Какво се случва? :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121596)
 Любов и изневяра (29819)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21920)
 Семейство (6491)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7320)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1742)
 Други (18634)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво се случва? :(
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2036 пъти
Здравейте, на 20 години съм и почти от 2 години и половина имам сериозен приятел. Разбира ме се, уважаваме се, всичко е наред, но понякога се караме за глупости! От една седмица обаче не сме се виждали, не сме си писали както нормално и все някакви оправдания, че е зает си намира и вобще не се интересува от мен. Когато си пишем е само за около 1-2 часа и до късно вечерта, защото уж бил "зает" през деня и нямал време. Даже не ми и звани да ме провери. Подобна история се случи преди около година. Тогава просто спря всякакви контакти с мен за две седмици и каза да не го търся. Не искам да си спомням за този период и какво ми беше тогава. Нещата се оправиха, защото не издържа повече време и излезе с отвратителното изказване"че чувствата започвали да изчезват". Дали и сега е същото? Аз му пиша тези дни, но той не отговаря или ако го прави е късно вечерта. На една възраст сме ако това е от значение.
Имам чувството, че и държанието му не е същото както и в началото да връзката ни. Няма го "милото" и "сладко" писане и отношение ако мога така да го нарека, както в началото. Казвала съм му го.. той се оправя за 2-3 дни и отново почва с безличното си писане. Наистина не знам какво да си мисля и какво да правя :( Имам нужда от неговото внимание, не искам да се отдалечаваме. Много го обичам, никога не съм му изневерявала, не излизам насам и натам без него и като цяло много свикнах с него и не искам да го губя! Моля ви дайте ми съвет какво да правя:((

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: ae89198e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Я го зарежи да видиш как ще тръгне по теб. Сега му е ясно, че си му в кърпа вързана. Само че дали ти ще го искаш още.. не се знае. Ти си въобразяваш, че го обичаш, а просто си привързана към него, вкопчила си се все едно е единствения и не виждаш реалността. Той сигурно си има и друга и не те обича. Човек, който обича не се държи така. Ще го разбереш като срещнеш твоя човек, а сега няма смисъл да си губиш времето с този.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4a4457ac83
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Този не те обича. Зарежи го. Надали и ти го обичаш. Навик е всичко! Ще видиш, че след време омайването ще е изчезнало. Спри да му тичаш след гъзленцето. Момчета МНОГО! Сега са ти най-хубавите години. Така ли искаш да минат?? Просто ми звучиш като малко момиченце, което се е вкопчило в нещо. Супер жалко!! Вземи се осъзнай, че такива като теб ги мачкат много после! Ако не се вземеш в ръце и този много скоро още повече ще те смачка. Абе на мен, ако някой ми каже седмица няма да се чуваме.. ТАКА ли??? Какви са тези глупости? Ми той спокойно може да си изпонапраска целия квартал и после да е окей, а ти там тичаща след него. Как може да не ти е светнала лампичката като ти е казал: "чувствата започвали да изчезват"?? Обичаш, обичаш, ама обичай първо себе си. Попита ли себе си какво искаш ТИ? Това ли е човекът, с който си представяш живота за напред? Опитай да видиш отстрани какво си написала! Знаеш ли как изглежда - ти тичаш след някого, който ИЗОБЩО НЕ ТЕ ОБИЧА! Изчерпано е. Съжалявам. Ще намериш друг. Не се дръж като удавник за сламка. Глупаво е. СТЕГНИ СЕ!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: afa2022ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   От авторката:
Благодаря ви за мненията,но проблема е,че за тези години и аз и той сме правили какво ли не един за друг.Също така и родителите му много ми помагат и мойте на него и се уважават и нямам сърце да го зарежа ей така.Просто напоследък не знам какво се случва?!Той е различен!И с тази негова "работа" лека по лека усещам,че започваме да се отдалечаваме.Казвал ми е,че нищо не оценявам и не можело вечно "да ми бъде до гъза".Напротив,оценявам и то много,но една жена заслужава и внимание все пак.Никога не съм искала скъпи подаръци,почивки и подобни глезотии.Радвала съм се и на простите и малки неща.Не знам какво да направя просто:(!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bf7705e98c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-точно от коментар номер 2 не бих се изказала! Послушай го, много като теб сме минавали през това на твоите години и сме патили. Поучи се.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 713a7aa779
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много интересни съвети.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 705a32998b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Всичко е между вас двамата. Не е нужно да намесваш родителите и кой какво правил за теб или за него. Нещата са си единствено между теб и него и ако не намерите обратен път един към друг, просто няма смисъл. Като не иска да те чуе и да поговорите, отдръпни се и ти. Спри да го търсиш. Може да е някакво моментно състояние и да иска да подиша без теб. Дай му време и всичко ще стане ясно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker