Когато няма "огън"! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123655)
 Любов и изневяра (30419)
 Секс и интимност (14592)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6686)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3314)
 Образование (7408)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19157)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Когато няма "огън"!
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 3137 пъти
Чудих се дали историята ми принадлежи към категорията "семейство", "секс и интимност" или тази... все пак всичко е... любов! Живея заедно със съпруга си от 9 год., семейство сме от 7. Никога не сме имали бурна, изгаряща любов - по-скоро и двамата имахме нужда да намерим пристан някъде, с някой.... секса беше-супер, целуваше ме сутрин, караше ме до работата ми, обичахме се, оженихме се.... и така, докато не родих първото ни дете. В продължение на година след това интимният живот ни куцаше, после-всичко тръгна постаро му. Родих му второ дете-вече имахме две прекрасни дъщери; щастлива съм, наистина, те са най-прекрасното нещо в живота ми. Просто нещата между нас вече не са същите... не пием заедно по чаша вино в петък вечер, не спим в едно легло, аз съм при децата, все някой има нужда от мен.... Интимните ни контакти станаха на все по-голям интернал-първо месец, по напо два... в компютъра намирах множество порно филмчета-мъжа ми се забавляваше сам... Знам какво ще кажете-ново бельо, вземи инициативата в свои ръце! Да... постарах се много, подложих се на диети, с които почти достигнах теглото, с което бях преди да забременея с първото ни дете... купих си ново бельо, говорихме... той вечно е уморен или преял! Събуждам се често през ноща, чудя се защо мъжа ми прекарва повече време пред компютъра, гледайки порно, отколкото с мен.. Изразих желанието си да гледаме заедно филмчетата, които му харесват, хравихме неща, които преди
това не бяхме пробвали.. И, ако аз не съм активна, нещата не се получават! Той е вечно уморен; не знам, ако остана наистина пасивна, това няма ли да подейства по-стимулиращо? Обичам съпруга си, не искам да му изневерявам, а определено имам възможности, изглеждам добре..
Просто вече наистина ми липсва това да бъда истински желана от мъжа до себе си, липсва ми топлина... не само в секса, липсват ми целувките, и тези, малките жестове.... греша ли като изисквам тези неща от съпруга си, въпреки, че сме заедно от толкова много време.... той често казва, че се лигавя. Аз аз просто имам нужда от повече близост...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: df2724c667
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   А защо си при децата? Голяма грешка и ето резултата. Децата трябва да се научат да спят сами. Аз моите ги отделям от самото раждане. Спим в съседната стая и винаги мога да чуя, ако бебето плаче. Много дълго си останала при децата и това те е отделило физически от мъжа ти. Вземай мерки.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c7f5629d94
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Може би вече не се и прегръщате, изгубила се е близостта между вас. Доказано е, че прегръдките отделят хормона на щастието и малко мило отношение няма да навреди. Просто се преоткрийте наново, изисква търпение, но си струва. :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c1705327b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Напълно подкрепям номер 1.
Винаги съм се чудила защо повечето жени като родят и забравят да бъдат ЖЕНИ, а се превръщат само в майки.
Децата са важни, любовта ни към тях, грижата, щастието от това, че ги има. Но, никога за сметка на мъжа до теб. Точно обратното, ако не се почувства пренебрегнат заради децата, един мъж става много по-съпричастен в отглеждането им. Ако продължава да е желан и вижда, че не е избутан на второ място той е щастлив и грижовен. То си е и ревност, и малко детинщина, но това е, мъжете винаги дълбоко в себе си си остават на мама децата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ff9940bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Говорете открито и сериозно по този въпрос. Ако няма резултат-или се примиряваш или си намираш секс партньор. Мисля, че нямаш други варианти.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fc8de49494
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласна с 1 - прекалено дълго си останала в ролята "детето ми е най-важно", не че не е - говоря образно.

Трябва да намериш начин пак да сте си секси един на друг. Вариантите са два - или ставаш много палава и не се оплакваш, че инициативата е само твоя... и чакаш онзи момент, в който се оказва вярна максимата "апетитът идва с яденето"
Или добрата стара манипулация и игра на ревност, разбира се в нейните безобидни граници - хоби, приятелки, нова прическа, интереси.

Като се прибере вместо да обясняваш как детето днес сополите са му по-гъсти, а пък другото имало разтройство, ще му разказваш други неща - какво си прочела, какъв интересен виц ти е разказала твоята приятелка, кой филм ти се иска да гледаш.

Мъжът ти в момента те възприема само като мамче.
Трябва да върнеш в него навика да те вижда като жена. Но това не се постига само с визия и бельо.

успех

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d6d6f0cf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   " Никога не сме имали бурна, изгаряща любов - по-скоро и двамата имахме нужда да намерим пристан някъде, с някой.... секса беше-супер, целуваше ме сутрин, караше ме до работата ми, обичахме се, оженихме се.... " - при липса на любов, секса не може да бъде супер. Самото начало е било рутинно, просто сте се чифтосали, но не сте били семейство и резултата е закономерен. Вместо да се залъгвате и унижавате, бъдете хора и си кажете истината. Любовник няма да ти реши проблема, само ще го задълбочи. Ако сега се разделите като приятели, след авантюрите ще се разделите като врагове. Кое ще е по добро за децата? По добре си останете приятели, в името на децата.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e709377534
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Коментари 5 и 1 са напълно правилни! Някъде бях чела, че когато мъжът започне да възприема жена си като "майката на децата" той подсъзнателно я асоциира със собствената си майка и тя спира да го привлича, защото тя губи идентичността си пред него. Реално той все едно вижда майка си не жена си и затова интимността изчезва. (Не си го измислям, сатията беше в психологически сайт, не помня кой обаче)
Та, опитай се да върнеш онази другата асоциация за теб и те нещата по естествен път ще се случат. Успех!
Жюли

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e3fd91700d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   "Родих му второ дете-вече имахме две прекрасни дъщери; щастлива съм, наистина, те са най-прекрасното нещо в живота ми. Просто нещата между нас вече не са същите... " - когато се появи нещо по добро от съществуващото, то по доброто измества старото. Мъжът се е почувствал игнориран, превърнат е в прегатно животно и затова е това отчуждение. Мъжа насила нищо не може да направи, всичко зависи от жената. Ако авторката му покаже, че желае близост, ако му покаже или каже, че иска отново да станат интимни партньори, че го желае истински а не заради протокола на семейство, тогава мъжът ще се отзове. Иначе всичко е загубено, огъня наистина ще изгасне.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 26c571b783
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   "Родих му второ дете..." - все едно нещо си се жертвала или прежалила заради него.
И въобще - като чета какво пишеш: "аз - това", "той - онова", никъде няма "ние"... За мен вие не сте семейство! Всеки си е поотделно, просто сте се събрали да се възпроизведете.
Какво очакваш от цялата тази история?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f5a498d936
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, и аз бих се изразила "Родих второто ни дете", а не по този начин, но всеки си знае.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9efc06a8cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Благодаря на всички за съветите, само да вметна, че съчетанието на поредните думички "Родих му второ дете" е въпрос на изказ... и не това бе темата... Напълно съм съгласна с номер 5 и 1... В нашият случай дори и не помисляме за раздяла, просто се обичаме, а и много сме преживяли заедно; истината е, че повечето семейства, поне около нас преминават през подобни кризи в един момент, а и аз напоследък се бях превърнала само в майката в къщи, ролята на съпругата и бях оставила на заден план, което неминуемо се отрази и върху интимните ни взаимоотношения.
П. С. Авторката

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker