Има ли чувства тя към мен според вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124106)
 Любов и изневяра (30553)
 Секс и интимност (14649)
 Тинейджърски (22057)
 Семейство (6723)
 Здраве (9759)
 Спорт и красота (4767)
 На работното място (3341)
 Образование (7430)
 В чужбина (1703)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19267)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Има ли чувства тя към мен според вас?
преди: 9 години, 10 месеца, прочетена 2271 пъти
Ние сме зрели хора под 30-те с нея. Бих я описал като кокетка, обича да й ходят мъжете след нея и да избира все някакви плейбои. Не, че изглеждам зле, дори напротив, но не съм плейбой просто, не колекционирам жените и търся повече от това. Изглеждам странен като човек за мнозина, държа на работата, отбягвам нощния живот... Та -познавам я от доста време и съм (бях) влюбен в нея. Каквото и да правех никога не е отвръщала на чувствата ми. Дори напротив, на няколко пъти ми дава надежда и хоп - без обяснение се хване с някой друг, след 1-2 месеца пак старата песен, приятели, не съвсем приятели - айде чао. Но аз все някак си я обичам. Преди известно време излизах с един приятел и неговата нова приятелка. Тя искрено се зачуди защо съм сам и на своя глава вика - ще те запозная с моя приятелка следващия път, ще я харесаш. Аз казах добре, но си викам - ще забравиш, аз работа имам, просто отсвирих работата без да я режа директно защото беше бая ентусиазирана. Мина месец сигурно, аз даже и забравих, но пак излизахме, малко на планина с този мой човек, неговата приятелка и няколко други хора. И тя я води. Красота отвсякъде, изписана, изваяна. За интелект не ми се говори, но сигурно от 1000 теми, които говорехме с нея не можах да я щипна някъде, където да е "боса". Силно ме впечатли. Сериозна, и тя работи здраво, амбициозна. След тази планинарска история почнахме да си пишем, да излизаме насам-натам, кино, някоя и друга екскурзия и така да се каже - влезе ми под кожата. Като казах красива, имам предвид уникално красива, дори се снима професионално ако има време и макар и много да съм муден и нерешителен просто ме завладя с всичките си качества. И на двамата ни е добре и сме щастливи. Разбирате, че един мъж се съсредоточва само над една жена и аз насочих целото си внимание към нея, подаръчета, изненади, абе само това мисля извън работата. И.... другата се върна на хоризонта. Писа ми - какво става с теб, как си, не се обаждаш. Казах, че съм зает доста. Предложи ми да излезем, отказах разбира се, казах, уморен, работа. Но... моята приятелка случайно видя написаното, разбира се, като момиче с огромно самочувствие (подплатено) първо ме понахока здраво, но после напълно игнорира ситуацията. Онази обаче не спира да ми пише и звъни през деня, а често и вечер. Мисля, че добре знае, че съм обвързан, но това не я спира. Започна да се обяснява в любов, как си премина в хвалене на моите качества и особа, а накрая и колко съм значел за нея, че ме искала, имала чувства към мен и искала да опитаме.... Нищо не съм отговарял, крия се като мишка от нея, някак си не искам да я режа, искам да се досети сама, че съм с друга и обичам друга, не искам да я наранявам, май имам чувства и към нея.... същевременно много ме е страх моята да не научи. Просто ще избеснее този път, че не съм отрязал другата, а само увъртам, познавам си я, има си самочувствието така, както ме обича да си вирне и тя носа...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 9 месеца
hash: 1af1ac298c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ми отрежи я тая "кокетка", ако нямаш чувства към нея. Имаш сериозно момиче до себе си, какво си губиш времето с несериозни жени? Избирай и бъди ДИРЕКТЕН! Не е хубаво така. Недей да заблуждаваш никоя и си кажи направо коя избираш и бъди искрен. Това е всичко! Даже според мен ще е много яко да я отрежеш онази - чак като си спрял да я търсиш - тогава те търси. Много удобно. Ще е яко да й кажеш - Сори, но съм обвързан и влюбен в друга, не ме търси вече. Супер ще е готино!

Но ти последвай сърцето си, а не избирай някой защото е по-красив или по-начетен. Към която имаш чувства, нея вземи, макар и да знаем, че с първата нямаш много бъдеще. Защото ако имаш чувства към първото момиче и избереш второто - това ще е заблуда и предателство и към втората. Така че си опичай ума и бъде искрен и с двете.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4f349097c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Така...
Сега като зряла жена на 31 те съветвам да се видиш с тази особа,която не те е искала,а сега се е присетила и я отрежи право в очите!!!Криенето и избягването на проблема не е решение,а е задълбаване.Така ще прецакаш и себе си и жената с която си в момента,а тази ако наистина се е сетила да изпитва нещо към теб-и нея.Виж се с нея и я отрежи-по-добре да боли,отколкото и тримата да плувате в лъжи-просто и лесно!!!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: e750541967
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Еми така е като не заемаш позиция. Искаш да си оставиш резервен вариант в случай, че нещо се случи със сегашната ти връзка. :D Да, смешен си. А е толкова просто да и кажеш "Мерси за предложенията, но съм обвързан"... Защо си усложнявате живота бе хора, той и без това е труден? Мазохисти...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 3324bfc17e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Продължавай да се притесняваш да не нараниш старата, която само това прави (да те наранява и сигурно умишлено ти прави сечено) и ще изгубиш най-хубавото в живота си. Не съм твърде голям фен на чалгата, но сега се сещам за една песен от този жанр . . .
Страхливците умират всеки ден,
мъжете по веднъж умират.
Страхливец или мъж ще си за мен?
Какво избираш?

От тук нататък авторе, мисля, че правилното решение ти е ясно.
N U YORK

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 7cf8a41aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторе кьорав ли си ти.... съдбата ти поднася наготово възможност за реванш. Дори да имаш ч ства към онази дрисла какво от това? Това не променя факта е тя не е качествена личност. А нали имаш чуства и към новата. Та да се върна на реванша. Вътяла те е на шиш колко пъти. Врътни я и ти сега. Не я чакай да се сети сама. Хлопни и вратата под нса така че да и го счупиш. Срещни се с нея и и кажи. Имам жена която много обичам не ме търси не ме притеснявай. Не м привличаш. Ще и забиеш такъв нож че ще бъдеш разплатен за всичкото иди дойди което си изтърпял. После се прибери при твоето момиче и и дай да разбре че нкаки долнопробни фльорци н могат да са и конкуренция. И само да си с поддал на долнопробни секс фокуси...

 
  ...


...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: bf572d0933
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Aмa ти сaм си кaзaл зa кокеткaтa, че обичa дa ходят подите и. И сегa губи един " фен ", нормaлно зa кокеткa, ще те върне в клубa нa феновете и после ще и дишaш прaхa. Виж, вземи си решение " мъжкaтa ", с която и дa е, където сърцето и рaзумa ти сa в синхрони зaяви кaтегорично позициятa си, зaщото нaкрaя ще остaнеш сaм, зaрaди глупaвaтa ти нерешителност. Aко първaтa рaзбере, обяснението " не и отговорих и чaкaх сaмa дa се сети, че нaмa нaчин ", нaли се сещaш колко глупaво ще звучи.
Мaлко или никоя женa не би " вързaлa " нa подобно обяснение, дори и в моментa дa го приеме зaрaди чувствaтa си... е, ще си е посaдено вече зрънцето нa съмнението нaй- мaлко и може в изкущaвaщa ситуaция зa нея, с товa точно дa се опрaвдaе. " Той тогaвa тaкa, сегa и aз могa тaкa нaбързичко ":)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: b1419758c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Приятелю, "кокетката" има "чувства" към теб определено. Друг е въпрост какви са тези чувства... Дали е любов обаче или е просто чувство на собственост? Това, че не си твърд с нея, ме кара да си мисля, че си раздвоен (сериозно) и се чудиш кой "път" да избереш. :) От моята камбанария ситуацията е ясна. Просто е класическа история. Нека да ти помогна с някой насочващи... въпроси :) Това е нещо като "сложна" гатанка, която трябва да решиш, за да немериш правилното (за теб) решение:
1. Кога забеляза за появата на "чувства" в "кокетката" към тебе? След като бе обвързан или преди това?
2. Ти, ако имаш чувства, би ли правил "идими-дойдими" номера на човека, когото обичаш?
3. Според теб, ако зареш сегашната си приятелка и се "зачувствате" с "кокетката", тези чувста да ли ще са трайни (у нея)?
4. Ако сегашната ти приятелка поразбере колко си "разчувстван" и реши да ти бие шута, какъв според теб е шансът да си намериш изключително красива приятелка, с която можеш да си говориш на 1000 теми?
Успех с гатанката!

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: efa581483a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   " Бих я описал като кокетка, обича да й ходят мъжете след нея и да избира все някакви плейбои. Не, че изглеждам зле, дори напротив, но не съм плейбой" - първа голяма пречка! След като си забелязал това, на какво се надяваш? Тя да заобича домошарите ли? Това никога няма да стане, по скоро на домошарките им писва и тръгват след плейбои.

"И.... другата се върна на хоризонта. Писа ми - какво става с теб, как си, не се обаждаш. Казах, че съм зает доста. Предложи ми да излезем, отказах разбира се, казах, уморен, работа. Но... моята приятелка случайно видя написаното, разбира се, като момиче с огромно самочувствие (подплатено) първо ме понахока здраво, но после напълно игнорира ситуацията. Онази обаче не спира да ми пише и звъни през деня, а често и вечер. Мисля, че добре знае, че съм обвързан, но това не я спира. Започна да се обяснява в любов, как си премина в хвалене на моите качества и особа, а накрая и колко съм значел за нея, че ме искала, имала чувства към мен и искала да опитаме.... Нищо не съм отговарял, крия се като мишка от нея, " - втора съществена грешка, криеш се и от двете, сам се определяш-като мишка. Да това е подло и към двете. При първата нямаш шанс, но ти харесва точно защото е недостъпна, втората сама се натиска, но ти се дърпаш, защото е съмнително достъпна. В твоята ситуация, бих изпробвал чувствата на втората, защото от първата ще имаш само разочарования. Явно е хапка за по горна класа мъже. Заложи на по сигурното и реалното.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 20326b5e00
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не се занимавай с първата за момента и точка! Кажи й в прав текст, че си обвързан в момента и имаш желание да се получат нещата. И без много обяснения, както тя се хваща с друг, докато ти я гониш - някой на теб обяснява ли ти "ама как " и "защо"..? ! Пускай я да пътува, до сега не се сети за теб, сега се СДОБИ с чуства. Или е много тъпа или е голяма играчка и иска да си начеше егото, щото твоето внимание в момента е за друга и това я е "активирало".. Толкоз! Баста! Аман от въртиопашки.. Днес ще ти обяснява колко много те обича, утре, че не чуства същото... ей така без причина.. Ясни са ми тези емоционално незрели женски поведения! Дръж на новото момиче, остави я старата да прескача от клон на клон.. и пак ще сте си приятели - то ако ви е писано някой ден - ще се получи! Айде и мъжката, късмет ;)
М. 35

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 5a7dd168e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Това, което демонстрира "кокетката" е типичното чувство на собственост, което се проявява, когато изгубим нещо, което едва ли не сме маркирали като наше. Забелязвала съм го у други жени, признавам и че аз също съм реагирала понякога така. Когато ти си й показвал чувствата си и си ходил след нея, не си представлявал никакъв интерес за нея, поднасял си се едва ли не на тепсия и това е галело самочувствието й, но до там. Сега, обаче, твоето внимание вече го няма и тя усеща липсата му. Сигурно и други мъже й обръщат внимание, но тя вероятно търси твоето, защото знае, че е било породено от истински чувства, било е искрено и така е много по-сладко. В такъв момент, тя започва да се заблуждава, че едва ли не изпитва чувства към теб и трябва да те има ВЕДНАГА, което е подсилено от факта, че си обвързан. Моето мнение е, че това поведение е моментно, докато не се подсигури тя самата, че отново си й вързан в кърпа. Не се заблуждавай и не позволявай да нараниш момичето, което е до теб, заради тази, която се е подигравала много пъти с чувствата ти. Такова отношение ли заслужава приятелката ти? Постъпи като голям човек и отрежи категорично първата, докато не си изгубил и втората.

 
  ...

...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: a4e60f0571
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Защо да е моментно чувство?

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 4017966756
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Много просто : след като си наясно, че увърташ, ПРОСТО СПРИ да увърташ и я отрежи едно яко. Хем гаджето ти ще е доволно, като й кажеш, хем на теб ще ти е мирна главата, хем оная ще си седне на гъза.
Да ти имам проблема...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2d98cfda58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Бе кокетката му е в кръвта и любовта на живота, не разбирате ли, ама не смее. Другата е заобичал. Кокетката е онази голямата любов дето те разтърсва, обаче кофтито на кокетките е, че освен ако не са в зрелия си самоосъзнат етап "искам семейство", в който кокетка трудно се хваща като те получат може и да те пратят на майната си, като плейбоите са същата работа. Така чеее... според мен ако имате общи приятели поразпитай за нея ако имате общи познати каква й е ситуацията. Ако е в криза може би просто иска да си се докаже да те раздели с това момиче и после пак ще те прати на майната си. Ако се убедиш, че е така прати я убедително на майната си, за да не разбие връзката ти и това, което си градил.

Ако обаче се окаже и тя си те харесва отдавна просто сте се разминавали, то тогава има 2 въпроса - "От колко време си с настоящата си приятелка всъщност? " и "Способен ли си известно време да поизлизаш и с двете преходно като се стараеш да не нараниш момичето до себе си, докато разбереш тази кокетка реално наистина ли е толкова искрена или не е"?

Това е отмен пък изборът е твой.

 
  ...
преди: 9 години, 9 месеца
hash: 2d98cfda58
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   А и заглавието на темата ти преди всичко доказва, че ти е изпила мозъка тази кокетка. Подходи умно - проучи я и действай категорично според мен - или я отрежи остро и решително или опитай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker