Защо жените са такива? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените са такива?
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 4609 пъти
Добър ден.Моето не е история по скоро възмущение обностно държанието на жените спрямо мъжете.Гледам тука някакви 16-17 годишни момичета разправят как немогат да живеят без някое момче как то им разбило сарцето и как сички момчета автоматично стават еднакви..Да така е такива сме момчетата но защо малко не се замислите мамкаму и ще видите че не ние сме станали такива а вие сте ни направили.Защото някое момче като се влуби във някое момиче и като се опита да и направи впечетление да я охажва и момичето понеже е момиче и веднага почва с тъпите женски номера..Или ше се надува или ше се праи на недостапна или ше се праи че не и пука или на расеяна а бе вобще ще стане сякаква но не и разумно мислещ човек шото секи разумно мислеш ше види че тия номера обиват сичко детско и красиво в един мъж и БЛОКИРАТ ЕМОЦИЯТА ЛЮБОВ в него..И после се почва ама вие мажете само за секс мислите...Най распространената ви заблуда...Е за какво да мислиме като сте разбили сяко нежна и красива част във нас? за какво да мислим??И е така прав съм просто се замислете колко пъти сте зарязвали някои който ви е обичал или харесвал през живота си и ще видите че и вие сте допринесли за това някои да не изпитва чувства от противо положния пол...
И така после почвате да хленчите по форомите деба.... как няма любов как сичко е незнам си кво и мъжете незнам си кви.. а замислихте ли се за това колко пъти се надухте колко пъти преди това се правихте на откачени и колко пъти се подиграхте със някое момче...И деба достигнах до мн странен извод тва жените сте като вълците човек ви подава ръка с добронамереност вия му я изяждате... ама вълците го правят само когато са гладни а вие го правите и вие незнаете от какво...Неискам да ви обида просто това е реалноста за жалост..Се на вас нещо не ви изнаса се нещо хленчите никога човек неможе да ви огоди и за сичко което даде за вас полочава в отплата разруха и гняв(както аз гневно написах тва..)...Само не се чудете що идва момент в който протягате раце към момче а то не протяга към вас..шото такова сте си го направили...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: 8fa24dbc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има много истина в това което казваш, въпреки това за обективна страна тук неможе да се говори жените дърпат на тяхното мъжете на нашето. Гадни жени има така както и гадни мъже, но в крайна сметка всичко това е в резултат отново на разбити сърца и озлобление към противоположния пол. В края на деня всичко се свежда до едно ... всеки търси най-доброто за себеси и неправи компромиси с това и от там се почва със нещастието.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: fcb7d634f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абсолютно съм съгласна с теб мой човек :)
И мен това ме дразни! Някакви пикли си мислят, че като разиграват мъжете и като им прилагат някакви "хитрини" ще им падат в краката и едва ли не ще направят всичко за тях...Много погрешно, трябва момичетата да разберат, че не е така и става само по филмите!
А как наистина да не мислят за секс когато като харесате някое момче веднага обличате късите поли, слагате деколтетата, високите токчета... Едва ли през тези дрехи мъжа ще види същността ви :)
Променете си мисленето и тогава се оплаквайте, че няма любов.

Мег*

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: e99171b14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   .Защото някое момче като се влуби във някое момиче и като се опита да и направи впечетление да я охажва и момичето понеже е момиче и веднага почва с тъпите женски номера..Или ше се надува или ше се праи на недостапна или ше се праи че не и пука или на расеяна ...
_______________

Аз съм 17 годишно момиче в абсолютно същия случай. Той ми показва колко много държи на мен, че ще ме направи най-щастливата. НО поради факта, че съм с разбито сърце от друга стара връзка аз започвам с женските номера. Отблъснах го толкова много от мен, че дори не можете да си представите. Изкарах се всякаква за да го отблъсна, защото аз не го заслужавам.
Всичко, което казваш е вярно. Не мога да засищитя в случая женската страна .. за съжаление.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 1af4e2a4d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тука няма вие и ние, първо сме ХОРА и след това жени и мъже, или каквото и да е. А докато се борим едни срещу други и се делим на "мъжете" и "жените" - да, така ще е.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 9d41370a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Неграмотен си...иначе много хора се чувстват по сходен начин. Обществото, в което живеем, е консуматорско и хората все по-малко отдават значение на емоциите. Цари пълна безпринципност и морален упадък...трудно се намират искрени и чувствителни хора. Но, все пак, щом теб това положение те възмущава, значи си различен. Бъди оптимист и вярвай, че не си прецедент. Пожелавам ти да срещнеш себеподобен :)

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: fbe36f457e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам как е било преди, но е истина, че в днешно време на повечето жени им доставя някакво садистично удоволствие да те смачкат, унижат и да се подиграят с чувствата ти. Тогава има два сценария: погубваш се от мъка по нея, или всичко възвишено в теб умира и се превръщаш в "свиня"(мн. обичат да ни наричат така) - само е*ане и пиене бате! Изборът е ясен!!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7b47cb00d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   ха ха добре казано, та нали всеки търси непознатото, ако не го намери в един човек, продължава да го търси докато не го намери, убеди се, че той е човекът и да се постарае да устане с него,, та нали всички търсим рзличното в един човек, това, което не намираме в хората по улиците, в училище, на рработа, в интернет и т.н. а до като го намериш горко ти ако не го опазиш ... ако не го опазиш се вричаш във вечно пленство на любимия, и никойя друга любов няма да те накара да го/я забравиш .. веднъж човек построил дворец от любов, неможе да се задоволи с една малка къщурка ... живей си животта така, както на теб ти е добре, защото веднъж се живее и когато един ден дойде време да не съжеляваш за нищо .. и дай всичко от себеси за човека, когото обичаш.. дори това да означава целия ти живот .... :)

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6b29849e7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Браво на автора и на мег* абсолютно прави сте нека се замислят много жени тук...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 37a8853ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък не съм съгласна! Да, вярно е че има момичета, които просто си падат мръсници, НО има и свени. Виж какво, както дадено момиче е отблъснало дадено момче, така е и обратно. На мен лично ми се е случвало да бъда с някой, който да разбие сърцето ми, след това аз да разбия нечие ( просто защото не го обичам, а не за подигравката) и в един момент се появи моят човек и любовта е взаимна вече доста време. Така, че не е проблемът в жените, нито пък в мъжете, просто понякога се ПОЛУЧАВА, друг път НЕ ! Има добри и лоши ХОРА ( и мъже и жени) !!!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5b3af7600f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Хаха за някой неща си прав но за някой си в голяма грешка ;) . Има мъже на който изобщо не им пука за дадено момиче и искат само секс ние какво сме виновни ?? И веднага тръгвате с някое момиче и веднага питате девствена ли е или за секс тука че вие веднага питате е не изчаквате поне 2-3 седмици ние нямаме никаква вина ;)

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 11d034efce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Просто проблемът на жените-на нас е, че сме с голямо его и обичаме да тичат след нас, да усещаме как копнеят по нас и ни желаят, а ние сме уж нежните същества, наранените, които искат топлинка...Вече тези номерца ги правим по рефлекс, навик...Защото не знаем как да бъдем щастливи и не си го позволяваме, а в същото време го отнемаме и на момчетата... Аз лично така и не се научих как за тези 17 години да покажа истински на едно момче, че е истински човек, който си заслужава..Или ме е страх да го направя, за да не го загубя или почвам със женските номерца, за да го накарам той да започне да ме гони, да видя дали наистина има нещо към мен...Просто ни е страх прекалено много, ако сме искрени с чувствата си, защото сме наранени и по този начин ние си играем с момчетата, за да ни докажат, че наистина държат на нас и когато се убедим..Всичко се руши, вече сърцата им са разбити, заради простия ни тест, проявата на детинщини и несигурност...А и право да си го кажа, не знаем какво искаме...

Но и много ммъже правят глупави грешки, защото има и свесни момичета, които знаят какво да направят, обаче са попаднали на простак, който ги е изиграл и оттам започват по нашенски... Аз така станах това, което съм и заради това загубих най-прекрасното момче, което можех да срещна...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bd6e414c2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Може би няма да ви е приятно да го четете, може би не е точно по темата, но е моята история... Аз съм на 17 години и от 3 и половина години ме нараняват... нараняват ме момичета, които ми се струват толкова прекрасни, а всъщност след това осъзнавам, че може би не са за мен. За мен най-важното у едно момиче или жена е нейната усмивка... тя е единственото нещо, което може да ме накара да се влюбя в едно момиче и се радвам най-много когато аз съм причината за нейната усмивка... както и да е... за тези 3 години ми разбиха сърцето на толкова много парчета и аз все ги събирам и установявам, че липсва по едно, и чакам един ден да дойде някоя която ще ми носи липсващите парчета, ще ми ги върне и ще ми се усмихне... мой човек аз явно още не съм срещнал правилното момиче, надявам се ти да я срещнеш. Срещнеш ли я, не я изпускай защото са малко тези които са намерили щастието след като са изпуснали човека който им е възстановил сърцето! :)

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 4ef41bb8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ха! Много приятно изненадан съм-и от темата, и от изказванията на 2, 3, 12! И трите добре обясняват за какво става дума. Обикновено такава тема, отворена от мъж, е пълна със словесни нападки и подигравки от другия пол. И за 3 години никой не е продължил в тоя дух!

 
  ...
преди: 10 години, 8 месеца
hash: 16a1ff4c65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Към автора.

А не си ли се замислял, че се буташ в погрешните момичета? ... може би затова те отбягват. Един въпрос към теб. Ти отблъсквал ли си някога момиче? .. Сигурен съм, че си! ( ако не си, значи нещо не ти е наред) Виж младеж, , когато една жена не те харесва и злато да акаш пак няма да те иска. 90% от мъжете са на твоето мнение, но това е защото незнаят коя да си харесат, все искат някоя слабичка, сексапилна, красива, умна, и да е само с тях, да ама не стават така нещата в реалноста. Докато мъжете, като теб се самосъжеляват, и се питат ''защо са такива жените'' момичето, което би дали всичко з атеб ти не я забелязваш, защото си заслепен от красотата на момичетата, които никога не биха искали да бъдат с теб! Още си много малък и зелен, с времето ще се научиш, сигурен съм!

Волф 32

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 66dbea4c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   когaто някоя женa ми върти номерa, просто я зaрязвaм! некa се пържи в собствен сос зaрaди егото си! кaвaлер съм сaмо към дaмите! не обиждaм и не унижaвaм, но и не допускaм никоя дa го прaви с мен! освен товa съм водолей и обичaм дa прaвя любов с личности от женски пол, a не с прaзните им обвивки, нaречени"извaяни телa"! един съвет към мъжете: когaто се зaхвaщaте с някоя женa, е добре дa имaте предвaрително зaложени критерии нa собственaтa ви "търсaчкa", a не дa тръгнетекaто лaпнишaрaни след първaтa, която ви се усмихне съблaзнително и носи късa полa!

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: 8ee9b4b27d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Абсолютно съм съгласен с автора на темата. Живеем един и единствен живот, втора серия няма. Защо найстина като си харесам едно момиче и я ухажвам, правя всичко за нея, правя и добро впечатление, гледам да й е добре и да бъда себе си, тя започва да се дърпа да се прави на интересна и започва някаква тъпа игирчка на ''дълги сложни свалки и ''правенки'' от нейна страна. Ми нормално момче съм като е разбрала, че я харесвам и тя като ме харесва, вместо да се прави на важна и недостъпна, да каже и аз си те харесвам и да сме си заедно. Всичко е толкова просто, а тези жени го правят толкова сложно. Защо трябва да е така? Живота е един, времето минава и втора серия няма за жалост.

 
  ...
преди: 10 години, 5 месеца
hash: de157d20a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Брей голямо възмущение от страна на автора, граничещо с агресивност.
Това - което казваш, за 16 - 17г. Аз съм виждал се говори и от жени на 30г. Любовта е велико чувство на която възрастта не е подвластна. За съжаление тази любов, отминава и дори омръзва с времето, всичко се превръща в сметкаджийство.
Относно това, че сме сложени под общ знаменател - ще цитирам номер 4, ще кажа че и всеки е личност и трябва, да се разглежда именно така.
Момичетата са ни направили такива - но то е лесно, да се обвини друг човек.
Тъпи женски номера - номерата за които говориш, са много приятни, кой не иска, да се чувства желан и преследван. Но тези номера са не само от страна на жените, но и от страна на мъжете. Възможно е подобно държане да се появи и защото дадена личност, не харесва другата личност, която се е влюбила в него. Започва да я избягва, а влюбеният започва да преследва, при което този който/ято не харесва се чувства, като жертва.
На татък авторът става агресивен - което го отдавам на това, че не е успял да свали момиче, което е харесал.
Препоръчвам да потърси - друго момиче, което да му откликне.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker