Странни момичета-какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121537)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9621)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Странни момичета-какво да правя?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2130 пъти
Напоследък започнах да попадам на такива. Защо ги наричам странни и искам съвет как да постъпвам? Ще чуете.
Представете си, че виждате някое доста хубаво момиче, което ви харесва още от пръв поглед. То постоянно ви гледа. Докато решите да се заговорите, то става срамежливо. Изчервява се, усмихва се особено и прави странни движения наляво-надясно. Добре. Идва реда на опознаване. Пишете нещо, опитвате да се заговорите-получавате само зяпане и някакво кимане и едва чути думи. ОК. Опитвате се да се опознаете-започва някак да ви избягва. ОК. Вижда ви да говорите с ваши познати, което обаче не е напук-възприема го напук. Гледа ги накриво, бута се в тях, а когато се опитвате да си говорите пак същия сценарий-гледане, мълчене, червене и пак същия цикъл. Е добре, нали когато момиче ви хареса и види че се опитвате да я опознаете, работите проработват. Преди като по-малък доста пъти така съм успявал-даже в някои случаи те са ме заговаряли. На всичкото отгоре се случва пред други хора да споделят за чувствата си и ако те се окажат ваши неприятели и ви наклеветят, те започват да ви отбягват, от една страна, и от друга ревнуват като видят че правите най-очакваното:продължавате напред. За този случай няма такъв етап, но в предни(сходни) се е случвало след някакво сближаване. В този случай става дума за много срамежливо момиче, което на всичкото отгоре не е българка. Дали етноса и законите му я "стъписват"? Дали не си заслужава самият човек? Или просто други хора са разбрали и държат тон и оттам са я сплашили, а тя се опитва уж нещо да стори? Това е въпросът.
Публикувам тази тема, защото нямам грам представа как да постъпя, за да се "продължат" нещата. Независимо позитивно или отрицателно, ви моля най-сърдечно да споделите мнението си, защото от няколко дни не мога да спя и концентрирам както трябва-тази тема ме подлудява.
Мерси предварително на отзовалите се :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4e45ac71d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Aми ти сaм го кaзвaш " много срaмежливо момиче ". Не бързaй дa я свaляш, опитaй първо дa се сприятелиш с нея. Дa преодолее стеснителносттa си, дa си говорите, дa се поопознaете. Щом я хaресвaш, a по товa което кaзвaш, явно и тя също, бъди по- търпелив. Със срaмежливките тaкa :-)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5d7d102044
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Женския характер е една напълно голяма загадка дори за самите нас. Искаш ни, бягаме, не ни искаш, в истерия сме. При мен пък е точно обратното на твоето, защото аз като си харесам някое момче и то почва е така да се черви и да сме срамува и като си пишем или говорим аз трябва да му задавам по 100 въпроса, за да продължи разговора, ако аз не съм инициативна значи нищо не става, все аз пиша, все аз ги търся, все аз намирам теми нещо да говоря и да питам. Просто не си попаднал на такава като мен, а и ако някое момиче има интерес към теб, в случая тази която споменаваш, колкото и да е срамежлива, то тя ще ти обръща внимание и ще говори щом има симпатии към теб, а ако постоянно ти мълчи, то тя или е загуба на време, или просто не те харесва и не знае как да те разкара и затова мълчи.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3e3dad07a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Жените се израждат! Сега са на етап чалгарки, по-нататък ще заприличат на маймуни, а още по-нататък - направо не ми се мисли! Сигурно само ще мучат и ще се блъскат, а ти ще трябва вместо тях да се сещаш какво става и защо го правят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bd336f3f3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи те харесва на 10000%!!!! Бъди по-директен и й го кажи ,за да добие малко самоувереност :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e6522988b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От чист интерес - Каква е по националност? Имам сходен проблем, но по-скоро аз съм от другата страна.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e6522988b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Абстолютно същия проблем имам, с разликата, че аз играя това срамежливо момиче и идея си нямам дали това момче, което харесвам и пред което се правя на тотален идиот, изпитва същите чувства или не го интересувам.
Рядко го виждам, но когато го засека просто не мога да се удържа. Явно не зависят от мен тези неща и даже в очите не мога да го погледна, пък какви глупости излизат от устата ми. Вероятно, ако разбере, че го харесвам, ще се изненада или изплаши. Още не знам как действат тези работи. Съчувствам на хората, които посвещават значителна част от времето си в главоблъсканици от тоя тип. Дано скоро разбереш какво и е в главата, искрено ти го желая. От личен опит ти казвам, че най-вероятно те харесва. Аз бих се държала така с момче, по което съм си паднала много, ама наистина много. :))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 459898a594
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм авторът:Онзи ден беше написала статус Харесай за мнение и дадох бутона и гледам съобщение "Красив :) ". Писах мерси подобно тя написа моля. В училище като ме видеше се гледаше весела и като й кажех как само изчервяваше. Нейни приятели по пътя се обръщаха към мене и говориха нещо тя също го правеше. За националността знам че е турско момиче, номер 5 :)
Номер 6 радвам че установявам контакт с такъв тип човек. Имам един въпрос-дали би искала време за опознаване и сближаване или на момента трябва да се сближавате. Това ми е неясно :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e6522988b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аз съм номер 7. Със сигурност бих искала малко време. Бих искала да опозная човека първо. Не се притеснявай да продължаваш да говориш с нея. Съвета ми е, ако не си сигурен как се чувства все пак, да излезете една компания заедно и да отидете някъде. Било то кино, в парка, където и да е.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: aeee1ba7bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   АВТОРЪТ:Хора, помощ, моля. Опитах се да се засека и да говоря с нея. Тя се изчервява, усмихва и нищо не казва. Тъпо е наистина, че не сме съученици-това не значи да я избягвам..
Интересното е че от един два дни прави както в началото сама да минава край мене и нейни приятелки и приятели ме гледат постоянно и все нещо говорят. Имам план-утре ще я засека някъде и ще й кажа какво чувствам и дали иска сериозна връзка. Искам да ви питам-това е единственото правилно решение, нали? Всяко друго отлагане би провалило нещата?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 54683cd8d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Най-доброто, което можеш да направиш: спри да ? обръщаш внимание и си живей живота. Не бъди глупак. Защо си хукнал след някакво момиченце, дето ти нарушава храносмилането? Нека тя да те търси, ако иска. Освен това е изглежда твърде глупава, защо се занимаваш, изобщо, намери си някоя, с която можеш нещо да научиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker