С разбито сърце продължавам да я обичам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29739)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6479)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7307)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18561)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

С разбито сърце продължавам да я обичам
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2837 пъти
Здравейте!
Дойде и моя ред да си излея мъката някъде! Досега не съм писал тук, но БОЛКАТА е голяма.
И така моята история на кратко. Запознах се въпросното момиче лятото на 2012г. на един РД. Тя дойде с приятелките си за малко да уважи рожденика и аз се влюбих от пръв поглед. Преди това сме се засичали и ва асансьора на нашият блок ( тя там беше на квартира докато беше ученичка в елитна гимназия ). Когато я видех и полудявах не знам какво ми ставаше. Засичахме се по заведения, но само общи приказки и наздравици. Докато не дойде началото на 2013г. Тогава февруари първи постъпих в болница за операция. Всичко слава богу мина добре. В един от дните в които бях на превръзки получих СМС. След като излязох от кабинета го прочетох и тогава литнах от кеф!!! Беше ми взела телефона от един мой приятел, който я зарибяваше. СМС-а беше от нея и още две нейни приятелки за скорошно възстановяване. Същата седмица в сряда излязохме за по бира с нея приятелят ми и нейната приятелка. Беше незабравима вечер за мен. Нищо не се е случило само това, че бях с нея ми бе достатъчно... После петйкът на същата седмица беше 08. 02. 2013г. бяхме на тавана на приятелят ми с нейните приятелки и се забавлявахме. Осетих, че има нещо силно м/у нас. Отидохме после в един бар итам се забавлявахме страхотно. На тръгване си ходихме групичката, но ние бяхме само двамата отделно и си пирказвахме. Тогава тя ме спря и ме целуна супер страстно ей така без нищо. Аз пощурях!!! После пак и така безброй пъти. А и други двама мои приятели си я харесваха. Тя избра мен аз не съм се бъркал по между им. Забравих да спомена, че януари същата година ме покани на рожденият си ден.
Изпратих я до тях и във входа ( тя тогава вача живееше на друго място не в моя блок ) се натискахме до сутринта не усетих как стана светло. После тя се качи да спи. Следващият месец беше супер тежък за мен. Не откликваше на чувствата ми. Казваше, че всичко това било под въздействието на алкохола...
И така дойде 06. 03. 2013 когато получих СМС да се видим и да видим какво ще става за напред с нас. ( още си пазя телефона със всички нейни съобщения ). Супер много ми трепереше под лъжичката какво решение е взела... Слава богу беше да продължим да се виждаме. И така първо тайно и скришно понеже и моят приятел и той си я харесваше. Но след време си разкрихеме чувстата пред всички и ни олекна и на двамата!!!
Същата година 2013г. тя завърши и кантидаства. Приеха я в София студентка. Лятото си стоя при мен. Страхотно лято си изкарахе, морета, реки, планини партита, разходки всичко супер...
Дойде есента и тя замина за Сф. да учи. Това не ни попречи да се виждаме и тя да си идва при мен в къщи. Нашите и приятелите ми я приеха супер добре, роднините също. Тя не е от тези така наречени " кифли " даже напротив. Допаднахме си супер. Просто е страхотен човек и аз винаги ще я ОБИЧАМ!!! Казавам го съвсем отговорно!
Така изкарахме празниците и годината свърши.
През 2014г. също всичко беше супер. С изключение на 07. 07. 2014г. Преди това не си беше идвала доста време, че беше в сесия някъде около месец-месец и нещо. На 7 като се чухме и тя ме сюрпризира с това, че не иска да се виждаме вече... и това всичкото става по телефона. Тогава не мога да опиша какво чувтво изпитах. Болката от ляво беше МНОГО-МНОГО ГОЛЯМА. След известно време още същата вечер ми звъни и казва, че била размислила. Говорила с майка си и тя е посъветвала да не постъпва по този начин, че много боляло. Аз явно съм бил голям лайк и се съгласих. След няколко дена си дойде все е едно че не е имало нищо - гушкане, разходки, бири всякакви хубави нещица които име е приятно да правят двама души. Така избутахме и тази 2014г.
Посрещнахме и 2015г. Дойде време да се прибира на СФ. за лекции. Това беше на 05, 01. На 09. 01 пак си дойде при мен в къщи. Стоя и малка част от следващата седмица за да си посрещне и отпразнува РД с мен. Супер мило. В сряда на 14. 01 си тръгна за Сф. Щеше в петък да си прави РД с приятелки в общежитията. Изкарали си страхотно. В събота пък е била на РД на Витоша в няква хижа. Ето от там идва всичко дали не трябваше да отида с нея като ме попита дали ми се ходи.
Не знам при мен ли е грешката. Там се е запознала с някакви момчета. После им каза, че с едно от тях е останала цяла нощ и са си говорили. Неделя пък отишла на парти във въпросното момче и... там ми е изневерила с него. Ако искате ми вярвайте, но го предосещах това. Знаех си че ще се случи нещо на този хижа.... В неделя срещу понеделник не съм мигвал само се въртях. Понеделник като си писахме и чухме аз вече инстинктивно се държах по дистанцирано към нея... Не знам как, но явно супер силно съм привързан към нея. Вечерта в пон. ми звънна и по тона и усетих че се е случило нещо. Каза ми трябва да ти кажа нещо, но не е за телефон. На мен ми стана ясно.... Кзах и само " да се е случило нещо на хижата, тя отвъран да ". С момче ли е намесено, отг. да. Приспа ли с него - да. и тогава щях да припадна от болка. Нямам думи с които да опиша... БОЛИ СИЛНО БОЛИ. Каза, че не иска да се виждаме, не била готова за сериозна връзка искала да е сама... Откачих!
Всичко съм и давал и съм се лишавал. Забравих да вметна, че разликата ни не е малка. Тя споменава и това като повод. Не била готова за толкова сериозна връзка, разликата ни била голяма ей такива оправдания. Искала да бъде сама сега без връзка и това след почти 2 години.... Разбит съм!
Не знам какво да правя... Май се поолях, но май малко ми поолекна.. Благодаря! Лек ден! :)
Аз продължавам да я ОБИЧАМ СИЛНО!!! ЗАВИНАГИ!!! ОБИЧАМ ТЕ СЪКРОВИЩЕ!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: c6023dfdfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всички минават през нещо подобно но най-голямата грешка която можеш да направиш е след като ти мине напълно да я възприемаш като бъдеща опция.

След като една жена ти причина нещо подобно не заслужава никакво отношение а само игнориране и пълна забрава за моментите с нея за твое добро е повярвай ми.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ddc71ddc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами какво да ти кажа авторе, гадно е знам... изпитвал съм такава болка и знам какво ти е.... но за бога... минали са две години от връзката ви и тя да ти каже че не била готова за серизна връзка...
Това момиче е младо и и се живее.. това е всичко.... а ти от написаното съдя че си поне на 30 години....
На мацката и се живее пич... сега и са точно годините за да го прави...
Ако беше я срешнал на по-къден етап, би се получило....
Тя е отишла с в София... видяла е колко е хубав живота и си е казала, че не и е дио сериозни връзки.... знаеш какви са студентките... един една вечер... на друга може с друг да е...
Трудно се преживява раздяла и те разбирам.... само времето лекува разбери... нищо друго....
Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: af22a3db58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Къде да търся, момче като теб?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 79b05135b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Заради такива като теб жените правят каквото си наумят. Тя те е правила на луд, ти и се обясняваш в любов. Днешните мъже нямате никакво самоуважение, обаче чакате друг да ви обича. Още колко има да се гърчиш ако знаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a459463254
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До № 3
Да над 30 години съм ако трябва да съм точен 33. Нея и това е притеснява възрастовата разлика. В момента е на 20г. А аз не виждам нищо лошо... просто ми е... м... та. Давах всичко за нея, но уви, ждрапало я е много алкохол....
Оня даже и писал да я пита как са нещата с мен... и че бил гузен.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1acf0b088d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   От написаното за нея съдя, че въобще не знае нито какво иска, нито е наясно как трябва да се държи с човека отсреща. Та тя не знае какво е уважение, вярност и т. н. Жалко е, че днешните момичета са толкова повърхностни. Според мен ще ги смени още 5-6 и като стане на 25 и и омръзне сигурно пак ще ти се присламчва.
А аз се чудя къде са мъжете... занимават се с незрели момиченца, а пък незрели момченца се занимават с момичета като мен..
И все пак не е от годините, а от човека, твоето момиче явно не е никак зряло за възрастта си.

Една девственица на 24

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ddc71ddc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе.... аз съм номер 3
Слушай ме сега.... накратко...
Не й се обаждай или пиши въобще... тя трябва да разбере че можеш и без нея.... почнеш ли да показваш слабост и нужда след всичко случило се... няма да я бъде....
Тя сама ще те потърси... и запомни дърпай се в началото... ще се върне чуй ми думата...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a459463254
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Благодаря № 3! Да видим какво ще се получи! Ще чакам че ми е интересно! :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ff38f07ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 3 пич си братле :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a8244a8747
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Нищо, че съм жена... аз бих ти дала същия съвет. Млъкни, ме я търси, нека усети липсата ти. Остави я да диша, дори ако те потърси, в началото я игнорирай. Аз в момента също съм в такава ситуация... нараних мъжа, който съм обичала най- много в живота си, но не с изневяра, други са причините да се разделим. В момента правя опити да си го върна и засега неуспешни. Естествено той ме игнорира и ми е много обиден, не ме търси, не пише, а аз полудявам. Сама съм си виновна за раздялата, но с търпение мисля че не е невъзможно да оправя нещата. Но игнора от негова страна страшно действа хахахах пробвай и ти и ще видиш как ще се обърнат нещата в твоя полза. Успех

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 558fbd513c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Автора
Продължава да ме БОЛИ! Не спирам да мисля за нея. Правих всичко за нея. На всичкото отгори и мога да готвя и то добре казвам го съвсем отговорно. Каквото и се хапавеш и го правих. Това ми е като хоби така се разтоварвам след работа....
Не знам какво да правя. Поболях се... Не ям, не спя нищо не ми се прави... Супер пусто е и празно в мен и в къщи...
Най-неприятното, че и родителите ми я приеха като свое дете. А да постъпи така. Те са супер готини хора.
Благодаря ви хора за подкрепата, но съм в пълна безисходица. Мисля постоянно за нея, сънувам я всяка вечер...
А в същото време искам да разбера и името на тъпкача. Тя и това не ми казва. Той нямал нищо общо.... НЕ РАЗБИРАМ!!!!
ОБИЧАМ Я все още...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 87d90238c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Това твоето е нищо. Почакай да срещнеш някоя, в която няма да се влюбиш от пръв поглед. Която дори може да ти изглежда противна, грозна и т. н. Почакай да я опознаеш, да я обикнеш, заради нещо, което дори няма смисъл. Да почнеш да живееш единствено заради нея. И един ден когато й кажеш, че по някакъв начин си я опознал и обикнал до полуда, да ти се изсмее в лицето. Тогава да те видим дали ще можеш да приемеш, какъв голям идиот си.

2 години по-късно аз още не мога и още живея с мисълта за нея.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 650e04055b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Все още не си се напатил достатъчно. Имаш прекрасната възможност да зарежеш лека жена.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a459463254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   От Автора:
Момичето не е " лека жена "... Просто са станали нещата онази вечер в комбинация с много алкохол...
И този момент нататък и е прещракало нещо и ми казва и пише ( това всичкото по телефона и тъпият фейс, все още не сме се виждали ), че искала да бъде свободна да не обвързана... Разликите в годините също и пречели.
Не знам как да реагирам като се видим. Тя трябва да ми върне ключовете от вкъщи и да си вземе нещата, които си оставяше и трупаше като багаж за де не ги разнася напред назад. Това ми е най-трудно....
А аз никога за нищо не съм и говорил като деца и семейство и т. н. и за нищо не съм я молил. Просто я чаках. Не съм я ревнувал имам и пълно доверие.... :(
Ако трябва да съм честен тя беше тази, която ми говореше за къща, деца и много кучета и котки ( може би е било само на шега, но на мен не ми изглеждаше така... Явно аз съм бил и още съм силно привързан към това момиче ). И двамата ги обичаме страшно много...
И сега изведнъж всичко за 48 часа се преобърна на 360 градуса за мен. Няма да ги има вече телефонните позвънявания с любимата ми песен " Аз просто те обичам и това е... ", няма да бързам да се прибирам вкъщи и да я посрещам... ГОЛЯМА ПРАЗНОТА!!! Казват времето лекувало аз не усещам такова нещо, ама въобще... :(
Не знам дали е уместно да споделям всичко това тук, но ми е супер КОФТИ!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dc146bd562
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторе, колко ви е разликата в крайна сметка?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a459463254
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Автора
Тя е на 20 аз на 33г. Не мисля че за любовта има граница във възрастта...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 49751df553
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   " се преобърна на 360 градуса за мен"
Аха. Значи нищо не се е променило! 360 градуса е точно един пълен кръг!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: aa1ba418d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Абе пич, ти на 33 години позволяваш на неква млада пичка да те ебава? Брато, много си зле. Тая що не ми е на мене да и спра тока, пред вратата ще ми спи ти казвам.

М 31

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 88c40b0da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   На вашите години възрастовата ви разлика е не просто голяма, тя е ОГРОМНА! Та тя още има нужда от купони, зарибявки за по 1 вечер и тийнейджърски живот, докато ти вече очевидно мислиш за семейство и деца - приоритетите ви в този етап от живота ви очевидно са коренно различни.
Аз съм на 29 и ми е трудно да се видя с момиче на 20 години, точно защото те искат още да си живеят живота, а аз определено съм се наживял. В този ред на мисли направо теб не те виждам на 33, ако искаш нещо по-сериозно, а си хлътнал по 20 годишна, която очевидно все още е в етапа, в който иска да граби от живота с пълни шепи.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 73927d2533
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Авторе и аз съм в твоето положение. Липсва ми болезнено много, въпреки че ми разби сърцето, я обичам като че ли още по-силно. Към четящите- голямата любов в живота е една единствена, да знаете. Всичко останало е компромис по темата. Обичам те все така, както е от няколко години насам. Знаеш, че говоря искрено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker