Обичам да си играя с мъжете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123657)
 Любов и изневяра (30420)
 Секс и интимност (14593)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам да си играя с мъжете
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 6148 пъти
Здрасти и от мене. Жена съм и напоследък размишлявам върху една тема. Чудя се според вас, когато се влюбим в даден мъж, коя е по-добрата тактика- да го заблудим, че си внушава въпреки сигналите, които му пращаме, за да увеличим още повече интереса му, или да му кажем истината, но с риск да изглеждаме леснодостъпни в неговите очи. Питам ви, защото повечето пъти ми се е случвало да засилвам интереса така, но понякога е имало точно обратния ефект- мъжа се примирява съвсем лесно с отказа и това ме побърква. Как може само от един отказ от моя страна и той да ме загърби изцяло? Толкова ли ненадеждна съм била в очите му, като че ли само това е чакал да се случи и айде- кой откъде е. Много е гадно така. Мъжко внимание не ми е липсвало никога, но тея дето ме преследват като сянка не предизвикват у мене интереса на по-недостъпните. Вече се чудя и аз какво да правя. Подхвърлете ми някой друг съвет как да подхождам към мъже, които обичам занапред. За протокола- на 26 съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 69cf71c7c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Ако на теб някой мъж ти каже, че не се интересува от теб, ти какво ще си помислиш?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8f0d457d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Знам, че се обръщаш към жените, но аз съм мъж и съвета ми е просто да не се правиш, защото е много тъпо. Последната, с която бях по същия начин се правеше отначало и после добре, че ми каза, че не е така, както и да е. Сега дори още една пък нова се прави, че не ми иска вниманието нарочно да има тръпка - и до по-малко от 3 минути пак ме търси.. Просто ми е писнало от такива :). (Тайнственост? ! - кво' е това бе хора, не изглеждате на леки жени в очите на този, който ви обича)..

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 05b228462e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Някой жени сте толкова лесни за разгадаване.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bc2d2e48ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти какво очакваш? Някой да ти признае, че те харесва, ти да го отрежеш и да се влачи в краката ти ли? Някои си имаме достойнство, може и да е малко, но го имаме. Ние да не четем мисли, да те знаем какво искаш. Нито пък сме играчки, че да покажеш интерес към някого и после да се правиш на недостъпна.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f54cc28ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Пхахаххахахааа.

Не те знам на колко си години, но това, че размотаваш даден мъж или се ебваш с него може и да увеличи интересът му към теб, но може и да го отблъснеш.

По-сериозните мъже биха искали да знаят дали срещу тях стои сериозна жена или някоя пиклива тийнейджърка... така, както правиш ти правят момиченцата на 14.

Това е супер смях да си играеш с чувствата на някого и лошото е, че почти всички сте такива.

Няма по-хубаво от това да кажеш на един мъж за чувствата си, така най-добре ще си изясните обстоятелствата.

Пичовете, които са се отдръпвали от теб са го правели, защото постоянно си се правела на интересна, а не защото са слаби харктери или не могат да се борят. Ми ти веднъж не си дала повод и не си пуснала малко фера (нямам предвид секс), а си се правила на велика и незаинтересована. С твова поведение кой искаш да те иска?

Ахахахаххаха колко такива като теб красивички и, , велики`` си остават нещастни...

Поздрави, Узунов

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6a0bba6268
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Животът е палачинка, миличка - веднъж си отгоре, в следващия момент си отдолу. И когато си отдолу, на теб хората ще гледат по същия начин, по който си гледала ти, докато си била отгоре.

Ако ме разбираш правилно...

При това, при жените вторият период е много по-дълъг и окончателен, отколкото при мъжете. Прави му сметката!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b731cf416a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   При такава тема, май не е случайно, че първите пет мнения са отрязани...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bbeb40ad6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Потърпевш.

Проблема е в теб, защото си мислите, че сте много красиви и умни и т. н. един вид -всичко е до колене.
Да ама НЕ, като си на 26 кому е нужно да играеш детски игри, нима не си зряла и нямаш позиция да гледаш да шикалкавиш с мъжкия пол.
Аз съм бил в единтична ситуация и не, че съм се примирил, просто имам позиция, знам какво искам, държа на себе си и не бих позволил някаква си кифла да се е*абас достойнството ми.
Всички тези които са готови на всичко и преследват жените - са плаши*утаци.
Те са без капка достойнство, неосъзнати "мъжки" индивиди, които са и такива в целия си живот занапред, готови да бъдат подлоги само и само някой да ги приюти. За тях има и кучешки приюти.
Ти какво мнение би създала ако поченеш да си правиш номерата:На жена която незнае какво иска и емоционално нестабилна, каква майка ще бъдеш в неговоте очи-замисли се? !
ЕВАЛА НА МОМЧЕТО, поне не е като 90 % които са за приютите.

Сама си вземи изводите, и защитавай позициите си и бъди себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9f0cae69cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мила всеки човек е различен и всеки човек се влюбва по различен начин не можеш да очакваш едно и също действие

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 305b313ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   такива като теб накрая приключват при най-долнопробния "мачо", който ще те третира като боклук, а ти ще го гледаш с влюбен поглед.

мъжете след определен натрупан опит знаем как да оправяме ненаиграли се като теб.

по-скоро потърси смисъла на връзката, преоткрий доверието, приятелството, обичта, вместо да тормозиш или да си играеш с хора, които просто не са събрали достатъчно опит и/или са имали лошия късмет да те харесат.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1a608cc623
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм мъж на 26. Когато жена ми откаже запознанство, излизане т. н никога повече не се занимавам с нея. Предпозитам винаги 20-22 годишни.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 62d8868686
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мъжете възприемат отношенията много по-рационално от нас, жените. За един мъж "не" означава "не". Аз това го разбрах чак като се омъжих. Когато един мъж те попита "Искаш ли шоколад? " и ти кажеш "Не", той ще си го изяде целия, без през ум да му мине, че всъщност ти се яде, но очакваш уверения, че не си дебела. Мисля, авторке, че с шикалкавене и игрички вероятността да изпуснеш някой свестен мъж е по-голяма, отколкото да го спечелиш. Човекът с достойноство се оттегля, след като го отблъснат. Онези мъже, за които казваш, че лесно са се примирявали с отказа ти, са били точно сериозните и възпитани хора, които ти се иска да привличаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6fd4d78df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Жена съм, в мъжката глава винаги има и още една, затова много, много не се "борят " като ги отрежеш. Като на приятелка ти казвам, че се заблуждаваш, че дърпайки се предизвикваш интерес. Не, просто мъжете, които се "борят " за теб след отказ знаят много добре, че ти ги подлагаш на тест и играят по твоята гайда, защото искат нещо с теб и понеже няма друга, която да им е по-интересна за в момента от теб ти удисват на акъла и така докато им омръзне протакането и това губене на време или се появи друга. Защо ти е да прекарваш времето си в агония, като нещата са прости - ти го харесваш, той те харесва, пробвате се ако не стане здраве да е. Самотата е тягостно бреме и най-добре е чувствата да са изяснени. Номер 2 много хубаво е завършил коментара си и е много прав, това важи както за жените, така и за мъжете

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 559bfd3350
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Може би тия дето не те преследват, не те харесват достатъчно и не смятат че си заслужава да хабят усилия.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2e27732e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Сама си се прецакваш, авторке. На 26 се държиш като тийнейджърка на 16. На 26 вече най-добре да си се ориентирала сериозно към типа мъже, които търсиш и даже към конкретен мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6288bc3dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Скъпа, според мен ти си един много комплексиран човек, за да разсъждаваш по този начин. Всъщност не търсиш любов, а признание за това, че и ти си ценна за някого. Нарича се комплекс за малоценност. Може би си го изградила от детството си, когато си била пренебрегвана или изолирана отнякъде заради твои различия от останалите деца. Много често такива жени след време имат силна нужда да покажат на себе си, че и за тях има хора на тои свят, които да страдат. Това, че има мъже, към които си имала интерес и си отразяла, за да се направиш на велика, а те повече не са се занимавали с теб, говори добре само за тях. Очевадно имат достойнство и ще се намерят нормални жени, които да ги оценят. А пък другите, които казваш, че са ти безинтересни, защото въпреки, че си ги пренебрегнала търчат още подир теб, го правят, или защото нямат и грам себеуважение, или пък виждат, че трудно биха впечатлили някоя по-готина мацка и се хващат като удавник за сламка за тази, която им е дала и най-малкия сигнал. А и обикновено този типаж като теб свършват с точно такива- без достоийнство, самоуважение- с една дума- смотлъовци и след години жестоко съжалявате за поведението си с мъжете, които са си заслужавали, но вече е късно. Помисли добре дали изобщо имаш правото ти да определяш условията на отношенията си с мъжете от позицията на някакво си по-висше същество. Всички сме еднакви и смъртни, мила, но разликата е в начина, по койти протича животът ни. Често такива като теб за съжалениев разбират, че техния е бил една заблуда, но с много години закъснение. Успех и работи върху самооценката си.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a441265dcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Прочетох много внимателно това което си написала и сега ще ти разкажа случка от моя живот с една с такива разбирания и отношение към мъжете. За протокола съм мъж. И сега историята накратко, че е много дълга. Преди време един мой приятел ме запозна с една негова колежка с цел заедно да излизаме. Първата вечер още като се запознахме, мен честно казано не ми хареса особено, но нали е заради приятеля ми, не казах нищо. Тръгнахме да се разхождаме и приятелят ми се отдели с неговото момиче и ние останахме двамата. Часът е някъде около полунощ. Момичето без да съм обелил и една дума до сега изведнъж започна да се описва като трудна за сваляне, не била лесна и д не съм си помислил, че е курва като се разхожда по това време с непознат мъж. Тирадата в смисъл, че е света вода ненапита продължи още дълго, но аз слушам и само кимам с глава, а вътрешно ме напушва един смях, та едвам се сдържам. Мисля си: – како не знаеш на какъв играч ги прилагаш тези номера. Потърпях я още малко и я прекъснах с думите, – виж сега тези неща ми ги кажи когато започна да те свалям, но засега това е последната мисъл в главата ми, време е да се прибирам и си тръгнах. След няколко дена ме канят отново да излезем, но аз обясних на момчето с какво ме среща и да не ми се сърди накрая. Тук вече ще съкратя доста от историята и ще мина на финала. Преспах с момичето на инат и за да и дам урок. Тя забеляза отношението ми след случката и един ден ми заяви: – знам, че повече няма да ме потърсиш, но не съжалявам, ПОНЕ БЕШЕ ХУБАВА БРОЙКА, и това ми го казва най-трудно достъпното момиче на света. Не се учудвай и ти когато попаднеш на по-добър играч от теб самата, но се чудя защо изобщо се жалиш тук, или искаш да се похвалиш

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e7b6277a15
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Добре, когато се "борим" сме в нужда и сме навлеци, не разбираме от дума, когата не се, сме примирени. А угодия някаква? Няма? Следващата, не си единствената жена. Ако искаш. Не съм куче да ти ходя по гъза и да ти вдигам комплексираното самочувствие. Нали се се'ш? А и ти по-млада няма да ставаш, а тепърва ще одъртяваш, така че ти решаваш. Мъжа и на50 си е желан, но жената... Сещай се до кога. Още 5 г. ти давам макс и после ти ставаш кученцето. Виж някой циганин мже и да ти се моли.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b731cf416a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Нормално е, след толкова мнения, да каже нещо и авторката. Но... нормалните неща са за на запад от Калотина...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5d38785df4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Такаа... И какво стана сега, света ли се свърши като пуснахте първите пет коментара? Защо ги бяхте спрели? Сигурно и в другите теми така триете - ненужно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 84fcb2f0d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Като го отрежеш, ако е истински мъж, а не крайно нуждаещ се плужек, няма да пробва повече и сама ще съжаляваш за това, което изпускаш. Има една приказка "При истинската жена няма втори шанс, а истинският мъж не пробва втори път. ".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 80941148aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Ако продължаваш да си играеш с мъжете, накрая ще си останеш стара мома!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0bbcd01a1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Мъжете, които те харесват не са ти интересни, значи не търсиш споделени чувства. Какво искаш изобщо? Да играеш тъпи игрички, чиста загуба на време.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4b6334f58a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Престани да се правиш на интересна - глупаво и комплексарско е. Умен мъж вижда през тебе като през аквариум. Всичко му е ясно каква си и те разкарва на секундата, от което само губиш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5eb070ac41
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Това че ме избра от всички, който пърхат около него е комплимент и признание. Аз съм ценна за него, обичана харесвана. Любимата жена. Негови думи. Казвам му и му показвам колко ми е важен и колко го харесвам. И виждам кои се чуства с мен. Да аз съм тази която го изпълва с живот и страст. Не се дърпам като ученичка, но и не се давам като отчаяна жена. Баланс е нужен. На кого са му нужни плитки детски игри. Защо да се правя, че не ми пука когато тои е моята любов. Аз го карам да е най-доброто от мъжа в себе си. Тои мен също. Това са игри за напреднали авторке. В тая игра няма фалш и иди -дойди. Има само съвършенна любов и уникален секс. С твоите посредствени номера ще стане само играчка плачка. Ти жена ли си или пикла?

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6288bc3dc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   Вие сте много агресивни с мен. Аз съм жена с много висока цена и трябва да съм спокойна, че мъжът се е влачил в краката ми. Нали за това е мъж. Аз съм висшистка и то не каква. Трудно би се намерил мъж на моето интелектуално ниво. А тези дето се отказват са долни комплексари и търсят нещо по-нисшо от мен. Прав им път. Един ден като си хвана някой умен, красив, добър, възпитан, послушен и мега богат тогава аз ще ви се присмивам, че не сте избирали като мене. Сега отивам да унижа котката си че за момента само тя ми е на мушка. Приятна нощ!!!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7c70074b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   А ако един ден станеш майка на мъж, ще искаш ли да си играят с твоето дете, когато порасне и срещне например жена като тебе, от тия дето си играят и изостават, а после искат чуждото одобрение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f54cc28ec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Браво номер 27. Ти си една истинска жена. Вече съм влюбен в теб. Искам, да стана твой роб и слуга, да препиша всичко, което имам на теб, да ти дам всичките си пари, да ме изхвърлиш на улицата и да си водиш всеки ден нов любовник в бившия ми дом. Ето тогава ще съм истински щастлив мъж, срещнал жената на живота си.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8d1e1d7042
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   Аз съм Нормер2, та да те попитам това, че имаш висше образование с какво те прави повече човек от другите? И за какво ниво ми пишеш? - щом си завършила тук - поне кажи как се реализираш -> в това се измерва успеха. Цената ти колко е? - толкова колкото на другите висшистки, НО техните принципи и морално развитие, явно не са като твоите. С толкова много качества, не че е невъзможно, но не мисля, че ще е бъдещия ти мъж, още повече, че сигурно ти ще се влюбиш в него, а не той, защото с това твое изменено психично разстройство спрямо възприятията "как трябва да се започне" с една връзка, та едва ли някой ще те вземе по тоя начин.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7c70074b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Всичко да ти се връща!!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 19ded933f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Не знам защо, но много жени се мислят за "голямата работа" и като си ги харесал веднъж, значи едва ли не си готов да се гънеш като червей в краката им. За мен "не" си е "не", най-много да се пробвам още веднъж и то повече, за да затвърдя решението си, отколкото заради борба, надежда или нещо такова. Например преди няколко дена с една моя позната стана дума за нейна приятелка, с която бях излизал много за кратко, като в края на разговора тя ми каза нещо от сорта на: "ее, ти като чуеш за ( ще я нарека образно Полина ) се разтапяш". Толкова беше уверена, че чак ми стана смешно. Първо, с т. нар. Полина бяхме заедно твърде кратко и второ, оттогава минаха цели 6 години. Даже, ако трябва да съм честен, изключително много се радвам, че нещата с нея не станаха по-сериозни.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 50b210cf2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Аз съм мъж на 30 и когато някоя ми откаже спирам, за да не и досаждам и така. Все пак една жена би трябвало да ти даде някакъв знак

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 04da905229
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   "Аз съм жена с много висока цена и трябва да съм спокойна, че мъжът се е влачил в краката ми. Нали за това е мъж. " - хахахха, браво -ето от тук схванах недостижимото ти Ентeлeктуaлно ниво, както и липсата на образУвание в главата ти (освен ако не си някой мъжки трол, щото натам ми намирисва тая тема - ако е последното - моите поздравления - успешно "разлая кучетата" ;)
"но понякога е имало точно обратния ефект- мъжа се примирява съвсем лесно с отказа и това ме побърква" - получава се така, щото той отдалеч усеща, че не ти е на нивото и че си спецЯлна...
Вие, Богоизбраните, не сте виновни, че така сте създадени...
М. 36

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6e311f6865
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Като чета такива теми и коментари и ми иде да сменя планетата - тази е скапана. Хората са скапани.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7c70074b6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Авторке, понякога такива като тебе си намират майстора и ако не си промениш възвишената самооценка за себе си и подобни изказвания, може да попаднеш на някой, който ще те тормози тебе.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ccd1b3236e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   И аз обичам жените да си играят с мен, най-вече като ми се нанижат на оная работа. Такава игра настава, че после едвам ходят. Ако ти се играе толкова, ще го дам да си поиграеш малко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bffaf63815
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Искам да те попитам ти истински мъж търсиш или кученце което да подритваш и да ходи по тебе? Може и да си красива, умна но с това отношение няма да бъдеш особено желана от мъже с самочувствие знаещи какво искат. Не знам дали така просто искаш да покажеш, че не си лесна това е добре но като си харесаш някого покажи му, че имаш симпатии. При отказ от твоя страна е нормално да се дистанцират все пак си имат достойнство.
М. 24

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 70d8166be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Е какво има да се правиш на недостъпна. Когато те хвана, че ме баламосваш - край. А това все ще се случи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker