Как се развива една връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се развива една връзка
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 3457 пъти
Искам да попитам как се развива дадена връзка?
Питам направо а не да овъртам.
При всеки е различно да, има момичета който не се притесняват и биха си легнали и на 5-я ден.
Но има и такива като мен, който искат задълбочаване на връзката а не просто секс.
Кога допускате момчето да си позволява интимни докосвания?
Много ви моля да публикувате, имам нужда от по странички мнения.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: e31d2d2bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо я целуни, после тя ще се справи :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: f7088d52de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Всичките ми връзки като винаги са били коренно различни. Много зависи от човека до теб. От трудният период с мъжете в живота ми, не смеех вече да се отпусна. Като цяло никога не съм се давала веднага. Преди година попаднах на много добро момче, и до сега е такъв :) още след първата ни целувка, всичко в него крещеше колко ме иска, но не си позволяваше никакви фриволности. Някак си усещаше, че е рано. След около 2 седмици вече и аз започнах да давам индикации, че го желая много силно. След още една седмица си легнахме. Чувствах се като ученичка, а съм голяма жена. Има го момента на притеснение винаги-ами сега, ако съм само за секс....
Не се тревожи, ако даден мъж държи на теб, ще те изчака. Особено ако намеренията му са малко по-сериозни.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 320b57bc75
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Развива се добре, ако и двамата партньори искат дълга връзка и са склонни да се борят за нея. Имам предвид момичето да продължава да се поддържа, да не се отказва от лични интереси и излизане самостоятелно, да се съобразява с партьора, да му помага и да не се превръща в лелка след 6 месеца връзка. При момчето да се държи с уважение, да не заглежда и коментира всяка 2ра мадама по улицата, да има желание за развитие(дори и да е много беден, ако е умен и има хъс за живот и амбиция парите нямат значение, все пак БГ е бедна държава, не очаквам почивки на Малдивите, но ако знае как да ми напрви кафето сутрин, как да ми поправи колата, компютъра ще ме впечатли много повече). Хубаво е и двамата да имат общи интереси, но все пак и нещо различно, да искат да живеят по подобен начин(да речем и двамата обичат да си стоят повече вкъщи, искат да работят в голям град или пък искат да се занимават със земеделие и 2мата и обичат живота на село). За това кой кога прави секс - ами различно е, ако видя че мога да се отпусна с този човек, да му споделям лични неща, че той иска връзка и не ме кара да променям тялото си, а ме харесва каквато съм, може и на първата седмица да му кажа, че искам връзка и да спя с него на 2рата. Той ако е готин човек ще разбере, че спането на 1вата или 50тата среща няма значение, защото и двамата ще искаме да сме заедно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e3cf57f7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами постави се на мястото на момчето и ще разбереш "кога той да допуска ти да си позволяваш интимни докосвания"...
Всичко е строго индивидуално. Всеки случай е сам за себе си. Рецепти няма! Понякога нещата се развиват много бързо, друг път се замотават с месеци, в трети случаи изобщо не вървят и не стигат до успешен край (или начало - зависи от гледната точка).
Случва се да срещнеш човек, с когото имаш чувството, че се познаваш от отдавна. Друг път опознаването е дълго и мъчително, като се преминава през много фази на резерви и недоверие, които в повечето случаи впоследствие се оказват неоснователни. Но с натрупване на опита и периодите се скъсяват, понеже човек си има вече "готова програма" и един видборави със "заучени положения".
Няма нужда да го обръщаш на наука - следвай интуицията си.
За съжаление все по-рядко се срещат качествени хора, които да градят и да имат нещо в главата и в сърцето. Повечето са посредствени консуматорчета, които и името си не могат да напишат без грешка... Какво да очакваш от такъв човек? Бъдеще? Деца?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3afc7707d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Без да Овъртам, ще ти кажа, че има момичета, коЙто искат интимност още първия ден, и такива, коЙто изчакват. Трябва сам да усетиш какво желае момичето. Но по принцип бъди малко резервиран към такива, коЙто пускат прекалено бързо, защото после ще береш ядове с тях най-вероятно, макар че не е задължително.

ПС: "който" НЕ е множествено число. Учи се в началното.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2836ba9742
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Жаните усещат всичко... ако не се държиш като мъж, тя ги усеща и си играе номерата както си иска и ще те върти доста време, но ако в началото още е показан мъжки характер вие усещате че не може да де прилагат номера тук... та жените имате двоен старчндарт за тези неща... при едни пускате много бързо... при друго си играее с тях...!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cd89b40386
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бога ми, сексът и сериозната връзка нямат нищо общо, освен ако не сме на по 16 години. С приятелят ми се запознахме в университета. Бяхме първи курс когато попаднахме в една компания и реших да му се отдам, защото ми омръзна да бъда девствена :D Спомням си колко притеснителен беше, след година ми спомена че още тогава е гледал сериозно над мен и не му се е искало да попадам в леглото толкова бързо, за да не се самообвинявам и стана убиец :) Но ето вече почти 6 години заедно, скоро и брак :))
Друг случай с приятелки, не искали да го играят лесни, но много им се правило секс и бла бла бла. Една чакаше 6 месеца преди да си легне с принца, след като го направиха той я заряза. Сексът трябва да е непринуден и няма точен ден или нощ, в който трябва да бъде практикуван. Стига да чувстваш, че си с правилният човек, който не е задължително да остане с теб докато се пенсионирате. Животът, секса, милионите нагони са важни уроци в персонализирането ти:)
Трябва да се опознаеш, за да разбереш начинът по който би си позволила да се довериш на хората.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c57c1cc144
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Чакай сега... С едно момче правих секс на първата ни среща, после връзката ни продължи около 4 години. С друго пък чаках 6 месеца, но след първия път се покри като мишка. Със сегашния ми приятел пак правихме секс доста бързо, а наскоро се сгодихме. Та от личния си опит мога да съдя, че кога ще си легнете, не е особено важно. "Допускам момчето", когато просто се случи. Изказвания как ще държиш човека на сухо, за да се докажеш като морална и задълбочена девойка, са жалки и смешни. Имай предвид, че ако някой мъж иска да те мине, може да се прави на божа кравичка маса време, а след като вземе каквото иска, да офейка. Така че всичко си е до намеренията човека. И все пак за нормално смятам до около месец, ако не си девствена. Ако пък си, може и малко повече, но без извращения от рода на половин година и нагоре.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5af1d2d270
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Авторката ;Благодаря ви!
Сега малко инфо. Момиче съм на 24 г. момчето е на 29..
Но до сега не е имал сериозна връзка-което ме притеснява. С него сме се виждали само веднъж, има малко проблеми..
И това, което ме дразни, -е защото не ме търси по тела.
Само с чат за сега. Звънял ми е но 2, 3 пъти за месец.
Писал ми е че ме желае и дрън дрън-което до някъде не ме радва. Може да ме иска само сексуално.
Но пък го харесвам ще изчакам да видя ще се видим ли и какво ще стане.
И ако го няма с часове на лаптопа не се сеща да ми се обади, което ме дразни още повече.
Какво да правя хора

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 583ec30412
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

10.   н 8 жалка и смешна си ти

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e3cf57f7b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   10, ти пък си супер-яката чалга с iPhone 6S и цаки KWIAT!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: cd89b40386
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От номер 7 до авторката
На 24 години си, а се занимаваш с неперспективни връзки... като некоя тийнейджърка. Очевадно субекта няма никакво влечение към теб, има комплекси които си избива по чата. Щом не може да проведе един нормален разговор по телефона и не те търси, а ти го дебнеш виртуално - просто пълна загуба на време за теб, а той си върти още няколко като теб. Изглежда е неудачник щом не може да получи секс и намира утеха само в кибер пространството :)
А вероятно твоята следваща тема ще бъде "на 30 съм, но нямам нормална връзка"! ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8dbf59412c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторката-Да, днес не ми е писал.. а в началото като бях на линия ми пишеше а сега умряла работа.. Не ми се обажда.
Но искам да спомена, дразни се от това, че ми пишат коментари, а също и веднъж писа, че ме ревнувал.
има и друго нещо не си спомням за какво ставаше на въпрос.
И аз му бях написала, че не съм му никаква да му казвам, а той написа за сега..
Как да му върна интереса

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1d20b4042e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Момчето" почти на 30?!?
По темата-очевидно не го интересуваш изобщо, тея две-три гальовни приказки, са ей така.. Личи си, че нямаш никакъв опит с мъжете, а този закача поне още 6 7, пък, която върже. А това да се чудиш как да му привлечеш интереса е просто смехотворно. Не се излагай.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 30398a3cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Айде бе, все очаквате мъжът да ви върши всичко, а вие, "принцеси" и кокони, само се киприте и продавате фасони! Той доста определено ти е показал отношението си, щом е признал, че те ревнува, и че не ти е никакъв ЗАСЕГА (то ест, желае да сте близки и вярва в това), а ти го играеш студена, надменна и непристъпна... Егати мърлата. Дигни си височайшия скъпоценен задник и изминѝ и ти своята част от разстоянието между вас! Не може да очакваш от човека да загърби всяка гордост и да почне да ти пълзи в краката! Като се държиш дръпнато, естествено си го отблъснала, защото той очевидно не иска да се натрапва. Не казвам да му скочиш в леглото, а да покажеш и ти интерес към него, щом искаш да върнеш неговия. Това е начинът, друг няма.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 30398a3cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   №13, Айде бе, все очаквате мъжът да ви върши всичко, а вие, "принцеси" и кокони, само се киприте и продавате фасони! Той доста определено ти е показал отношението си, щом е признал, че те ревнува, и че не ти е никакъв ЗАСЕГА (то ест, желае да сте близки и вярва в това), а ти го играеш студена, надменна и непристъпна... Егати мърлата. Дигни си височайшия скъпоценен задник и изминѝ и ти своята част от разстоянието между вас! Не може да очакваш от човека да загърби всяка гордост и да почне да ти пълзи в краката. Като се държиш дръпнато, естествено си го отблъснала, защото той очевидно не иска да се натрапва. Не казвам да му скочиш в леглото, а да покажеш и ти интерес към него, щом искаш да върнеш неговия. Това е начинът, друг няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker