Мъж под чехъл ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121302)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж под чехъл ли е?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 3208 пъти
Винаги се съобразява с мен, приятно му е да готви и чисти аз не го карам и дори го навиквам, че иска да помага.
Държи много да ми помага, защото сме били рани и трябвало да се чувствам добре, а не да ме нагърбва с всичко. Ако искам да отидем на разходка отиваме и чак като се приберем ми казва, че е бил уморен още преди да излезем, но е искал да ми угоди и държанието му ме кара да се чувствам необикновено, защото такъв мъж не съм срещала.
В началото си мислех, че това се държи заради задълбочена близост с майка му, но в последствие научих подробности и не са много близки.
Като цяло се старае да ме глези и то не със скъпи вещи или скъпи вечери (нямам нужда от такива неща), а с дребни неща като примера, който дадох за разходката.
Или пък наскоро гледахме филм и на него му се доста, но искаше да го догледаме заедно и едва остана до края на филма, но заспа чак когато свърши.
Много се грижи за мен както и аз се старая за него.
Причината да пиша тук е не да се оплаквам, а да разбера чужди мнения и сега ще кажа какво ме предизвика да споделя.
Наскоро моя приятелка ми спомена, че според нея моят приятел е мъж под чехъл и това ме шокира, поисках да ми обясни кое точно я кара да го смята за такъв и тя ми каза ''Еми той много ти угажда истинските мъже не правят така''.
Според мен мъж под чехъл е този, който жена му го командва за всичко, не му позволява да излиза с приятелите си примерно и иска това и онова нон стоп, а при нас не е така.
Аз не го държа на каиш и е свободен да се прибира и в 6 сутринта след вечер с приятелите му примерно, а при моята приятелка няма такива неща и ако се случи да се прибере късно и плюс това през деня не и е обърнал прекалено много внимание се карат с дни наред....
Напоследък много мисля на тази тема и ми е много любопитно какви са вашите мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 52240e1c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Не смятам, че мъжът ти е мъж под чехъл, защото ти не го командваш, а той това го прави по своя воля.
И все пак, аз лично не бих могла да съм заедно с такъв мъж, защото сякаш няма свои живот и е обсебващо. Ако обаче ТИ се чувстваш добре с него, не се оставяй приятелки да те настройват и да те вкарват във филми, най-вероятно дори завиждат!
ж30

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c9d45f1b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нее, омъженa съм зa моето съпруже 14 години и е подобно. Инaче си имaме и личното прострaнство и кръг от приятели, но времето зaедно си го прекaрвaме зaедно във в секи смисъл нa думaтa. Зaедно готвим, чистим и т. н. Кaто гледaме филм примерно, сядaм между крaкaтa му и ме гушвa. Боклук не съм изхвърлялa никогa, от кaк съм с него. В мaгaзин имa стрaхотното търпение дa ме чaкa, много други мъже се изнервят:))).
И нaй- смешното е, че е огромен мъж с aгресивен вид, зa рaботaтa му помaгa много товa, зaщото упрaвлявa хорa, но кaто си го знaм кaкъв си ми е добричък...
В нaчaлото нa връзкaтa ни някои близки ме предупреждaвaхa, че бил вълк в aгнешкa козинa, видa му издaвaл.
По- късно същите кaзвaхa, че съм " му стъпилa нa врaтa ".
Сегa същите си мечтaят дa открият подобен мъж, дори еднa вече цялa годинa съвсем открито му се предлaгa:)))
Изводите остaвям нa теб.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b6da23cf36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля, че приятелката ти си има проблеми във връзката и ти завижда...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a9d6b0f9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това няма да продължи вечно, спокойно.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d705a2d490
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Извадила си късмет! Това, което описваш, за мен са идеалните отношения в една връзка. Когато всеки в двойката прави всичко възможно на другия да му е добре, нещата вървят като песен. От 15 прекрасни години имам и аз такъв мъж. Прозорците мие той, защото го е страх, че може да падна; през това време аз му правя палачинки за награда и т. н. У нас мъжка и женска работа няма, има само задачи, които е добре да свършим по-бързичко, за да има време за приятни неща.
Приятелките ти, които го наричат "мъж под чехъл", всъщност, си мечтаят за такъв. Пази си и си обичай момчето, грижете се един за друг, глезете се взаимно и хич да не ви пука от хорското мнение.
Ж43

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: acd880ec41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хаха, истинските мъже не правели така?? Що за глупост?
Точно така правят, какво друго да правят : да се шлаят по цяла нощт по клубове и да свалят мацки? Да седят на дивана и да чакат да им занесеш бирата, да оригат и да пърдят пред някой мач? Да подсвиркват след жени и да се държат като говеда? След секс да захъркат егоистично обръщчйки ти гръб?

Не слушай приятелки. Моето момче не е толкова инициативен като твоя, защото просто не знае къде да се дене в кухнята примерно :D но помоля ли го за помощ се отзовава веднага. Върши домакинска работа, глези ме и тн. Ами така се държи един мъж защото не се смята за по-висш от жената замо заащото между краката има две топки.
Давам ти съвет, глези го и ти. Прави му масажи, не му досайждай за глупости, прави му малки подаръци и тн защото се вижда, че го заслужава. Обичайте се много и си го показвайте!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 03664b41b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако има стабилна работа и изкарва стабилни пари, няма нищо лошо да ти помага. Това е задължение на мъжа. На тази твоята приятелка хубаво ли ще и е да си вземе някой не-мъж под чехъл, който явно трябва да е "истински мъж" и само да я оправя и да ходи по купони, а за нея да остава мръсната работа. Радвай се на мъжа си. И ако е възможно го дари с деца, че България е с отрицателен прираст. =]

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6f9c59fb84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Само едно ще ти кажа-проблем с мъжа ти нямаш, но внимавай с приятелките-те наистина са способни да преебат всичко от яд че нямат това, което имаш ти. Казвам ти го като жена на жена-много внимавай с приятелките и с това, което им споделяш

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fe6bb8a664
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Приятелката ти завижда, затова така ти приказва. А истинските мъже угаждат на жените си, глезят си ги, но истинските мъже ходят при истинските жени, които ще оценят това отношение, а не при гадни женици. Съответно истинските жени уважават мъжете си и също си ги глезят, така че един истински мъж много добре знае, че угаждането и послушанието без право на мнение са две контрастни понятия. Моят съвет е, намери си нови приятелки с по-различни ценности, и далеч от тази 'приятелка', защото първо ти дрънка глупости, а после нищо чудно да почне с опитите си да атакува твоя истински мъж. Не е редно някой си да ти се бърка в личния живот и да ти дърдори глупости. Много се дразня на такива хора. Това не са приятели, а само интриганти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 23f169eb16
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мъж под чехъл ли, що за пълни глупости. Приятелката ти е ограничена... с манталитета на прабаба ми от село... и освен това ти завижда, затова го е казала. Чак се възмутих... Мъжа ти е свестен нормален истински Мъж,
а не мухльото на мама, когото мама не е възпитала правилно... Мъж и Човек със съзнание.

А ти недей да се връзваш на глупавите приказки на тази и онази, продиктувани от завист.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bedcfbbd5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Границата между добрият мъж и мъжът под чехъл е тънка и само с тази информация не мога да преценя. Всяка жена на мъж под чехъл, би казала, че мъжът й просто обича да й угажда, или че обича да се чувстват равни, или че винаги се съобразява с нея, или че обича да й помага.
Сама казваш жената на мъжа под чехъл иска това и онова и той се съгласява, преди това казваш за вас, че ти искаш разходка и той се съгласява независимо че е много изморен. Не казваш обаче ти как реагираш, ако той откаже, или каже че е изморен.
Разликата е там в повода на съгласието. Защо един човек сам ще се изтезава, като няма да направи, кои знае какво за любимия? Нали нищо няма да ти стане, ако до изгледаш сама филма? Ако не правиш проблем при отказ от разходка, защо той се изтезава да излиза много уморен?
Старанието за да не е човек под чехъл трябва да идва от самия него, не от страх, че ще му викат, или че ще се сърдят, или че ще мърморят, или че ще му откажат секс довечера, или че ще му върнат отказа в удобен момент, или друго.
Старанието идва от вътре с желание, ще ти го опиша с пример за жена например да сготвиш домашна лазаня, защото той обича и ще ти се усмихне, като подуши вечерята, само тогава не си под чехъл. Ако той каже сготви ми лазаня и ти си уморена и го правиш за да не е недоволен тогава си под чехъл.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: eee913466f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Приятелките ти ти завиждат. Не оставяй външни хора да ви се месят в семейния живот и не разрешавай да обсъждат пред теб по този начин мъжа ти - имай достойнство за бога и като се опита "приятелката" да те захапе по темата следващия път, я подреди хубавичко и и обясни, защо ти пък не би искала мъж като неиния.

Изобщо, защо оставяш хората да ви се бъркат в интимните отношения и се влияеш толкова - чак тема си отворила да питаш непознати, какво мислят за мъжа ти, само защото някаква патка, ти е вкарала отрова... Нормално ли било... ДА, КОГАТО ТЕ ОБИЧА, е нормално да се държи така! Надявам се, че оценяваш това което имаш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fd0fefce30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Приятвлката ти завижда. Нищо му няма на човека.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: eeafab5a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Това е мъж-мечта и въобще не се учудвам, че ти завиждат за него.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0aaa6dec60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Не е мъж под чехъл. :) Бъди щастлива и не се влияй от мнението на другите хора, повечето са завистници и тн

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d8f594df7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Въобще не е мъж под чехъл. Това е човек, който те обича и уважава.
Твоята приятелка ти завижда и затова ти говори така.
Много от мъжете не са такива обаче, а ти имаш късмет с него. Радвай се, че е такъв. :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a3fad48d68
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   ''Еми той много ти угажда истинските мъже не правят така''
В нaчaлото нa връзкaтa ни някои близки ме предупреждaвaхa, че бил вълк в aгнешкa козинa, видa му издaвaл.
По- късно същите кaзвaхa, че съм " му стъпилa нa врaтa ".

Вие жените сте жалки животни. Кога ще почнете да си гледате вашият живот и да спрете да слушате приятелките си, които естествено винаги ви мислят "най-доброто"?
Момичето, в което съм влюбен е манипулирано от най-добрата си "приятелка". Тази приятелка ме изкара по-черен от дявола.
Е повече няма да го търся това момиче, да ходи да се разкарва с разни бройкаджии. Точно с такива я събира нейната "най-добра приятелка".

Женска злоба. Дори на момиченцето трябва да прави гадно, иначе ...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0ef345aac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не мила, не е мъж под чехъл. Държи се с теб добре, защото явно ти си добра с него и те цени. Приятелката ти, казала го е за да успокои завистта си. Щом си давате свобода, имате и отделен живот, то тогава той не е под чехъл. Обича те и те уважава. Помага ти или ти угажда и ти затова се стряскаш, но недей нямаш повод. Такъв е истинският мъж той е упора на половинката си, не я обижда и не я оставя да моли за вниманието му или да се налага да прави скандал. Той те уважава, а този на приятелката ти първо не я уважава, второ колкото по-бясно тя се мъчи да му сложи каишка, толкова повече той бяга. Затова толкова злобно завижда, защото си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 349c1d2394
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Когато ти тегли балтията и си събере багажа, тогава ще видиш под чехъл ли е или не... Ще ревеш на кръв и урина месеци и години наред...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: acfe8c3928
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Приятелката ти май завижда, че си намерила мъж, който те цени. Да, може на моменти да прекалява с обгрижването, но по-добре така, отколкото другата крайност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker