Постоянно е зает. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121357)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14382)
 Тинейджърски (21905)
 Семейство (6480)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18568)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Постоянно е зает.
преди: 9 години, 29 дни, прочетена 3597 пъти
Здравейте.
Просто искам да споделя историята си не е кой знае колко проблемна и важна, но на мен явно ми пречи по някакъв начин, пък и е възможно аз да не мисля правилно, затова споделям, за да получа и някакво мнение. Така приятеля ми все е зает все работи и не стига че до 5 работи ами и винаги си намира работа и след това. И то такава от която не изкарва пари, а просто му харесва. Искам да го подкрепям и да съм до него, но не винаги се получава, просто това нещо мен ме дразни многооо. Не стига че в момента не сме в много добро финансово състояние и нямаме мн развлечения в ежедневието си ами и сега трябва да се боря с работата му, за да се видим... е до кога? ! Говорих с него нищо не става все много съм мрънкала.. много ли искам наистина? ! Аз ли бъркам? ! Просто понякога се чувствам супер зле сякъш няма време за мен, за нас и не го осъзнава.
Как се справяте вие с това? ! Приемам всякакви коментари и критики възможно е аз просто да съм с друго мислене...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 28 дни
hash: 475c4ccf02
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Охх и аз кажи речи съм така... прибира се в 8 и 30, докато се навечеряме става 21ч. После детето да изкъпя, себе си, той да се изкъпе и станало време за лягане. На всичкото отгоре и в събота бачка, а ако има повече работа и в неделя, мамка му! И понеже ни е малко детето, не спим заедно всеки ден, за да се наспива за работа. Понякога го бъзикам с "ние с теб май май сме съквартиранти", особено ако се случи да закъснее и даже да не вечеряме заедно...
Определете си 1-2 дена в седмицата, в които той ще бъде само с теб след работа, напимер

 
  ...
преди: 9 години, 28 дни
hash: 353fc80f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом върши нещо което му харесва, дори след работа да е, нека го прави. Ти трябва да го подкрепяш и така ще се разбирате повече, защото си представи, че утре ти намериш някое хоби, което те кара да се чувстваш добре, няма ли да е хубаво и той да приеме твоите идеи за нещо нормално. Един ценен мъж, винаги ще намери време за тебе, когато усети, че си струва да го прекарва с теб.
Жена 28г.

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: ab6b5610c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И аз бях така с бившия ми приятел, само мрънкане от моя страна, а той пък се отдалечаваше още повече и продължаваше да си бачка още повече и в неговия случай работеше до 6 и после си работеше негови си работи, които му доставяха удоволствие и аз все се дразнх, нали съм ученичка и бързо си научавам уроците и очаквам с мен да се съобразява винаги, ама един ден се замислих, че той от 9 до 6 е на работа, после на другата работа и може би иска малко уединение и да прави нещо, което да му харесва, още помня как веднъж го чаках във тях час и половина, защото трябваше да взима някакъв мотор от близък град и имаше проблеми и като се прибра ме гледаше едно такова гузно и очакваше да му се нахвърля със сатъра, но аз му се усмихнах, гушнах го и му казах, че много ми е липсвал едвам съм го дочакала от нетърпение, е казвам ти такава радост и удовлетворение на лицето му от много време не бях виждала и тогава разбрах, че от мрънкане няма смисъл, излишно тровене на нерви, иначе ние се справяхме като аз учих до към 7-8 вечерта, той работеше до 6, после със " играчките си " до към 8-9, аз се качвах към тях със автобуса към 9 най -късно и той ме караше към нас към 12, натоварен беше графика, ама се преживяваше, но пък с нетърпение чаках Събота и Неделя... ех, замечтах се направо по стари работи... трябва да си търпелива и добра и мъжете ще ти го върнат стократно, естествено без да преминаваш границите, според мен са глупости, че ако си добра и търпелива мъжете ще те " разпънат на кръст"(говорим за мъже, не за идиоти, хванати от гората, ако търпиш такъв, проблема вече е в избора ти ), една мъдра и уважаваща себе си жена знае как да предразположи мъжа и да го накара да направи това, което тя иска, по собствено желание :) Успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 27 дни
hash: 8498b9ec09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Момичета, и вие ако знаете какво искате... Ами ще работи, разбира се, как няма да работи! Без работа нищо не става. Вместо, авторке, да се радваш, че мъжът до теб е амбициозен, има цели, има интереси, ти хленчиш. А ако се търкаляше по цял ден на дивана? По-доволна ли щеше да бъдеш? На моя съпруг за всичко друго може да му се скарам или да направя забележка, но никога за времето, което прекарва в работа. Миналото лято на морето се затвори в хотелската стая и две седмици работи по 12 часа всеки ден. Само вечер излизахме заедно да вечеряме някъде. По цял ден бях сама на плажа, но "гък" не казах. Защото той не го беше планирал така, просто се случи проблем по един от проектите, които движеше, и алтернативата беше да си останем в София. Човекът беше намерил някакъв компромисен вариант - хем да сме на море, хем да си свърши работата. А после премията от въпросния проект ни плати почивките за пет години напред. Ама не става без работа.

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 7bb55acf8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бъркаш да. Човекът работи, труди се, полага усилия, върши нещо. Ти хленчиш за внимание като малко егоистично дете. Не искам да те обиждам казвам ти как изглежда отстрани, поне съм честна.

 
  ...


...
преди: 9 години, 26 дни
hash: 12ff6c9952
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз искам само да кажа, че ако обичаш някого, винаги ще намираш някакво време за него и няма да допуснеш да се превърнете в съквартиранти, или било то да станете чужди. И второ: едно е да си затрупан от работа не по своя воля, а съвсем друго е да тръгнеш сам да се чудиш как да си запълваш свободното време освен това....при положение, че знаеш, че си с половинка. Не е коректно да се погубва дадена връзка така. На авторката не й е лесно, чувства се пренебрегната и непълноценна. Кои сте вие, че да я съдите за това?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 26 дни
hash: 63e9ee799c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   В момента съм в ситуация като твоята, тоест бях до скоро моят приятел също работи до 5 и след това работи работа за удоволствие и не се виждахме често ставеше късно, беше изморен отглагахме го за следващия ден и аз така като теб мрънках и накрая ми писна спрях да го карам да се виждаме, започнах да го подкрепям, разбирах го, но просто си имах желание да се видиме нищо, че не му казвах и така той сам започна да се освобождава за да се видим дори да работи до късно пак излизаме за това съветвам те да спреш да му мрънкаш, започни да го подкрепяш и мисля, че може и при теб да се обърнат нещата както при мен, ако ли не се получи зарежи го и си намери мъж, който ще има време за теб!! дано съм ти помогнала :)

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: f8f203fd86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря на всички за коментарите, мисля да послушам съвета, който някой от вас ми дадоха и ще спра да мрънкам да видим дали нещо ще се промени.
Авторката :-)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker