Любов, секс, страст, ревност и майка му... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121274)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов, секс, страст, ревност и майка му...
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2437 пъти
Здравейте,
Читателка съм от години споделяла съм доста неща и съм давала и съвети, разбира се.
Ще ви разкажа за положението в което се намирам. След две годишна връзка с женен мъж, заминах в чужбина избягах от него и го забравих до колкото можех. Бях се виждала с човека който съм в момента два пъти в една компания тъй като той живееше в чужбина, направи ми впечатление но толкоз. Бе минало година от тези срещи и той ми писа във една от социалните мрежи месец преди да се прибера в България. Пишехме си и ми бе много приятно, когато се прибрах се видяхме и ми беше толкова приятно и вълнуващо, че не мога да го опиша. Когато правихме секс за първи път аз бях шокирана и не можех да повярвам че мога да изпитам такава страст и да ижзивея нещо толкова невероятно. Истината е, че без да преувеличавам и двамата се влюбихме за една нощ един в друг. От тогава сме заедно вече 3 месеца. Лудо влюбени сме и не можем един без друг. Проблема е неговата майка. Той има дете на 11 години което не е гледал никога помагал е финансово, а родителите му са помагали на майката тъй като той е бил в чужбина. Майка му е протиев връзката ни първо защото съм 17 години по малка от него аз съм на 24 той на 41и второ, за да не направел още едно дете. Те имат общ семеен бизнес и това е проблема, че майката контролира финансите и той не е финансово независим, а аз в момента очаквам да започна работа. Искаме да бъдем заедно и няма как тъй като не можем да си позволим сами да плащаме квартира той идва почти всяка вечвр в нас. Виждах майка му в началото и тя се държеше доста добре, но след като е разбрала, че нещата са сериозни е започнала да му прави скандали. Не зная какво да направя.... , ,

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3ee8f7abfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нa 41 г.финaнсово зaвисим от мaйкa си??! Aми прaвa е женaтa , ще ти " цъкне " едно дете и нa теб , пък неговaтa мaмa дa се грижи зa отрочетaтa му. Виж , рaзбирaм че в моментa си в хормонaлния облaк , който удобно си нaреклa любов , но не бързaй зa дете поне.
Инaче кaкво дa нaпрaвиш...aми нищо , ще продължaвa дa си идвa у вaс , зaщото не е способен нa нищо друго. Порaдвaй му се мaлко , пък кaто ти се отворят очите , пиши пaк , че дa ти кaжем кaк дa зaпочвaл отнaчaло....нaдявaм се , без дете.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 09783f71f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям номер 1. Изживей си тръпката и се радвай на живота, но по-добре забрави идеята за нещо по-сериозно с този мъж, причините, поне според описаното от теб, са повече от достатъчно:

- мъж на 41 години е финансово зависим от майка си и не може да си позволи да и противоречи или дори да излезе на квартира...

- един провален брак и ДЕТЕ, за което не е поел отговорност. Ами явно той самият още се изживява на дете и чака на майка си. Жената обаче няма сили да издържа и второто му семейство и поколение, не е и редно да го искате от нея!! Явно си знае стоката и с право се страхува отрочето и да не се размножи отново.

- замисли се какво очакваш от семейния си партньор и в състояние ли е този мъж да ти го осигури. Не говорим за пари, а за елементарно поемане на отговорност, стабилност и доверие - с две думи да може да се разчита на него, да ти бъде опора. Е, можеш ли?? Какъв баща ще е за децата ти? Как ще се издържате? Няма ли да те дърпа назад и да спре развитието ти?

- помисли си до каква степен свекървата ти ще бъде фактор в семейните отношения. Явно се влияе от нея и не може да и противоречи или да отстоява пред нея своето - то и морално няма право при положение, че и е тупнал отговорността за дете и че още чака за всичко на нея. Но както и да е - въпросът е ти какво ще правиш в това семейство - при това нежелана? Ако мъжът ти не застава зад теб в споровете с майка му и не съумява да те защити, то това ще е жив кошмар. Защо ти е да си го причиняваш?

Порадвай си се просто на връзката, дай си време. Наблюдавай го, тествай го този мъж - само не прибързвай с обвързването и децата, преди да си сигурна, че това е човекът. Хубавият секс сам по себе си не е достатъчен да крепи един брак. Ако трябва пробвайте да поживеете заедно - само така ще видиш, какво действително преставлява този човек и дали ще запази очарованието си, когато започнете да се сблъсквате с ежедневните трудности и битовизмите.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 257316439c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Мъж, който не се грижи за детето си, на 40 още е зависим от мама, има жена, която явно е изоставил и не може да сложи дори покрив над главата си - повярвай на една препатила, не е добра идея да бъдеш с него и то дори без да взимам в предвид въЗрастовата разлика.
Днес идва да спи във вас.
Утре ще живее при теб.
В други ден вече ще го издържаш.
След известно време ще се чудиш откъде да намериш пари да му платиш борчовете и кредитите.
Моят съвет е да бягаш като дявол от тамян и да преосмислиш начина по който си избираш мъжете.
Успех авторке.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ab16e64f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво да правиш? Разкарай се докато е време, или го вържи по яко. Ще ти се порадва още малко и ще те прати по дяволите. Щом е зависим от парите на майка си, нищо добро не очаквай.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6309e507b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Извинявай, може и да те засегна, но ти сериозно ли очакваш 40 годишен, който още е зависим от майка си да поеме някаква отговорност за теб и за връзката ви? Че той още себе си не може да издържа, какво остава за семейство. А и това ме навежда на мисълта, че това е причината и за провала на първата му връзка, просто човекът до такава степен си е бил зависим от мама и от парите и, че изобщо не се е справил нито като мъж, нито като баща. Да не говорим, че е и безотговорен. Създал е едно дете и го е зарязал майката да го гледа и даже за известно време не е изпращал и пари, а е разчитал, че мама ще се погрижи. Според теб това зряло поведение ли е? Аз забърквам кашата, взимам си багажа, заминавам за чужбина, пък другите да се оправят. Много зряло наистина! Така, че добре си помисли, за да не останеш и ти самотна майка след няколко години и да разчиташ на маминка да се погрижи за теб и за детето докато господинът си се разхожда из Европа. Не е на 20 и е крайно време да порасне и да поеме отговорност за живота и за постъпките си, обаче явно няма такова намерение, защото мама е на линия да оправя грешките. Така, че ти сериозно ли искаш връзка с такова 40 годишно дете?

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e63c50c779
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Каква е тая тъпа майка? Какво като си по-млада и какво ако ти направи дете? . Любов, секс, страст... колко хубаво, направо ти завиждам. Обикновено ако има хубав секс, няма любов или пък ако има любов няма страст и хубав секс :). И аз искам да опитам комбинацията от трите :)) Желая ти успех! м28

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 48b391b45d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Бягай!! Няма как мъж на 41 години да е зависим от майка си. Една дума - мамино синче!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 52c25d17f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Подкрепям коментиралите по-горе!
Хубавият секс е необходимо, но не и достатъчно условие за да съществува едно дългосрочно партньорство.
Освен това личният ми опит показва, че връзките, възникнали "за една нощ" също толкова им трябва и за да се разпаднат. Утре ще си кажете нещо напреки, и след като не ви свързва дългогодишно приятелство - край!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker