираш хората, с които да се конфронтираш и да си отвоюваш да живееш, както си искаш...

Дали на тая възраст (за момчетата говоря е рано за деца... нз) За мен лично е рано, но имам приятели, които на тия години се замислят за това.

... и като прочетох, че само тати те разбира и подкрепя.... животът ме е убедил, че тези момичета си имат страхотни проблеми с момчетата после... (представи си момче, което само мама го "разбира").... и силна не е оправдание за властна и доминираща... силния човек не се познава по болезнената амбициозност и желанието да постига неща... :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1dc314de92
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Е 11 съжелявам, но това което ти наричаш болезнена амбициозност за мен е естествено желание за развитие. Предполагам факта, че не съм склонна да предоставя важни за мен решения на друг те възмущава. Все пак това не са 10 и 15 заедно, а историята в сайта познава и не една и две разпаднали се връзки на такъв етап. Сигурна съм, обаче в това, че си прав и желанието да се развивам, да имам свои доходи и да не завися финансово от мъж ме определя като властен доминант. Предполагам беше по-уместно да изпадам в истерична мъка за любовта придавайки толкова драма, колкото би отвратила и самият Шекспир. Няма как да се извинявам, че знам коя съм, какво мога и какво искам. Не съм феминистка, нито пък мъжемелачка, напротив нежна съм и мила. Аз не искам да доминирам над тях. Просто за моя живот и моето бъдеще решавам аз, не те. А добрите отношения с бащата са предпоставка точно за обратното, проблемите с него пораждат проблеми. Освен беглият оттенък на комплекс Електра проблем нямам. Но науката потвърждава, че повечето жени си избират мъже, които имат някоя дребна сходна черта с бащите си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9feda02e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Каква ти "сходна черта"? ! Моят съпруг е кажи-речи пълно копие на баща ми, включително и като професия. И изборът ми е бил абсолютно интуитивен, не съм го търсила специално.
Въобще, авторке, като чета поста ти, все едно виждам себе си на 20 години. Хич не се разсейвай с дребнотемия като неадекватни младежи. На тези години човек трупа образование - на първо място. На второ - завързва полезни познанства. "Полезните" познанства означават контакти, които ще бъдат от значение в бъдеще. След 10-15 години всички тези сополанковци, които днес се опитват да те отклонят от пътя, ще са за теб хора от друга социална категория. Няма такова нещо като "болезнена амбициозност". Единствено желанието за развитие движи човека напред и осмисля съществуването му. А пък финансовата независимост е задължително условие за равноправно партньорство в семейството. Баща ми така ме учеше: "Ти - казваше, - трябва така да си организираш живота, че във всеки момент да можеш да си вземеш чантата и да си тръгнеш - и от некоректен работодател, и от ненадежден съпруг". Аз ти желая да бъдеш щастлива, но да бъдеш и прагматична. Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b469829171
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ще ти кажа само едно изречение: Мъжете харесват слаби жени!
Това е.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1dc314de92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря ти 13, точно това казвах.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker