Обяснете ми поведението на тази девойка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121328)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14379)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6478)
 Здраве (9607)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18563)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обяснете ми поведението на тази девойка!
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4025 пъти
Здравейте,
аз съм мъж на 40 години, женен от 15 години с две деца. Не мисля за развод, но в последно време почти не правя секс със моята съпруга и мисля, че ще се разболея. Та моята история--- запознах се една жена с 15 години по-млада от мен. Виждам, че е привлечена от мен, когато сме заедно е непрекъснато усмихната, духовита, смеем се до насита. Позволява ми да я прегръщам, целувам, търси ме с поглед, ако се отдалеча от нея и идва при мен.
Знае, че съм женен, не съм скрил нищо от нея.
Но спираме до тук, не желая да ми се отдаде напълно, казва че съм женен и че тя не може да живее в лъжа, че не желае да ме дели с никоя друга. Че ако бях свободен, нямаше да се замисли даже и секунда да тръгне с мен. Един път ме хвана за ръцете, разтърси ме силно, гледаше ме в очите и шепнеше--" Н е желая да те деля с никоя друга, защо се появи в моя живот, защо се появи".
Какво ще ме посъветвате да продължа или да спра? А желая да ми се отдаде напълно, да правя любов с нея. Въпрос на време ли е да ми се отдаде?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8fe3bea8f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми така ще става, докато жените не разберем, че отблъсквайки мъжете си сексуално ги губим малко по малко, НО СИГУРНО и като съпрузи...Правилно постъпва момичето. Сега ти ще трябва да решиш какво искаш, но не бива да забъркваш трети човек в скапания си брак. Остави я на мира, ако нямаш намерения да се развеждаш

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c42a5be689
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спрете да се залъгвате, че можете да живеете два живота паралелно, да се криете от жените си с тайни телефони и тайно да крадете време за срещи, които няма да завършат само с безсъние и словоизлияния под формата на есемеси, ами ще нараните себе си и жената до вас. Нещата все някога ще излязат извън контрола и тогава, нито едната ще е с вас, заюото е разбрала за изневярата, нито другата, защото вече знае колко сте нерешителен и страхлив.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 73eaec31da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Напълно обяснимо е поведението на девойката.
Искаш да ти бъде любовница - това за тебе може да е добре, но за нея не е.

Да, тя по своя воля е дошла при тебе, знаейки, че си женен. Но и ти също е правилно да се разведеш и тогава да имаш отношения с някоя. Иначе - любовница зад гърба на жена ти, не е хубаво.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3826e2483b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно така, номер 1-докато не го разберете това нещо, така ще бъде! Дано те чуят много жени. Авторе, по-вероятно е да ти се отдаде, но няма да е многократно-трудно се съгласяват да са само любовници. Освен ако има и финансова изгода, но е доста скъпо. Избирай едната от двете и това е. Защото от два стола нали знаеш какво става накрая-падаш на земята...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 79f0cefc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Нямаш намерение да се развеждаш,ама искаш междувременно да дупнеш?Да ти обясним поведението-ами девойката е свястна и не мисля,че иска само да я ползваш за чукане.Абе някой мъже като теб са ми мн интересни-щял да се разболее,ами мини на ръчна.....Честно повдига ми се от мъже като теб,безхарактерни.Щом толкова си обичаш жената,какво значение има че не ти пуска?!!???Ти нали я обичаш-това е твой избор и ще трябва да живееш с него.Запомни жените не са играчки!!!!Ако искаш да си с тази жена просто се разведи,ама не я използвай и не я подвеждай-защото след време ако се зароди нещо сериозно,тя няма да е същата.Няма да ти вярва и няма да те погледне вече никога с тези очи с които те гледа в момента!!!Няма да има многобройните въпроси,които ти задава защото има интерес и иска да те опознае!За нея ще си безразличен и един от многото подло постъпили мъже!Един от всички!!!!
И за какво любене говориш?Любов се прави с чувства,а ти просто искаш да я изчукаш-да си начешеш 40-годишното его и да се почувстваш отново млад и безгрижен!Не обърквай живота на момичето,ако ти не мислиш за нещо по сериозно!!!!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 185866ecf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тя иска да се разведеш. Тогава ще спи с теб. Може би ще сте щастливи 2-3 години, после не се знае. Може би ще те зареже, защото е доста по млада. А семейството ти ще преживее шок.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 02622f9dca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, връстничка съм ти и ще ти го кажа като на зрял човек - тази история мирише на бъдещи проблеми. На теб ти трябва спокойна неангажираща връзка встрани, нали така? Тук още в самото начало се поставят условия и се разиграва театър. Ако мислиш, че тези пози - "не, не ме докосвай, ти си женен! ", са някаква проява на скрупули и морал, значи си голям наивник. Девойката ще отстъпи с абсолютна сигурност, щом приема прегръдки и целувки, в момента просто разиграва недостъпност. Но аз не те съветвам да се впускаш в тази връзка. Не искам да съм лош пророк, но тази мацка ще ти се качи на главата, ще ти отрови живота и семейството и ще се видиш в чудо. Да, тя ще продължи да "не иска да те дели с друга", бъди сигурен, а тази "другата" ще те съсипе с някой скъп развод.
Като избираш любовница, се ориентирай към жена, която е наясно първо със себе си и второ - с естеството на подобни извънбрачни отношения.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5e1aded394
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   И когато един ден това момиче се отегчи от теб, както сега се е отегчила жена ти? Какво ще направиш тогава? Търсиш следващата "усмихната" за да я превърнеш в поредното зомби? Ти правиш ли нещо за да те пожелае жена ти? Много лошо постъпваш спрямо нея, родила ти е и отгледала 2 деца. Нормално е това момиче да се държи така с теб, това си е тръпка, не се познавате изцяло. Явно това ти липсва с жена ти, но все пак е нормално за 15 години. Защо не пробваш да покажеш уважение към майката на децата ти- заведи я някъде на екскурзия, покажи и, че още я желаеш.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: eb7151bcd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А жена ти защо се държи така, по с коро пробвай с жена ти, може и тя да иска повече внимание, купи и цветя, покажи и какво изпитваш и ако не ти обърне внимание, говорете защо това е така. Тази сега те иска но след някоя година ти ще си доста по-голям от нея, а тя ще намери някои друг..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: df8b39645a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, на никаква ръчна няма да минаваш и въобще не си подъл-това са нормални житейски ситуации. Жените като не са играчки, да не се държат като играчки. С повече разум, ще се оправиш в ситуацията. Емоциите и многобройните удивителни и въпросителни ги остави на 5-тя докато не прочете и разбере 1, така и ще си пише във всички теми едно и също.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0272bb78c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Много зависи дали обичаш жена си. Ако я обичаш по-добре си остани с нея и поговорете като големи зрели хора за проблема и недей повече да лъжеш девойката, защото така я нараняваш. Ако пък не обичаш жена си вече изобщо не се замисляй, поговри с нея и се разделете като културни хора.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 79f0cefc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10 аз съм 5. Исках само да ти кажа, че си далеч от истината. Ако на една жена и дадеш любов и тя с любов ще ти отвърне. Ако си играеш с нея, тя влюбено ли да те гледа? Животът е адски прост, просто ние хората си го усложняваме. Ако искаш някого в живота си не трябва да има лъжи. Ето авторът иска да излъже жена си и да спи с другата, само защото му се прави секс. Не постъпва честно и с двете. И както горе написа някой:да не се окаже накрая по средата от два стола? !???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fd22c34cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   При неизпълнение на съпружеските задължения, имаш пълното право да се разведеш. Това е ад. Щом жена ти не иска да прави секс с теб, имаш пълното право да се разведеш. А номер 5 е написала мега глупости.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 79f0cefc62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Очила ви трябват, очила!!! Човекът не мисли да се развежда... Четете

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: df8b39645a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   12, аз съм 10. Я виж последното изречение на 13 - за тебе се отнася. Помисли си защо. Помощ от публиката-ти изцапа сумата теми с твоите лирични становища.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 280992e259
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Няма да можеш да избягаш от себе си. Въпрос на време е да се отдадете един на друг. Ще се контролираш до време, после ще се отдадеш на първичния си инстинкт, не си от желязо. Няма да говоря за семейството ти, не е моя работа.
П. С. Ще чакам да пишеш дали е имало развитие по случая ти.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5532e7c63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторе, ти си страхливец. Я вземи се осъзнай. И си оправи живота. Не може да имаш и двете - и жена и любовница. Избирай какво искаш. Явно в бракът ти куцат много неща ама избирай - или се постарай да го оправиш или се развеждай ако не можеш и тогава си хващай любовница и я ***** до насита. Момичето е право - какво да те прави като си женен. Да играе ролята на другата жена ли? Да не е луда? А ти като те гледам, не искаш да се развеждаш защото е сложно и скъпо, нали? Няма да вземеш сега да си разваляш кефа за единия секс. Просто искаш да се позабавляваш на воля. Но всичко си има цена. Нали знаеш. Хайде и умната. Струва ми се, че скоро ще я забравиш и ще се преориентираш към някоя, която по-лесно пуска :-)

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: ac3e17caaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ах, какви сте "мръсници" вие мъжете! Хем искате да сте на уютно при съпругите си, хем искате туй унуй. И сега като се появи въпросът "Ще ми пусне ли?" еми нали сама е казала условието. Но гаранцията няма в нищо! Може само да иска да развали семейството или пробва до къде може да се стигне. Не знам, въпрос на време. Тези "съпунки" и дърпания ми навяват на мръсна игра. Нищо сериозно! Или спри или си иргай тези игри, които ти харесват, защото според мен интригата и напрежението те привлича, ако не са тук ще са другаде!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 месец
hash: 920d81462c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ти само заради секса ли си се за оженил за жената? Какъв пример ще дадеш на децата си по този начин? Как ще ги възпиташ? Нали още от малки трябва да ни учите на ценности, морал? Голям си, ама въобще не ти личат годините, извинявай.
Момиче 15г.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c0c7de58a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Според мен не се развеждай.Премахни 'Малката' от живота си и ходи на платена любов.Аз така бих постъпил.

Един младеж на 24 г.

Успех с избора и горе главата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker