Нямам приятели - Какво да правя ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29809)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Нямам приятели - Какво да правя ?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 1611 пъти
Здравейте! Аз съм на 17 и от 2 години се чувствам съвсем самотен. Живея в Чехия повече от 2 години тъй като родителите ми живеят тук и така реших да уча в Чехия обаче мисля че постъпих грешно. На моята възраст имам доста проблеми разбрах за себе си че съм бисексуален и от там се започна. Казах на най добрата ми приятелка и тя го прие съвсем нормално обаче се почуствах гадно тъй като постоянно си мисля че нямам приятели поради факта че съм различен. Аз съм много притеснителен нямам самочувствие за себе си винаги си мисля че изглеждам ужасно и че хората ме мразят. Откакто заминах почти никой не се сеща да ми пише и много пъти съм искал да се променя но без резултат винаги си казвам : Вече няма да обръщам внимание но след 2 дена пак онова чувство САМОТАТА. Единствено най добрата ми приятелка се сеща за мен пише ми всеки ден а останалите не не знам защо така става не знам защо не мога да си намеря повече приятели с който да общувам тук съм съвсем сам най добрата ми приятелка е на хиляди километри от мен и по цялпроблеъм вкъщи и се чудя защо така се случва с мен? Къде греша? Трябва ли да се променя? Тук в Чехия има готини хора но и те не ми обръщат внимание опитвам се да завържа контакт понякога се получава но до там нищо повече нито излизам с тях навън нито нищо просто съм самотен и то много. Чудя се завинаги ли ще си остана сам? Много съм объркан. Ще се радвам ако поне малко ми помогнете. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9968c7a6da
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Може би те вълнуват неща, които околните ти не ги интересуват и не знаеш какво да им кажеш. Не те познавам и не мога да кажа дали е това. Но напълно те разбирам, защото аз съм същия. Единственият човек, който се сеща да ми пише, не съм го виждал на живо.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: db0f2671af
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Благодаря за отговора да от една страна си прав :) опитвам се да се държа мило със всички но явно нищо не се получава чудя се дали ориентацията ми пречи по някакъв начин ? Всеки ден се надявам да намеря истински приятели който ще ме подкрепят но явно нямам късмет :) Отново Благодаря за помоща !

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 61ad351ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Здравей! И аз имам почти същият проблем.. :) Живея в друга дяржава повече от 4 години и пак нямам приятели... Е, сега има 2/3 момичета които ме заговарят, но не са ми чак ''ПРИЯТЕЛКИ''.. зависи какво имаш предвид под думата ''приятел''. Аз винаги съм се валнувала от неща които никой не се интересува.. в училище само със сестра си прекарвам времето, а някои дойде ли при нас говори само за едни и същи неща които мен не ме вълнуват.. Не се притеснявай ще си намериш приятели :), като за начало опитай се да намериш нещо общо с някой.. не се притеснявай от това, че си бисексуален! :) Даже е ГОТИНО :)) Радвай се! И не тъгувай! Рядко ще намериш свестни хора за приятели, така че не тъгувай само защото 90% от хората забравят какво е да си приятел :)!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: db0f2671af
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ооо Благодаря ти много наистина радвам се че ме разбираш ^^ съгласен съм с теб :) дори и сега чакам някой да ми пише или да си говорим но за съжаления нищо не става ( не че има с кой ) но все пак наистина съм слаб много слаб всеки ден мисля за това но ще видим как ще се развият нещата дано да си намеря добри и истински приятели . Благодаря ти много за помощта ^_^ !

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 61ad351ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравей, отново съм аз (ноомер 3) :). И аз често се надявам някой/я да ми пише, но явно са ''заети''... :) хаха.. сега си нямам работа, ако искаш мога да ти дам скайпа си.. ами, не знам от къде ми хрумна.. :Д да си чатим. И без това скучая.. :Д Но само ако желаеш :D.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: db0f2671af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От автора : до номер 5. Да разбира се ще се радвам по цял ден скучая и няма какво да правя :/ ако не е проблем ще те намеря и ще си пишем :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f60cd15c66
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пак съм аз (номер 5). До автора : имам скайп не знам дали и ти имаш, но все пак ще ти го дам ето го.. meli-milki-sweety. Това е :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker