В прегръдката на самотата! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В прегръдката на самотата!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2191 пъти
Здравейте,

Мъж на почти 32 години съм. Искам да започна с това, че не искам съвет, просто вече имам нужда да си излея душата пред някого, пък било то и пред непознати.

Вероятно проблемът ми е проблем и на доста от вас, така че може и да разберете какво и защо ме боли. Проблемът ми е самотата! Не физическата самота, а тази душевната. Онази празнина, която може да запълни само един човек - Твоят човек! Преди време бях нещо като плейбой. Не съм Брад Пит, не бих се определил като някакъв кой знае колко привлекателен мъж (е, не мисля че съм и грозен), но въпреки това лесно ми се получаваше с жените. Никога не съм се оплаквал от липса на внимание, или липса на секс. Но след една връзка с една жена, всичко се промени. Сякаш оттогава прокоба тегне над мен. Не съм същия, изгубих самочувствието си, самоувереността си. Вече повече от 6-7 години изобщо не ми върви с жените. В емоционален план. Секс когато реша, намирам си. Но не е там въпросът. Кофти е да се прибираш вечер след работа, да готвиш само за себе си, да лягаш на голямата празна спалня... Да си сам на празници...

Не мога да си обясня защо така се получава. Не че не се намират жени, които ме харесват, но аз към тях - нищо! И обратното - привлече ли ме една жена за нещо повече от секс - бам! Греда! Вече ме е страх да си харесам жена, щото знам, че нищо няма да излезе. Имам чувството, че всичко ми се връща с много сериозни лихви. Щото навремето много много не ми дремеше за чувства, а това често водеше до някоя и друга женска сълза. Сега пак има сълзи, но вече са в моите очи. Не ме е срам да си го призная. Мъж, на 32, със страхотна професия, който си поплаква. Особено на романтични филми. Представяте ли си? ! Гледам ги във филмите, колко се обичат, как накрая той целува момичето на мечтите си... Мамка му...

Както и да е, радвам се, че споделих мъката си. Дано и моето слънчице изгрее от някъде най-после!

В заключение искам да се обърна към младите читатели и не само към момчетата, но и към момичетата - Мислете добре какво правите и дали с постъпките си не наранявате някого. Заради едното ебане не си струва да се леят женски сълзи. Бъдете откровени и не наранявайте! Защото, колкото и нелепо да ви звучи, рано или късно, всичко в този живот се връща!

Поздрави на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: f146a6deff
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Колега, и ти ли плащаш. Е, спокойно, изглежда проклятието на възмездието не признава пол.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 65f2dd5646
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Евала че си осъзнал как седят нещата и да-всичко се връща и за всичко си плащаме.Хората не могат да очакват че ще надграждат своето щастие върху чуждото нещастие.Жена съм и не ме е срам да го призная-един господин ми падаше в краката докато не преспахме,после даже един откровен разговор нямаше смелост да проведе с мен,а това уж било "мъж".Някои биха си казали "еж я тая к..ва",но не-не съм.Аз не съм се унижавала да падна на някой в краката,да го лъжа,да свалям зваезите за едното чукане и накрая да наглея да се правя че нищо не е станало.Аз съм постъпила като ЧОВЕК,уважавах го,но накрая този загуби и уважението ми.Вади си поука как седят нещата и от другата страна

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 69c4d95cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Пич, става дум за това, че вече си осъзнал какво искаш. Въпросът сега не стои в това дали има някакво възмездие, а в това къде да получиш истински ценното нещо - доверието и приятелството в лицето на любим до теб човек, с който да споделяш самотата.
Просто забрави старата си същност защото с нея не си вървежен, трябва да дадеш това от което и ти имаш нужда на някоя жена, сигурност, доверие, да се докажеш, че си готов да не бъдеш предишния путьо - плейбой дето си вее байрака. Бъди спокоен и уверен в себе си и сигурен в желанието си да се отдадеш на жената до теб и това ще бъде оценено.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 02f137a6c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До #2 от Автора:

Виж, в интерес на истината а никога не съм лъгал жените, за да си легнат с мен. Напротив, винаги съм бил прекалено откровен. Просто не съм осъзнавал, че понякога една жена дори в началото да приеме нещата в условията на "просто неангажиращ секс", в един момент започва да й пука и да иска нещо повече. Колкото до сълзите, за които споменах, те по-скоро са били в очите на жените, с които съм имал по-сериозни отношения. Трудно е да го обясня. Изневерявал съм доста, но колкото и нелепо да ти звучи, с ясното знание и позволение на жените до мен. Явно съм успявал да ги манипулирам добре, макар и несъзнателно. Но едва по-късно си дадох сметка, че това, че една жена ти позволява разни неща, не означава, че това й харесва и не я кара да страда. Осъзнах, че го прави по-скоро от страх да не ме загуби. Лошото е, че злоупотребявах с това, но няма как да върна времето назад. Остава ми единствено да си чакам опрощението.

#3, мисля, че отдавна съм загърбил старата си същност, но това явно не е достатъчно. Може би защото малко или много се страхувам, че мога отново да нараня някого, без дори да го искам, Но да, сега вече знам какво искам и ми остава само да чакам то да се появи на хоризонта.

Благодаря ви, че сте отделили време и за моята история!
Поздрави!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a3d3d78144
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не приченявай никому нещо, което не искате да ви сполети вас самите. Останалото е поправимо, но следва да се пренастрои съзнанието затова:

Всичко е във вашите глави и всеки може да промени бъдещето си.

Следете мислите си преди да станат думи.
Следете думите си преди да станат действия.
Следете действията си преди да станат навици.
Следете навиците си преди да станат ваш характер.
Следете характера си преди да стане ваша съдба.

М50

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dc850e3d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз бях като теб преди, но изведнъж нещо в мен се преобърна. Зарязах всички жени и постепенно започнах да се заглеждам по мъже. Навсякъде гледах да съм в мъжка компания. Така с времето започнах да си лягам само с момчета и да ти кажа от един не видях подлото отношение, което преди получавах от жените. Сега съм лудо влюбен в приятеля си, и двамата сме ит специалисти, правим невероятен секс, разбираме се чудесно споделяме си искрени сме един с друг. Невероятно е усещането от топлината на мъжка прегръдка и вкуса на мъжки устни. Дори и миризмата на мъжки чорапи започна да ми харесва с времето. :) Преди време не вярвах, но сега за нищо на света не бих погледнал жена. Даже тези които преди са ме привличали сега ги възприемам само като лош спомен. Опитай ако не те е страх, може и да ти хареса.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e2c0a2d34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Останали ли са още романтични мъже, които да гледат такива филми и да показват емоция? Аз съм от наранените жени и обичам мъж, които уж много ме харесваше, уж беше чувствителен и романтичен и когато сложихме картите на масата, когато казахме кой какво изпитва, той даде задна. Секс не сме правили. И може би по добре. Болката остана в мен, болка която не ми минава с години. Дали всичко се връща? Дали някога ще му се върне лъжата и ще разбере колко ме е наранил? Едва ли. Защо хората не бъдат открити и честни? Тогава животът и светът би бил по хубав

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 20e914740f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен си още млад и имаш време да се справиш със ситуацията, но не трябва и много да отлагаш, че познавам един такъв - много мацки, много обожателки, тефтерчето му е пълно с "удовлетворени" булки, но годините летят. Сега е вече на 48 и единственият му блян е Моника Белучи, седи пред компютъра и публикува само нейни снимки - мисля, че е изперкал на тази тема.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ad02a63559
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Предразсъдъците са най-добрия приятел на страха...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0c22b6117b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре е, че си осъзнал как стоят нещата. Аз също вярвам във възмездието, има равновесие във всяко нещо - Нараняващият бива наранен и то по същия начин. Бил си млад и самонадеян - но тази самонадеяност сега ти изяжда главата. Прости си, признал си си грешките - гледай да не ги допускаш. Не е добре, че си си играл с жените, с чувствата им - казваш не е било съзнателно - но си можел да си дадеш сметка, просто не ти й е пукало - е, безотговорността винаги се заплаща. Успех ти пожелавам, но само ако искрено съжаляваш за отношението си към другите. Не искай повече, отколкото ти можеш да дадеш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cd739fe7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   от Автора:

Благодаря на всички за отделеното време и споделените мнения! Поздрави!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e24329e46c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, авторе! От написаното разбрах, че вероятно съжаляваш за това, което си правил в миналото си. Всеки греши, няма безгрешни хора на този свят, затова няма и да те упреквам. Добре е че си осъзнал грешките си, макар и след време. Пожелавам ти най искрено да намериш човека за теб и да бъдеш много щастлив!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cd739fe7c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Благодаря ти, #12 !

от Автора

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0e0e5841e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторе, обърни ситуацията в своя полза. Този самотен период може би не е чак толкова лошо нещо. Всички понякога имаме нужда от преподреждане на целите и приоритетите, а за това е нужно да останем насаме със себе си. Струва ми се, че в теб в момента се извършва важна промяна и тя ще е за добро. Но не насилвай нещата, не търси и ще намериш. Жената, която ще обикнеш и ще те обикне, си те чака, просто още не си узрял за вашата среща.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker