Чуваствам се странно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121278)
 Любов и изневяра (29730)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чуваствам се странно
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1532 пъти
Искам съвет какво да правя. Чувствам, че жена ми е охладняла по някакъв начин към мен. По принцип твърди, че не е така, но чувствата и към мен сякаш са изстинали. Правя всичко за нея, романтични изненади, подаръци, екскурзии и какво ли не. Преди 5 дни и купих телефон за 700 лева а тя ми направи скандал вместо да се зарадва. Сексът ни се е влошил от 1 година насам, аз по принцип не твърдя, че съм супермен в леглото но се старая винаги и на нея да и хубаво. Но нещо не се получава. Та тя не ми е правила френска любов от една година. Извинението е, че нямала опит. Глупости на търкалета. Няма го простото "Обичам те", ако аз не и го кажа тя не се сеща изобщо. Интимността ни, да ме прегърне, да ме целуне, да ме погали идват само от мен. Мисля че няма чувства към мен но просто кара в рутина. Говорихме толкова пъти, че се изтърках като чорап на каруцар. Проблемът е, че ми ПИСНА и започвам да си мисля, да намеря друг партньор, не за секс, просто за общуване, за комуникация, човек с които искам да имаме някакво изживяване. Имам чувство, че при нас всичко е скапана рутина просто не знам къде е проблема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 212f45bee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всичко е заминало приятелю! Гадно ми е да ти го кажа, но това е 100% истина.

След мен надолу ще прочетеш неща от рода "седнете да поговорите, не се разделяйте, обичайте се" - дрън дрън... Разговорите са, когато има недоразумения, проблеми, дразги за нещо, а не когато любовта си е заминала.

Ще прочетеш и неща от рода, че ти изневерява и се задоволява с друг - може да е така, но мое и да не е. Не светим на жена ти, но от това, което пишеш нещата между вас отдавна са умрели, но лошото е, че ти не можеш да го видиш отстрани!

Не е нормално човешко поведение да правиш толкова много и големи неща за нея и тя накрая да ти прави скандали, да не дава секс, да крещи, да прави проблеми за най-малкото и да не можеш да си говориш с нея... Е ако сега се намери някои философ да пише, че имала чувства и още те била обичала ще го ударя през пръстите... Това са глупости.

Това е то жената - с пари, без пари пак нещата се прецакват...

Поздрави, Узунов - и всичко добро! Ще намериш сродна душа Авторе. Момичето, което ще те оцени ще е късметлийка!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0683c3fc8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пич, терапията е следната, прибираш се пиян, отиваш при нея и я изчукваш най-брутално, после ако те обвинява и обясняваш, че толкова я желаеш и си загорял за ласките и, че мозъка ти е изключил.
Правиш секс график заедно с нея и задължително часове по обучение за френска, ако се дърпа и ти стиска, бий и шута.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3c4f45e935
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Има си друг авторе! Съжалявам, че ще ти го кажа. При мен нещата бяха сходни миналата година след 4-годишна връзка тя охладня. Подочух от общи познати някои неща, на които от началото не вярвах, но после се убедих с очите си като ги видях. Търси си друга. Ако имате деца - жалко за тях.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 0a876f1855
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н 2, " пич " не дaвaй подобни съвети, зaщото веднaгa кaзвaм aз кaто слaбa и нежнa женa кaк бих реaгирaлa. Едно обaждaне, няколко здрaви приятели и двaмa любвеовилни и глaдни роми. Никогa повече тaкъв нямa дори и в нaй- смелите си мечти дa си помисли дa се доближи до женa...ей тaкaвa слaбa и йежнa кaто мен, дето тaкивa пък неaндертaлци кaто теб си мислят, че могaт дa нaпрaвят нещо подобно и дa излязaт " сухи " от ситуaция.
Веселото е, че би се молил зa зaтвор...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8c7bf82614
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей приятелю, за съжаление ще чуеш следното от мен, жена ти щом не иска френска а отбива номера с едно разтваряне на краката, си има друг. Ако имате деца е сложно, запазете привидното за тях че мама и тати са заедно но пък и ти си хвани някоя и ще видиш че първо с френска ще започва. Ти после сам си направи изводите

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6e758fd9f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има друг. 100%.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e382ab9384
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Диагноза: Мъж под чехъл, тъпак, задръстеняк и други подобни.
Лечение: Излез от филма. Вероятно в 90 % от времето мислиш за това, което е мазохизъм. Започни да мислиш за себе си, флиртувай, следващия път като събереш 700 лева си купи нови дрехи но без да я питаш дали може. Излез с приятели, обиколете дискотеките и набележи някоя бройка. Като си у вас, вместо да се правиш на изтривалка влез в някой сайт за запознанства, забавлявай се и нито дума на женати, ако пита какво правиш се прави че четеш Достоевски. Като ти каже че излиза или че ще закъснее кажи добре и я остави да си чупи главата. Не и се обаждай и не я мисли, а използвай времето пълноценно и си вдигни самочувствието.
Общо взето трябва да осъзнаеш че животът не започва и не свършва с нея. Дали се чука с някой или не, изобщо не е важно в момента, даже е някак по-приемливо да си има някой, от колкото да си няма и пак да не ти пуска. От теб зависи дали ще си останеш мрънкалото което не прави нищо за собственият си живот или ще е друго.

Твоето ДжиПи.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 747a399ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Започни с нейните камъни по нейната глава. Най- много да обърнеш играта или пък да ти се потвърдят опасенията, че има друг.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker