"Феймъси" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123663)
 Любов и изневяра (30420)
 Секс и интимност (14593)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

"Феймъси"
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 3981 пъти
Здравейте! Пише Ви едно 13 годишно момиче. В моя клас има едни момичета, които се мислят за повече от другите. Все гледат да се подиграват на някого и се правят на големи. Вчера дочух техен разговор. Обсъждаха бъдещите си класове (сега сме в 7 клас и ще кандидатстваме в гимназии): "Офф, дано да не се паднем в един клас с няк'ви феймъсиии... " Та те самите са феймъси, няма да им бъде проблем да се съберат с други такива, даже ще си станат приятелки. По скоро се притеснявам какво ще правя аз ако се падна в един клас с такива момичета, защото не съм от най-общителните, по-срамежлива съм и най-вероятно ще ме тъпчат като сегашните момичета. Добре, че само до края на учебната година ще сме заедно. Въпросът ми е какво да правя ако се наложи да бъда с такива момичета отново. Още 5 години ще трябва да търпя коментарите им по мой адрес, а и на всички останали. Ще мога ли по някакъв начин да се справя с тях?
Моля историята ми да бъде публикувана!

~little girl~

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 078fad74cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Аааа споко тея ги знам пълни бъчви са ;) то и аз преди 2 години бях с такива. Просто когато те обидят не мълчи като все едно имаш сливи и устата си а събери кураж и им отвърни. Тоя тип са много страхливи един път да им се опълчиш (ама истински) повече няма и да си помислят да се приближат до теб :). Ако продължаваш да мълчиш ще ти се качат на главата и ще стане още по-зле. Така че успех :D

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: fdb26f65c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Хаха, миличка, няма страшно. Тези "феймъси", за които говориш, са най-вероятно комплксирани лигли, без работа и интереси. Повярвай ми, минала съм през това. Единственото нещо, което ще трябва да направиш е да станеш по-"отворена", което вероятно ще бъде малко по-трудно за теб, тъй като казваш, че си срамежлива. Така, че ако имаш по-"отворени" приятели/ки излизай с тях продължително дълго време и ще забележиш промяната в себе си. Но също така започни някакъв спорт, или по-точно кардио. Не е задължително всеки ден, по 2-3 пъти в седмицата е достатъчно. Спортът ще ти повдигне самочувствието, както и ще те направи по-силна психически. Успех :)!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 154e6c10fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Тея феймъси са някакви лигли дето не знаят къде се намират. Но спокойно - след 9-10 клас обикновено такива лигли малко се оправят, другят вариант е да станат още по-големи лигли. Ама тогава ще са толкова зле, че няма да изпитваш нуждата да им отговаряш...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 19a23c92e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма истински ''феймъси'" така да се каже под 15 годишна възраст. Имам в класа такива, аз също съм нещо като феймъс, но не чак толкова голям, но винаги като отида при популярните и те се разхождат с мен и всички до един знаят коя съм, така че може да се считам за част от тях, нали на днешно време се опревеля по харесвания във фейсбук и аз успявам да наброя 1 000 на някой снимки, ако твоите съученички нямат толкова значи не са феймъси. Минимум 100-200 на снимка трябва да имат, за да претендират, че са такива и то тези харесвания да са от феймъси, а не от разни селски пичове. Истинските феймъси не са гадни и не се подиграват на другите, съветвам те в новия клас ако имаш такива да ходиш с разни клинове, найкове, вземи си айфон, слагай очна линия, изправяй си косата и я пусни дълга и няма да се държат лошо. Тактитака е да не ги наричат феймъси и по нищо да не показваш, че ги имаш за такива. Когато мен никой не ме знаеше, аз случайно се започнах с един такъв и започнах да ходя там където се събират всички популярни и те в началото не знаеха коя съм, а аз ги знаех до един и ми идеше да пищя, но реших, че съм готина и ходих и даже ги тупах до рамената, викам им.. ооохооо какво правиш.. и те се чудеха в началото и аз викам.. абе не помниш ли започнахме се еди къде си.. и ги гушках и те вярваха и така с времето научиха коя съм, започнахме да излизаме, имаме снимки, тагваме се заедно като ходим някъде и с времето се запознах и с известни и така станах феймъс, но те са супер приятни хора и се държат добре, никога не съм чувала лоши коментари за другите, нито са се подигравали на някого пред мен. Твоите съученички не са популярни, нито готини, те са просто пикли, които си въобразяват, че са нещо повече. Казах ти какво да правиш с новия клас, така че успех.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a0341e31b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   До номер 2:
И със спорта ще ми е трудно, защото не съм в много добра физическа форма (не, че съм дебела, даже съм слаба, по-скоро нямам сила. Всъщност и това им дава повод да ме обсъждат:"Тая пък толкова ли не може да хвърли една топка, много е зле". Имате ли други предложения?
~little girl ~

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a2b9dba387
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Обяснете за нас по - големите набори какво значи "Феймъси"?
От англ. - > famous - известен, е?

Иначе хич да не ти пука. Просто си имай едно на ум за жените. Повечето жени са гадни, долни, подмолни, колкото и милички да изглеждат някои от тях, защото са злобни и завистливи.

Поддържай си външния вид, за да привличаш мъжката аудитория.
От там и момиченцата ще ти се бутат.
Само не се самозабравяй. Като се "сприятелиш" с някакви съученички не забравяй, че има голям шанс всъщонст да не са ти никави приятелки. Никога не им споделяй прекалено лични неща, предразполагай ги те да споделят, но ти си трай за себе си. Ти им говори само общи неща - не и лични твои. Така ще имаш козове срещу тях - ако все пак някоя те унижи по някаква причина - ще можеш да отвърнеш.

Прави им по някой комплимент, ти ще преценяш за какво, ама да е рядко. Да виждат, че оценяш хубавото, но не си от онези, дето само се възхищават и постоянно търсят модел на подръжание.

Запомни, че всеки човек си има косури и слаби места, независимо, колко много е харесван и колко добре изглежда.
Затова не ги идеализирай хората, но не ги е омаловажавай.

След няколко години ще започнеш сама да усещаш към кого как да подхождаш.
Просто бъди по - уверене в себе си. Грижи се за себе си. Обичай себе си.
Опичай си акъла и не спирай да си пълниш главата с полезни знания, ама без много много да го показваш на "кокошките".

Успех и смело напред!

от Жена към Жена

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a0341e31b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До номер 6 : Под "феймъси" момичето е имало в предвид онези момичета, които се мислят за най-известни и важни, с прекалено голямо и неоправдано его, т. е. лигли. А моят съвет е:
Не дружи с тях. Щом не ти е приятно да си в такава компания, просто ги избягвай. Успех! :)
Момче на 16

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d5e3c1f823
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз съм 7 клас и искам да кандидатствам в икономиката. И аз като теб съм малко срамежлива, но там ще се отпусна. Направи същото като мен.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 134b3a38c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Както посочи един от по-горните номера, опълчи им се. Нищо не могат да ти направят, а и ти ще ги накараш да замълчат. Ако ли не-смърт. Шегата на страна, такива разглезени лигли не заслужават вниманието, надали само ти ги ненавиждаш. Нахокаш ли ги веднъж-няма да те закачат (това вече го казах ама все пак :D). А и не им обръщай голямо внимание, по-зле са от теб. Надявам се брътвежите ми да са ти помогнали.
-= (Damy) =-

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4dd9533bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спокойно. Не е задължително да си "феймъс,,, за да си зъл. Мен самата ме определят като такава, защото имам 656 харесвания на профилната във фейсбук. И какво като имам харесвания?! Да не би да съм нещо по-малко от другите?! Разликата обаче е, че ,,феймъсите" (това се определя от харесванията ти на профилната във фейсбук) са уважавани от всички ученици. Това за мен не е правилно. Не бива да се определя по някакви си харесвания във фейса какъв човек си. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 980d4efed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може да се каже, че съм в такава групичка. Най-добрите ми приятелки са "феймъс" и, ако някое такова надуто момиче почне да ти се отваря и се опълчи. Много се плашат от такива коментари. Обикновено те нападат момичетата, които ги имат за заплаха. Опитват се да им
смачкат самочуствието за да знаят че са по-най от всички. Не трябва да те плашат такива пачи!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 073cb1df11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 4, по-добре си спести изказванията, защото прозира незрялото ти мислене и това не е хейт, а си е чистата истина. Като започнем от съвета "изправяй си косата и еди-какво си" и стигнем до "тактиката е да не ги наричаш феймъси", не знам да се смея ли, да плача ли. Особено забавно ми е, че класифицираш цялото нещо с "ако имаш еди-колко си лайка", ама от "феймъси". Егати вица, честно, доста ме изби на смях. Когато поотраснете малко, ще видите, че всичко това е една голяма тъпотия и позьорщина, защото в живота такова животно "феймъс" просто няма. Всеки има определен брой контакти, определен приятелски кръг и кръг на хора, които са ти само познати и сте на здравей-здрасти, но на никой от тези хора не му пука дали имаш два лайка на профилната или двайсет хиляди и два, защото какво индикира това в крайна сметка? Че си много вървежна? Друг път. Отдавна съм я минала тая фаза като цяло, но всеки иска да е известен, нали? И до ден днешен е пълно с хора, които правят какви ли не идиотщини, за да станат известни, а реално никой от тях не става известен, а който е станал, е в повечето случаи печално известен като например участниците в Биг Брадър, които искрено съжалявам. Истинската слава си има доста голяма цена, която на 15 не можеш да платиш, а и трудно ще станеш наистина известен. Най-много да си кварталната "звезда" и толкова. На първо време започнете да живеете в реалността, а не в илюзиите в главите си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f457706337
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Благодаря на всички Ви, че си направихте труда да прочетете статията ми и да ми дадете съвет. :) Вече се записах в друго училище и нито един бивш съученик не е в същото, така че няма да ми се налага да ги срещам отново(често). Сега остава само да се надявам другите момичета от новия ми клас да не са такива. И отново Ви благодаря за вниманието!
~little girl~

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4e1a9d7379
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   До номер 8
А в кой град искаш?
Защото аз искам икономическа информатика в НТГ и ми е интересно дали ще намеря и други хора, които ще учат там.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 9743ebbbb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ваще "феймъси" са на думи, а да ги видите в нашия град ... Една групичка момичета, които спокойно мога да нареча известни, защото целия град ги знае с полугголите им снимки във фейсбук, всяват страх навсякъде. Пушат цигари и трева, напиват се и ходят по дискотеки, една от тях е известна с тва че са я е*али под някъв мост . И честно казано тези момичета наистина са доста страшни. Няколко пъти съм излизала с тях и знам за кво става на въпрос... Вървим си спокойно и с/у нас едно момиче ни гледа и едната като подпали, взе да крещи по центъра и да обижда и заплашва момичето.в крайна сметка след като нападнатото момиче им отговори, се събраха 5 6 и я гониха до тях, където майката на момичето ги спря да я набият. Виждала съм как едно от тези момичета най-хладнокръвно хваща др. за косата и го удря в знак . Също ми се е случвало да кажат кажи ми накой с когото да се заяждам че ми се бие някого. Е тва са наще феймъси

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 1 месец
hash: a0b76f58be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Защо не пробваш да ги опознаеш и да се сприятелили с тях? Може да не са толкова лоши, колкото изглежда.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 4e1a9d7379
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 17 в НТГ ли ще си? Аз май ще сйм там с оперативно считоводство, а иначе познавам 3 момичета, които ще са 9 клас с иконамическа информатика... (като едната ми е като сестра)
Та, ако искаш да се запознаем и да...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 402b0eff3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Миличка, точно тези лиглички, които се мислят за голямата работа след време ще завършат с лоша диплома и вместо да си правят селфитата в мола ще търкат тоалетните му или ще са касиерки някъде. Ти не им обръщай внимание, а учи за да бъдеш един ден над тях! Тогава ще изпиташ със сигурност голямо задоволство виждайки как някогашните тъпкачки са по -долу от теб! Ж. 23

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker