Kак да разбера че връзката ни се изчерпала - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121381)
 Любов и изневяра (29752)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Kак да разбера че връзката ни се изчерпала
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1948 пъти
Искам да попитам как да разбера че връзката ни се изчерпала... Напоследък много се притеснявам че е възможно да е настъпал края на нашата връзка.. Предпочита лаптопа си вместо мен ме ме слуша като говоря звъни ми много рядкоо.. Моля някоя която е долу горе в моето положение да ми даде съвет много се притеснявам не искам да го загубя обичам го много като и той мен поне така твърди...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8c5efec207
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би е настъпил краят на романтичния период. И е започнала истинската връзка. Така ми изглежда описаното от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a9a7a14e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм така с моя приятел заедно сме от 8 години, но всяка вечер като съм в тях той е на неговия комп, аз на моя. Но иначе ни е много добре заедно, някой път се изнервям от тази ситуация, но и обстоятелствата ни притискат, не можем да си позволим много разнообразие.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9b61e35c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Дано да си прав/а :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9b61e35c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да но това постоянно киснене на лаптопа е адски изнервящо когато се опитам да се гушна в него или да го целуна или по някакав такав начин да го отделя от лаптопа мранка или вика пречиш ми... Разбирам да има някаква работа на лаптопа но той няма гледа обяви за коли мотори ии някакви такива неща... Някой път ми е мноого кофти ;(

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0132ab9cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А ти как си представяш една дългогодишна връзка - какво точно искаш да правите заедно? Защото вашето не ми звучи точно като изчерпване, а като скука. Предложи му по-приятни съвместни занимания от тези, които му предлага компютърът. И също така една връзка трябва да се развива. Етапите са излизане, съвместно живеене, деца ... При различните двойки всеки етап може да продължи различен брой години, но винаги се стига до период на зацикляне, в който е нужна промяна - т.е. минаване към следващия етап.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c97f9924ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аман от хора като номер 1. И това, ако е връзка! Това, не е връзка, а мъчение. Той те е приел за даденост, омръзнала си му, а когато най-малко очакваш, ще се е появила друга, макар и само виртуално! Това, че предпочита лаптопа пред теб, означава, че там му е по-интересно.
Говори с него, или скъсайте. Няма смисъл да живеете в мъчение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e41573f5d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи виж аз съм момиче, но аз се държа по същия начин с приятеля ми. Имам си една виртуална кукла тука и по цял ден съм в нея и във фейсбук без да му пиша, изобщо не му звъня преди всеки ден с часове, сега максимум 2 пъти в седмицата и само смс-и към 5 на ден, когато съм на училище. На мен лично някой път ми е доооооооооста скучно с моя приятел.. и просто каточели вече нямаме какво да си кажем. Лятото си е друго, ходим наляво-надясно, излизаме с повече хора и е по-интересно, сега зимата всеки гледа повече да си стои в къщи. Лично в моя случай наистина си го обичам много, просто трябва да се занимавам и с други работи, защото омръзва. В твоя случай наистина не знам.. мъжете кака да кажа.. еми малко са си глупави същества, но пък и затова са толкова сладки хаха :D Не знам той как се чувства, какво мисли и т. н, но яя пробвай, да ходите на кино, да излизате повече с приятели, нещо не знам, питай го на него какво му се прави и в никакъв случай не му мрънкай постоянно какво му е, защо така се държи, защо не ти звъни и не те търси. Ако е избухлив лошо за тебе. Моя така мрънкаше, мрънкаше и по едно време вече ми идеше да му кажа не искам да се виждаме няколко дни.. ама като знам к'во чудо ще е се сдържах, но в никакав случай недей да МРЪНКАШ!! Кажи какво е станало тука след 2, 3 дена дали има промяна нещо..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1a33e16dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   в момента в който решиш , че ти е писнало от него и сексът не е така готин както преди , значи е свършило :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9b61e35c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря за коментарите попринцип има разнообразие ходим на кино обикаляме когато има пари и свободно време ноо като се преберем хваща лаптопаа ии така около 3 -4 часа това е дразнещо но немога да се разделя с него нейскам чаках го доста далхо време но може би трябва да се примиря с това и да му кажа че ме дразни като стой по толкова време на лаптопа мисля че ще ме разбере и ще започне да се саобразява но нейскам да му кажа искам сам да се усети... А може би след време като имаме собствен дом и деца няма да се сети за компютьра... Какво да направя да разбере че нейскам да стой толкова далго време на лаптопа какъв намек да направя :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ad156d049f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е ти, ако искаш през цялото време да сте залепени, си намери домашен любимец. Та това е човешко същество, много ясно, че няма да иска всяка минута да сте заедно и да си обръщате внимание. Аз не бих искала такава лепка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker