Сериозен проблем - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121577)
 Любов и изневяра (29812)
 Секс и интимност (14411)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18627)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Сериозен проблем
преди: 9 години, 2 месеца, прочетена 1750 пъти
Здравейте, за първи път пиша тук. Има нещо което много ме притеснява в поведението ми.
Малко съм затворена в себе си с ниско самочувствие, нямам много приятели и съм притеснителна. Мисля че имам проблем с общуването незнам как да говоря с хората или поне винаги казвам нещо което не е на място и след това се чувствам много зле. Аутсайдер. Толкова съм се затворила в себе си, че не умея как да общувам с хората, което в последни дни ми носи много проблеми в работата. Работя с магазин с много хора, където обстановката е много напрегната. Неумението да общувам с хората, не получава да не дообсъждам нещата с колегите ми. Винаги правя неща не на място или грешни, все съм неразбрала къде трявба да бъда и какво да върша. В момента в който се случва ситуацията не осъзнавам че правя нищо лошо, но след като се замисля над ситуацията винаги изглежда много зле отстрани. Може би поради ниското ми самочувствие искам да се доказвам но всеки път завършвам с провал. Много се тревожа сякаш изключвам в момента и не мисля за това което правя. Незнам към кого да се обърна, към психолог ли?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 2 месеца
hash: 95f7cf102f
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Добре, а от какво идва тази неувереност? Някой натяквал ли ти е нещо някога, тормозили ли са те в семейството/училище? Кое в самата теб те комлексира?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 5f821ff362
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Всеки има самочувствие това ,че ти не знаеш ,че го имаш не значи ,че нямаш...ще ти прозвочи тъпо това което нописах ,но аз съм на 17 и чак онзи ден разбрах ,че имам самочувствие

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e8903ade94
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Психолог едва ли ще ти помогне, според мен повече ще те комплексира! Трябва да мислиш позитивно, излез навън, на улицата и се огледай, отиди в друг град ако имаш път или възможност. Задай си въпроса: С какво другите са повече от мен? Погледни себе си: саката ли си, с изкривено и неадекватно лице или си без ръка или крак? Едва ли си такава.
Светът е голям! Огромен е! Хора всякакви. Самочувствието е отвътре и някои хора го бъркат със себелюбието. Не трябва да мислиш, че си нещо повече от другите, а че си и ти като тях - човек, жена, красива, с собствен личен живот. Ето казваш, че и работа имаш - супер, имаш място в обществото - ТИ си част от обществото, някои хора и това нямат. И когато общуваш не мисли за това колко си свита и затворена, включвай се в разговорите с цялото си съзнание без да мислиш какво ще кажеш, как ще го кажеш и как ще прозвучи. НИКОЙ не е безгрешен и не трябва да това да проваля самочувствието ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4cdb0a89bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   номер1: По принцип мисля че ниското ми самочувствие идва от това че винаги съм била малко странна, мълчалива, затворена не се вписвах никъде като цяло. И това отхвърляне като цяло мисля че много ме е затворило в себе си, понеже съм човек който се тревожи за всичко прекалено много бих казала и изпитвам страх да не ме отхвърлят отново.
номер2: Може би е време и аз да го открия!
номер3: Да благодаря много наистина трябва да гледам по позитивно на нещата. Може би просто сама си създавам стрес, мислейки какво ще каже някой, че в крайна сметка нищо не се получава. Но в предвид казаното от Вас ще се взема в ръце.
Благодаря ви много.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 4cdb0a89bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   номер1: По принцип мисля че ниското ми самочувствие идва от това че винаги съм била малко странна, мълчалива, затворена не се вписвах никъде като цяло. И това отхвърляне като цяло мисля че много ме е затворило в себе си, понеже съм човек който се тревожи за всичко прекалено много бих казала и изпитвам страх да не ме отхвърлят отново.
номер2: Може би е време и аз да го открия!
номер3: Да благодаря много наистина трябва да гледам по позитивно на нещата. Може би просто сама си създавам стрес, мислейки какво ще каже някой, че в крайна сметка нищо не се получава. Но в предвид казаното от Вас ще се взема в ръце.
Благодаря ви много.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker