Какво мислят жените за такива като мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121530)
 Любов и изневяра (29800)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво мислят жените за такива като мен?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 5873 пъти
Първо искам да кажа, че не целя да се зная като "перфектния" мъж, тей като всички истории са анонимни и няма как да се разбере кой е автора в реалния живот. Единствено търся мнение.

На 22 години съм, със слабо телосложение, не съм грозен. Нямам шофьорска книжка, а и не искам да имам. Много рядко ми се налага да ходя в друг град и не ми е проблем да отида пеша до някое съседно село. Много по здравословно е така, а и е безплатно! Не пуша, не пия и не приемам никакви упойващи вещества. Не ходя по заведения, понеже не се чувствам комфортно там, а и има други места за забавление, например на стадиона. Не толерирам изневери, ако ще и да са неволни. Дори съм девствен. И не, не съм направил темата за да търся съвети относно първия път. Знам, че няма по-приятно усещане от това да го направиш за пръв път след като си чакал толкова, и то с човек, когото обичаш. Но без да се прекалява с чакането. Давам си срок от 3 години, защото едвам се издържа вече. :D

Въпросът ми е дали такива като мен ги считате като някакви задръстени или безинтересни, или просто аз не съм намерил истинска дама. Под истинска дама имам предвид да не бяга при по-мускулестия или по-богатия батко, който да има с какво да я прибере като излезе пияна от дискотеката.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 59

преди: 9 години, 3 месеца
hash: c7219aa892
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   По описанието ти си съвършен.. доколкото е възножно да има такива хора.
Момиче, 18г.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 49c00f7e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Пич, да ти имам кахърите. Ами аз какво да кажа. Не знам дали си гледал ''Грозното пате'', но то е като лебе в сравнение с мен. Носът ми е 5 минути пред мен, крив, целия на бъбуни, устата ми евам се забелязва, ушите ми са толлкова клепнали, че чак до бузите ми стигат, зъбите са ми криви. Абе с една дума-плаша си хората, няма какво да се лъжем. Но пък за сметка през последните месеци бях прочел, че жените харесвали уверени мъже и реших да се направя на такъв. Покритие нулево- както казах доста съм грозноват, едвам свървам двата края, живея в най-гадната част на София- към летището и деля къщата си с роми. НО го играя на големия сваляч. Бях си харесал едно момиче отдавна, обаче тя около 8 месеца загуби да се предлага на един друг, който ако ще и със самолет да летя не бих го настигнал, бях се примирил вече, докато не разбрах, че той вече е с друга и е мой ред. Започнах да й правя евтини изненади и още на 3 път тя откликна. Не вярвах че момиче което ми се струваше толкова сериозно би се продало за 2 ланчета от битака, но ето че видът лъже. Книжката да ти е най-малкият проблем Все някога ще ти скимне и ще вземеш- 2 месеца работа, да не е висше образование. Та сега виж ме мен, грозен ( анонимно не ме е срам да си го признавам, примирил съм се вече), с абсолютно несигурно бъдеще, живеещ ден за ден, успях да спечеля момиче, което си правеше сметки за съвсем друг живот и никога преди не би повярвало че ще е с задръстеняк като мен. Не се отчайвай, щом аз се справям, какво да кажа за теб. Успех брат, слунцето изгрява за всеки рано или късно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e1cf31f8e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ти се описа като перфектния за мен човек :Д
Не се базикам, аз лично не съм от тея материалисти и харесвам такъв тип. Няма нищо лошо да си различен, даже е много хубаво. Не е казано, че трябва да приличаш на другите и да се променяш, за да бъдеш харесан.
Ж 17

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ffa8558a38
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами ще се насочиш към някоя по обикновена, която баткото няма да хареса. Иначе да, никоя жена няма са върви пеш до съседното село след дискотека. Ти защо не си сложиш токчета и не пробваш с тях да се прибереш? А като вали пак ли пеша ги изпращаш момичетата?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4cc5cd124f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Не харесвам слаби мъже, а по-мускулести и високи. Защо не искаш да изкараш книжка? Това, че вървиш пеша до село е скучно. Един мъж трябва да е поне малко опитен на твоята възраст, иначе момичето какво удоволствие ще изпита, освен болка? Вие мъжете винаги изпитвате удоволствие и свършвате. Но когато момиче прави любов, и момчето е девствено, той ще свърши за 1-2 секунди, може би малко повече, а момичето? Нищо!
Такива като теб ги считам за скучни!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2f97216b9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бих се заинтересовала от такъв тип мъж. Дано откриеш своята дама, макар че това, което в момента виждам у младите е отчайващо Вече интелигентни, здраво мислещи и скромни момичета май трудно се намират. Макар и на крехките си 17 години осъзнавам какви са сегашните младежи и девойки, уж вече мъже и жени. Гордей се с това, което си!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 06ff4505a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Може да си срещал истинска, просто да не е била точната за теб.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 064a3e3613
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Категорично не!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 524f01cd9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Батка, на твоите години определено не трябва да говориш за "жени", а за "момичета", това като за начало. Говоря така, защото понеже казваш, че още си девствен, значи надали си над 25 годишен, а жените около тези години са си все още момичета.
И, да - за много от тях ще си задръстен, в това вече си се убедил, предполагам. С течение на времето жените започват да обръщат внимание на тези да ги наречем "детайли", но като цяло и те не знаят какво точно искат. :D Във всеки случай, много повече внимание се обръща на професията ти, финансовото ти състояние, колко добър си в леглото, и колко си допадате като характери, отколкото на това дали пиеш, пушиш, или се дрогираш. Да, и тези неща са важни, но повярвай ми, за да се стигне до етап, в който започват да оказват влияние, първо трябва да се е минал през този другия етап, който ти описах. Е, ти все още си млад, и при момичетата около твоите години на първо място си остава външният вид, така че стига да си привлекателен все ще си намериш някоя да закачиш. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6e675f3a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

11.   Описваш асоциално поведение. За мен стадиона не е място за забавление, а място за трениране. На 22 години си и си даваш срок от 3 години... Не ме вълнуват пари и разни такива материални глупости, но ще отговоря на въпроса ти: да, такива като теб ги считам за задръстени. Долавям някаква скрита омраза в писанието ти.

Ж22

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c0f4f8e6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако имаш "пълнеж", ще те харесам - т. е. мечти, интереси, хобита, собствено виждане за нещата, цели в живота. Да си имаш характер. За пушенето и пиенето - браво, за заведенията - и на мен не са ми по вкуса, за девствеността - сладко е. Сладко е да си помисля, че един мъж може да се е пазил специално за мен. Ако има любов - заедно ще се научим на всичко, никакъв опит не е нужен. А за шофьорската книжка - бога ми, на кой му пука? Не ми е притрябвал някой да ме транталятка наляво-надясно като чуплива кукла. А пък и ходенето пеш си е доста приятно :) Изглеждаш ми свестен човек, само ти трябва точната жена. Но, моля те, недей да се съмняваш в себе си. Развивай се, гради си живота, пък точната ще дойде. Бъди човек с характер и ще те харесват жени с характер ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b9cfa03402
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Не харесвам момчета като теб.Мисля,че си стиснат,дребнав и злобен...Само с това изречение ме загуби и не бих проявила интерес..

,,Много рядко ми се налага да ходя в друг град и не ми е проблем да отида пеша до някое съседно село. Много по здравословно е така, а и е
безплатно! ,,
Ж.почти 23

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b9cfa03402
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Не харесвам момчета като теб.Мисля,че си стиснат,дребнав и злобен...Само с това изречение ме загуби и не бих проявила интерес..

,,Много рядко ми се налага да ходя в друг град и не ми е проблем да отида пеша до някое съседно село. Много по здравословно е така, а и е
безплатно! ,,
Ж.почти 23

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b5fd89c0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   По принцип не коментирам, но тук ще пиша.
Да не ти пука за нищо. Аз също съм странна за околните и въобще не ми дреме, даже се радвам, че не ме вълнуват тъпи неща, които тях. Всеки човек колкото и да е различен си намира по един двама приятели, просто вземи се сприятели, на първо време само сприятели с по -скромни момичета и оттам нататък времето ще покаже. Ако обаче си от малко населено място няма да е лесно.
Но ако искаш пробвай да поживееш в голям град, нови хора, запознанства, ще станеш по -уверен и нещата ще се подредят. :)
Пиши повечко подробности - учиш ли някъде, в малък град ли живееш?
Все пак успех :)
Ж, 24

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 75f2887fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Странен си, пише ти го момче на 21.
По представата която ни даде за себе си, ти си асоциален, непривлекателен, и не впечатляващ с нищо. Ако някоя жена те опознае, може би ще се влюби в теб, но как ще й дадеш шанс да те опознае?
Аз съм на 21, уча право в СУ, тренирам от време на време и благодарение на гена си имам доста хубаво тяло, тренирал съм мотокрос 10 години, продължавам да карам както мотори, така и коли, чета много книги извън юридическата сфера. Пиша ти всичко това, за да направиш разликата между мен и теб, и защо едно момиче би предпочело такъв тип човек.
Не тръгвай на нож срещу всичко материализирано в 21ви век, в крайна сметка това е светът в който живеем. Ако имаш книжка и кола, можеш да обиколиш България с приятелката си, можеш да посещаваш много места и да се запознаваш с интересни хора, жените искат да видят увереност в мъжа до себе си, а ти не им я показваш... книжката не значи да прибираш някоя пияна от дискотеката, значи да идеш с приятелката си на Витоша, да се порадвате на гледката, да идете на море заедно и още куп неща...
Има едни думички които не е редно да се споменават пред жени, думички тип ''безплатно е! ''... не, че жените са такива материалистки, просто издаваш колко дребнав си реално, а това на никой не се харесва.
Много е просто, ако искаш да влезеш в реалния свят и да се харесваш на хората, трябва да промениш възгледите си за живота, иначе израстваш асоциален, и си оставаш такъв...
Погледни от друга гледна точка, тъй като въпроса ти е към жените, нека ги намесим и тях. Как си представяш жената до себе си? Като телосложение, красавица, не до толкова красива, скромна, надута кифла? Отговори си на този въпрос и се огледай в населеното си място, този тип момичета какви момчета харесват? Не ги копирай, вземи си бележки къде е твоята грешка, бъди себе си по нов начин. В крайна сметка щастието на човек е пряко свързано с оценката на околните за него, ако нямаш околни които да ти кажат ''Браво, супер си! '', какво удоволствие от живота би изпитал?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 104e1ba920
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Здравей. Разбирам те, разбирам те, как се чувстваш, но приеми, че живеем в един модерен свят. Свят в който няма Духовност. Тези които пишат, че момчето е задръстено и скучно - те са от масата. Разбираш ли ме? :) Те никога няма да те разберат, що, за човек си..Не губи вяра в себе си. Просто се развивай и не мисли за това сега. Има си време, което ще те отведе до нея. :)


SpiritualMan

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d9c2acbe04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Звучиш като дребнав и стиснат човек, а също и лко асоциален - определено не си мой тип :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 731996a5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   категорично си задръстен според мен. съжелявам, . ти си направо -а социален

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 25f25b66f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   От автора: Благодаря на всички за отговорите. Най-много ми хареса коментара на номер 15, но за жалост подобните коментари не бяха много. За асоциален не знам. Имам си тесен кръг от хора, с които общувам, въпреки че живея в голям град. Но все пак нямам никакво намерение да си купувам кола и да тръгна по заведения, само защото много хора го правят. А в отговор на номер 11, за някои хора тренировката е и забавление. И какво означава това, че съм стиснат? За какво ми е такава, за която финансовото състояние на мъжа е едно от условията да си има човек до себе си? Ако намеря правилна, здраве да е. Ако не, хората са казали, че понякога е по-добре да се отдадеш на нещо, а не на някого.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5f8e3862ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   До колкото успявам да разбера вече от няколко теми, шофьорската книжка и колата се приемат като белег за зрялост и самостоятелност, нали? В съвременния свят обаче съществува и една друга гледна точка, отстоявана от доста модерни млади хора. Тя е грижата за природата. Чувала съм от студенти в чужбина, че сред връстниците им в техните университети се смята за признак на ниска култура да ходиш с кола на лекции. Младежите използват за придвижване в града обществения транспорт и велосипеди, автомобилите са за дълги пътувания и се ползват рядко, само в случай, че няма друг транспорт. Да мислиш за екологията и да се откажеш от някакво свое малко удобство, за да предпазиш околната среда, означава, че си човек, живеещ с проблемите на своето съвремие и хората се гордеят с това. У нас обаче всичко е наобратно.
Авторе, разсъжденията ти са на напълно адекватен млад човек. Бъди себе си и те очакват само хубави неща.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b3a46353f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Не одобрихте мнението ми, но пак ще го напиша. Повечето момиченца, които са коментирали темата, са със самочувствието на стока, изложена на битпазар, и чакат да видят кой ще плати най-много. Манталитет на проститутки. Но те не са виновни, такава е средата в България. Ако търсиш връзка, първо гледаш чувствата. Ако най-важен е статуса, значи продаваш тялото си, но по един подмолен начин. Това човешко качество е особено разпространено по тези географски ширини, и се казва "меркантилност".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b5fd89c0fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Авторе, аз съм номер15, тия дето пишат, че си асоциален и задръстен или там каквото е са поредните кухи лейки с чалга манталитет, които ако ги остави ш да се борят в истинския суров живот няма да оцелеят и един ден.
По техните "критерии" и аз се водя асоциална, но аз за разлика от тях мога да си намеря сумати хобита.
Има хора с душевност, има и бездуховни хора. Просто си в такава възраст, че е трудно да се проумее.
Успех ;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6ee0a7a2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Обичам много да вървя и се радвам на всеки срещнат, който споделя това "хоби". Иначе не успях да си изградя кой знае какво мнение за теб, положително или отрицателно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 75f2887fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   да, книжката и колата придават самостоятелност, отговорност и куп други неща, спомена се по-горе за ползите от нея.
Относно ходенето с кола на лекции на запад - има ли смисъл да намесваме в разговора нещо напълно неприложимо в България, при положение че автора живее в България и пита за тук?
Ако тук някой се откаже от колата си заради екология - лично ще му се изсмея.
Уча, работя студентска работа докато в кол-център за 1400 на месец, с част от които всеки месец аз и приятелката ми си правим екскурзия някъде из България или веднъж на няколко месеца из Европа, с колата! Редовно излизам с колеги и приятели по заведения и дискотеки, виждам смисъл в образованието си (казах по-нагоре - право, СУ) и в живота си, градя върху себе си и съм доволен от всичко което съм постигнал, пък нека съм от чалга поколението, трудно бих се засегнал от мрънкащи единаци, дето света им е крив... прощавайте за по-острия тон, просто когато човек е различен - намира си среда с такива като него, но да мрънка че всички са тъпи, прости и т. н. е несериозно за всеки преминал 14тата си годишнина..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3ea1bdc56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Ми авторе, виж сега, това че не ходиш по заведения поне според мен не е проблем. Аз примерно обичам да се събирам с приятели и да си изкарваме добре. Дали ще е на заведение или не, за мен няма значение. Не обичам заведенията заради самите тях или да кажем приемам ги нормално. Категорично не ми харесва идеята да се излиза всяка седмица, просто защото така е модерно и други подобни глупости. Колкото до книжката, колата и шофирането винаги са били на огромна почит в България. За мен това е комплекс от времето на комунизма, понеже тогава е било много трудно да имаш кола и на малкото хора, които са притежавали автомобил се е гледало с голяма завист. Българинът масово пътува с кола, дори и когато изобщо не му се налага. Ходи на работа с кола, която иначе е на 15 минути пеша, ходи на дискотека с кола ( нищо, че после кара пил ), ходи до близкото кафене с кола и т. н. За много хора ходенето пеша или ползването на градски транспорт е вид унижение. Предполагам всички сме виждали тежките походки на различни субекти, хванали в ръка ключове на 10-15 годишни бараки, гледащи пренебрежително на минаващите покрай тях "обикновени" хора. Да не забравяме и че преди няколко години беше абсолютна класика пиенето на кафе с оставени върху масата ключове и панел на mp3. Горе-долу по това време една позната, сдобила се с "извънземния" Голф 3, наричаше пешеходците "смъртници". Аз лично, ползвам колата си, за да ходя на работа, понеже ми е далеч и работя до късно, а по това време вече няма никакъв транспорт. Ползвам я и за пренасяне на различни неща, с които сам не мога да се справя. Където мога да отида пеша обаче, не ходя с кола. обичам също така да пътувам с влак и автобус.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 12380a9137
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Пич, мъж съм, но ще опитам да отговоря на въпроса ти на база на моя скромен опит с жените (и хич нескромен опит с гафове във връзките ми :) )

Първо, има жени и жени. Няма как да угодиш на всички. За едни ще си супер, за други ще си... супер скучен. Така че не се осланяй само на мненията на околните, вкл. във форума. Те са полезен коректив от време на време, но не са вътре в твоята ситуация.

Второ, от поста ти изглежда, че имаш един много основен проблем - сякаш сам не знаеш какво искаш от себе си и от живота. Жените обичат уверени хора. Независимо какви (за предпочитане все пак позитивни образи), но уверени. Реши какъв искаш да бъдеш - ако ще да е детската ти мечта да си космонавт. След това се развивай, учи, работи. Бъди активен. Не бъди от тези, на които животът просто им се случва.

Трето, казваш, че не ти е проблем да идеш пеша до някое "съседно село". Това значи ли, че живееш на село? Само по себе си това не е лошо (аз самият, при все, че съм в столицата, съм се замислял да го направя, поне за малка ваканция извън стреса тук) - чист въздух, спокойствие и т. н. Но тук има няколко важни фактора. Първо, разполагаш ли с бърз достъп до всичко, което ти е необходимо за развитието ти? Второ, което касае жените - как ще се виждате? Всяка жена ще иска да можете да се виждате редовно. Разстоянията пречат по много начини... макар и да имат предимството, че карат хората да копнеят един за друг. Трето - ако си в село, поддържаш ли все пак активен контакт с хора, които ги вълнуват и по-големи неща от това (а) кога ще садят доматите, (б) какво ще пият довечера или (в) какъв ще е резултатът от мача? Имам предвид, че такъв живот е възможно и да не те стимулира да мислиш активно. Поддържай контакт с хора, дори той да е само онлайн. Не си позволявай да зациклиш - това е важно както за собственото ти развитие, така и за отношенията ти с жените.

Успех!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2a0d38ac42
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   За всеки влак си има пътници, въпросът е дали ти ще им позволиш да се качат. Като гледам какво си писал, момичето или трябва да е голям чешит, или да е глупаво. Защото третият вариант - нормално и умно момиче - на тези години би имало друга представа за бъдещия си живот и не би се занимавало с теб. Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c0f4f8e6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   30, и какво точно е писал авторът, че така хубаво си изгради мнение за него? Направи ли ти впечатление колко често използва "не"? Не е това, не прави онова... А какво Е? Не ни е казал нищо за себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b3a46353f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Само някакви деградирали типове могат да дадат лоша оценка на такъв човек. Не пие, не пуши и не се дрогира, а живее здравословно. Какъв задръстеняк, а?!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 12380a9137
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   (от 29)
32, ти сам си си отговорил(а) на въпроса. Той многократно казва какво НЕ е. Почти не казва какво Е. Това не е характерно за човек, който е наясно какъв е той самият и какво иска от живота. И точно затова го посъветвах да поработи върху увереността си, да се развива към целите, които си е поставил и т. н.

30 е относително прав(а). Причината е проста - живеем в доста материално общество. Това бавно и постепенно се променя (не е както преди 10-15 години), но авторът на темата определено не отговаря на хорските разбирания за вървежен, готин и т. н. Но всеки с ценностите си, а разни "барбита" и гъзарчета все по-често пораждат жалки асоциации. Така че съветът ми е - хора, не се правете на каквото не сте. Бъдете себе си, но без да изпадате в крайности - освен ако имате наистина добра причина да го правите. Тълпата рядко е права, но за някои неща е достатъчно близо. Ако искаш да "получиш" нещо от тълпата (ползвам думата като събирателно както за хората, така и за ценностите и разбиранията им), ще трябва да си подобен на тези в нея... или да ги накараш да ти се възхищават колко различен и готин си :)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c0f4f8e6cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   34., съгласна с теб. Но обичам да виждам хубавото у хората и все още се надявам, че авторът без да иска е пропуснал да спомене за истински красивата си същност, чакаща да разпъпи пред света (и пред Жената). Или че е толкова срамежлив, че просто не може да се разголва дори в анонимен сайт. Или че е много, много скромен и не мисли, че неговите качества имат някакво значение за това, дали ще го обича една жена, а само отговарянето (или неотговарянето) на стереотипните характеристики за типичния женкар. Между другото аз съм момичето с коментара за "пълнежа" по-горе. Не искам и няма да съдя за някого по това, какво НЕ Е.
И, авторе, все още чакам действително да кажеш нещо за себе си (освен това, което можем да четем и между редовете), за да ти кажа най-сетне дали наистина бих те харесала или просто бих те подминала.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 25f25b66f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   От автора: Не мислех, че би било толкова важно да кажа нещо за себе си, но щом толкова искате, добре.
Живея само с майка ми, но сам се грижа за себе си. В момента имам някакви спестени пари. От скоро съм безработен и мисля с какво да се захвана, да работя за себе си. Ако не се получи, ще се наложи да си търся нова работа. В университет едва ли ще вляза поради редица причини. Там учат хората да бъдат наемни работници, а това е нещо, което се опитвам да избегна. Един студент обикновено си представя бляскаво бъдеще, но в повечето случаи го очаква стрес на работното място и липса на време. Каквото ме интересува, го уча в интернет. А ако се наложи да потърся фирма, ще изкарвам достатъчно, колкото да си живея нормално. Вече видяхте от колко неща спестявам. Гледам да се ограничавам от излишни покупки, но за подарък бих отделил, макар че е относително. Не съм толкова стиснат, както някои си помислиха. Но ако някой ми поиска пари за цигари, не бих му дал. Иначе засега ако ми се обадят, излизам на разходка или на лостове. Ако не, сърфирам в нета. И напомням от един мой пост, че живея в голям град, а не на село. Ако отивам до някое, то е за губене на време. Не знам какво друго да напиша за себе си, надявам се да ви е било достатъчно, за да си направите оценката.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 60c6ece9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

37.   Авторе, зависи от жената, но повечето жени не се захващаме с мъже, които не са постигнали поне толкова, колкото ние в живота или нямат желание за промяна, някаква амбиция.

Например Аз
- с книжка от 18 годишна
-не живея с родителите си от 19-годишна и не съм зависима от тях от тази възраст
- сексуално активна от 18 г. възраст
- с много добро образование, висше редовно в СУ
- работя от 19-годишна без да съм била някога безработна
- големи спестявания, недвижимо имущество, придобито самостоятелно
- скъпа кола
- физически здрава, непушачка, не консумирам алкохол, 175 висока, 60 кг., дълга руса коса, сини очи., на 29 г.

Ти при мен пропадаш по няколко категории, но мога да обобщя, че като цяло пропадаш с липсата на амбиция, липста за идея за живота си и чрез непрекъснатия си стремеж да оправдаеш несполуките си. С такъв човек жена като мен не можда да бъде, но виж в селото си - може би има някоя жена от малцинствен произход, за която би бил истинско попадение. Имаш и добри страни - не си алкохолик, не си побойник и нямаш венерически болести, но аз друго не виждам. Не те познавам като личност, разбира се, но с теб какво можем и без това да си говорим? За градинарство?

Всеки да се простира според чергата си. Просто трябва да намериш жена, за която би бил истинско съкровище, но тъй като твоята миза е ниска, ще смъкнеш двойно мизата за момичето.
За всеки влак си има пътници, но първо трябва да намериш жена, която да се навие да живее с майка ти (на село), да желае да ходи пеше междуградско, да е навита да спи с девствен мъж и да си стои у дома, защото ти не обичаш да изклизаш. Може да има и такива жени, но аз лично не познавам.
Затова и се огледай сред жените от малцинствата, защото те са доволни просто да не ги бият, да не ги заразяват с болести, да имат хляб и криво-ляво покрив над главата - това предлагаш в момента.

Моят мъж например е два пъти по-добър от мен във всяко едно отношение, а с теб и едно кафе не мога да си представя да изпия. Просто ще те подмина. Така ще сторят и 98% от жените навън.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 809c8cdbb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Мне, блaгодaря:-)
Нямa дa учa, нямa туй, нямa онуй... пък и с мaмa още живея... тц

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f9d354d662
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   За дългокрака и интелигентна русокоска със сини очи трябва да имаш класа.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 49c00f7e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   А на бас, че 37 коментар е писан от поредната нереализирала се провинциалистка, чиито мечти за бъдещето са се разминали драстично с истинската действителност в България, в която без сериозни връзки, си оставаш поредният работещ беден висшист на гише или ратай на някой за преко сили 1500 лв, които стигат да се покрият само основните нужди.
Доста добре си описала мечтите си, но ако ставаше така, ехаа. Иначе си права де, такива като теб си търсят по-високи летви, защото ако не друго, за времето прекарано в университета са се научили доста адекватно да преценяват кой е подходяща партия и кой не. И ако недай си Боже плановете им се провалят точно на финалната права и най-недайно ги заменят с друга, започват да лаят, мразят и пр, , но така само показват колко всъщност съжаляват за неуспеха си. И накраяги забърсвах някой като тях висшист без грам перспектива и хоп- поредното недоволно и вечно хленчещо българско семйство. Успех с гоУемите мечти, девойче.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7fa82dedd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Ами, 37 е малко груба, но това е истината. Дали авторът одобрява тази теза или не, няма особено значение. Е, 37 малко е преекспонирала нещата, аз лично не мисля, че само някоя от малцинствата ще хареса автора, още повече, че жените стават истински материалистки от момента, когато по-сериозно се замислят за семейство, сред по-младите момичета има и идеалистки, и романтички:) Та така, авторе, търси си късмета сред по-младите момичета, както виждаш каките не биха забелязали в теб мъжа, то и на мен ми е малко трудно да го забележа, ама мене ме остави, все пак теб те интересува женското мнение:)
М, 37

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 60c6ece9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   М37 - не говоря само за материалните неща!
Какво иначе им е на жените от малцинствата? Чичо ми е подобен на Автора и живееше и на 40 г. с майка си -точно такава жена си взе и си са доста щастливи.
Трябва просто да представляваш добра алтернатива за жената, а повечето българки от градовете това, което предлага Автора не го търсим. Та ние сме си по-добре сами.
Истината е обаче, че за някое изстрадало момиче животът с Автора ще е благодат. Защо не? Ще го уважава и почита, докато такава като мен какво може да си каже с него? Дори момичетата със Средно образование от малките градове и селата искат повече - те самите работят като продавачки, сервитьорки, камериерки, в производството и имат мечти за дом, семейство, стабилен човек до себе си - някой майстор да кажем, някой шофьор, някой механик, някой ел. техник, но Автора? Мъж без амбиции, без желания за каквото и да е било, живеещ при майка си? Какво може да предложи той на една сервитьорка да кажем? На една готвачка? На една шивачка? АБСОЛЮТНО НИЩО и дори секс не може да предложи, че си пазил девствеността.
М37 - често, ти ако беше здрава българка с над Основно образование и под 90 кг. би ли ходила с Автора? То дори не знам дали и жена от малцинствата би го взела, защото онези ми ти турци и цигани май знаят как да ги лъжат поне. Авторът дори илюзията за щастие не може да ти предложи.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f9d354d662
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Кой е казал че изобщо мислят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 104e1ba920
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Номер42, Вие, какво предлагате?

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 60c6ece9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   От 42 - предлагам на Автора да се стегне - може да започне с намиране на работа, за предпочитане в друг град - да се изнесе малко от мама и да започене да живее като зрял и пълнолетен човек. Предлагам му да се огледа около себе си - какви професии има, той какво иска да върши в живота си - да си откраде занаят. Хубаво е да напусне малко майка си и да поработи в мъжка компания, да излиза малко с мъже и да наблюдава как се държат те с жените и аджеба дано намери правилната дупка - предлагам нормални неща.
Хората на 22 имат неограничени избори.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 25f25b66f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

46.   Пак от автора: Сетих се за едно важно нещо, което забравих да спомена - не искам дори да се женя и нищо няма да подписвам. Нямам нужда от никакви документи и разните му там адвокати, които да ми казват какво имам и какво не. Както написах в описанието на темата, мразя изневери и не бих го направил, но не мисля, че ми е нужна и сватба, за да съм с човек до себе си. Доколкото разбирам, това е проблемът - не се съобразявам традициите на обществото, нито с възможностите за развитие, което то предлага. Аз си имам собствени представи за успех.
Някои хора ми написаха, че съм асоциален. Това не съм го отричал, защото може и да са прави. Обикновено хората се познават по обкръжението им. Аз си имам такова, макар че са избрани хора, с които да се събирам контактувам често. Но аз нямам намерение да ставам като всички останали. Вече ми е ясно как от много акъл, човечеството се самоизтребва. Карайте си колите и бачкайте в разни заводи или каквото там работите, но знайте, че през зимата, мъглата е това, което ни разболява в повечето случаи, защото това са си вашите отпадъци. Това ли ви е успеха? А ако се появи някаква снежна буря и спре тока и интернета, какво правим? Или ако настъпи Трета световна, понеже тъпите американци не си знаят мястото. Язък за програмистите и за "развитието" им. И в моите очи, човек има необичайни представи да думата "развитие", но щом това се приема за нормално, не е мой проблем. Особено като прочетох мненията на някои хора от женски пол и проблемът, за който споделих, вече не го приемам като голям проблем. Съжалявам ако с този коментар станах малко груб, но пък затова е този сайт - да си кажем какво мислим и чувстваме. Давам си срок от 3 години да намеря такава, която да споделя моето мнение, макар че вече започвам да се съмнявам да бъде лесно. А ако не, партньор за секс все ще си намеря - било то приятелка или компаньонка.
Мисля, че вече казах всичко, което имах да казвам, оттук нататък само ще чета. Успех с реализациите ви.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 60c6ece9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Авторе, няма лошо в убежденията ти, но остава въпроса с какво ти ще си храниш семейството - с убеждения?
Обикновено такива като теб ги храни жена им, ама коя ще се навие в 21 век да се трови с мъгли (както ти го описваш), за да храни теб?
С това, че не искаш да сключваш брак например уби всякакъв шанс да се ожениш за рускиня или бежанка.
Кой остава?
Единствените хора, които живеят у нас като теб и са щастливи са ромите. Тъкмо ще ви дадат някакви помощи и заедно с пенсията на майка ти, детски, ще можете да се изхранвате, но ако теоретично приемем, че всички хора решат да не се тровят с мъгли и да живеят като теб - и това няма да има. Пенсионерите и ромите трябва да умрат от глад.

Каква е представата ти за „успех“ не ми е ясно освен, че е точно това, което всяко нормално човешко общество нарича „неуспех“.

Приятелка за секс няма да намериш, защото момичетата на и под твоята възраст търсят мъж за семейство.
Компаньонка със заплатата на майка ти няма как да си позволиш, а и тя може да реши да не се трови на мъглите покрай Околовръстното и да си остане вкъщи.

Случайно пък идвам от Родопите и съм много поласкана, че си се загрижил за нас, но в интерес на истината малко медиите от липса на събития раздуха нещата. Ние сме свикнали на подобни снегове и само преди две зими покрай Коледа се случи, често пътищата са затворени, а и имаме всякакви провизии у дома. Дори „недостъпните“ села са всичките достъпни с муле или кон през гората, защото там толкова сняг няма заради високите дървета. Всеки познава тези пътеки и дори хората с муле си слизат на лекар, зъболекар, за провизии, докато по новините надуват големите камбани как сме били бедствали. Тя и „бедстващата“ бременна се спукваше от смях и роди 2 дни, след като я „спасиха“.
Предизборни неволи.
Хубава е идеята ти за първичен начин на живот, но не вярвам да я живееш - не вярвам в живота си да си заклал и разфасовал и една овца, дори една кокошка, не вярвам да си пекал хляб, да си правил вино, да си правил сирене или да си обработил с муле и една нива, да си сякъл дърва в гората.... Просто празни, въздухарски приказки на едно разглезено момче. Аз всички горни неща мога да ги върша, мога да пера на ръка дори перфектно, да правя всичко, за което се сетиш (като всяко родопско момиче), дори мога да яздя (освен да карам кола), но пак не бих тръгнала с теб, защото за да живея така, защо си ми ти? Защо ми е да пера и твоите гащи? Ще си пера само моите, ще си се храня само себе си, ще си пека хляб, ще си живея супер добре - защо си ми ти?
Просто търсиш жена-будала, ама няма да намериш.
Дори циганката като те чуе, ще избяга някъде, защото продивно на нашите предубеждения, дори при тях мъжете изкарват прехраната. Последно дори в строителството много помагат, защо тази ромка да се захване с теб?

Имаш две-три позитивни неща - не пиеш, не пушиш вероятно (щом и от мъглата те е страх), не си агресивен, но пък за мен си един мързелив дървен философ, който е в тежест на родителката си. Всяка жена е по-добре без теб. Наречи го естествен подбор, но такива индивиди като теб са обречени на изчезване. Не е трагично - просто ще си живееш с майка ти до края на живота ?, ще избуташ и твоя и готово. Така завършват хората като теб.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 3ea1bdc56b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Авторе, виж сега, принципно си прав за нещата, които си описал, но това че не работиш в завод, не означава, че си по-различен от работниците там. Давам ти пример: ползваш интернет, имаш компютър, имаш ток, купуваш си дрехи и храна. Всички тези неща се произвеждат в заводи, които по един или друг начин замърсяват природата. Плащайки за тях ти стимулираш тяхното производство. Ти също създаваш отпадъци и едва ли те са много по-малко от тези на обикновен човек.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 79f803bbd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   A, зa брaк и дa искaше...то все пaк някоя трябвa дa се нaвие, нaли?!
И кaк в същност си предстaвяш животa си зa нaпред aвторе? Кaк го рaзбирaш ти товa рaзвитие? Тук остaвaме с впечaтлението, че НИЩО не искaш, зaщото НИЩО не можеш. Тaкa е, зaщото обяснявaше досегa кaкво нямaш и не искaш прaвиш/имaш. Тaкa и не кaзa кaкво искaш и смятaш дa прaвиш. Не рaзбрaн си може би точно зa товa, ние не сме ясновидци тукa, съдим по твоите думи.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5497897064
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   46, авторе, до сега те съжалявах и мислех, че се държат прекалено гадно, но ти искаш да вървиш срещу целия свят, а в същото време искаш някоя да те приеме. Ама как да стане, като такива като теб не знам дали изобщо има? Сватба не щеш, от майка си не щеш да се отделяш, искаш по някакъв си твой невъзможен начин да успееш (така и не разбрах в каква насока). И аз навремето бях малко като теб с някои изключения. Е, не чак толкова екстремно, поне се бях отделил от нашите. НО разбрах, че света няма да се нагоди към мен, а аз трябва да се нагодя към него. Иначе просто те изхвърля като чуждо тяло и оставаш изолиран от всякъде.

А между другото висшето се учи не само, за да си наемник, а за да имаш занят, да натрупаш някакъв опит в някоя сфера. Дори и бизнес да започнеш, пак трябва да има област, в която да си вещ. Освен това ти дава възможност за контакти, които никога не са излишни. Дава ти и начин на мислене и куп други ползи, не е само едната диплома. Започни от някъде, ако не от университет, поне от някакви контакти, не се затваряй в черупката си. Казвам ти го с най-добри чувства,

От един, койт беше като теб

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 25f25b66f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   От автора:

"Живея само с майка ми, но сам се грижа за себе си. В момента имам някакви спестени пари. От скоро съм безработен и мисля с какво да се захвана, да работя за себе си. Ако не се получи, ще се наложи да си търся нова работа. "

Вие направо четете каквото си поискате. Написах, че си се оправям с мои си пари, те ми казват, че майка ми ме издържала, понеже написах, че живея при нея и явно това ви е било по-важно. Написах, че не съм от село, а някой след мен почна да ми говори за село и за градинарство. Ясни сте ми вече, нямам какво повече да искам от вас.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 60c6ece9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Авторе, не става дума тук за парите - кой те пере и чисти? Кой ти готви и тем подобни. Много самостоятелно.
Ще правил нещо... ами Успех, но си губиш времето ако се надяваш да срещнеш жена-будала да ти търпи странностите и убежденията - сега какво реши последно - ще работиш в мъгливия град или ще гледаш земеделие? Подиграваш се на хората без ток заради снега, ама ти сигурно не си прекарал и един ден без удобствата на 21 век. и не знаеш как се пали газова лампа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 49c00f7e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   Авторе, един приятелски съвет. Преди да си сложиш край на живота, искам да ти дам един пример. Мен също като теб преди ме мислеха за задръстен и за нищонеставащ. Само че една многознаеща и мислеща се за велика мастия се влюби в мен, а аз само и това чаках. Повъртях я малко и като най-малко очакваше я разкарах от живота си и есествено я замених за много по-стойностна. После научих че съм я бил докарал до тежко отчаяние и дори загубила вяра в самата себе си, но според си го просеше. Даже наскоро разбрах, че е минала на антидепресанти и вече се позамислих малко, дал поне да не поема лечението й, но се отказах защото все пак тясе е влюбила, аз кво съм виновен. Та да знаеш, ако ти се прииска да разпердушиниш някоя, която те е подценяла това е начина. Работо безотказно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5497897064
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   Авторе, не осъзнаваш, но колкото и да се издържаш сам, това че живееш с майка си, не те прави самостоятелен. Най-малкото тя е с различни разбирания, от старото поколение е, и колкото и да не искаш и осъзнаваш, тя ти влияе. Казвам ти го, защото и аз не го осъзнавах и когато се отделих от тях, просто света за мен се промени. Станах самостоятелен и едва тогава разбрах, всъщност как са ме задушавали и как са ми влияели с остарялото си мислене, колкото и да гоправят с добри намерения. Но те ми правеха мечешка услуга. Уверявам те и те умолявам, напусни майчината си къща. Намери си работа, хоби, излизай сред хора и живей сам. Животът ще тръгне в правилния път от само себе си, сам ще осъзнаеш защо сега си самотен и защо не можеш да немриш себе си. Ти просто не си свободен в момента, не си себе си. Затова и си тъжен, депресиран и търсиш съвети, макр че не си готов и да приемеш. За другите не знам, но аз не се заяждам с теб и те разбирам. ИСкам да ти помогна с най-дбри чувства. И аз като теб не знаех какво става с мен и какво трябва да променя. Пак ти казвам, отдели се от майка си, намери си работа, интереси, които да превърнеш в бизнес, контакти завържи, развивай се постоянно, запиши се на курсове (заради знанията, контактите), не знаеш от къде какви възможности ще изкочат, било за бизнес, било за гадже, за приятелство. Не се изолирай от света. Той е какъвто си го направиш.

От номер 50, който беше като теб

 
  ...

1-50 от 59
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker