Днешната "мода" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121258)
 Любов и изневяра (29727)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21900)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Днешната "мода"
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1871 пъти
Да си слаба. Винаги е било харесвано. Особено ангелите на викториас сикрет. Може би при мен всичко дойде от там. Винаги съм била слаба дори под нормата, всички ми харесват фигурата, оформеното тяло и постоянно получавам комплименти. Много хора дори ми завиждат. Дотук добре, но пубертетът... аз вече съм на 15 години и продължавам да бъда така слаба. Но започнах да се влияя от другите хора, както от споменах ангелите, дори и от Саша Маркина, която е анорексично слаба. Да си слаба е красиво. И така какво ми прищрака мозъка, че аз съм дебела.. и така откакто станах на 15. Каквото и да ям(дори и най-мазните пици, чипсовете с трансмазнини и снаксове, шоколади, няколко филии бял хляб на едно ядене и т. н) аз не дебелеех. Винаги съм се хранила по много *така да се каже* обичам и да се глезя и така. И се движех 50 кг на ръст 169см. Но си и спортувах всеки ден *лека атлетика, понякога танци, рядко фитнес, и всеки ден упражнения вкъщи*. Дойде Коледа и аз тогава почнах да се ограничавам *а знаете по Коледа има доста лакомства* И така си казвах ще почна диета от утре и така.. дойде януари 2015 година. Почнах диета САМО с ябълки, която направих за 1 седмица. Не се претеглих да видя колко съм свалила. Всички, когато ми видеха по улицата *познати, приятелки* и ми казват много си отслабнала вече си анорексично слаба. Но все пак като се погледнех в огледалото аз не мислех така. Исках да смъкна още. И така още 1 седмица на ябълки. Претеглих се и бях 47кг. В първия момент се изплаших, но после ми стана радостно, защото вече съм постигнала целта си. Но аз продължавах да се гледам в това огледало и да се мисля за дебела. Всички в училище, родителите ми и приятелки ми казваха да си ям както преди, защото може да се стигне до някоя болест. Еми да ама нали след диета трябва да се захраниш*особено след като си ял само ябълки близо 1 месец вече* аз почнах да се тъпча както преди и това така 3 дни. И почна да ме боли стомахът, нормално все пак нищо не съм му слагала цял месец и сега като гръм от ясно небе. Осъзнах какво съм направила със себе си и реших че доста съм надебеляла от това преяждане, но не бях си 47 кг, но ми се закръглиха паласки. И пак почнах диета с ябълките. И така 1 седмица влязох в форма. И сега в събота пак се натъпках като прасе и то със солети, банички, еклери, бейкролси, пурички с шоколад и това всичкото на 1 ядене и даже не ми стигна. И аз рева, защото си мисля, че съм дебела. Родителите ми се побъркват вече. Карат ме да си ям както преди. Приятелките ми постоянно ми казват, че не съм дебела, ама не аз пак си знам моето. За мен аз съм дебела. Знам, че мисля грешно :D искам да си ям както преди, но ще надебелея, а това ще ме срине психически. Ако може някой, който да е минал по същия път да ми каже как да се справя с това *моля само без да ме обиждате и да ми казвате колко глупава съм, защото аз го осъзнавам, но това моето е вече болен мозък*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 01829ffa27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Хах, еми не прави такива диети! Слаба си и няма нужда от това, не е нужно да се тъпчеш с такива вредни храни, а просто си яж като нормалните хора- закуска, обяд и вечеря. Какво му е толкова трудното на това? Освен, че трябва да качиш малко килограми, защото си наистина много слаба и още 5 килограма няма да си ти излишни. Пък и едва ли искаш да станеш анорексичка, защото така се почва ( като си мислиш, че си дебела, а всъщност си слаба). И да знаеш много грешиш. Да, вярно е момчетата харесват по-слаби момичета, ама то твоето не е нормално 169 см и 50 км. Не се обиждай, но ако продължаваш с тези диети ще станеш грозно слаба, което е грозно ;Д и вече няма да те харесват. Нямам предвид да станеш сто кила. А и щом приятелите ти казват, че си отслабнала, значи е вярно. Постарай се да си ядеш нормално и всичко ще си е наред! :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c97d4d8d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Говори с училищния психолог. Накрая ще те вкарат в болница. И между другото тези модели, които споменаваш. Да красиви са, ама до там. Това са чисто едни сексуални обекти, никой мъж не ги възприема като нещо повече.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker