Несподелената любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Несподелената любов
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2864 пъти
За всички, които са изпитали чувството от несподелена любов и раздялата с любим човек!
Болката наистина е неописуема!
Имаш чувсвтото, че умираш бавно ден след ден, че малка част от сърцето ти се къса и умира бавно!
Да знаеш, че до вчера ти си бил с този човек, а днес той не е до теб!
Да искаш да го погалиш да го докоснеш а да не можеш и ден след ден надеждата ти да бъдеш с него да умира и заедно с нея и ти! Голяма и тежка е болката!
Да се будиш и да заспиваш с мисълта за един, единствен човек. Да сънуваш, а да си буден. Да говориш, а всъщност от устните ти да не излиза звук. Това е да обичаш, да живееш сящаш в друг свят, където съществувате само ти и той. Където сте само двамата, далеч от всички, защото когато си с него другите не същетсвуват.
Знаеш ли какво е да не споделят любовта ти? !
Да обръщат гръб на чувствата ти, на думите ти, на сълзите ти. И да плачеш, да плачеш, докато всичко около теб загуби смисъл, защото без него за теб живота няма смисъл.
Знаеш ли какво е да мислиш само за него? !
Да се чудиш дали и той мисли за теб, дали те забелязва, дали те следи скришом с поглед, както ти правиш. Да гледаш, а да не виждаш! Да слушаш, а да не чуваш! Само той, само той съществува, виждаш само него и чуваш само него, дишаш само за него и обичаш само него.
Знаеш ли какво е да те измами? !
Да се подиграе с любовта ти, с най-съкровените ти мечти и надежди. За секунди той убива нещо, понякога градено с години. Убива първо сърцето ти, после душата ти, а накрая от теб остава само сянка, безцветна, без капчица живот. Измамата от най-скъпия ти човек е най-жестоката рана, която може да ти причини, за секунди той може да разбие живота ти.
Знаеш ли дали любовта има смисъл? !
Защо трябва да съществува тя, когато винаги боли. Защото любовта не е проста, тя е най-сложната "наука" на света. Никой не я разбира, никой не може да я "научи", но всеки иска да я има. Защото без любовта, ти се чувстваш празен.
Знаеш ли какво значи усмивката му? ! Знаеш ли какво значи погледа му? !
Знаеш ли как боли, когато изгаряш от желание да го докоснеш, а той да те отблъсне. Знаеш ли, че любовта убива бавно, но сигурно, бавно и мъчително. Защото първата ти любов се помни винаги, а когато е била и несподелена - цял живот.
Знаеш ли какво значат малките откраднати мигове с него?
Искаш да му дадеш всичко, цялото си тяло и цялата си душа. Искаш да можеш да го целуваш и докосваш безброй много пъти, защото знаеш, че може би е за последно. Не те интересува, дали и той те обича, дали те жадува, просто защото когато си с него, всичко около теб се размива, всичко изчезва. Сред хиляди хора ти забелязваш единствено и само него, защото сърцето ти подсказва, че той държи част от теб и, ако не бъде с теб ти постепенно ще изчезне6
Знаеш ли какво е да го виждаш всеки ден, а да не можеш да го имаш?
Да виждаш как минава покрай теб с пълно безразличие, когато душата ти крещи, изгоряла от любов: "Обичам те! ". Да се прави, че те няма, че не съществуваш, когато всичко в теб моли, и най-малката част от теб, моли до болка за втори шанс. Да боли настина от Любовта!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 459582ba74
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да. Изпитвали сме го почти всички и е направо изгарящо. Сякаш светът спира да съществува. Но не успях да разбера защо казваш ''моли до болка за втори шанс'' ? Значи все пак ти е бил даден ''първи'' шанс и не би следвало да става въпрос за ''несподелена'' любов.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 67b04f8617
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Драма.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c78bf7f49c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторката: имам предвид,че се молиш за втори шанс живота да ти даде сила. За да искаш да живееш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7e7c9a9586
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хм... описала си някаква крайна, нечовешка форма на обсесивна абсиненция! Сигурна ли си, че това е "любов"?! За мен е тежка форма на психическо разстройство, на безумна наркотична зависимост, на натрапчивост и ОКР, които при някои индивиди могат да придобият и формата на агресия. Опасявам се, че освен ако не си прекалено млада (до 20 годишна), имаш нужда от сериозно лечение.
Сигурна ли си, че това е целта и смисъла на живота? Мислиш ли, че нормален човек би копнял за "любов" с подобна откачалка?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5e155f6b31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   на всички "знаеш ли" отговорът е "да, знаем":-) спокойно, момиче, сигурно няма човек на тази земя, който да не е бил зарязван и да не си е близан раните от нещастна любов. сигурно ти се струва, че няма друга нещастна като теб и изживяваш нещо уникално.
за всеки е така когато преживява нещо за пръв път. добрата новина е, че от това не се умира, страда се известно време и се преживява. в един момент ще се събудиш и ще си кажеш: "абе животът всъщност не е чак толкова лош".
поплачи, потръшкай се и ще ти мине.
Ж43

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c31f2ea6b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е аз си поплаках, потръшках се, но не минава а по-лошо става.
При мен най-странното е, че тя все търси любовта, а игнорира напълно моята любов към нея.
Мразя любовта!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ecc99d694b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   следващият път, когато изпаднеш в подобно състояние просто се отпусни, усети тялото си и почни да дишаш. издишванията да са 2 пъти по бавни от вдишванията. концентрирай се само върху дишането, върху това как въздухът влиза в носа ти и съответно излиза оттам - дай си за цел да задържиш вниманието върху дишането възможно най-дълго... звучи много просто, но не е никак лесно... ще видиш колко бързо ще се успокоиш... оттам нататък всеки път, когато се почувстваш така прави същото упражнение...

а иначе - така е било писано, мила... погледни го от позитивната страна - животът работи в мистериозни посоки и след време, когато срещнеш човек, който те кара да се чувстваш на седмото небе, но чувствата ви са споделени с усмивка ще си спомняш настоящия труден период... горе главата, всичко ще бъде наред

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker