Срамувам се да му призная - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Срамувам се да му призная
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2227 пъти
Бяхме заедно четири години, всичко си беше ок той бе човека който винаги е стаял зад мен! разбира се всяка връзка си има негативни изживявания, нашите бяха с неговите изневери при положение че традициите ни не позволяват на момичето да прави секс преди сватбата. Той си искаше своето и си го намираше с някакви за по една нощ. Да но един ден чашата преля, не исках само да си тръгна а и да отмъстя. Изневерявах му седмица след което скъсах ме и аз останах с втория, впрочем огромна грешка това момче буквално се подигра с мен не ме оцени. От тези действия разбрах кой всъщност е държал на мен, въпреки забежките му. Разделихме се с втория, искам да се събера с момчето с който изживях четири години пълни с смисъл. Но има проблем, легнах си с втория за което сама не мога да си простя, как да кажа на този човек все още мисли че съм девствена. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: a6395dd048
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Обобщавам - 4 г. не си давала секс на „приятеля си“ (то връзка мъж-жена над 18 г. без секс няма), но от яд се пускаш ВЕДНАГА на първия срещнат?
Същност първото момче 4 г. ти е играло по гайдата и единственият грях му е, че си е задоволявало нуждите за сметка на някакви момичета?
Мисля, че в случая ти си се подиграла с него жестоко. Не вярвам да се върне при теб - 4 г. да те чака, а ти за 1 седмица да се пуснеш на някого. Това е голямо унижение и аз лично не бих искал да бъда с такава жена. Представяш ли си да се скараш с нея и тя за 1 ден да се пусне на съседа за отмъщение.
Криеш се зад традициите, но сама показваш, че не са ти били важни, щом за 1 седмица можеш да ги потъпкаш. Същност те е било страх от секса, отдаването с момчето и не вярвам да си го желала и обичала някога, просто ти е бил удобен кош за емоционални отпадаци и всеки е живял живота си. Вие не сте били двойка, а в най-добрият случай добри приятели и без това. Не си загубила нищо както и той. Продължавай с живота си и си вземи поука, за да не повтаряш такива грешки

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 893b12bbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Напълно съм съгласен с #1!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d001ac8763
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи и двамата и си потърси правилния мъж за теб! Не е нормално 4 години да си с някого без да правите секс, а той да се скъсва от изневери, така че и двамата сте допуснали големи грешки във връзката си и е най-добре да сложите точка. Колкото до втората ти връзка, е то там е ясно, защо е добре да сложиш край. Този човек просто се е подиграл с теб и те е използвал. Така, че зарежи ги и двамата и давай напред! Светът е пълен с мъже просто трябва да откриеш правилния мъж за теб.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 893b12bbb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Веднъж започнеш ли да правиш нещо, ще продължиш да го правиш. Дори и да се ожените съм сигурен, че той ще продължи. Не знам как въобще си търпяла всичките му изневери и не си го зарязала още първият път. Подкрепям #4!!! Зарежи ги и двамата и си потърси правилният!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 785325639a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами този дето е преспал с теб и после те е зарязал е направил същото което другия ти приятел е правил с другите жени докато е ходил с теб и ти си му отказвала. Изискаването жената да е девствена когато ляга със съпруга си е едно доста зле прикрито примитивно вярване, че ако съпругът е първия който спи с нея така ще се гарантира, че именно той ще се размножи от нея. Все пак да не забравяме, че във вашата религия жената не се смята точно за човек. Имам позната от вашата религия мъжа й и е първия, човека се скаса да ходи и да й носи болести, тя разбира се си трае, е опитва се да ги лекува ама то няма как да стане защото на него не му пука. Тя си е просто една слугиня, в древния Рим слугините са биле робини, а робите тогава са биле вещи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 674cc7b4eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Подкрепям номер 7! Ти заслужаваш нещо повече
м28

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: adeac05980
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мерси на всички които ме посъветваха :) до номер 8 мисля че пресили нещата, как така жените при нас не се смятат за човек? :) твоята позната си остава твоя позната със нейните си закони.Но това е съвсем друга тема, между другото е така той преспа с мен и всичко свърши,както правеше първият ми приятел с другите. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker