На 33 и все така нещастна в любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 33 и все така нещастна в любовта
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 6118 пъти
Здравейте, жена съм на почти 34. Какво да ви кажа, сама съм. През годините преминах през точно 3 много маркиращи ме връзки, дълги и стойностни, но накрая край. Помежду им имаше и други кои интересни, кои от самота, други от флирт на морето. Само, че годините си минават, и се чудя какво стана с мен?
Почти всичките ми приятели вече са задомени, половината имат вече и деца. Всяка седмица чувам коя си е бременна, друга ще се жени, а аз се чувствам сякаш съм болна от някаква болест, която другите нямат.
Подчертавам, че се радвам за приятелите си, имали са щастието да срешнат половинките си, но за себе си ми е гадно.
Родителите ми вече са вдигнали ръце от мен, все нещо се оправдават пред приятели и роднини. Изгубена кауза ли съм вече и на тази възраст твърде късно ли е човек отново да повярва, че може да срещне другия, този, който му е отреден ?
п.с Само да добавя, че аз съм весело настроена, излизам адски много, занимавам се с какви ли не занимания, спортни, културни и тн, но просто сле двсяка връзка изживявам стрес и затваряне в себе си по няколко години...Не казвам, че не продължавам да излизам и да живея, казвам само, че се затварям в себе си и никой не може да ме измъкне от там и да разбере истинската ми същност. Такава съм, опитах да се променя многократко, но напразно. Просто трудно се влюбвам и още по-трудно се разлюбвам..
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 60

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 67475ca7ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Дърта мома и това е, какво толкова има да му мислиш?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a4a6216cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не, не си болна. Нито стара.

Ж41

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d9b8cf0b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Първо си изясни любов ли искаш или връзка. Никога не съм го разбирала това самосъжаление. Ако искаш любов-обичай, ако искаш връзка-допускай хората до себе си. Да, има риск да те наранят, но който се страхува от вълци, не ходи в гората.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8e773b44ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Подкрепям 1 като смисъл, но не като начин на изказ.
Според мен ти много мислиш, много гледаш и много подбираш или изобщо не подбираш.
Не си бита карта, но вървиш към там, защото дори утре да срещнеш Принца, ще ти трябва поне година връзка и поне година работа за бебе. Да не говорим, че принцове няма
Много ти е малко информацията, но обикновено такива като теб имат или проблема, че не са забелязали, че не са на 20 или на 30 вече и все гледат един и същи несериозен тип мъже, или изобщо не подбирате.
Лошото е, че и връстниците ти на тази възраст са задомени със семейство.
Препоръчвам ти затова да потърсиш СЕРИОЗЕН господин сред разведените и вдовците на 40-45 и отгоре. Тези мъже са стъпили здраво на краката си, нямат илюзии и знаят какво искат от живота. За тях ти ще си млада и атрактивна. Повечето имат деца, но или са при майките си, или са големи и няма и тук да имаш проблем. Материално са също добре.
Спри да търсиш временни флиртове и връзки с млади мъже, които не са готови за семейство. Спри да се водиш по сладките приказки на такива мъже.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1848f70cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дали ще се чувстваш нещастна зависи единствено от теб. Това е състояние, което подлежи на контрол. Гледай на връзките си като на нещо, което ти се е случило и от което си научила нещо. Ако се втренчваш в това, че си сама, ако отчаяно се стремиш към тях, ако се самосъжаляваш, ще затъваш все повече. Всеки със съдбата си - не се сравнявай с другите, особено в това отношение - ти си отделен човек, със свой собствен живот и уроци, които трябва да усвоиш.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 059a0d8339
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Във всички форуми с подобни теми, проблема е все един и същ. Много сме общителни, но сме самотни. Самотни сте, защото сте много отворени, или по скоро се мислите за такива. Още като пуберчетата се "тормозят", как техни съученички са вече обезчестени, а други, горките не са!? Сакън, много закъснели, вече на 13-14, а още били девствени!? Ето тази криворазбрана демокрация, после ви прави стари моми. Тези мачовци, които ви разпечатват на конвеер, после ви подреждат в щайгите за втора употреба, или шкарто. Църквата да не дреме, а час по скоро, трябва да се въведе вероучение в училище. Подрастващите не са вече личности, те се превърнаха в биологични единици, така както навремето говореха за кравите в обора. След като си загубите достойнството, какво уважение после очаквате? Искате еманципация, получихте я, искате равенство, получихте го, искате безразборен секс и него получихте, но загубихте уважение, получихте само употребление. После не се чудете защо ставате самотни. Второ качество стока, никой не иска. Разхлопана таратайка, никой не иска да ползва, всеки търси качеството.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 85ead31157
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   повечето ми приятелки се омъжиха на около 30 но мъжете им са им първите и имат здрави семейства и деца! като си спал с много до там се стига.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8e773b44ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 7, говориш пълни глупости!
Всичко е строго индивидуално и си зависи какъв човек си. В днешно време се женим по-късно и съответно имаме повече от 1 сексуални партньори в живота си. От моя клас например ВСИЧКИ за сега имат стабилни и хубави семейства (на 30 г. сме), а някои са женени от 10 г. Най-бурните момичета, които бяха спали още в гимназията с поне 5 момчета, а на бала и с учителите по физкултура в крайна сметка се кротнаха - едната се омъжи за професор, другата още на 20 г. се омъжи и си има чудесно семейство. Аз самата се омъжих за втория мъж в живота си и не съжалявам, че съм имала връзка и преди това. Първо, много научих в първата си връзка, което ми помага сега. Второ, имах и сексуален опит, но и изобщо опит, които ми позволи да се отпусна с мъжа си после.
От 16 момичета от класа ми само едно се омъжи за първия мъж в живота си. Няколко късаха и пак се събираха с приятеля си и създадоха с него семейство, но междувременно бяха имали и други мъже. Нормално - живеем в 21 век!
Единствено често имат проблем жените с множество връзки от по няколко години, защото все не могат да се решат и са свикнали при по-големи проблеми да късат.
Важно е като цяло не с колко мъже си спала, а с колко си имала сериозна връзка и каква е била динамиката на връзките, но и каква си сега - какво искаш и тем подобни. Човек се променя и като е имал проблеми в миналото съвсем не значи, че ще ги има в настоящето. Никога не е късно. Девер ми се разведе и се ожени за стара мома на 50 години. Сега има тя дори внуци от неговите деца от първи брак и е много щастлива. На 40-50 г. и без това всички са разведени и пак се почва с брачните игри.
Затова и препоръчвам много горещо на Авторката мъж над 40-45 годинки, защото те са отворени за нов брак и искат деца, но дири по-късно имаш шанс да вземеш мъж с деца от първи брак или да си осиновите.
И все пак на 33 г. е чудесна възраст за бременност и майчинтсво, но правилният мъж не е в 30-те - те самите люшкат бебоци в момента и са заети на 80% и дори любовници не търсят - младите бащи си гледат семействата общо взето. Виж сред по-възрастничките, Авторе, изборът е много богат и господата са на ниво.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d355d2109f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей мила, ако това ще те успокои и аз съм на 32. Все още се опитвам да вярвам, че и аз ще бъда щастлива някой ден. Но наистина времето минава и с всеки изминат ден започвам да се чудя дали съм на правилния път или не. Но моля те не се отчайвай. Вярвай истински, че ще срещнеш правилния и единствения за теб човек. За всеки влак си има пътници, нали знаеш...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a4a6216cf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не слушай такива като номер 6!!!
Повтарям НИТО си болна, нито стара. А някои ориенталци не могат да го преглътнат и комплексарски ти лепят етикети! Не ги слушай! Вярвай в щастливата си звезда!

Ж41

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4a0384edcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Късмет нямаш. Споко ще дойде и твоето време :))

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ca5b40f957
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей, мила за всеки пътник си има влак! :) бих могла да ти помогна да намериш добър мъж който да те цени и уважава! :) Ако желаеш ми пиши

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8bddacde3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Аз не знам защо някои тук пробутват 45 годишни чичковци на авторката. И аз съм на 33, изглеждам на 23 и няма шанс да се хвана с някой над 35г.! А и не ми дреме дали ще си намеря мъж... никога не ми е пукало, нито съм се впрягала, пък ако ще съучениците ми да се множат като хлебарки. Всеки си решава как да си живее и не е редно сте съдници, жалки сте и с тези вашите смешни съвети!!! Аз с мъжете нямам проблем - от 18 до 50 годишни искат брак и деца от мен, но не ми дреме, защото това не ме прави щастлива - натоварват ме с техните обяснения в любов. На никого не съм давала надежди и такива подобни, което да ми тежи на съвестта. Ако срещна човека за мен ок, ако не - не се страхувам от това и не ми пука за мнението на другите, защото те повечето са по-зле от мен - съжалявам ги! Сори, че някой трябваше да ви каже истината, а тя за някой боли, но се преживява ;)... Хайде със здраве!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 59f5b1c365
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Нито си престаряла, нито нищо, не се притеснявай, на една и съша възраст сме, аз също съм неомъжена. Не смятам, че може да се определим като стари моми, както някой по горе беше писал, хаха, това наистина ме разсмя, още повече, че никой не ми дава тези години... Та, аз лично никак не се притеснявам за това, защото знам, че моята половинка, ще се появи.. вярвай и ти, че някъде, някой те обича, само, че още не е дошъл момента за да се срещнете. Да ме извинят онези, които дрънкат врели и некипели, не вярващи в любовта хора, според които щом си преминал 30-те и си едва ли не си лелкаВ днешно време хората създават семейства много по-късно, в сравнение с времената на нашите майки, баби, така, че авторке смело напред и вярвай, че най -хубавото тепърва ти предстои.. както и на мен :)Желая ти цялото щастие на света! Поздрави!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0f1f6ed7f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Точно това ти е проблема авторке, аз като мъж ще ти кажа, просто защото много избираш и чакаш любовта на живота си вместо да се оставиш на емоциите, на флирта и на момента. бъди активна, а не пасивна, т. е. бъди ловец, давай повече от колкото вземаш, за да могат да те оценят. Стига си обикаляла по тъпите и измислени "занимания" където се навъртат путъовци, разни педалчета и полумъже. Да ти цитирам ли мой познат дето първо ходи на народни танци, после на латино танци, каза ми "там са най недоклатените и лесните, малко внимание и вечерта си имам нещо за изчукване" само че има една подробност: той не иска семейство и не търси партньорка, иска само да се изживява като мачо. Така че сладурано, ходи по паркове, барове, влизай в сайтовете за запознанства и най-накрая стига си чакала ами предприеми нещо, т. е. първо си харесай някой визуално после се запознай с него и му вземи телефона или пусни оферта за кафе, после правете секс и това не го раздувай във времето защото страстта е най-силна само в началото. Едва тогава го бройкай за партноьр ако има сериозни намерения.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a8484a96eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   ще изгрее слънцето и за теб!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cc03ed88de
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   8, "На 40-50 г. и без това всички са разведени и пак се почва с брачните игри. " Номер 8, ти изби рибата, какъв е смисъла да се омъжвате тогава. Заради булчинското хоро ли? По добре живейте в комуни и кой когато хване, него да гласи. А може и лимит да си измислите, най много един или два мандата и развод. Какво е било това чудо навремето, 60 години само с един човек, сега сме 21 век!? Който доживее другият век, тогава сроковете ще са още по кратки, най много месец и хайде следващият!? Желая ви дълголетие, дано хваните и следващияг век!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1185d79ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Явно си много крива! Приеми, че идеалният за тебе никога няма да се роди...
И да - накрая винаги идва "край", но за повечето хора това е края на живота им.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7537ad123d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Коментар 1 е безумно ограничен, въобще не го слушай ! Авторке, не се притеснявай, и аз като теб трудно преживявам раздели, затварям се с години и тн.Намерих любовта на живота си на 35 г., Ожених се на 37 и вече 10 години имам прекрасен брак, прекрасни деца и живот , за който мнозина биха мечтали. За съжаление със същото не могат да се похвалят приятелите ми, които се установиха преди 30 г. 20 двойки , всички в раздяла, развод или разведени, с живот пълен с изневери и грозни семейни сцени с травмирани деца, всичко облечено в лицемерна усмивка и жалки опити да прикрият това , което се случва в семействата им. Обществото насажда модели за стари моми, ергени на хора на 33 !!! Гледах приятелките си как правят компромиси със себе си, само и само да имат деца, като че това е дълбокият смисъл на съществуването им и утвърждаването на личността им. Гледах други, които през розовите очила на влюбването ми обясняваха, че са срещнали любовта на живота си, а не си даваха сметка, че нямат нищо общо с човека до себе си. Гледах момчетата си приятели, които бяха притискани от пощурели жени да тръгнат към олтара. Всички те ми говореха, че съм стара мома, а аз се смеех с глас. Когато бях на 20 години баба ми каза следното "Не е важно кога ще се ожениш, важно е за кого!"- и излезна адски права !!! Животът е пред теб, не се отчайвай. Аз също трудно преживявах разделите си и на 33 г. се чувствах като теб - изгубена и и дискриминирана, но сега виждам , че всичко си е заслужавало. Повярвай ми, имаш много по-голям шанс от мнозина, просто трябва да видиш възможността пред теб, а тя е - тепърва да избираш, защото мнозина от тези които те наричат "стара мома" и ти хвърлят пясък в очите с имагинерното си щастие, се опитват да извинят грешния си избор. Светът се променя, хората се променят, но незнайно защо в условията на 21 век обществото насажда отдавна изтъркани разбирания за взаимоотношенията между двата пола, брака и живота , принадлежащи на друго време. Това са хора без въображение , лишени от смелост да се преборят за собственото си щастие.Смело напред и успех !!!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7537ad123d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Към номер 18 - Явно ти си много крив / а.Ограмоти се преди да даваш съвети. Личи си, че си обиден/а на живота. Очевидно компромисът при теб е бил голям.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 92cbb19122
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Към авторката : Пропусни някои от малоумните коментари и знай, че примерно аз съм на 35 г и съм още сам, имам и няколко такива приятели около моята възраст - и ние се надяваме някой ден да срещнем някоя като теб :) Така че - напред и късмет!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 59f5b1c365
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Н 18, бе много злоба лъха от поста ти, ти се замиисли в твоето поведение, тогава давай съвети на хората, очевидно имаш някакъв проблем със себе си, обърни си внимание, не е добре да злобееш така!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4b1f59e37a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   И какво като не си женена да не си по- малко човек. То на хората не може да угодиш. Като си разведен не ставаш, видиш ли ти виновен си, че не се е получило, като не си обвързан си стара мома. Спри да се вълнуваш от хорското мнение и си живей живота. Ние сме едно не толерантно общество с предразсъдъци. Не търси щастието извън себе си и не очаквай, че някой друг ще те направи щастлива.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a0872e2e80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здравей Авторке! И аз като теб съм на 33 и в момента съм сам. Мъж съм.
Преди около два месеца и полвина ме заряза любовта на живота ми. И най странното е, че и Тя ми го е казвало това на мен. " Бил съм любовта на живата и... ". Само, че ми изневери и ме заряза. Не искала да е обвързана, не била готова за такава връзка и това след 2 години...
И аз като теб се затварям и в момента съм така дори и към семейството ми... Няма я вече усмивката на лицето ми вече не съм същият... Пълен провал. Само алкохол и...
Излизане да с приятели. За други момичета не мога и да си помисля...
Дано и на нашата улица някой ден да изгрее слънценякой ден! Знам само, че аз никога повече няма да обикна никой така и сърцето ми няма да се отвори пак така. Винаги ще ми липсва и ще я обичам! ...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 85ead31157
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   н 8 говориш пълни глупости. Повечето ми познати, които се ожениха на 20 - 25 сега на 40 се развеждат. И мъж на 40, който в момента се развежда може и да е отворен за нов брак, но не иска повече деца, защото вече си има 2. И жалко за тази на 50, защото тези деца/внуци всъщност не са нейни биологични. Проблема на жените с много връзки е че имат негативен опит. а това с омъжената за професор е много смешно - професорите се женят за професорки, а и професорите са предимно възрастни, да лъжеш по -малко. а сред по -възрастните избора е много богат, но то тях дете не можеш да имаш, иначе вярно е че по- късно се омъжваме. та доста глупости си написала, които нямат общо с реалния живот.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1597663954
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От авторката : очудена съм от злобата и грубите епитети, които някои от вас използваха тук. На другите благодаря за техните мнения и съвети.
Мобе би, не съм се изразила добре, защото някои от вас ме взеха за жена, която е спала с незнам си колко мъже. и едва ли не ме изкараха такава каквато не съм.. И какво от това ако беше така?? Не, имам си изестен брой мъже, с които съм била до сега, на 33 години съм все пак, но с трима съм била в дълги и сериозни връзки. Последната ми връзка приключи съвсем наскоро и това ме накара да се обезверя в човешките отношения и да ми " пропаднат гемиите ".
Не съм чак отчаяна или на прага на самоубииство, но се чудя, защо на някои им се случват толкова лесно нещата, а други като мен все нещо не се получава. Може би тук трябва да говориме за прословутата летва, която според критериите на всеки е висока или не.
Лично аз, не искам да имам отношения с мъж, който е на 40 или на 50 години. Нямам нищо против тази възрастова граница, но за себе си, бих предпочела мъж, не по-голям от мен с 5-6 години някъде.
Не излизам по салса заведения или дискотеки, за да си търся мъж, а просто да се забавлявам. Какво да тръгна да умирам ли, че не мога да си намеря човека, който искам да срещна? И не, не " търся " някакъв паднал от плакат или принца. Просто си търся този, с който да се допълваме и да ни е добре заедно.
До сега за съжаление животът ме изправи и замеси с мъже или белезнено ревниви, или неспособни да бъдат само с една жена, или с малко амбиции или прекалено чувствителни, с които се чувствах едва ли не аз мъжът. За това не се и получи.
А иначе, можех още на 24 години някога да се задомя, но нито бях готова тогава, нито смятах мъжът до мен за подходящият за брак.
И накрая, не говоря за брак, това дори съм го оставила като идея. Говоря за връзка, нормални човешки взаимоотношения, с любов и разбирателство. Не знам някаква романтичка ли съм или идеализирам тези взаимоотношения? Тъгувам, че нямам късмет явно или не мога да се примиря с простотия и още много недостатъци в човека отсреща..
Имам примери на близки приятели, които успяха да си намерят човека, не знам как се случи това. Явно се оказаха на правилното място, и направиха правилния избор. Така, че ми се иска да вярвам, както вас, всички вие, които ми казахте че за всеки влак си има пътници и тези, които споделихте, че сте в подобна ситуация.
Компромиси със себе си няма да направя, само и само да бъда с някого, не. Такива бих направила, ако съм с човек, с който ми е добре и който обичам. Но само и само, за да бъда като другите, да кажа, че имам приятел и че това е той например, да трябва да търпя ужасни характери, ревнивци, мърлячи, фустогонци и тн, НЕ.
И нека да завършиме темата все пак с тази половителна нотка, дано наистина е така, дано за всеки влак да си има пътници.
Успех и хубав живот на всички ви желая :))

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fe0bfb1b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   >>Лично аз, не искам да имам отношения с мъж, който е на 40 или на 50 години. Нямам нищо против тази възрастова граница, но за себе си, бих предпочела мъж, не по-голям от мен с 5-6 години някъде.

Еми то тия 5-6 години върху твоите почти 34 станаха почти 40. Кво си мислиш? Твоите връстници се заглеждат по 25-26 годишни, а за по-млади мъже да не говорим въобще. 40 и дори сега е момента, щото след 5-6 години вече става 50 .

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9eda6e080c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   234Aвторке (26)кaзвaш, че не искaш дa бъдеш с мъж нa 40 год, допускaш нaй- много 5-6 год. рaзликa във възрaсттa, a ти скоро ще нaвършвaш 34? ! Ти или не можеш дa смятaш или 33-34 ги имaш по- скоро кaто 23-24 :-))). Между другото, дa не си скорпион?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 424317955b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Номер 13, напълно съм съгласна с теб!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1597663954
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ами да кажем някъде максимум до 38-39 някъде мога да вдигна възрастовата граница, за този, с който искам да бъда.
За по-млади от мен, защо си мислите, че няма такива претенденти? Ето тази вечер ще изляза на едно кафе с един 27 годишен сладур. И какво като съм на 33? Добре ми е ясно какво ще иска от мен един 27 годишен и най-вече какво може да ми предложи, но не може ли човек да отиде да пие едно кафе и да се разтовари с други хора извън тези, които го заобикалят?

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 727ef38a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   До 30-ти коментар от авторката:

Написаното от теб говори много за проблемите ти. Нека видим фактите:

1. Изтъкваш се, че има и 27 годишни, заинтересовани от теб. Това показва, че имаш ниско самочувствие и комплекси.

2. Казваш, че ти е ясно за какво те иска 27-годишния младеж и въпреки това искаш да излезете. Искаш да се чувстваш желана, макар и да е само за секс. Пак опираме до ниската самооценка и комплексите.

3. Казваш "не може ли човек да отиде да пие едно кафе (... )". Това "не може ли" е обръщение към масата, която за повечето хора символизира "нормалното" поведение. Т. е. ти знаеш, че на 33 от теб вече се очаква да не излизаш на по "едно кафе с 27 годишни", за които знаеш какво ще искат от теб. Това показва две неща: първо, ти, в твоите мисли, излизаш с него ВЪПРЕКИ това какво казва масата; и второ - явно е, че излизаш изцяло по свое желание и дори спориш с "нормалността".

Изводите според мен са следните:

Ти самата НЕ желаеш сериозно обвръзване. Правиш се(вероятно дори несъзнателно), че го желаеш, за да задоволиш очакванията на обществото. Реално още не си стигнала до това да го желаеш истински.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 160789ec59
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Не, че имам много опит с мъжете, но моите впечатления за мъжете от 35 години нагоре е, че предпочитат жени между 24-5 и 30 години. Просто всеки мъж си търси нещо по - младо и ако има млада жена, която му обръща внимание, веднага ще я предпочете пред 33-4-5 годишната, ако всички друго им е еднакво в неговите очи. Прави са хората да погледнеш от 40 години нагоре. Тези мъже ще се поласкани , че имаш интерес към тях, улегнали са, избери си някой с добра професия и по - запазен и готово.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1597663954
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Такаааа, това за 27 годишния младеж, беше единствено и само, за да отговоря на няколко по-горни коментари, в които подчертано ми се казваше, че едва ли не по-млади не могат да се загледат, поинтересуват или и аз не знам какво с жени, на моята възраст.
Второ, не излизам с този сладур, за да си легна с него. Излизам, защото ми е симпатичен, защото бяхме някога съседи, защото е забавен и най-вече защото е нов, спрямо хората, с които се срещам редовно в почивните дни примерно. Защо едно излизане на кафе или на чашка, трябва да завърши задължително със секс според вас?
Ок, човека може да си направи някакъв филм, но това си е негов проблем. Аз имам нужда да контактувам с нови хора, за да не си мисля, за прясно приключилата ми връзка от 3 години....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 85ead31157
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   ами вземи се ожени за 27 - годишния, какъв ти е проблема тогава. Много връзки, пък нито една - свястна и....

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2d4f423045
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Е авторке, само като прочетох, че не можеш да бъдеш с човек на 40 ми стана ясно какъв ти е проблема. Какво например ако е на 42 и е човека за теб, ще го отрежеш ли? По-годините ли ги избираш. И тук не говорим за някакви фрапантни разлики от много години. Какви са тези ограничения, можеш да излизаш с 27 годишни, което според мен го правиш, за да си чешаш егото, че те харесват все още и то по-млади. Като знаеш какво ще иска той от теб, и ти излизаш само на кафе, защо му даваш празни надежди. Според мен си много объркана и не знаеш какво искаш.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1597663954
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Еми, всеки си има критерии за възраст, ръст, интелектуално ниво, просперитет и какво ли не още. Ако всичките тези неща се съберат в едно, защо пък да не опитам.
Ми да, не искам да излизам с някой, който е по-възрастен от мен с 9 години и повече даречем. За вас това могат да не бъдат много години разлика, но за мен са. Винаги съм се придържала до горе-долу връстниците ми. Не, че съм прокопсала толкова...
А за 27 годишния, за какви илюзии говориме а? Вие нямате ли по-млади или по-страи познати? Аз си живея живота по собствените си критерии, да не живея вашия живот? Тази тема, започна и все още е на тема, че не мога да открия любовта на живота си. Факт, но какво да се прави. Явно ще трябва да се примиря...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 424317955b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Аз съм на 35 г., не ми дават повече от 27-28г., живея сравнително затворено, слаба, симпатична. Злобари колкото щеш, всеки наднича в живота на другия... Случи ми се даже една злобарка, която е наумила да жени смотания си брат за мен, понеже не им обръщам внимание, в яростта си да ме помете с колата -спря по средта на улицата и нарочно даде назаден ход... Смях.. Е случва се още да се ядосвам на такива, но като цяло съм предодоляла - майната им.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8e773b44ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

38.   н 37, аз съм на 30 г., но изглеждам на 25 и все пак това не сменя ЕГН-то и не ми дава повече яйцеклетки. Уважавам избора ти обаче да живееш без връзка и семейство, но не забравяй, че на 35 г. просто ти изтича срока на годност като потенциална майка. Например имаш нужда от 2 пъти по-дълго време, ако решиш да забременееш.
Aз съм на 30 и се радвам, че изглеждам по-млада, но ЗНАМ, че не съм. Имам 12 годишна връзка, скоро правя сватба и смятам да раждам две до три дечица до 35 г., защото са ми ясни физическите ограничения на нашия пол.
Мъжете могат и на 50 г. да правят деца, ами ние? За мъжа е супер, ако изглежда млад, но у нас винаги ще има тикащ часовник, от който няма как да избягаш... дори да си замръзиш някъде яйцеклетки никой не може да ти гарантира, че матката ти може да ги износи, че ще са неповредени и тем подобни. Всяко нещо с времето си, а хората гледат да те сватосват, защото явно се оплакваш от съдбата си. Спри да говориш за това как искаш мъж и спри да занимаваш народа с проблемите си. Излизай с млаежи за секс и тем подобни, но това не е нормалния модел за живот и не ни го хвали, защото е жалко и смешно

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8e4f0bffe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Аз нещо не разбирам целта на тази тема. Нещастна си... да, има такива периоди.
Какво очакваш да ти кажат хората тук?
Половината ще ти кажат "Скоро ще срещнеш любовта. " - ще им повярваш ли? Мислиш ли, че те могат да го знаят това със сигурност?
А другата половина ще те обвинят колко си претенциозна. Някак усещам, че и на тях няма да повярваш (дано! ).
Никой не може да ти каже какво ще се случи! Приеми го това! Взимай се в ръце и намери начин да бъдеш щастлива в настоящето, а не блеейки и мечтаейки за бъдещи връзки и партньорства!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 160789ec59
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Авторке, авторке, с твоите критерии ще си умреш сама, ама няма лошо. :))))))

палачинка :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 59f5b1c365
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   А, бе н 38, ти в кой век живееш? Дали си наясно че в днешно време и на 40 може да роди една жена? Така, като те чета ми изглеждаш на доста комплексирана жена. Това дали ще роди на 30 или на 40 си е неин избор, ти коя си, че да определяш кой кога ще решава да има деца. Авторката пише за това, че иска да срещне своята половинка, не че има проблем със зачеване на дете.. Чети внимателно и недей дава определения, без да пзонаваш хората. аман от злобари.... Доста старомодна ми се струваш...

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 59f5b1c365
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Уверих се че злобата е превзела и този сайт... Жената е поискала съвет, не упреци... Събудете се от тая злоба и погледнете себе си, тогава критикувайте хората... Всеки си преценя сам за себе си, кой как да си живее живота.... като не можете да помогнете със съвет... ами недейте и да хулите и да критикувате.. Никой не знае, какво може да му поднесе утрешния ден и дали няма да сте на мястото на авторката.. така, че преди да съдите.. малко поразсъждавайте...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 23c3fa1bb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Aвторке, сегa си нa почти 34 год. догодинa по товa време ще си нa почти 35... тоест ще гониш 40- те вече. Някaк много инфaнтилно рaзсъждaвaш, кaто че ще зaмръзнеш в тaзи възрaст, не мислиш в перспективa. Не можелa билa дa прaви компромиси... сещaш ли се, че много скоро ще се нaложи някой мъж дa бъде с теб именно от компромис, ей тaкa, зa дa не е сaм и ще бъдеш доволнa.
Нямaш връзкa в моментa, децa нямaш и мaй и не искaш, не знaм. Но връзкa уж искaш. Aми нa тези твои години вече, повечето мъже сa женени или рaзведени, в двaтa случaя обaче, почти всички имaт децa вече. И тук ми е въпросът- готовa ли си зa тaкъв компромис? Нямaш много други възможности вече, колкото и дa се изживявaш кaто тийнеджър, си в същност женa нa среднa възрaст. Може би е добре дa помислиш и се подготвиш зa вaриaнтa дa си бъдеш сaмa, щом не си склоннa нa компромиси или дa осъзнaеш и приемеш фaктa, че ти зa някого ще бъдеш компромисен вaриaнт.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2d4f423045
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Аз писах по-горе коментар и искам да кажа на авторката, че с тия ограничения за години, външен вид просто още повече си стеснява възможностите. И аз винаги съм искала някой на моите години и 1-2 години по-голям, но просто не се получава с тях. Излязох с човек със 7 години по-голям и с него имам много хармонична връзка. Иначе не е верен и тоя коментар дето някаква ти препоръчва разведени на 40-50. Има много свободни мъже на твоите години и малко по-големи. Лично аз познавам поне няколко и са необвързани, без деца и т. н. Проблема ти идва обаче оттам, че не си избираш партньорите по правилните критерии, и след това връзката се разпада. А тези жени дето само набиват как нямало време и че трябва да ражда, не правят никаква услуга на авторката, защото именно от много бързане и припряност попадаш на грешния човек. Тоест не си себе си, не си спокойна, ами просто си пред разпрад случайно да не изпуснеш последния влак. Аз съм на мнението на номер 19, това е най-смисления коментар дотук. Жената не е бързала, не се е подвела по всеобщата истерия и страх да не остане стара мома, омъжила си е има си деца. Затова съм на мнение, че не трябва да се пресилват нещата, да имаш намерение да срещнеш човек който е за теб, но да не изпадаш в някакви мелодрами, защото така усложняваш положението.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8e773b44ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   n 41, aко ставаха така нещата, миличка аз първа бих се регистрирала за раждане след 40-те, но не може човек да бъхти срещу природата. Учила съм здраво в чужбина и правя кариера - за мен също е ужасто трудно в момента да се реша за деца, но това е положението - над 30 г. съм и имам един прозорец от 5 години да се разпиша. Който си въобразява друго ще се събуди в клиниките - печатници за пари и пак няма да има рожба.
На 40 г. можеш да имаш деца, но не е много вероятно и ще търсиш сурогатни майки, но яйцеклетки?
Мои колежки от университета, НЕбългарки от богати семейства вече си замръзяват яйцеклетки за бъдещето, но пак никой нищо не може да ти гарантира - може до тогава да са се повредили яйцеклетките, ти да си придобила някаква хронична болест, матката ти да се е съсипала заради инфекции и полипи...да си правила някакви аборти и да не можеш да задържаш - с годините става по-трудно, ако ще да замразиш яйцеклетки (което у нас не знам дали го има като услуга), защото КОЙ ЩЕ ГИ ИЗНОСВА? Сурогатното майчинство у нас е ЗАБРАНЕНО и се говори да се забрани във все повече страни, вместо да се олекотява процедурата, защото има критични случаи и не е ясен и правния статут на детето - кой е негов родител. С две думи дори да замръзиш яйцеклетки пак нямаш гаранция. 21 век просто ти дава илюзия, че можеш да контролираш нещата, но специално в случая все още сме подвласни на природата.

Хайде, в днешно време с кръвна проба можеш да изключиш синдрома на Даун, но остават други рискове. Например кой ти гарантира, че на 40 г. изобщо имаш яйцеклетки за оплождане, но и да си замръзила предвидливо до 30 г. някои (което за Авторката е невъзможно вече), то никой не ти гарантира, че ще имаш матка да ги износи.
Износването е много трудно само по себе си, а Инвитро гарантира 30% успеваемост ПРИ МЛАДИ ЖЕНИ ПОД 30 Г.
Завиждам им на мъжете просто, но съм свикнала като не мога да променя някои неща (в случая телесните дадености на женското тяло), да не се самозаблуждавам.

Истината е, че над 35 г. става все по-трудно, а минеш ли 40-те и кажи-речи невъзможно за ПОВЕЧЕТО жени да раждат тепърва деца. Да, има щастливки, които успяват, но дали ще си от тях?
21 век нищо не променя в нашите тела. Те са си същите от десетки хиляди ходини и това, че днес благодарение на хигиена и медицина живеем по-дълго не означава, че сме вечно млади.
Яйцеклетките на жената се формират още в ембрионалното ? развитие. УСЛОВИЯТА НА ЖИВОТ НА БАБАТА практически определя и що за яйцеклетки ще имате. Например при баби пушачки и алкохолички, недохранени и стресирани е ДОКАЗАНО, че и яйцеклетките на дъщерята МОГАТ да бъдат увредени.
Какво ще кажем и за ранната менопауза? Баба ми заради стрес и труден живот е почнала с менопаузата още на 38 г.
Вие можете ли да знаете какво ще се случи на 40 г.?
Не сте родили деца, дори нямате приятел на 35 г. и се заблуждавате, че на 40 г. ще имате семейство.
Просто бъдете реалисти и го отпишете. 27 годишните пиленца можете да ги въвеждате в сексуалния живот, но те ще се женят за млади жени и ще си правят с тях децата.
Какво мислите, че всяка жена не получава на ден десет комплимента и намеци за секс. Не в това е смисълът на живота - аз ако искам мога да си намеря и 19-годишно пиленце, е и? Това нищо не значи и няма да стана и аз на 19 г. Ще си остарявам, ако ще и цяла колекция от завоевания сред младежите да си направя. За една жена това не е особено трудно. Дори грозните жени имат по-голяма колекция, за да си прикриват комплексите. Хубавите жени рядко имаме повече от 2-3 партньора в живота си.
Събудете се, дами. На години сте, при които вече гоните предпоследния влак.
Аз имам контакти по цял свят и познавам дори жени, които в отчаянието си на 38-40 г. си поръчват по интернет датска сперма. Е и? Ще забременеят на кукуво лято.


Авторке, аз вече ти писах горе - с младежите можеш да имаш секс, но на твоята възраст и до 40 г. всички мъже гледат семейство и бебета - ако искаш семейство се концентрирай върху разведени, вдовци, „стари“ ергени над 40-45 г., които от самото начало да знаеш, че са отворени за нещо по-сериозно, защото сега си на 33 г., но утре си на 35-40 и без да се усетиш си изпуснала влака. Имам и такива приятелки - много тежко е после да търсиш мъж, защото пък излизат на пазара и разведените жени с деца и съответно господата, които не искат деца вече и имат свои си избират тях. Станеш ли на 40 г. вече конкуренцията е огромна, защото контингентът от мъже си остава - 40-55 годишен и няма как да вдигаш вече , а конкуренцията стават разведените на твоята възраст, но и по-младите!
Ти като млада жена можеш още да изключиш като конкуренция 40 годишните лелки, но станеш ли ти сама на 40 - ТЕЖКО ТИ И ГОРКО ТИ, ако искаш все още повече от секс, а деца физиологически Бог ще каже дали можеш да имаш и дали мъжът ще се навие, защото ако има студенти само до бебета му е - ще си вземе разведена с готови дечица и нямаш младост да му предложиш като екстра. Над 40 г. вече важат други правила.
Сега имаш още избор, но си губиш времето с дечковци. Ще ги обучиш, но няма да имаш нищо от това, а само младите им бъдещи съпруги ще спечелят от сексуалния опит, натрупан с теб.
Твои е избора. Стой си сама, но не се самозалъгвай - времето си лети и няма 21 век, няма 22 век - телата са си същите.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e7febcdb68
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Поздравявам 46 - болезнено права.

А до раждащите на 40: На 40 имате под средното шансове за първо дете (виж ако сте имали дете преди това, шансовете за второ дете на 40 и нагоре са значително по-големи). Дори и да забременеете, рисковете за синдром на Даун, аутизъм и пр. се увеличават в пъти. Да не говорим, че жените, които въобще не раждат имат значително по-голям риск от развитие на рак на гърдата. Това е реалността и няма защо да си кривите душата и да се опитвате на намествате фактите. Това, че има жени раждащи първо дете на по 40 и нагоре, не значи че и при вас ще може така - със сигурност ражданията на възраст над 40г. не са нормата.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: dedb025ed4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Здравей, авторке,
Може да пробваш с speed dating, в големите градове организират такива срещи. Аз преди бях малко скептично настроена към такъв вид срещи, но след като гледах предаването, , женени от пръв поглед, , мнението се промени. Там има специалисти, които се занимават с това и мисля че е добра идея. Аз не съм пробвала, но ми се вижда интересно и май е по-добре от сайтове за запознанства.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 59f5b1c365
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Колко негативизъм лъха от коментарите на 46, 47... без коментар.... То ако вземем да мислим по начина, по който вие... трябва се застреляме... Н 48 и ти май не четеш правилно... авторката е писала, че сега е на 34, не на 40.... Така, че за деца има време... пък и всичко според мен е БОЖА РАБОТА! Относно, коментарите ти, че след 40, шансът да родиш нормално дете, както ти си го писала, са пълни глупости. Свидетели сме на доста жени, родили по на 20 с увредени дечица... за съжаление... Авторке, не се тревожи всичко ще е наред, пожелавам ти да срещнеш един прекрасен мъж, много щастие и много любов!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1185d79ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Още един гвоздей в ковчега на авторката: над 35-40 годишна възраст, субективното време започва да тече много бързо! Месеците минават като седмици, годините - като месеци. На практика от 40 години до края на живота си имаш около 10 години субективно време, макар и те да са 40-50 в действителност. Да не говорим, че през това време хардуерът започва да се поврежда и всичко поетапно излиза от строя. Твърде нерадостен период. В този период можеш да намериш утеха в отдаването на разходки сред природата, в работата и културните занимания, но едва ли в гледането на деца, воденето им на детска градина или трепетите около първия учебен ден.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c8069d9896
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Не на всеки му е писано да има деца, но това не значи, че човек не може да срещне половинката си и да бъде щастлив.

 
  ...

1-50 от 60
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker