Проблем с половинката - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Проблем с половинката
преди: 9 години, 1 месец, прочетена 1671 пъти
Здравейте на всички искам да споделя моята история с вас и се надявам да получа добри съвети! Аз съм момче на 25 години имам връзка с 30 годишна от 5 месеца! Първите 2, 3 месеца вървяха отлично без проблемно, ходихме по почивки водихме интимен живот но в последствие започнаха проблемите, тя започна да се държи много странно изпадна в депресии за предишния си начин на живот, започна да търси мен кусури да я дразнят много неща като например че съм живеел още с нашите но всеки знае днешно време колко е трудно човек да си купи апартамент, къща а в същото време тя също живее с техните вярно правила е ремонти в тях много пари е хвърлила но все пак е с техните и къщата не я е купила и съди мен за това че съм с родителите си. Другото нещо не харесва работата ми как съм можел да работя аднимистратор за 600 лв от толкова време бил съм се задоволявал с малкото нямал съм амбиции и много много такива неща. И тя казва така може би от самото начало на връзката ни много избързахме още в началото говорихме за съвместен живот и тя казва че това на нея и е попречило да се влюби в мен не е изживяла момента пеперудите в стомаха тръпката. Друго което казва знам че си добро момче добра визия, тяло отиваме си като двойка доста си търпелив спрямо мен угаждаш ми на всичко осъзнавам какъф добър човек си но аз не мога да се влюбя, ти си мислиш че скъпите подаръци, цветя и т. н си напвил нещо голямо за мен но не е така понякога дребните неща могат да ме накарат да се влюбя. Много съм объркана не искам и да се разделяме защото ме е страх че ще съжелявам защото знам че си добро момче точния човек но трябва да го почуствам а аз за сега не мога. Друг цитат"сигурно трябва да попадна на някакав селянин да се отнася лошо с мен за да разбера какво съм имала до себе си знам че е глупаво и които и дае от страни ще каже какво иска тая още от момчето хубаво сериозно момче.. " Постоянно ме упреква за това че живея с нашите и защо не съм се бил изнесял на квартира да съм бил самостоятелен. Аз отговарям чев бих направил такава крачка ако тя го направи с мен! Отговорът: аз имам хубава къща няма да живея в двустаен апартамент и ти не трябва да го правиш заради мен а заради себеси да си самостоятелен! Не хваштам логиката защо да излизам на квартира при условия че тя няма да живее в нея с мен.. Не знам какво да правя влюбен съм в момичето държа много на нея но от цялата работа аз страдам не знам дали да чакам тя да се влюби някога в мен.. или да се откажа.. Може би прекаленото ми добро държание старание предлагане на помощ отблъсква отсрещния това също ми го е обеснявала.. Не зная да се откажа или да почна да се държа хладно да не я търся да спра да съм толкова добър за да се получат нещата не зная! Дайте съвет. Долу горе това е историята не съм я разказал в най-добрия и пълен вариант но в общи линии!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 1 месец
hash: 3ed8982f76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей, авторе!
От поста ти разбирам няколко неща. Първо, че ти наистина си добър мъж (имай смелост да се наречеш така), мислиш добре и след време нещата да се обърнат и да се развиеш в професионален план.
Обаче това което казваш за тази жена не ми хареса. Наистина е несправедлива спрямо теб за самостоятелността, а тя самата я няма никаква и в допълнение е една объркана женица!
На 30 години да има такова мислене не говори нищо добро за нея. Че то и е време за деца, представи си я като майка...
Разбирам, че си я харесал но за твое добро се отдръпни лека по лека и спри да я търсиш. Щом ти е наговорила всички тези неща, значи настина не е влюбена в теб и няма и да стане скоро.
Човек, който харесва не говори така, има те за приятел, но с това държание не виждам как ще стане на повече.
За моя скромен опит съм разбрала, че хубавите връзки се градят от приятелството, вие сте избързали и ето го резултата.
Надявам се да съм помогнала!
ж 19

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 737bc893d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Понякога, знаеш ли, и най-красивият и най-свестният и добър мъж да срещнем, просто сърцето НЕ иска.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: 9fe258bc03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жената иска да има до себе си хем готино лъвче, хем стабилен мъж, разполагащ със средства, които му дават самостоятелност. И се разкъсва между тръпката и биологичния й часовник който тиктака дори тя да не го осъзнава, подсъзнателно си търси мъж, който да я издържа и да й направи бебе.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker