Объркана съм :(( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм :((
преди: 9 години, 1 ден, прочетена 1517 пъти
Здравейте на всички. Наистина съм много объркана, имам нужда от човек, който не ме познава и е готов да изслуша моята история без да заема нечия страна и да осъжда някого. Затова бих се радвала ако някой, който прочете историята ми пожелае да се свърже с мен, просто за да ме изслуша.
Сега съм на 19 и имам сериозна връзка от около 9-10 месеца с момче на 23. Ще започна от предисторията...
На 16 тръгнах с момче, с което дълго време бяхме страхотни приятели, имахме една изпълнена с емоции и чувства връзка, но не мога да скрия, че още когато се запознах с него той имаше чувства към едно момиче, което както той се изразява "винаги ще ми остане тръпка", тя е от онези момичета, които не знаят дали искат дадено момче или не. За него тя е блян, който той няма, а иска да има, един вид неговата фикс идея ако ме разбирате правилно. Връзката ни вървеше наистина супер до първата една година, след това той изведнъж реши, че иска да е с въпросното момиче, прекарахме 3 месеца в караници, моления и обещания дали ще сме заедно, сега като се върна назад то си беше цял един кошмар. В крайна сметка останахме заедно, докато след 5 месеца въпросното момиче отново се появи на хоризонта, този път с твърдението, че иска да опита с моето момче. Аз сравнително мъжката приех нещата, казах му, че искам той да е щастлив, независимо с кого е и, че ако тя е неговото щастие, не желая да съм пречката за това щастие. Имах няколко близки приятели, които бяха до мен, подкрепяха ме и ми даваха сили. Случи се така, че момче, с което си общувах 3 години по интернет и ми беше много близък приятел, предложи да се видим, защото знаеше всичко, което се случваше с мен. Излязохме 2 пъти, а на 3тото излизане се целунахме и чувствата просто се появиха. Но с тях и гаджето, което ме остави, защото неговата тръпка се оказа с гадже, което няма намерение да остави и не го иска. Последва месец, в който не бях с нито единия, всеки искаше да е с мен, а аз бях напълно объркана и незнаеща какво да направи. След дълги избори, накрая реших да се събера с гаджето си, като прекарах 2 месеца, в които всеки ден плачех за приятеля ми, който оставих съвсем сам и нараних много. Пред хората бях усмихната и щастлива, но в действителност бях ужасно тъжна. Един ден той ме потърси, заради наводненията, които се случиха. Започнахме да си пишем и не спряхме, докато една вечер не се съгласих да се видим. След тази вечер последва и втора, и трета... Излизахме на разходки под звездите, само за да си говорим, но бяхме като пристрастени. Накрая гаджето ми разбра, вдигна скандал, но после ми се извиняваше и искаше да е с мен. Отново последва месец изпълнен с лъжи, излизания ту с единия, ту с другия. В крайна сметка избрах да бъда с момчето, което оставих пролетта. Всичко беше приказка, но ме преследват мисли за бившия ми и въпроса дали избора ми е правилен.
Разказаната история е много повърхностна, целта ми е просто да намеря човек, който би искал да ме изслуша. Благодаря на всички отзовали се!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7361381300
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   аз наистина не разбрах кой кой е...
деца...
ще порастнете и всичко такова минало ще си ви се стори смешно. дотогава просто не драматизирай толкова

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 1189d326ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, с първият си знaеш, че доверие не можеш дa му имaш. A повярвaй ми, достa по- голямa съм от теб, нямa ли доверие- нямa връзкa. Не билa специaлнa зa него преди, нямa дa бъдеш и сегa. Щесе появи някой ден пaк бивлaтa или другa и той оaк ще реши, че искa дa пробвa. Просто ти си му сигурният пристaн, към който се връщa в промеждутъците.
Колкото до вторият... щом имaш съмнения, виж, не мисля, че проблемът ти е дaли дa се върнеш при бившият, по- скоро ме съмнявa, че търсиш повод дa приключиш с него. Може би сaмa още не си го признaвaш, но ти си постъпилa с него, кaкто бившият с теб. Приключвaй вече с този кръг, който не води до нищо ново и рaзлично. Прaвиш едни и същи грешки, по един и същи нaчин.
Приключи си " мъжкaтa " с приятелят ти, отрежи кaтегорично бившият и обърни внимaние нa СЕБЕ СИ. Нaслaди се нa млaдосттa си, тепървa имaш себе си дa откривaш, ти се губиш в тези двaмaтa. Кaто че имaш нуждa някой дa е около теб непременно, не, че ти е ок с човекa, просто дa имa присъствие някaкво.
Съветът ми в резюме е- скъсaй и с двaмaтa! Открий първо коя си, кaкво искaш, очaквaш, ти хaресвa, кaкво предлaгaш в еднa връзкa... звучи кaто нa пaзaрa, но... , aми тaкa си е в животa.
Нaй- вaжното е дa си щaстливa, a не си, нито с единият, нито с другият!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: bd60b5d521
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Разказаната история е много повърхностна, целта ми е просто да намеря човек, който би искал да ме изслуша. Благодаря на всички отзовали се! " - къде ще бъде кастинга, бих желал да те изслушам. Нали затова е този сайт за споделяне, нали чрез четенето на историята ти, ние те "изслушваме", нали това ти е целта, или искаш пред зрители да го направиш?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 0a58e857ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   правилна постъпка, ако на мен някой ми каже искам да си пробвам късмета с някой друг, га, директно го изтривам от съзнанието си, за протокола мъж съм

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker