Искам да поправя миналото си.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да поправя миналото си....
преди: 13 години, 11 месеца, прочетена 2898 пъти
И такааааа. Историята вече много ми е натежала. На моите 30 години доста хора ме смятат за много зряла, разумна, дори стабилна, а аз съм все още безкрайно несигурна в секса. Имам житейски опит, имам достатъчно приятели, срещам хора, харесвана жена съм. Но всички връзки, които съм имала са били половинчати, бледи и безмислени - или много кратки, или без почти никакъв секс. Знам, че има причина у мен - срамежлива съм, болезнено чувствителна, в същото време максималистка и изискваща от себе си и от другите много. Но имам и хубави качества, сигурна съм, че мога да изпитвам дълбоки чувства и да се радвам на всичко в живота. Не съм асексуална, макар че като при повечето жени ми се менят настроенията често и невинаги съм на една вълна. Мисля си, чена мъжете би трябвало да им е ясно. Немога да мисля за нищо по-сериозно, искам да се ориентирам в собствените си емоции първо. А хората не гледат с добро око на жени, които на 30 още искат да си живеят живота... Защото отстрани така изглежда. Последната ми връзка беше с мъж, който сякаш незнаеше какво точно иска от мен. Секса не беше хубав и не беше водещ, но пък аз се влюбих в него. И въпреки това се наложи да прекратя отношенията си, защото исках връзката ни да е пълна. Преди години пък имах една връзка, която беше много страстна, но така и не стигнахме до истински секс, макар че всичко друго, което правихме беше побъркващо и много приятно. Чудя се защо все така се получава и оттук накъде? Все по-трудно ми е да бъда спонтанна от целия този товар, а и на тези години човек е предпазлив, а и когато незнае какво точно иска...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 11 месеца
hash: 84f562ea3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да ти имам проблемите пък на тебе. "Този не бил добър в секса, онзи не знам какво. Ами излез наясно със себе си какво искаш - семейство, сериозна връзка, какво. И после си избери някой от навалицата, или пък, не си избирай.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 72324a34fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай, ама е много тъпо да зарежеш човек, който обичаш само заради секса. Когато остарееш и не ти се прави секс, ще ти трябва човек, който да ти помага, да те обича и да умре с една дума до теб тогава какво ще правиш??? Гледай да не си останеш сама!

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 374d552299
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За всеки влак си има пътници,явно още не си срещнала подходящия мъж за теб. Не разбрах защо се интересуваш какво ще кажат хората за това,че си на 30 и ти се живее още .. Игнорирай чуждото мнение,ти си важната и е важно какво ти харесва на теб!!! Живота е живот,за да се живее нали?
I'm Trouble-

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3288066a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "A и когато не знае какво точно иска... " - сама си отговорила на въпроса. В повечето случаи е така и затова има толкова изневери и разтрогнати бракове. Напоследък виждам много като теб, колебаещи се и люшкащи се в житейския си избор, докато изпуснат всички влакове. За случая има една много точна приказка - "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват".
Мечо Пух

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3585e029fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 2, "зарязах го" не е точната дума. Раздялата я преживях много тежко. Аз го оставих преди да го направи той общо взето, защото не беше честен с мен, не искаше да говорим, не иксаше да имаме ясни отношения и според мен си имаше друга или други :)))). Така че, просто се измъчвах, виждах, че не се вълнува достатъчно от мен, а в същото време ме търсеше и аз все се надявах, че може би има други проблеми и трябва да го изчакам да ги разреши. Но истината е, че за петмесечна връзка, която все още е в разгара си, един мъж вече да не желае една жена и да я има като сестра, някакси е унизително за мен, а и показателно, че нещо не е както трябва :). А и аз как да се отпусна като усещам у него обърканост, раздвоение и липса на интерес, за които щом се опитам да кажа нещо се вдига шум до небето. Нямало такива работи, нямало никакъв проблем. Така че колкото аз съм виновна за незнанието какво искам, толкова и хората, с които съм си имала работа. Не ми се навлиза в подробности и за други подобни истории, в които моята толерантност е ставала причина да бъда жертва на идиотско отношение.Но не е там проблема. Проблемът е, че трябва да продължа напред - кой крив, кой прав е едно, а друго е като си свикнал цял живот да бъдеш сам, да живееш сам, да не вярваш в успешната връзка, да не си изпитал достатъчно удоволствие, при условие че си чувствена натура, да ти се вменява от всички, че вече трябва да имаш деца. Ами не ми е времето да имам деца, не съм усетила никога какво е да се отпуснеш и да имаш доверие на мъж...Обичам деца, но не искам да бъда тъжна и недоволна майка, която ще възпита в същите емоции и детето си. Номер 3 благодаря ти много за подкрепата, това, което си написал може би трябва да го чуя още 100 пъти, за да си позволя да бъда себе си и да престана да се стресирам от "хорското мнение" :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: e2886387d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   И аз ще ти кажа същото като номер 3, вземеш ли да се замисляш какво е важно за другите, забравяш да помислиш кое е важното за теб. "Кого" или "какво", помисли кое от тях е важното за теб, Има жени,които знаят какво - дете, семейство, някакъв си свой стандарт, но не знаят с кого или по-скоро за тях е важно кой ще им ги осигури тези неща.ИЛи за теб е важен "мъжът", с който заедно ще узерете за тези неща. И когато знаеш с кого и псле какво искаш, тогава нещата се подреждат. Знам ,че така отстрани е лесно, но така виждам аз нещата поне за себе си. Мъж съм.

...и опитай да се отпуснеш в секса, може да не е най-важното, но не върви ли, нищо не върви :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 3585e029fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора:Определено ми е по-важно "кого", то затова е трудно. Точно на това се учудвам - как така си правят хората планове и после само търсят някой удобен, който да им помогне да си ги изпълнят. И мъжете и жените го правят. И те са сочени като успели, защото който умее "да си прави сметката" обикновено наистина повече прокопсва според общите стандарти :). И заобиколена от толкоз "сметкаджии" се чувствам доста неадекватно. Или може би това не е до човек, а след една определена възраст се получава. Но аз нали все още чакам да ми се случат истински и вълнуващи неща :))).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker