Самотен съм и изпълнен със страст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотен съм и изпълнен със страст
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2399 пъти
Аз съм момче на 22 от Пловдив

През последните 2 години имам един доста голям проблем. Не мога да си намеря приятелка. Знам, ще си кажете, че често срещан проблем, но там е работата, че моят е малко по-различен.
Търся неангажираща, но и продължителна връзка, но проблемът е там, че съм имал интимни взаимоотношения с някой от нежния пол само два пъти. Влизам в сайт за запознанства и гледам, че почти всички момичета(млади жени) между 20-25 търсят сериозна връзка, а другите са само за "обиване на времето".
Някак си като кажа, че ме интересува неангажираща връзка с цел секс и приятни интимни моменти, всички си мислят, че съм някакъв секс маниак.
Проблемът е, че това чувство на самота ме изяжда от вътре. Също така и чувството на страст ме побърква, но имам малко достойнство, за да не отида при компаньонка. Сигурен съм, че и вие сте го изпитвали. Прибираш се у дома изморен от работа и няма нито до кой да легнеш и никой който да те утеши след тежкия, самотен ден. Няма върху кой да излееш страстта си.
Ще ви се стори, че хленча и наистина до някъде е така, но проблема е, че в днешно време повечето момичета бързо гледат да се вкопчат в някой и да имат сериозна връзка, а аз не.
Като пиша това ми олеква до някъде. Не искам съвети, просто исках да напиша това, за да ми олекне до някъде, че го споделям с хора, макар и недиректно.

Благодаря, че обърнахте внимание на моята изповед :)
Приятен ден и късмет

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: f8815d0d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Хм, няма нищо лошо в това, че си самотен и си го признаваш. Но да ти кажа честно с тия неангажиращи интимни моменти звучиш доста несериозно и като някой тиинейджър, а пък вече си на такава възраст, че е нормално да си имаш приятелка. Защо те е страх от обвързване, а пък и много хора започват отношения ей така на шега. А пък и ти сам казваш, че искаш да заспиваш до някого, може би не го съзнаваш, но искаш и обич, разбиране, подкрепа, някой, който да мисли за теб и ти за него. Каквото и да казваш според мен имаш нужда от любов.
И още един въпрос учиш ли и ако учиш в кой университет и какво?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 12561bd204
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Твоята работа на мен ми звучи така - искам връзка от типа "Чук и чао! " Ти ако беше жена ще се съгласиш ли? Много ясно че няма да намериш такова момиче. Щях да се учудя ако някоя беше ти се вързала.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: addf032e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Давай повече ръчно и няма да се косиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 22f926dd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е какво ти пречи да имаш сериозна връзка, не разбрах? Защо смяташ, че неангажиращата връзка, ако извадиш късмет да се сдобиеш с таква, ще те направи по-малко самотен? Един съвет, не казвай директно какво търсиш. Пусни се по течението и не прибързвай по този начин да определяш естеството на връзката си, защото по този начин определено отблъскваш евентуалните кандидатки. На никое поне малко стойностно и уважаващо себе си момиче не би му било приятно да чуе, искам да съм с тебе само за да те чукам, когато и както на мене ми е удобно. Не става така, и това няма да те избави от самотата, да знаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: be1ff0171f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Това е все едно да кажеш: "Искам нов Мерцедед, обаче имам само 5000 лв."! Е какво да ти кажа - срещу 5000 лв с нов Мерцедес няма как да се сдобиеш, освен ако не е някаква играчка, имитация или от сорта...
Така че изобщо не очаквай някоя да ти се навие за "неангажираща но и продължителна връзка". В една връзка човек влага много повече (време, нерви, притъпяване на егото) отколкото само "секс и приятни интимни моменти" - не можеш да търсиш само "на работата лекото и на хляба мекото"... Животът сам ти показва,че не става така! Нищо чудно, че никоя не те взима насериозно, дори и в супер-презряните сайтове за запознанства, където вероятността да попаднеш на нещо читаво е по-малка, отколкото да спечелиш 6-ца от тотото.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 98e864762d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Значи искаш неангажираща връзка, обаче и да те утешават, т. е. да е неангажираща от твоя страна, а момичето да е ангажирано с проблемите ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2bd9f4934b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторе аз те разбирам. Аз също имам сходни искания. Ще изредя моите, а ти ще кажеш дали твоите съвпадат. Искаш излизанията по срещи, искаш добро приятелство с партньорката и точност може би дори моногамия. Това, което не искаш е разговор за твърде сериозна връзка. Без съвместното съжителство, без да си длъжен да и се отчиташ, без рев, истерии и драми. Без, ама защо не ми звънна еди кога си и без сцени на ревност. Подходящ партньор с когото да се радвате на тази страст. Без, ама тая вечер няма да излизаш с момчетата или, ама и аз искам да дойда с тебе. Искаш по-лека връзка, която да не ти отнема свободата. И аз това искам, ама ето на не ми е писано явно да си намеря момче с тези желания.
Все пак, ако съм права ти пожелавам да си намериш такова момиче.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 248a122539
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "Един съвет, не казвай директно какво търсиш... "
Присъединявам се към мнението на №4. Авторе прочети го пак (няма смисъл да го повтарям). Ако иначе не си особено контактен, пиши на мацки от сайтовете. За нищо на света обече не започвай с какво конкретно търсиш, искаш... Никой не е съвършен (както и ти самият! ), но всеки търси най-доброто. Повеждай разговорите съвсем в страни. Хвани се за предпочитаните от тях занимания и ги предрасположи да кажат повече за нещо което наистина харесват (било филми, книги, дрехи... ). Проучи на макс нещата по темата и се направи на заинтересован (внимавай да не преиграеш все пак). Прокарвай разни свои мисли, възгледи, подпитвай за мнения, но без да конкретизираш. Някога, на значително по-късен етап, би могъл да подхвърлиш въжделенията си, но пак дискретно, с остроумни двусмислици, които да ти дават възможност за излизане от конфузни ситуации. С директно поставени условия, точно в този вид както си ги формулирал, не вярвам да ти върже сериозно момиче. Такава неангажираща, но дълготрайна връзка можеш да завържеш с някоя семейна кака. Няма лошо, но само ще си загубиш най-хубавите години! Въпрос на личен избор, но ако не ти се занимава с много писане и "губене на време", просто търси там - те си пишат, че са семейни и търсят точно каквото и ти (ако съм те разбрал правилно).

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2da22a1d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Разбирам, просто секс приятели, нали? Не разбирам, ако е така, какъв е проблема? Лично аз бих се съгласила.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 33cfe7d81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Проблема на повечето жени е, че мислят за секс-а като нещо, което дават. Както се вижда има и такива коментари. Една жена ще е щастлива, едва когато престане да гледа на секс-а, като нещо което тя "дава". Това е акт, при който всеки дава и получава. Доста има изостанали хора в разбиранията си на тема секс в нашата мила страна.

И как така никоя нямало да се съгласи? Какви са тези коментари, кой ги пише изобщо? И защо да не се съгласи? Някои от коментиращите сякаш живеят в средновековието. Как при много мъже все се съгласяват, автора да не е дефектен нещо, че при него нямало да стане? Врачки ли има тука? Врачки от средновековието.
Нормално и аз съм предлагал секс връзки, някои са ми отказвали, други са се съгласявали. Няма нищо странно в това. Сексуалните връзки има откакто свят светува. Но явно някои хора нямат елементарни познания. И да, определено много сексуални връзки не са заради финансова изгода, ами заради самият секс. За изненада на някои тук, има мъже и жени, които обичат да правят секс, изпитват голямо удоволствие и не го правят за да се продадат изгодно. Да не повярваш, но секс се прави и заради удоволствието... Е, някои жени никога няма да изпитат оргазъм и за не малко от тях сексът ще продължи да бъде "даване".

K-Man

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4604eba49a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Твоят проблем е много лесно разрешим, купи си кукла, завий си я под одеалото(да не истине през деня и да е топличка при посрещането ти) и когато се върнеш, ще има при кого да се гушнеш, ще те слуша, без да ти възразява, ще ти разтовари напрежението, и никога няма да я боли глава. Нали това искаш, ето постигаш го. Не искаш сериозна връзка, т.е., искаш да е оперирана от любовни чувства, а само топъл предмет за разтуха. Жалко ако има жени, които искат да заместят надувна кукла. Ако има такива, те ще са по противни дори и от кукла. Дори на самотен остров, не бих живял с такива.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d6a4616572
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 12 ти живееш ли в България изобщо? Според теб някоя да се върже на такива отношения и да гледа приятелките си как имат връзки, а тя е на повикване за някой и е сама. Другия вариант е омъжена да има неангажираща връзка. И двата варианта аз като жена не ги приемам. Други коментари съм ти ги харесвала, обаче тука си в голяма заблуда. Не е средновековно човек да иска сериозна връзка или брак и да е щастлив с мъжа до себе си. От номер 2.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 47e6d5f480
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Няма как да стане пич - искаш несериозна връзка, а ти се иска вечер някой да те гушка и да се прибереш при момичето.
Неагажираща връзка е секс и после кой откъде е, без ласки, прегръдки, разбиране и топла вечеря.
Приятелките за секс не утешават момчета с които просто спят. Утешава сериозната приятелка.
Няма как отнощенията да са несериозни, а тя вечер да те чака у дома. Схващаш ли?
Не си на 15г., вече ти се иска да има жена, на която да разчиаташ, но явно не ти се поема отговорност. Е, приятелю, ще ти го кажа направо - няма как да имаш жена до себе си, по начина по който ти си описал и връзката да не е сериозна.
Така сме устроени, искаме любов, дори и да сме на 20г.
Помисли си по върпоса и ще разбереш, че съм права.

ж, 28

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 33cfe7d81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 14, не е средновековно човек да иска сериозна връзка, къде изобщо видяхте да пиша такова нещо? Защо умишлено изкривявате смисъла и думите, които съм употребил? Средновековно е да си мислиш, че всички жени не искат сексуални връзки и нямат такива. Средновековно е да мислиш, че само мъжете желаят такива връзки. Средновековно е да мислиш, че всички жени мислят еднакво, че са с подобно на вашето "разбиране".

В никаква заблуда не съм. Жените, които познавам и които съм познавал през живота, да не би да са били извънземни?! Живея в България, но се е случвало да имам вземане даване с няколко жени от други държави. Едната беше белгийка, имаше и рускиня. Трябва да кажа, че наистина са разкрепостени тези жени. Не знам дали повечето са такива, но ако съдя от тези, определено да. Ако си била случайно на Тенерифе не би говорила такива неща. Аз съм ходил на гости на мой роднина, който работи там. Имат различни празници, карнавали и масово навсякъде хората правят секс. Жени и мъже на публични места, кой където свари. Интересно, но никой не ги закача. Полицаите не правят нищо, нито ги прекъсват. Гледката е нещо обикновено. Масово се прави секс, дори и с непознати. Много повече от тук са бисексуалните и хомосексуалните хора. Тук в нашата страна сме като манастир в сравнение с там.

Жените като вас, които имат доста изостанали разбирания се срещат повече по нашите географски ширини. Да, с българки съм имал чисто сексуални връзки, кое е странното в това? Някои жени нормално са ми отказвали, други са се съгласявали. Сексуалните връзки без някаква изгода са табу само в главите на определени хора. Не виждам разумна причина, човек в 21 век да мисли, че не съществуват сексуални връзки заради самият секс, а жените да имат такива само поради различни изгоди.
Много зле, аз още от преди толкова години като студент още имах 2-3 сексуални връзки и бяха заради самият секс. Всичко беше открито, нямало е нищо подмолно, никакви планове за бракове и.т.н. И кое му е странното в това? Явно не може да разберете жените обичащи да правят секс и които му се наслаждават неподправено и без други цели. Сега остава да кажете, че жените не само не искат сексуални връзки, но не правят секс и с непознати. Това да се прави секс с непознати по купони например да не би да мислите, че е само във филмите?! Много сте забавна с разбиранията си, но имам и по-важна работа.

K-Man

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 391c993da4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   15 не съм съгласна. Аз имам желания подобни на опоменатите. И не ми харесва определението "сериозна" и отговорността към отчаяните партньори, които веднага отбелязват, че искат сериозна връзка с мен, докато все още съм една почти непозната. Познай, и съм момиче. Току що опровергах теорията ти. За всеки влак си има пътници. Вярвям, че автора ще открие търсеното от него. Това че не иска нещо толкова сериозно не го прави незрял. Затова сме хора, да сме различни.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e08d796471
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 16 ти погрешно остана с впечатлението, че аз съм нямала такава връзка. И моята беше преди години като студентка в Свищов. Не съм фен на това обаче една жена така да си живее живота с безразборни неангажиращи връзки. Може би да пробва, в живота трябва да се опита от всичко.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ea5f6fcf52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 17, разбира се, има и жени, които искат неагнажиращи връзки. Но те са изключение от правилото.
Плюс това една ли си над 25 години.

от номер 15

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6d107de95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Няма кой да легне да топли човек, който не може да му предложи нищо в замяна. Описал си чувствата си сякаш ТИ имаш нужда от интимност и близост с някой, а в същото време това, което ТИ би предложил е да си излееш всичките проблеми от работния ден и насъбраното напрежение от липса на секс . Не ти ли е хрумвало, че отсрещната страна може би също търси по - задълбочени преживявания, вместо да бъде среднощна възглавница за подпиране на незадоволените гениталии на средностатистически самотен мъж. В твоя случай не търсенето определя предлагането, а именно обратното. След като не можеш да предложиш нищо не се учудвай, че няма никой на хоризонта. Ако не смениш стратегията, скоро няма никой да изплува. Въпреки всичко, което казах ти пожелавам успех с търсенето и дано си разтълкувал думите ми правилно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2da22a1d98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Това си зависи от човека. Ако една жена желае само секс, не е ли е по-добре да си намери подходящ партньор, а не да спи с всеки и да се превръща в курва? Естествено това се отнася и за мъжа, но не означава, че няма да се изслушват, да си споделят проблемите или да излизат и да се веселят. То като не можеш да намериш човек,с който да имаш здрава връзка, се принуждаващ за несериозни, които са по-страшни от тези за само секс. Разбира се, когато дойде човека за сериозна, всичко се променя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker