Какво бихте правили ако половинката не ви обръща внимание? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво бихте правили ако половинката не ви обръща внимание?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2448 пъти
Здравейте имам следния проблем имам приятел от повече ит година.. Напоследък не ми обръща никакво внимание. Не сме правили секс вече от 2-3 седмици.. постоянно ми спи и ми писна вече. Опитах по всякакъв начин да му предизвикам вниманието. Кажете ми как да постъпя с него това не е нормално.. Не съм от жените който искат специално внимание с подаръци и пари. Стига ми една усмивка и целувка. Толкова ли много искам хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: b663f118fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Всякаш описваш мен и моя приятел преди да се разделим... Преди раздялата се държеше по същия начин. Обясних му, че ако иска да е с мен, ще ми отделя нужното внимание. Покажи му ясно, че ти трябва внимание! АКо ли не... оставяш го. После ще тичка след теб!!!! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 865fb75b9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Само с усмивка и целувка ще стане ли? Не казваш на колко сте години, ако сте по на 60 , толкова може човека. Той поне спи, други по лоши неща вършат. Щом е кротък, търпи си го.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9bb8bde5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И без секс даже? Нещо му има на тоя. Или има някакъв личен проблем или просто не заслужава да има до себе си някоя, която да се старае толкова за него, а той да не я оценява.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 249afc4717
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   мии прави като него, витай си някъде, нека реши, че мислиш за някой, ходи на разни места без него, нека понякога незнае къде си, разказвай му какво си правила през деня, нешо което не е очаквал, нека разбере, че ти е забавно и без него... знам ли...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2763beb765
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Чикии до дупка и изневяра! Ако не помогне - раздяла.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 05204abc7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До номер 3 не сме на по 60 иколо 20-те сме й двамата.. на останалите благодаря ви за отговорите.!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9507a2bedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Върна ме назад във времето твоята история.
С мой бивш бяхме така няколко месеца не искаше секс и не ми обръщаше внимание само спеше и нищо не му се правеше, а аз опитвах какво ли не и не се получаваше.
Отношенията ни започнаха да се влошават, защото той не полагаше никакви усилия, за да запазим връзката си и почти спряхме и да си говорим.
Така издържахме няколко месеца и просто скъсахме.
Единственото, което мога да те посъветвам е да му кажеш директно, че искаш промяна от негова страна и искаш да е както преди примерно да ти се усмихва и да те целува и го изчакай известно време и ако не стане просто слагаш край.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b07b64719c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторката: Казах му й засега всичко е наред.. :)

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 24d7a1cd97
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много странно, и при мен е почти така. Говорим си, ходим навсякъде заедно, но се държи с мен като със сестричка. Не ме докосва, само сутрин една прегръдка с целувка и това е. Секс в събота или нределя. Да кажеш, че е заспал, не е, напротив, очичките му шарят ако не знае, че го гледам. Но явно вече не изпитва сексуално привличане към мен, което много меогорчава.. Казват да се говори... какво да му кажа, защо те привличам поввче? Тъпо е, наистина! Ами той знаве много добре как да се държи когато иска да се хареса на една жена... Чета старите му кореспонденции с мен и све чудя това ли е човека, който ми праввше комплименти и беше толкова нежен!!! Наскоро го хванах как флиртува с една сервитьорка и направо полудях.... Ние сме заедно от две години, но връзката ми е много много трудна. Явно не те обича, затова. Това е и моят отгховор за мен.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: b60df5c6f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката съм. Махни се от него. Такива мъже не ни заслужават. Писнало ми е да си прося внимание и секс. Или ако си в мойто положение и ти е трудно да го оставиш, просто прави това което и той. Покажи му, че й ти си желана и че можеш и без него. Аз лично така правя не си прося внимание не искам секс, защото просто вече ми е омръзнало да ми отказва и да му бъда не като жена а сестра. Намери си някой който те оценява и най-важното да те уважава. Няма нищо по-важно от това! . Излична загуба на нерви е всичко. Не се хаби, сигурна съм, че има много други с който би могла да си! . Това е моето мнение, надявам се да съм ти била полезна. И да права си, че е тъпо да го питаш защо? Няма смисъл, аз съм говорила много с него на тази тема и нищо.

 
  ...

...
преди: 8 години, 7 месеца
hash: c50291681a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И аз имам такъв проблем с моя от една година сме заедно но инак се познава ме от 2 (бях му любовница) но както и да е това са минали неща... От началото на връзката ни правехме 9- 10 пъти в месеца аа сега от последните 3 -4 месеца само 2-3 пъти... Вечер когато отида у рях вместо да ме прегърне целуне да покаже някак си че се радва да ме види той не маха очи от лаптопа или телевизора пък после следкато остави лаптопа аз се гушкам в него целувам го милвам го а той вместо да ми отвърне със същото той казва горещо ми е пречиш мии гкедам филма иии ей такива от сорта и аз му казвам аха ясно винагу ти преча и се отдръпвам и го оставям да си гледа... А инак ми вика аз ако не си пойскам ти няма да се сетиш хаха аз всяка вечер се сещам амаа никакво внимание от него незнам как да си пойскам ли или правя нещо грешно май на него трябва да му казвам директно ай да прайм секс ули нещо от сорта правила съм го това в началото и ореди да се съберем но ми е казвал по мило ала бала неможеш ли да си пойскаш абе немога да го разбераа ама ми писна на 20 съм а той на 27 в мен ли е проблема в него ли незнам какво да правя пък за внимание да не говорим много са редки случайте в който след работа да отида при него да ме гушне и да гледаме нещо или говорим без да бара лаптопа или пък да му преча за нещо... Незнам как да се справя с него ако някой даде съвет много ще съм благодарна ии някой мъж ако даде съвет и каже как му харесва да си искат секс ще е супер... Знам че няма любовница сигурна сам това... Външния ми вид тяло ми е наред не и заради това особено в тяло бих могла да кажа че сам доста добре имам и доста татоси включително и на триагълника ии знам че адски много му харесват знам защото той ми е казвал безброй пъти и много сам го възбуждала когато ме видел гола е всяка вечер ме вижда я гола я полу гола амаа май вече нито визията ми нито татосите вършат работа... Благодаря предварително много

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker