Заслужава ли си да сме заедно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Заслужава ли си да сме заедно?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 2259 пъти
Хей, здравейте! Колкото и да ми е трудно, ще бъда максимално кратка.
Преди 10 месеца бях зарязана от "любовта на живота си ". В продължение на месеци не приемах раздялата и се борих с нокти и зъби това да не е краят, но уви... Обичам ( да, знам че е в сегашно време ) много това момче. Той е повече от идеален за мен. Ние имахме страхотна връзка, базирана предимно на страст. Но си нямахме никакво доверие. Взаимно подлагахме непрекъснато на съмнение верността на другия. Да, в последствие това недоверие сложи край на връзката ни.
Аз ( 10 месеца по-късно ) искам и съм готова за нова връзка. Въпросът ми обаче е, дали не се вкопчвам в една такава, като " одавник за сламка " търсейки начин да забравя любовта си.
Тук започва моята история. Преди няколко месеца се запознах с едно момче. Още от момента, в който го видях бях пленена от усмивката му. А щом се срещнаха погледите ни... Решех, че трябва да опитам. Крайно време е да спра да живея в спомени. Има тръпка, защо не? ! Така малко по малко аз и това момче доведохме отношенията си до връзка. Сега сме заедно. Чувстваме се добре един с друг, говорим си с часове за всичко, имаме си доверие ( поне така мисля )... ОБАЧЕ.. Той не иска да прави секс с мен, не му става. Да, говорихме за това. Той има известни лични проблеми, за които аз знам. Той твърди, че всичко е заради тях и че му трябва време да се справи с тях, и да е спокоен, и да може да се отдаде на други приятни неща. Но... Аз не мисля, че това е проблема... Или поне не е само това. Истината е, че аз съм инициатор на повечето неща, които се случват между нас. Не знам какво да правя!? ! Харесвам го. Ще попитате той какво чувства? ! Не знам! За 1 месец ми е казвал, че съм красива повече пъти отколкото бившият ми приятел за 1 година. Твърди също, че му е хубаво с мен и че не това в причината да няма желание за секс. Аз ли съм сляпа? Толкова много искам да се получат нещата между нас, че не виждам истината? ! Не знам!? Помогнете ми, моля ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: b66eca7a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо си толкова сигурна ,че те лъже?Може да е някаква срамна болест и да не иска да ти каже защотот го е... нали знаеш срам.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 25c15ed915
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хомосексуaлен?!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3ecab930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   не си заслужава

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: ce4b144051
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имай едно наум, защото може да ти е много гадно без секс, ако това продължи завинаги. Аз страдам така от години...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3ecab930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Потърси друг! Не в това човека за теб. На колко сте? 20-25? Връзка без секс... Не е връзка, не и след като навършиш 20.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3ecab930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз мисля, че трябва да опиташ .

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f7042c6f5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Секс и любов са различни неща.
Секса си е едно нещо, а любовта друго.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3ecab930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вероятно той е объркан и не знае какво иска от теб. Дай му време. Това, което е твое ще дойде при теб. Не разбирам защо обаче не иска да спи с теб! Не му става? Как така не му става?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: da561cb13d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Най-вероятно пича има проблем. Бил съм на това дередже. При мен беше страничен ефект от физически проблем, но като два пъти ударих греда и спекох много сериозно и на психическо ниво. Оправих се с известно лечение, но ми е пределно ясно какво му е на тоз другар. Предполагам, че човека наистина е много хлътнал по теб, обаче просто се е гипсирал нечовешки, защото се притеснява от засечката и че може да се случи пак. НАЙ-ВАЖНОТО в случая е той да обади какъв е проблема - физически или в главата. От там натък - с търпение и работа по проблема се оправят нещата. Бъди спокойна, не го притискай и прочее.
Ако проблема е само в главата, тогава ти можеш да направиш много с разбиране, търпение и успокояване на човека. И малко по малко ако успееш да го накараш да се отпусне и да не мисли за това, ще станат нещата. Окуражаване, някоя похвала и ще видиш как ще се разпръчи. :)))
Ако пък проблема се окаже на физическо ниво - уролог, изследвания и становище от доктора какво може да се направи.
b.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 15abf8ff1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, хванала си се за новото момче като удавник за сламка, и ти личи адски много. Всъщност, дори мисля, че това дето не му става е в твой плюс, защото като не правите секс няма да имаш натрапчивото чувство, че изневеряваш на бившия си, когото сама призна, че все още обичаш.
Колкото до доверието - и там е ясна работата - просто като не го обичаш не ти и пука чак толкова много с кой и къде е, докато това с бившия ти е било невъзможно поради силните чувства помежду ви.
Най-добре недей само да даваш излишни надежди на новото момче и го отпрати по живо по здраво, докато не са ви се задълбочили отношенията, защото той може да започне да хлътва (ако вече не е), а ти очевидно го ползваш само като заместител. В един момент рано или късно ще му биеш шута, дали заради бившия ти, или заради нова тръпка не е важно - важното е, че ще му причиниш много болка, така че по-добре изобщо не се задълбочавай с него. И последно - като все още имаш чувства към един не започвай връзка с друг, никой не заслужава да страда, знаейки че жената до него обича друг, и той е нищо повече от един заместител! Да, може да отнеме години докато разлюбиш другия, но и така да е през това време е просто нелепо да започваш сериозни връзки, защото такива връзки когато единият от двамата обича трети човек някак си не виждам нито защо, нито как биха просъществували...

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d15cd0fd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   не можеш да забравиш стария вкопчваш се в нова връзка даже ще направиш и дете скоро от него само да му стане патката помни ми думата пиши след година дали не съм бил прав?!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3ecab930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 12 прав(а) си. Подкрепям с две ръце думите ти. Но аз имам друг въпрос към авторката. Теб те притеснява това, че не правите секс защото :
а ) физически не го привличаш и това влияе на самочувствието ти
б ) загрижена си за него
в ) имаш нужда от секс
г ) друга причина
Номер 13 не е задължително това да стане, ако изобщо му стане.
Към авторката : Това не е е твоят човек.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2c1cf9ab14
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не съм много по чувствата и прочие, но имам лесно и просто решение на проблема - АЛКОХОЛ. Пийнете малко с младежа, отпуснете се и ако и чак тогава не може... бързо при чичко доктор. Късмет!!!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3ecab930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Здравейте, аз съм автора.
Благодаря на всички за споделеното мнение.
Номер 13, не си прав. С момчето се разделихме. Той така пожела. Имал много проблеми и грижи, върху които трябвало да се средоточи. Предполагам така е по-добре. Да, изпитвам смесени чувства в момента - недооценена, пренебрегната, подведена и едновременно с това облекчена.
Но край няма тази мъка по бившият ми приятел...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3ecab930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Автора :
Номер 15, това с алкохола никак не помогна.
Номер 14, не изглеждам зле, никак даже. Бившият ми приятел е волейболист със стахотно тяло, можеше да има всяка, която си пожелае. Той искаше да спи с мен и му харесваше, а този -не!? ! Не знам каква е причината. Предполагам е в мен и това определено ме притеснява и влияе на самочувствието ми. Също ДА, харесвам много секса и не съм особено щастлива от факта, че не съм правила такъв от 10 месеца.
На 22 години съм, уча и работя... Естествено, че имам нужда от секс.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cc9205fe3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Раздрлихте се по негова инициатива, така ли? Много странно... Може и той да е бил уплашен и това че не може да прави секс да е сринало самочувствието му, защото е знарл че с този проблем нещата ще си отидат... ако всичко не е загубено пробвай да го потърсиш и ако наистина го харесваш му кажи че ще му дадеш шанс и ще му помогнеш да се оправи с тези проблеми... ако са в главата му ще изчезнат!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d15cd0fd98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   хахаха н16 н13 съм по голяма глупост не съм чувал честно,имал си грижи и главоболия и какви по точно без да ги сподели със теб нали сте били двойка партниори да си споделяте!!да се борите с трудностите в живота идвал е само обирал ти е бостана и ай чао!!пък ти си тръгнала да се кахъриш.айди стига моля ви се не е нужно да учиш психология за някои работи,като мъж съм бил от всички страни на любовните взаимотношения лъгал съм лъгали са ме ама никога не съм гледал назад и сега съм по щастлив от всякога тей че моето момиче файда от бърсане на сополи нямаа!!М-28

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f3ecab930e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Също мисля, като теб н13 :). Благодаря за отделеното време :)
Автора

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker