ТЯ го заслужава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121330)
 Любов и изневяра (29741)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

ТЯ го заслужава
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 2383 пъти
Пиша това след поредния страхотен секс с новата ми приятелка. Заедно сме от месец и половина и се чудя къде съм бил толкова време да не забележа това страхотно момиче, което неведнъж преди ми е давало индикации, че между нас може да има нещо по-сериозно. Аз тъпака си губех времето и нервите за жени, които по една или друга причина имат неистова жажда някой да им се влачи в краката за да се чувстват и те значими в жалкия им животец. Със сегашното ми гадже сме и много добри приятели, познаваме се от много време, работим в една област дори. Можем да се смеем и говорим с часове. Същевременно е адски красива и изобщо си я обожавам. Много мислих с какво да я зарадвам, защото тя заслужава много повече от скъпи дрехи, аксесоари и тн. и реших да я взема с мен в чужбина, където през септември заминавам на специализация и аз да финансирам изцяло разноските по обучението, тъй като мога да си го позволя. Според вас това стойностен подарък ли ще бъде от моя страна? Много искам този човек до себе си, защото през годините назад, когато бяхме само приятели, адски ме е подкрепяла и винаги е била адски мила с мен. Аз много държа на бъдещето си професионално бъдеще, тя също и силно се надявам изненадата ми да я зарадва. Ако се сещате за други примери, ваш ред е. Хиляди благодарности.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41fcdb9679
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много хубаво, Авторе, но тя иска ли да се обучава в чужбина? Не може да решаваш вместо другите такива неща.
Радвай се на връзката си и не прави стари грешки. Не задушавай партньорката си и не се пробвай да я обсебиш, защото ще стане като старите ти приятелки. Остави ? място за собствени решения и живот или ще съжаляваш
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cbf603a249
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, любовта и уважението не се показват със скъпи подаръци.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e3bef1d0f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Авторе, в каква област работите?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6006881d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, знам че е така. И точно това имах предвид. Въпреки че мога да й подаря скъпи аксесоари и пр. , смятам, че тя заслужава нещо много по-значимо, а инвестицията в образование определено е нещо много стойностно и заслужаващо си. Не знам, ще я оставя тя да си прецени. Тя знае отлично колко много държа на нея и че бих направил и доста други неща, които не са от материално естество. Наистина много ще съм ви задължен, ако ми подметнете и други идеики. Където се вика, човек се учи, докато е жив.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41fcdb9679
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Авторе, тези неща за образованието можеш да ги говориш с децата си, но тя дали иска да ходи в чужбина и тем подобни нека си реши сама. Можеш само да намекнеш нещо, но така, че да има за нея легитимен изход, начин да ти откаже. Не винаги това, което е добро за теб е добро за някой друг.
Ако искаш да я направиш щастлива, просто бъди себе си и я остави да бъде себе си. Ти си амбициозен и така нататък, но не всички хора са такива, а ако натискаш някого непрекъснато да се променя за теб, накрая се получава съвсем друга личност, която може да реши, че не иска да бъде вече с теб, разбираш ли?
Ако непременно искаш да харчиш пари, по-добре я заведи някъде на романтична почивка, но никога не ? се бъркай в живота и не я купивай с подаръци. Подаръци при повод са добре дошли, но особено в началото на връзката е унизително дори да имаш повече средства. Ако почнеш да ? подаряваш разни неща само намекваш колко са големи различията в социалния ви статус. Ако заживеете заедно и създадете семейство можеш да делиш благосъстоянието си, разбира се, но не и сега. Не пришпорвай нещата или жените с течение на времето ще се научат да те използват само заради пари и внимание. Тези грешки мисля, че си ги правил многократно.
Не смятам, че например бившата ти е била такава от самото начало, но си я научил буквално и възпитал да очаква само от теб внимание и подаръци, а когато вече си нямал желание за това и си се усетил, че не получаваш нищо, връзката ви се е разпаднала. Не прави отново същото.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41fcdb9679
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторе, тези неща за образованието можеш да ги говориш с децата си, но тя дали иска да ходи в чужбина и тем подобни нека си реши сама. Можеш само да намекнеш нещо, но така, че да има за нея легитимен изход, начин да ти откаже. Не винаги това, което е добро за теб е добро за някой друг.
Ако искаш да я направиш щастлива, просто бъди себе си и я остави да бъде себе си.
Ако непременно искаш да харчиш пари, по-добре я заведи някъде на романтична почивка, но никога не ? се бъркай в живота и не я купивай с подаръци. Подаръци при повод са добре дошли, но особено в началото на връзката е унизително дори да имаш повече средства. Ако заживеете заедно и създадете семейство можеш да делиш благосъстоянието си, разбира се, но не и сега. Не пришпорвай нещата или жените с течение на времето ще се научат да те използват само заради пари и внимание.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c05577232
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво тя обича най много? Книга, разходка с теб, кино, огромен букет с цветя, масаж от теб, да и шепнеш цял час в ухото колко я обичаш? Авторе, ти я познаваш, ти знаеш най добре.

Помисли дали тя не ти говори от дълго време за нещо което иска. Ами осигури и го, ако разбира се е разумно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d7e15f90de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Направо ще бъде адско!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1c70461b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Aз пък смятaм, че зaмисленият подaрък е стрaхотен. Познaвaш я от преди и знaеш, че не е с теб, зaрaди финaнсови блaгa.
Зa дa мислиш зa тaкъв подaрък, предполaгaм знaеш, че би желaлa и ще се зaрaдвa. Дори от ромaнтичнa гледнa точкa, aз кaто женa бих си помислилa, че освен обучението, ще му се искa дa съм с него, пък и явно сериозно ме виждa кaто бъдещa съпругa.
В този смисъл смятaм, че подaръкът ти е изключителен.
Рaзбирa се, не пречи дa подготвиш ромaнтичнa вечеря зa двaмa и дa и съобщиш нaмерениятa си тогaвa. Все пaк преди дa плaтиш, смятaм, че би било по- добре поне дa я подпитaш, aко имaше възможност, дaли би зaминaлa.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f422ed761b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това е повече от страхотно !!! Аз лично бих била ужасно щастлива на такъв подарък - инвестиция в обучението. Това е много по-стойностно и смислено от разни дрехи, бижута и т.н. Това изразява и твоето отношение към нея - като към умна, амбициозна и способна жена. Трудно е да се намери човек, който да инвестира в това като подарък и може би още по-трудно да се намери човек, за който подобна инвестиция да си струва... Страшно красиво !!!

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2c9196f00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И накрая ще чуеш: "Научих много от тебе и покрай тебе! Благодаря ти! А сега си имам други планове за живота. Други възможности за консумация и изисквания, които ти не можеш да удоволетвориш.".
Имах дори един приятел - способен научен работник, който взе жена си при себе си в Англия, дори й уреди работа в общината там, за да не скучае да седи вкъщи. Там обаче някакъв местен я свалил и сега познай - приятелят ми си кукува сам в къщата, която с много лишения е успял да купи за семейството си, а бившата му жена е вече британски поданик...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6006881d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора

Благодаря за мненията ви. Очевидно не стана ясно, че аз не искам един вид да я правя моя държанка, защото тя също разполага с достатъчно средства и от тази гледна точка съм спокоен, че не е с мен само от интерес. Единственото ми желание е да я зарадвам с жеста. Колко ще струва не е от значение. А и пак повтарям- според мен би било унизително да й взимам разни скъпи аксесоарчета, цветя и пр, защото тя не е такава категория жена. Правил съм го преди за други, плащал съм им сметкте по заведения, но те са били в очите ми само като временно забавление. Е вярно, че и някой от тях се опитваха да покажат, че струват повече, но повече не съм ги и търсил дори. Винаги така съм показвал на жените мнението си за тях. Сега е много по-различно. Може да прозвучи смешно, но напоследък всички ми си чудеха, че имам възможността, а все още нямах книжка. Било признак на простотия да се движиш в градския транспорт. Откакто съм с нея си го навих на пръста, записах се на курсове и ми остава още малко. Още другия месец ще отидем да си изберем кола и даже мисля да поканя за по едно кръгче тези, които ми говореха, че да нямаш книжка е смешно и комплесарско. Сега дойде и моя ред да им се посмея, че имат коли, но човек да го е срам да се показва с такива като техните по улиците. Както и да е, всеки с късмета си. Това момиче ме променя изцяло и съм много щастлив. Понякога вечер дали у тях, дали у нас ме пита какво съм намирал у предишното момиче, което харесвах. Отварям фб, показвам й снимките й и тя ме разбира. Вижда симпатична жена, но като й разкажа за същността на този човек, веднага спира да ревнува, защото отлично съзнава, че няма как нормален мъж да остане привлечен от толкова подло създание. Та и ревността сме отписали. Дано сме все така, пожелавам го на всеки.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41fcdb9679
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Ами браво, Авторе, само така.
Просто исках да те посъветвам да не се чувства като притисната.. иначе ти си знаеш. Моят мъж е като теб и много сме се карали по темата и последно ми подари плюшено животинче от една много интересна серия, но го измамили и платил 36 лв., а офертата е 3 плюшени за 36 лв . :) Не всичко хубаво трябва да струва много пари и пари изобщо. Хубаво е, че си попаднал на жена (надявам се), защото има такива шаврентии, че ще смучат теб, а ще... друг. Моят например не се учи. Бившата му жена го е изцоцала жестоко и пак продължава с подаръци, с глупости. Явно това го кара да се чувства добре и, че прави достатачно за жената до себе си. Не мога да го разбера, нещо ви има на такива мъже - не е непременно неприятно за жената, но внимавай да е действително подходящата, за да не олекнеш един ден сериозно и пак да си сам и да се окаже, че си дал половината си имущество за човек, който никога не те е обичал, а е бил с теб само заради материалното.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker