Излъгах го - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Излъгах го
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2583 пъти
Здравейте! Аз съм на 21г. Имам сериозна връзка от 3 години, но просто вече нещата не вървят, а се привързах много с времето и нямам силите да го оставя. За мен той се превърна в най-добър приятел, нищо повече. Подозирам че и неговите чувства към мен са същите.

Тук става и още по-заплетено. Преди година се запознах с мъж. Пасваме си много по характери, обичаме еднакви неща, кара ме да се чувствам радосттна като малко дете, дори когато си пишем. Просто има тръпка. Той ми сподели че се е влюбил в мен и иска да опитаме да сме заедно. Проблема е че той не знае за моя приятел. Когато се запознахмеа и много преди това аз нямах чувства вече към него и не сметнах за нужно да го споменавам, като не знаех че толкова ще се задълбочат нещата с него. Сега не знам какво да правя. Към приятеля си изпитвам уважение и привързаност, бих казала и обич. Към другия (В) Ипитвам тръпка, страст и пр. (знаете какво е влюбването). Много ме е страх, че В ще разбере че съм го лъгала и ще ме намрази. Искам да оставя приятеля си и да пробвам да съм с В, но не мога.
Сега не знам как да постъпя и кого да избера. Моля за вашите съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9faf27b8dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След три години с другия.. мислиш ли, че няма и той да ти е омръзнал? Това се случва във всяка връзка, но щом си решила всеки, който ти омръзне да го сменяш.. Иначе щом изобщо мислиш да оставиш приятеля си и вече си навита да си с другия какво чакаш?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0befb4b404
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да не стане само от 2 стола, та на нито един.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 655b1e29b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   Вие жените до такава степен се страхувате от самотата, че сте склонни с години да сте с някого, когото не обичате, само и само и да не сте сами. Ами толкова си нямала чувства и то толкова отдавна, защо изобщо си била с него?

Ако бях на мястото на новия и ако разбера, че си имаш друг, изобщо няма да те погледна повече. Това означава, че утре ако престанеш и мен да обичаш, ще живееш с мен с години и аз ще си мисля, че ме обичаш и че всичко е наред. И така докато не срещнеш следващия.

А единствения прецакан ще съм аз, който ще е живял с години в илюзия и ще си е мислил, че всичко е наред. А ако има и намесени деца, тогава и те са излъгани също. Естествено по-черен от мен няма да има - как така някой бяга от хубавото и пак ти ще си невинната.

Плаша се от такива жени. Говорете, бе хора, говорете. Ако не се получава, не изнасилвайте нещата и не се лъжете взаимно. Накрая сами себе си лъжете. А и всичко се връща, не си правете илюзията, че ще се измъкнете ей така без последствия. Няма такава възможност да забъркаш кашата и да излезеш сух от ситуацията.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c196a5eaa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Който иска да стои на два стола, накрая сяда на земята. Като си разджуркала така нещата, сега и Господ не може да ти помогни. Защо си лъгала, какво си искала да постигнеш? Постъпила си като маймуните, те преди да се хванат за нов клон, не пускат стария. Та и ти така, има си приятел, ама се влюбила в друг. Една година лъжеш и двамата. --" Когато се запознахмеа и много преди това аз нямах чувства вече към него и не сметнах за нужно да го споменавам, " Ако са мъже на място, трябва и двамата да те зарежат, затова, че си лъгала и двамата. От лъжата по голяма гадост няма. Гузната си съвест ли искаш да измиеш? Като си нямала чувства към първия, защо изобщо си стояла при него, какво си целяла, той да ти е само като временен спасителен остров за корабокрушенци, докато се появи спасителният кораб( новото момче), тогава острова се забравя завинаги. Много подло постъпваш, не заслужаваш любовта им!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 10a5e7e6ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Някои жени са толкова предвидими. Остави го разбира се. Никой не иска да бъде лъган. Ти как ще реагираш ако разбереш, че "В" също в момента има приятелка и нещата там никак не са зле, а той просто търси нова тръпка като теб.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 69be388d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сама си си виновна за филма в който си...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fee283a124
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е тя като е умряла любовта, няма какво да го мислиш. Още си толкова млада, че не виждам, какво се хабиш в мисли. Представи си че останеш със стария си приятел и дори сключите брак. Връзката ви сега е агония, какво остава да я направите агония до живот. Ако си влюбена в другия давай. Докато си млада имаш право на опит-грешка, докато не си създала семейство и деца. След появата им става много по трудно да си тръгнеш. Но бих те посъветвал да не започваш паралелна връзка с новия, като лъжеш и стария. Късаш с единия и започваш с новия и не се безпокой, аз като мъж ти гарантирам, че новия изобщо няма да ти се разсърди, че не си му казала за връзката си. Дори се увери, че той няма такава и ти да си нещо като любовница в семеен триъгълник.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f681f6394d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А когато отлети страстта замисляла ли си се какво ще правиш и с този господин,към който имаш тръпка в момента?Или хоп ще се появи трети и така до края на света....Понякога е хубаво да оценяваш това,което имаш в момента не мислиш ли
Всеки търси по-добра половинка,по-добри приятели,по-добра работа и т.н,но нямаш никакви гаранции всъщност че ще намериш по-доброто.
Затова седни и си премисли хубаво нещата,защото тръпките от новото са хубаво,но временно усещане

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 03fbe9679b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Жените са като маймуните, не се пускат от един клон, преди да се хванат за друг.

палачинка :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 46cebac015
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Този в които си се влюбила и имате общи интереси е временно влечение...... почти всяка връзка минава през този период.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 126921b9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Нищо не прави, като гледам колкото повече правиш, толкова по-големи "бози" създаваш. Иначе развоя е ясен, гаджето ти или ще разбере какви ги дробиш, или ще го излъжеш за различие в характерите, като и в двата случая ще изкарате месец-два нервни и разделени, след което ще тръгнеш с другия, защото все пак там е "тръпката". В не толкова далечното бъдеще и с този ще е изчезнала тръпката, ще се окаже че хич не сте еднакви и плочата ще се завърти отново. В цялата тази ситуация на печалба е сегашното ти официално гадже, което през това време ще може да живне и да си намери момиче, което да не мисли със задника си. Общо взето нищо интересно и необичайно в историята ти, поредните глупци с много свободно време и нисък интелект.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 231e3407cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Коментар номер 3 е толкова точен, че просто няма нужда от други мнения - темата може да се счита за приключена.
Жената не мога да си обясня защо толкова много се страхува да не остане сама, при положение че и най-грозната и глупава жена дори и да е женена има десетки обожатели, така че нито на сухо ще остане, нито пък ще е сама дълго време. Ама женска логика - ходи я разбирай...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0d550cf8fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм в подобна ситуация, само че приятеля ми знае за другия за мен проблема е как да му обесня че всичко е свършило между нас понеже прекалено много ме обича. Страх ме е даже да пробвам....

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e7be963485
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Не оправдавам изобщо авторката, само че ми е смешно как коментиралите мъже плюят жените, че се страхували да са сами... Защо ли около мен пък има няколко приятели-мъже, на които им писна да са сами и се хванаха с жени, към които не изпитват нищо, но с времето "свикнаха" с тях...
Ж

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: da7ab0b0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Остави го приятеля ти да си търси друго момиче, няма смисъл да се лъжете един друг. Винаги може да си останете близки, ако се разделите без лоши чувства. Влюбена си в другия... какво чакаш?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 181a2496d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Пaлaчинке, товa е зaщото примaтите ( бг мъже ) дори не пускaт единият клон, кaто се хвaнaт зa друг и си остaвaт рaзчекнaти, тоест по половин примaт зa двaтa клонa и ни един мъж:-)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dfc6e4998f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Няма проблем и към новия ще ти минат тръпките и страстите след известно време. Влюбването е като пясъчен часовник пълни сърцето изпразва главата.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4ae35dffbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Все едно прочетох моята история...В абсолютно същата ситуация съм от 6 месеца вече. Нито единия от двамата не знае за другия. И при мен както при теб започна съвсем безобидно. Изобщо нямах намерение да си търся друга тръпка, но просто с течение на времето се случи така, че аз се влюбих в него, и той в мен. Искам да съм с него, но пък и сърце не ми дава да се разделя с приятеля си. Просто не мога, защото знам колко много ще го нарани. Страшно съм объркана и не знам какво да правя...Мисля много по въпроса, но не мога да преценя кое е правилното решение. Никога не съм мислила, че ще попадна в такава ситуация, но след като ми се случи разбирам колко трудно е да се чувстваш раздвоен и объркан.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker