Иска да се крием сякаш правим нещо грешно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Иска да се крием сякаш правим нещо грешно!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2238 пъти
Омръзна ми от детското му, неориентирано поведение! Заедно сме от 4 години, а иска да крием факта че сме заедно, сякаш правим нещо забранено, срамно, анатемосано. Никога не сме излизали като двойка на кафе, на ресторант(не казвам, че трябва да щракаме пръсти всяка вечер по такива места, но за 4 години 1 път не сме излезнали като двойка/. Учим на едно и също място(но живеем в различни градове, които са близко разположени един до друг) и се правим на непознати, едно здрасти не си казваме като се видим. Аз съм на 18, той на 19години, но не се държи като мъж на неговите години, а като седмокласник. Не съм от момичетата, които искат да парадират с личния си живот, да се целуваме или да се натискаме пред другите-абсолютно далеч съм от тази мисъл. Училището е образователна институция и аз съм твърде против, показването на такива интимности там. Но поне да не се държи към мен, сякаш съм чужд човек и да не ме подминава като "малка гара". Обичам го страшно много, но взе да ми писва от това детско поведение. Държа на сериозните, коректните неща, а не на такива "криения", присъщи на децата от детската градина. Досега си затварях очите, заради любовта си към него и не повдигах темата, оставих си на страна принципите, но повече не издържам така. Срам го от мен ли, от мнението на приятелите му и съучениците му ли? ! Не мога да му разбера логиката. В училище съм отличничка, първа в класа по успех. Не ми липсва внимание от страна на момчетата. Ухажвана съм доста дори. Имала съм безброй много предложения за връзка, но винаги съм ги отказвала, дори не съм проявявала и минимален интерес към тях, защото държа на приятеля си и го уважам. Просто никога не бих направила нещо с което да го унижа или да злоупотребя с доверието му. Не, че искам да се хваля или нещо подобно, да се изтъквам и да се правя на интересна, но не виждам и причина за нещо срамно в мен, за да се каже, че нещо го притеснява в поведението ми. Израстнала съм в уважавано и добро, патриархално семейство с отлична репутация и имам претенции че съм момиче с добро възпитание с морални и нравствени ценности, за което страшно благодаря на своите родители. Преди него не съм била с друг, девствена съм. Така че и тук не намирам, нещо с което да се оправдае странното му поведение.
Бяхме на по 13-14 години, когато се запознахме. Акълът ни беше друг по това време-детска му работа. Но вече сме на почти 20 години и всичко това ми идва в малко повече. Такива лиготии и хлапашки простотии, вече въобще не са ми по вкуса.
Когато искам да поговоря с него, защо се крием-той сменя темата или казва, че по-хубаво никой да не знае, защото хората щели да създават интриги, така било по-яко и имало повече "адреналин", никой като не знаел за нас. Като му предложа на кафе да отидем, редовната реплика е-О не искам, по-хубаво да сме извън града, за да сме само двамата и да се насладим на времето прекарано в усамотение. Така че, разговор с него на тази тема е невъзможен, правила съм вече какви ли не опити, че чак ми е омръзнало. От цялата тази работа, взех да се чувствам като парцал, като недостойна, като лека жена едвали не, като някакъв човек, който буди срам. А не намирам реална причина за това.
От всичко това постоянно търся вината в себе си. Да не говорим, че и доверие започнах да губя в него. Не сме правили секс, именно поради тази причина, че вече му нямам и вяра. Постоянно ми се въртят мисли, че върти връзки и с други момичета и затова иска да се крием. Когато му кажа тези свои притеснения като жена и поискам да поговорим по нормален и спокоен начин, той ме изкарва луда, че си набивам филми, че ако имало други, няма да е с мен, че ме обичал повече от всичко, че не можел да живее без мен. И вината в крайна сметка излиза моя, а той се изявява като обидения.
Адски ми е тежко и не съм толкова наранена, колкото обидена от отношението му. Не искам да парадираме с любовта си, да я правим обществено достояние на всеки, но това криене в буквален смисъл ми идва вече в доста. Всичко това, той го знае, но не прави нищо по въпроса. Иска секс, но му нямам доверие и не мога да се отпусна, когато в главата ми се въртят хилядите теории с други жени, заради които може би той иска да се крием. Той твърдо отрича че има други, но крадецът няма никога да каже-аз откраднах нали така? ! Вече имам чувството и че ме използва, колкото да има с кой да се натиска отвреме на време. Като му го кажа това същото, той се сърди и гневно ми крещи, как съм могла да си мисля такива неща.
Обичам го ужасно много, имали сме страшно хубавите моменти заедно, но не мога така. Не мога да тичам срещу истинската си същност и да си затварям послушно очите повече. Постоянно се съмнявам в него, защото никога не ми дава отговор за хлапашкото си държание. Взех и да се депресирам и да се обвинявам, че аз съм виновна за всичко. Освен психическо изтощение от хилядите съмнения, усещам че съм на прага и на хранително разтройство. И освен да прекратя тази връзка окончателно, друг начин не откривам. Каква според вас е причината обаче? Ако има други, защо е с мен толкова време? Не търся утешение в отговорите ви, а просто логично обяснение за това поведение. Ще се радвам да чуя мнения и полезни съвети! :) Извинявам се за всяка допусната грешка в следвие на бързината.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 206f551b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прави ги тези неща, защото не желае да се разчуе, че е обвързан по някакъв начин с теб, за да чуква по чуждички женички. Младо е момчето и му се живее. Така доста момчета имат по няколко паралелни връзки едновременно като е особено подходящо, че живееш в друг град. В София дори познавам момче с 4 приятелки, които живеят в отделни кавартали. Който го може, го може, но този човек не е обвързан с теб в действителност каквото и да мислиш ти!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f732145525
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 ми взе думите от уст... клавиатурата.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a75d03ef4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти нямаш ли познати в неговия град.... По някакъв начин да разбереш дали си няма някоя връзчица и там?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9267d02557
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи първо искренно ме разсмя с изказването си 19 годишен не се държал като мъж, а ти 18 годишната жена хахахаха. После 4 години връзка, а ти девствена. Ми че вие какви гаджета сте. Вие сте си приятели. Какви очаквания имаш ти от него не знам. Та ти си била на 14 като си си станала гадже с него. Това си е срамно направо. Не казвай на хората че си на 18 и имаш гадже от 4 години. Ужас.
Иначе момчето явно че иска да си намери друга която да е обект на това което ти очевидно с девствеността си не му даваш и не го упреквам. На 19 е нормално да води полов живот. А ти ем не му пускаш, ем претенции и то неоснователни претенции.
И за финал ще ти кажа да не се мислиш и ти за много голяма и зряла. Те годините не определят зрелостта, а твоите не са и много. Най много да правиш смях на хората.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a8edf0e635
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Криете се в продължение на 4 години? Лелееее, направо златен медал трябва да ви дадат! Чак нереално ми се струва... Какво всъщност правите у вас, след като дори секс не правите, а както разбрахме заедно навън не излизате? Много странно. Както и да е.
Има други момичета, вече ти го казаха. Напълно сигурно е, то не е нужно да си медиум, за да се досетиш. Това напълно го устройва - сериозна приятелка вкъщи, а истински приятното, интересното и забавното го прави без теб. Страхотно.
Според мен постави ребром въпроса. Ако не се оправят нещата, пускай тежката артилерия. С две думи - приключи този фарс веднъж завинаги..

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5adb79044e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   "Срам го от мен ли, от мнението на приятелите му и съучениците му ли? !"

Попитай го дирецкно в очите и настоявай за отговор!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b72ca221b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Скъсай с него не виждаш ли че 4 години само те използва ако наистина държеше на теб нямаше да се криете.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 056022ab52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   От авторката до №4:Да, не сме правили секс. Толкова ли е учудващо че не съм искала да правя секс на 14 или 15 години? ! Явно толкова се е изродил света, щом приемаш дете на тези години да води полов живот. Не се чувствах готова на тези години за да почна полов живот, а и кое нормално и сериозно момиче с принципи ще почне да прави секс на 14? ! За разлика от повечето момичета, които си отварят краката и правят много други неща в сексуален аспект на тези години, аз още си играх с кукли и си играх с децата от махалата, както има една дума и въобще не бях съзряла за секс. Той ми е първата любов и съм го харесвала по онзи типично чист начин, характерен за първата любов. Сега съм готова за тази стъпка, но заради постъпките му и държанието му, не мога с лековерие да си легна с него. Ако ме обича и иска да правим секс(напълно разбирам че е младо момче и има нужди)поне можеше да направи така, че да се чувствам комфортно, а не постоянно да съм в съмнения дали не спи с още 5 освен мен и аз не му допълвам бройката. Не страдам от асексуалност, но поне да ме предразположи, а не да се държи с мен пред хората като непозната и да очаква да си вдигна краката, щом щракне с пръсти.
И какво странно видя в думата жена, че чак и до смях стигна? ! Нещо лошо ли видя в това, че се възприемам като такава, че наблегна на това? ! И даа определено той не се държи като за годините си, но щом за теб е нормално почти 20 годишен мъж да се държи така несериозно и неуважително към най-близкия му човек, който неотлъчно го е подкрепял и обичал толкова време... добре.
И даа от 4 години сме заедно и какво от това? ! Ако сменях момчетата за по 1 месец, щеше да го приемеш за нормално ли и по-малко срамно ли? ! Да, била съм на 14 години тогава, е и? ! Обичала съм този човек по детски, държали сме се за ръка по детски и сме се целували по бузата-типично детска любов беше в началото, нито съм тръгнала да правя деца, нито да се женя за него, както повечето девойки на тези години. Дааа ненормално е 4 години, да си затварям очите и да съм окейй с това, но съм била глупава, наивна, мекушава, заслепена от любов, ако искаш го наречи, но сега ми се отвориха очите(за мое щастие). А относно претенциите ми-единствената, която имам е че искам уважението и честността, които му засвидетелствам многократно да са взаимни.
Не се мисля за "много голяма", повярвай ми ;) на максимата съм, че човек се учи докато е жив, а аз определено имам още какво да науча и да се поуча, както и той. Но разликата е в отношението му към мен и моето към него. Както и да ее... разни хора, разни идеали, а оттам и мнения и виждания за нещата :) Все пак ти благодаря от сърце че си отделил/а от времето си, за да ми помогнеш! Благодаря и на другите, които са дали своето мнение по въпроса! Аз за себе си, вече взех решение :)! Лек ден!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 056022ab52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката до №3 :):Наскоро мой приятел от същият град в който живее и приятеля ми, каза че го е видял да излиза с друго момиче и да се разхождат. След като попитах приятелят ми съответно кое е това момиче, той ми отговори, че са много големи приятели и че няма чувства към нея, че са се запознали много преди ние да станем двойка(което искренно ме съмнява, защото знам кои хора са му в обкръжението и и са му приятели и близки). Правила съм опити да говоря с най-добрите му приятели, но те отричат да има други. Кой знае, може да го правят от приятелска солидарност към него, да са се наговорили какво да кажат, ако проявя любопитство. С повечето си той е приятел от дете нормално е да му пазят гърба и глупостите. Както и да е, не искам да влизам в ролята на детектив. Колелото се върти :) Сега аз съм прецаканата от наивността си и глупавата си любов към него, утре може да дойде той на моята и да види колко е хубаво-да даваш всичко от себе си и да получаваш едно нищо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 206f551b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   „От авторката до №4:Да, не сме правили секс. Толкова ли е учудващо че не съм искала да правя секс на 14 или 15 години? ! “

Авторке, ти на 14 г. ли си студентка, защото аз разбрах, че си на 18-19 г. и алибито ти не въжи.
Заедно било от 4 г? Просто за човекът си „гадже в чекмедже“ - чака да се сетиш, че си жена, не си бебе вече, а до тогава ще си ебе който си поиска, защото РЕАЛНО вие нямате връзка, поне не любовна и романтична, а най-вероятно дори и не иска да имате, а просто му е приятно да си виси с теб, ако си приятна на вид - да се показва с теб, но най-вероятно си има съвсем друга ИСТИНСКА приятелка в града си и ти си въобраяваш глупости - изобщо не ходите, а сте приятели.
Сексът иначе не нещо лошо, нещо ненормално между мъжете и жените. Чети книги поне и се образовай, защото си голям човек, а действително се държиш и мислиш като на 13 г. - питала била приятелите му? АЛО, ТИ СЕРИОЗНО ЛИ
Човекът изглежда си е доста дискретен, но не разбирам от какво сте се били крили като и без това не правите секс? Какво криете?
Човекът обаче май с другото момиче не се крие, ходи си из своя град и най-вероятно дори познава родителите му, защото това е нормално при интимно познатите хора. Сексът сближава и е основата на една връзка мъж-жена, всичко останало е приятелство и детски работи

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 56a8130aa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Сама си го определила като недорасъл,а явно си има и някоя друга приятелка или пък робува на интересите,че и неговите приятели трябва да те одобряват.Как се обличаш,да не оня да е много "фешън" и затова тебе да те крие.Сега сте още млади и освен дрехи и позьорство,какво друго да му е в главата на този тип.А ако е срамежлив-то е ясно що се прави на непознат.Ами остави го,лесно ще се оттървеш от него,под ръка с някой колега,може да стане твоя малко по-разговорлив и да си каже какво му е на сърцето.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9eb7bdc8b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Грешите много. И аз бях така, постоянно се притеснявах от приятелката си, и на никого не бяхме казали, държах се с нея като с чужд човек на обществени места, но това е защото я обичах страшно много. Просто не исках да се разчува, за да не ми се подиграват (въпреки че не знам кое му е смешното, когато някой си има гадже), но го правеха...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker