Интуиция или рутина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121412)
 Любов и изневяра (29760)
 Секс и интимност (14391)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6485)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18583)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Интуиция или рутина?
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1941 пъти
Oтново ми се случи. Не знам вече за кой път. Сутинта правихме секс. Пихме кафе в квартлно барче, след което я откарах с колата на гарата. Тя учи задочно и трябваше да се яви в университета в който учи на изпит. Имах някава работа в района за 10 минути. Влязох в близката лавка и си купих цигари. Отне ми няколко секунди да осъзная, че нещо не е на ред. Вдигна ми се адреналина. Преминах през приемното здание прекосих перона и погледнах през прозореца на заведението в дъното. Казвам ви хора, вобще не останах разочарован. „ Моята” хубостница пиеше кафе с доста млад мъж. Бяха седнали един до друг. Държаха доста свойски. Тя ме видя и ми помаха през прозореца. Не казах нищо. Просто се обърнах и си тръгнах. Не я обвинявам. Не ме интересуваше даже, кой беше мъжа до нея. След половин час ми звънна и ми обясни, че това един неин колега с когото работила през лятото и си били оговорили среща за да се видят на по кафе. Не ми се слушаше просто. Казх и да прояви уважение към мен и да не ми пробутва подобни елементарни истории. Не и казах, че сигурно това е колегата с който се фукаше, че се мъкнел след нея и подсмърчал. Сигурно той въобще не е причината за разредените ни в пъти срещи в последните няколко месеца и редките ни телефонни обаждания и като цяло настъпилата по между ни отчужденост. И за секса да спомена 2 или 3 пъти за 5 месеца, гарнирано с нежелание за целуване в устата. Просто клинична картинка за влюбена, но не в мен жена. Не правя трагедии. През последните няколко години са ми се случвали подобни истории поне десетина. Не обръщам особенно внимание на „симптомите”, но в даден момент навързвам нещата, следва верижна реакция и се случва горенаписаното. Разказах за случката на една приятелка, а коментара и беше : „Ти си егати късметлията да им се натресеш така”. Не мисля че съм късметлия. Може би е шесто чуство, а може би най- вече рутина или комбинация в двете. Знам само, че безпогрешно разчитам симптомите и никога не греша. Вие, как разбирате, че партньорът ви ви изневерява?
За протокола аз съм на 40 години, а въпросната дама ми е бивша любовница...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 76d6b708f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да, прав си бил за нея - ако нямаше какво да крие щеше да те покани на кафето с тях.
Определено има доста жени, които преди да приключат една връзка си намират паралелно момче и после зарязват мъжа, който не им се вижда толкова добър. Не ги разбирам, но доста често веше е това поведение.
Права е приятелката ти - натрясваш се на неправилните момичета, но сам си си виновен. Занимаваш се с елементарни и повърхностни парчета на възраст, в която не търсят някаква постоянна връзка.
На теб ти е време за семейство, сериозна връзка. Огледай се сред жените около 30-те до 35 г. някъде - те са завършили, сами търсят сериозен партньор.
Ако пък вече имаш семейство и въпросната е била само твоя любовница - не виждам за какво толкова се сърдиш. Каквото повикало, такова се обадило.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 2e9d85120a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   нищо не разбрах.....

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5fb34cfe41
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Авторе, не изпадай в параноя! Няма толкова смела, нито пък толкова нагла жена, която да си насрочи среща с любовник секунди, след като се е разделила с мъжа, с който е пракарала нощта. Просто ние, жените, не правим така. Инстинктите не ни позволяват да правим така, не зная как да го обясня... Сигурна съм, че младокът действително й е бивш колега. Кого ли не среща човек на гарата....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5a0a4ae717
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, на 20-тина години сте, младо сте още. Надвий над ревността си, ако не сте един за друг ще срещнете други хора. И се пише Уговорили, от Уговорка, не Оговорка

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: bd2fe83ce4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Само по въпроса за интуицията: Аз я имам същата. В началото си мислех, че е заради погледа, говора, поведението, отчуждението. Не е. Въпрос на усещане е. Другото както казвате са симптоми. И да си затваряш очите за симптомите, интуицията крещи ли крещи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 17c528e10c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ей това мъжете сте страшно нещо! От мухата слон правите! Видял си я да пие кафе с мъж и вече каква история съчини... това бил не знам си кой заради който тя не искала да я целуваш... а накрая ще се окаже, че просто е срещнала познат на гарата и понеже е решила, че ти си си тръгнал, а до влака е имало още време е решила да изпие едно кафе с него докато чака влака. Той ако моят мъж правеше такива драми всеки път когато реша да пия кафе с колега или с приятел от университета, до сега да сме се избили! Разбери, това че ти е любовница не означава, че е твоя собственост и мацката може да пие кафе с когото си поиска! И не ми казвай, че ти всеки път и казваш когато излизаш на кафе. Защото просто няма как да ти повярвам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 3f7866f25a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   като ти е бивша ,какъв ти е проблема ,може би си женен ...

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 648cb4efc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   След като имаш десет такива истории проблема не е в жените. Аз също съм на твоите години, но съм жена. Ти махаш с лека ръка на връзките си и лесно ги прекратяваш. Трябва да си промениш отношението. Бъди не само любовник, но и любим, бъди приятел с нея. Интуицията я има при тебе, обаче има ли я любовта, която е основната спойка, "маята" в една връзка.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c9efa57f4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До номер 3:
Да, бе, да, не правите!
Такива случки помни историята...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: aef3eb8be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно нормално за жена. Имах една позната, която ми беше споменала, че спала вечерта с гаджето си, на обяд се изчукала с колега, а вечерта правила секс с трети. Но такива жени са боклуци по принцип. Така, че изритвай я тая хубостница.

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7753adfa8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   " През последните няколко години са ми се случвали подобни истории поне десетина. " - Щом имаш интуиция, защо не я използваш преди връзките, а след тях? Явно твоето не е до интуиция, а до наивност. Човек от грешките се учи, но при 10 случа, все един резултат, значи не интуиция те води, а жените те ползват за еднодневка, защото си наивен и лесно те консумират. Ползвай разума си, не се надявай на интуиции.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 7b05cdd6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От автора:

Искам да направя няколко доуточнения. Това е първата ми публикация в сайта и си давам сметка, че така написаната история звучи доста лаконично. Целта ми беше да акцентирам върху т. н. „изневяра”. По какъв начин усещате дали партньора ви изневерява.
Горенаписаната история давам, като пример, който ми се случи месец декември миналата година. С въпросната жена прекратих сексуалните ни контакти. Не беше трудно при все, че същите бяха разредени до минимум през последните няколко месеца. Чуваме се от време на време. Видяхме се на по кафе няколко пъти.
До номер 8:
Мисля, че си е напипала най-точно отношението ми към жените, но няма как да е друг начин след като съм обвързан от 18 години. През времето съм минал през какво ли не що се отнася до любовният ми живот и съм си изработил някаква система за контрол над връзките ми, която да ги ограничава до чисто сексуален характер. Вероятно това е причината да съм се нагледал и наслушал на лъжи.
До номер 11: Наивен бях преди много време, когато съм си мислил, че хората се променят и или бихме могли да променим, но не е това тема на разговора ни.
До номер 6:
Засебе си вероятно си права. Но всичките жени с които съм бил, редовните им оправдания, пред полвинките им на които съм бил неволен свидетел са, че са на кафе с приятелка, а и моите, когато се е налагало да давам отчет са били от подобен характер.
До номер 5: Точно това имам предвид.
До номер 4:
Мила не съди по себе си. Мога да дам идеални примери за да те опровергая. Да младежа действително и е бивш колега В това не се съмнявам защотова такава беше и нейната версия. За същия младеж бях чувал, че се е въртял около нея. Срещата е била предварително уговорена. Не ми е споменала, защото не е знаела как ще реагирам. Но пустата ми интуиция ме отведе право на мястото им за среща. В един момент нещо ми прещрака в главата и се озовах там където не ми е мястото. Технически погледнато това не беше изневяра. Беше си кафе с колега. В случая "изневярата" се предполага. Трябва ли да хванем "на калъп" половинките си за да сме сигурни или можем да се осланяме на вродените си инстинкти. Аз за себе си знам отговора. А вие?
Моля споделете!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker