Възможно ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Възможно ли е?
преди: 9 години, 20 дни, прочетена 1511 пъти
Здравейте. Пиша ви, защото има един въпрос, на който не мога да намеря отговора. Преди година се запознах с едно момче, с година по-голям от мен. От този ден започнахме да си пишем всеки ден, в продължение на 4-5 месеца. Излизахме на няколко пъти. След време ми предложи. Съгласих се. Всичко беше прекрасно. Държеше се невероятно с мен. Излизахме постоянно, пишехме си. Рядко излизах с моите приятели, а той с неговите. Купуваше ми много подаръци, дори да не исках. Рядко се карахме. Винаги ме подкрепяше. Ходехме на много екскурзии заедно. Постоянно ми казваше колко много ме обича и по държанието му разбирах, че е така. Родителите ни знаеха за нас и нямаха нищо против да се виждаме. Всичко беше невероятно, докато един ден.. не можах да го позная. Той се държеше с мен повече от ужасно. Питах го какво е станало, обидила ли съм го с нещо, каква е причината, а той казваше, че няма такава. Молих го да ми даде още един шанс, защото знаех, че има нещо, което не иска да ми каже. Опитах се да говоря много пъти с него, но уви, той ми каза, че не иска да ме вижда, мрази ме. Буквално на единия ден ме обичаше, а на другия ме мразеше. Бил си такъв, така ми каза. Плачех постоянно, дори и пред него, но му беше все едно. Чувствах се ужасно. Ходехме повече от половин година. През цялото това време не погледнах друго момче, но явно това не е била причината.
След ден-два очакваше да му пиша, но не го направих. Той реши да започне с разговора "това е фейсбука на момичето, което харесвам". Нещо в мен умря. За това момиче знаех, че са били приятели преди 5 години. От както започна нашата връзка, той я блокира, защото тя му пишеше, а аз ревнувах много. Няколко дни преди това той я отблокира. Не знам как са се случили нещата. Просто не знам. Той ми каза, че е такъв. Единия ден обичал, на другия мразел.
Та въпросът ми е. Възможно ли е да има такъв човек, който за ден да те забрави, да забрави всичко, което някога сте преживяли, като те убеждава, че няма никаква причина?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 19 дни
hash: 1ce00ea141
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Възможно е..преди 2 години бившият ми годеник така ме заряза,тръгна с друга и се ожениха след три месеца.Има причина,оставил те е заради нея..понякога има намесен и трети човек!Това че тя му е писала постоянно,това е било съмнителното..имало е нещо неизяснено между тях.

 
  ...
преди: 9 години, 18 дни
hash: a154496acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Явно му е писнало от теб и иска малко развлечение. Така че го остави, и ти направи като него, не да го чакаш да дойде да преспи една вечер при теб и пак да си замине. И то това са пълни глупости че един път обичал а друг път мразел. Прави го с цел за да те задържи, като не се получи след време оттатъка, да може да се върне при теб.

 
  ...
преди: 9 години, 18 дни
hash: 1ce00ea141
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Виж сега момиче, той не си струва! Той не е мъж а отрепка, не си хаби нервите да мислиш за него! Може би е такъв човек който няма уважение към нищо освен собственият си гъз! Какво по гадно от това да се държиш по този начин със някой с който сте имали връзка. Не е искал да сте заедно повече ами никoй не го е карал насила но трябвало да покаже някакво по добро отношение. Аз такива като него ги отписвам веднага и изобщо не ги поглеждам. После може да дойде да ми се моли ама.. такива при мене не минават и ти трябва да направиш същото, дръж се на полужение мила!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 17 дни
hash: 5dcb10e1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно е възможно - една приятелка имаше приятел на 23, тя е на 17, уж интелигентно момче, но пак след 6 месеца - блокира я изведнъж от фейсбук, не й вдигаше телефона, накрая от друг телефон се обадиха с едно момиче, той й каза буквално "не ми се занимава, не мога да поема отговорност".. тя не поглеждаше друго момче, говореха си често по телефона /всеки ден/, че бяха от различни градове /на час и половина път/, бяха се виждали няколко пъти, не бяха спали заедно дори, за да кажеш, че целта му е била да я вкара в леглото.. Ей, така, изведнъж.. но истината се разбра, имало е друго момиче.. ето така, отначало се е опитвал да я игнорира /те са имали много дълбоки отношения преди/, но ето, че все пак заряза приятелката ми заради нея, сега пак са заедно, даже разбрахме, че я е лъгал през цялото време, през цялото време е поддържал контакт с оная. Най-вероятно е бил наранен от нея и приятелката ми е била като отдушник.. А уж всичко беше идеално.. Така че, има всякакви, не знаеш какво и от къде да го очакваш.. каквото и да става, не се връщай при него обаче, пак ще те използва. Стой далеч.

 
  ...
преди: 9 години, 16 дни
hash: 40ced077f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И на мен ми се е случвало, много е кофти. :(
С един бивш, бяхме на приливи и отливи, но в последно време всичко си беше нормално. Но... както една вечер бяхме излезли, забавлявахме се, на другия ден се прави, че не ме познава, не ми вдигаше телефона.... Накрая като вдигна, каза че повече не иска да се занимава с мен, да не го търся и т. н.
Не разбрах защо, дали е имал друга или не.... той си знае.
После след няколко години ме потърси, ама за к'во ми е и го отразях, ама с голям кеф.
Не се сдухвай... любов, любов... не е бил той, който трябва да бъде...
Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker