Урок за цял живот - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121202)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Урок за цял живот
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2263 пъти
Здравейте.
Искам да ви споделя моята история.
На 17 години съм и съм от малък град. До преди година година имах сериозен приятел бяхме заедно 2 години, когато се разделихме плаках, страдах много за него. Разбира първия ми път беше с него. След като се разделихме, за да го забравя започнах да си пиша с няколко момчета зарибявки това онова. Спах с двама след него, но само секс нищо друго. Така с течение на времето болката намаляваше. Но имаше едно момче... той много се сближи с мен, но го познавам отдавна просто преди не си пишехме толкова. Та лятото с него излизахме от време на време уж като приятели. Ноември 2014 той ме целуна очаквах да почувствам нещо... но НИЩИЧКО. И му казах, че не съм готова за връзка и по-добре да си останем приятели и си останахме разбира се излизахме си пак. Но дойде нова година, нощта, след която ми се преобърна целия живот. Бях при неговата компания целувах се с него после с някакъв негов приятел и спах с приятеля му. Но нали съм умна продължих да се виждам с приятеля му станахме секс партньори. Освен това и започнах да употребявам алкохол и наркотици. И сега... чак сега осъзнавам каква грешка съм направила. Сега започнах да чувствам нещо към него обаче е твърде късно, дори му споделих, но разбира се той вече не чувства нищо към мен. Бих дала всичко да си го върна да си бъдем, както преди. Толкова съжалявам за тази грешка не знам какво да правя....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 810e6afec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Цитирам те: "но нали съм си умна" - да, бе, страшно умна си, няма що...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 00c322325c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Еми продължавай да употребяваш алкохол и наркотици, и да се чукаш по купони с когото ти падне, а после се чуди кой ти е срал в гащите?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c2a6ecc3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Спрях алкохола и наркотиците и секса преди 3,4 седмици. Излизам с компания гледам да се забавлявам като нормалните тийнейджъри. Ама тези чувства и това съжаление...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 21b6c5e588
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами така е моето момиче. И така е за всички момичета постъпили по този начин с някое момче. Време е да си платите сега за всичко сторено, защото и момчетата плачат.. да и то за вас мили момичета, но късно ще го разберете.

Успех в живота и гледай при следващия да няма такива неща. Но като му кажеш какво си правила... на дали ще има следващ. Аз.лично не бих се занимавал с момиче като теб. Ето как от "свястна" се превръщаш ти, а и много други в... айде вие си го кажете :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0c414333e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Моля те не слушай коментарът на индивида отдолу! Много тъп оментар, всеки прави грешки! Никой не е светец. Сподели на приятеля ти, че е била много кофти грешка от твоя страна и съжаляваш за стореното, но не можеш да промениш нищо. Предложи му са сте само приятели и да пиете кафе от време на време! И го зариби отново, но не показвай, че усещаш нещо към него, държи се като приятел, изслушвай ги и бъде до него, когато има нужда. Възможно е той да се влюби отново. Ако не стане, просто го забрави! И това, че си изпаднала в състояние на секс, наркотици и рокендрол, не е хиперголям грях, случва се на всеки. Не се осъждай, гледай напред просто и не се самоизяждай заради глупости! Ние жените сме, за да се подкрепяме най-малкото!

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5826512417
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами ти сама си го написала "Урок за цял живот"... не съжалявай за нищо... продължавай напред и не се страхувай да се променяш и надграждаш ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bf0af15681
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   вземи си поука занапред и остави момчето, няма как да си го върнеш. както сама си разбрала, действията и решенията, които вземаме, имат последствия и върху други хора.
малка си, имаш време да се поправиш и вече да не допускаш такива грешки. а миналото го остави назад, не можеш да го върнеш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 997c637007
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не съм убеден, че си особено умна. Ако трябва да съм честен доста глупаво си постъпила. Безразборния секс, наркотиците и алкохола не водят до нищо добре. Рискувам да прозвуча като възрастен, но реално като се замислиш е точно така. Не мисля, че ще успееш да върнеш нещата по стария начин. Доста простотии си направила. Единствено можеш да продължиш напред и да се поучиш от грешките си, все пак си на 17 - не е края на света!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker