Влюбена в женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121569)
 Любов и изневяра (29810)
 Секс и интимност (14410)
 Тинейджърски (21918)
 Семейство (6489)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4715)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1660)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1741)
 Други (18623)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбена в женен мъж
преди: 9 години, 14 дни, прочетена 4133 пъти
Историята ми е банална и позната до болка. Но имам нужда от вашите съвети и мнения.
Студентка съм. Имам амбиции да постигна сериозни професионални успехи. За целта се отдадох на учене и личният ми живот остана на заден план. Не ми липсват обожатели, каквито всяко младо момиче има. Но сред всички тях се открои той - с близо 20 години по-голям, харизматичен и красив мъж. По начало неангажиращи отношения не ме притесняват за момента, но с времето чувствата от моя страна се задълбочиха.
С него си споделяхме различни неща от ежедневието, планове и желания. Секс не сме правили, защото срещите бяха малко. Всъщност основната причина е, че аз не исках веднага да се хвърля в леглото му, а той не ме е заставял да правим секс на всяка цена.
Преди няколко седмици ми сподели, че има проблеми с жена си и ме предупреди, че ще си изтрие профилите от социалните мрежи, а с мен ще си пише чрез интернет приложенията. Писахме си още няколко пъти, но се отчуждихме. Защото напоследък аз се държах обсебващо и неадекватно. Реших, че най-правилно е известно време всеки да обмисли какво иска за тези отношения и как да постъпи.
Непрекъснато мисля за него и искам да преживеем всичко, което не успяхме да направим до този момент. Но същевременно съм и много объркана и наранена. От един град сме и цяло лято ще го виждам. Не знам как да постъпя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 14 дни
hash: 19ea34713c
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Като жена минала през такава връзка те съветвам да не започваш! Дистанцирай се от мъжа преди да си нагазила яко в лайната. Както и да го въртиш, ти ще си накрая страдащата страна. Дори да се разведе, теб ще винят за проваления му брак, а преди това ще живееш в сянка и самотно. Ще загубиш много години в нещастен живот на любовница дори той да се разведе. Никой тези години няма как да ти ги върне, а после ще минеш през Ада по време на развода и след това. Ако пък има малки деца драмата ще е пълна.
Не почвай изобщо!
И още - този човек доста го е страх от Благоверната щом е взел такива мерки. Той в крайна сметка си пази брака. Тъй като с теб реално е нямало връзка, предполагам, че е имал други любовници, за които тя е разбрала и с надежда да осмири мъжлето си го е накарала да изтърка профили и глупости. Остави ги да си играят на брак и не се навирай между шамарите. Най-лошото в ролята на третия ъгтл в триъгълника е, че нищо не зависи от теб. Ще стоиш, ще чакаш като кукувица, докато хората около теб водят нормални връзки с нормални мъже, правят семейства, ходят на почивки, на вечери и празнуват празници заедно... Ти ще си завършиш, ще правиш кариера, но винаги ще си сама, а да не забравяме, че и жененият си има някого до себе си - той ще си ходи на моренце с деца и жена, ще си празнува празниците с нея и всичко хубаво ще е за нея, докато ти ще задоволяваш нуждата му от любов и секс и ще си стоиш сама, а най-лошото е, че няма да вижаш бъдеще с него. Самото влюбване също няма да изчезне с годините, защото ще се виждате рядко. Ще имаш с две думи една тежест на крака, тежестта на обвързаната жена, но няма да имаш нищо в замяна, освен няколко откраднати мигове заедно.
Рискуваш всичко - не само психическото си здраве, но и загуба на социален статус и име. Родителите ти, приятелите ти, дори преподаватели и работодатели ще се чувстват засрамени от теб.

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 080064ddf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Послушай номер 1, права е за всичко! По-добре се понареви сега, отколкото после да си блъскаш главата в стената и да се питаш къде ти е бил акъла! Успех!

Аннабел

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: faba2d7059
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Номер 1 ти го е казала много точно. И аз съм имала връзка с женен мъж 27 години по голям от мен. Да ме пита човек за какво ми е бил. За секс се ползвахме известно време и аз се отказах. За какво ти е тоя чичко се питах един ден и го зарязах преди да се осети какво става. Не се захващай. че да не вземе да те омъкне жена му.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 14 дни
hash: 1e17250577
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не се занимавай! Ще намериш правилният човек за теб.

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: d30e57451b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   И аз като някой, минал през това, мога да ти кажа, че не си струва.
Той вече е разведен, свободен и постоянно ме търси, защото бил осъзнал какво е загубил, но аз вече не го искам.
Някога изпитвах силна любов към него и успях да се радвам на онова, което получих от тази връзка. Не от него, а като урок за живота.
И така три години след последната ни среща, мога да кажа с ръка на сърцето, че го обичам като някой, когото съм познавала, като спомен за нещо преживяно, но реално си давам сметка, че не мога дори да му съчувствам. А да го съжалявам - не си струва.
Понякога случайно разбирам някакви неща за него и ги слушам с вътрешната убеденост, че сега живея своя живот.

Ще бъда откровена - има хубави страни, но подобна връзка е свързана с много драма и ще го разбереш, когато за първи път се свлечеш на пода след поредното му тръгване и ревеш като идиот. Това не го пожелавам на никого - само който се е свличал така знае колко много е била болката, унижението, мисълта, че си жалка в собствените ти очи. И на всичкото отгоре след седмица, когато пак намери време за теб няма и помен от ревящия на пода идиот, защото като любовница, ти си длъжна да си вечно приветлива, усмихната, даваща... иначе ще те зареже. Той не търси драми - има си от тях - вкъщи, децата, работата.
Ти си лекарство. Удобното бягство на един страхливец, който живее в лъжа. Не, теб не те лъже - няма нужда, той в един прекрасен момент ти казва, че няма да си развали семейството. А ти си длъжна да приемеш тази новина, защото знаеш къде си се навряла.

Работиш, усъвършенстваш се, гледаш да се развиваш, за да не мислиш. Това от една страна е положително, но когато стане нещо хубаво и искаш да му се обадиш и да му се похвалиш - поглеждаш часовника. Петият път, когато посегнеш към телефона, поглеждайки първо часовника, разбираш, че ти си на работно време.
Не и след 17. И се мразиш за това, но вече си нагазила с двата крайа и просто се пускаш по течението, примирена с някакви правила, които душата ти отрича.
Любовницата НЕ звъни и не търси. Тя НЕ боледува, винаги й се прави секс, винаги й се говори. Тя няма право да мрънка, да се запуска или да бъде изморена. Тя вечно дава без да получава нищо друго, освен секс и то бърз.

Не започвай или ако можеш го употреби за веднъж, за да мирясаш. Забрани си обаче да се влюбваш, защото ще те боли...
а пет години по-късно, или десет ще разбереш, че тази болка просто не си е струвала.

Успех

 
  ...


...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 87c923aa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Аз искам само да ти задам въпроса - ако някой ден мъжа ти реши да ти изневерява със около 20 години по-млада от теб, как би се почувствала?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 14 дни
hash: 19ea34713c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   н 6, пак драми, пак отчаяни съпруги. Тук темата не е за това, с колко по-млади жени ти изневерява мъжът ти. Ако толкова те е страх от младите жени - омъжи се за с 20 г. по-стар от теб мъж и готово - няма начин да тръгне с жена с 20 г. по-млада от теб без риск да стане педофил или за смях (не ти знам годините).
Стегни се и ако няма какво да кажеш по темата, МЛЪКНИ

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: a97418f260
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Дано има повече съвременни момичета като теб!
Женен мъж, 38

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: b3a37314e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм авторката и искам да благодаря на всички, които коментираха! Аз вече съм хлътнала до уши. Стомахът ми се обръща, когато го видя, а когато няма време за мен, ми докривява и когато плача, толкова силно боли, че сякаш някой реже сърцето ми с нож. Иска ми се да бях от онези момичета, които се интересуват от пари и коли и преминават към следващия без никакви чувства. Иска ми се да бях една от онези бездушни кукли, които не могат да обичат. Децата му са големи. Дори едното момиче ми е връстничка и намираме общи теми. Много възпитано и добро момиче е и щеше да е прекрасно нашето познанство, ако не носех в сърцето си тайната, че съм влюбена в баща й... Специално на номер 6 искам да отговоря, че няма да ми е много приятно, ако мъжът ми ме зареже заради 20 години по-млада, но никой не е застрахова. А и от моята настояща позиция също не съм в розово положение.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 14 дни
hash: 19ea34713c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, стига драми. Сега ти се било късало сърцето - ами представяш си действително да му станеш любовница! Този значи за толкова години не се е развел, нито ще си му първата, нито ще си му последната. Особено мъжете над 50 г. имат и сключен брак, т.е. имат и да делят имущество с жена си. За теб той ще се раздели с половината си къща и имущество, с колата и така нататък? Това, което е градил в половината си живот ще го даде, за да е с теб? Отделно дори големите деца създават проблеми. Нямаш бъдеще, но най-гадното на любовницата е, че нямаш и настояще. Ще се виждате за 1 час секс седмично и дори ще почне да ти пише и да ти се обажда по-рядко, за да си пази брака
Минала съм през това (н1 съм) и ти гарантирам, че е АДЪТ.

 
  ...

...
преди: 9 години, 14 дни
hash: bad973a23f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Брейй, има напредък, жените изведнъж помъдряха. Я поразровете стари подобни теми, вижте там какви съвети си даваха. Тогава изневярата я смятаха за нещо нормално, живота си бил личен и трябвало да се изживее както намират за добре, сега направо ме изненадват. Очаквах да последват съвети, щом душата ти го иска, възползвай се, но този път все мъдри съвети. Вероятно защото мъжа е семеен, а жената е свободната. Ако беше обратното, щяха да се леят старите съвети, щяха да започнат оправдателните оценки. Големи лицемери са жените, щом е в тяхна изгода и дявола става светец, но ако е в техен ущърб и светеца не е долюбван.

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 87c923aa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 7, аз съм номер 6 - не ме е страх от младите жени "мила". Аз самата съм на 19, вярваш или не. Но се поставям на мястото на жената. Въпроса е малко ли свободни мъже останаха, че толкова много жени обичат да се натискат на женени мъже. Но авторке, аз въобще не те обвинявам за това, не ме разбирай погрешно. Виновната не си ти, а точно той (човека способен да изневери, независимо дали е мъж или жена). Като толкова много има проблеми със жена си, просто да се раздели с нея, и тогава си бъдете заедно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 14 дни
hash: cd5be2782d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ще се състариш от драми.
Един ден ще се погледнеш и ще плачеш за себе си, а не за този, по когото сега гаснеш.

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 383421ccf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Според мен жени, които си падат по женени мъже имат няколко проблема. 1- Харесват този мъж, защото е създал вече семейство и в очите им изглежда сигурен и отговорен, тоест ако се разведе и бъде с тях и те ще получат семеен уют и деца, докато някой свободен не го знаеш дали изобщо може да поддържа семейство. 2- Тръпката от това да зареже деца и семейство, за да бъде с теб. Един вид сама се вдигаш в собствените си очи, щом жена с която е толкова време и има деца от нея, я зарязва заради мен значи съм нещо велико3-Тръпката от това че правиш нещо нередно, колкото е по нередно толкова по-голяма тръпка, и затова тези жени така хлътват с пеперудите в стомаха. Ако вземете същия мъж само че стар ерген, едва ли би предизвикал тези тръпки, по-скоро би предизвикал критики. А мъжете просто си разпускат с любовницата, ползват я за забавление от семейните задължения, но тя си мисли, че той е луд по нея. Никой не съдя, защото знам че всичко се връща и всеки сам си отговаря за последствията. Но лично аз не мога да си обясня с друго, да си млада и да имаш възможността да си с мъже свободни, които ще ти обръщат внимание само на теб, ще си излизате и няма да има нужда да се криете, ти да предпочетеш женен. И на мен няколко женени, единия доста заможен са ми предлагали, но лично аз нямам тези потребности и не бих се вкарала в такива драми.

 
  ...
преди: 9 години, 13 дни
hash: decca303bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Разбирам те много добре. Аз самата съм влюбена до лудост в мъж, с когото имам 26 години разлика в негова полза. Тази класа, този стил, харизма, интелект, които има той... ами просто на младите мъже им липсват! В началото мислех, че е женен, защото познавам съпругата му и тя се представя с неговата фамилия. С какво облекчение разбрах, че всъщност били разведени от години! Наистина са разведени, не "разделени" и това не го разбрах от него. Както и да е. Аз не мога да бъда с него защото съм омъжена и защото сме в служебни отношения. Просто знам колко непоносимо привлекателен може да бъде такъв мъж. Освен това има и друго - това чувство ти дава драма, тръпка, красота... Това не е делничната любов на другите, които се запознават по кафета, университетски банки, общежития и после излизат по същите кафета и си пращат лигави емотикончета във фейсбук. Сега ти си трагична личност, имаш сложна любов, ти си жертвоготовна, твоето чувство е "по-красиво". Тук също те разбирам, защото копнежът към "недостижимото" е заложен и у мен. За себе си съм решила, че ако имам възможност веднъж да правя секс с този мъж, без никой да разбере, ще го направя и ще "затворя" случая. Не казвам, че ще мога да го забравя толкова лесно, но за връзка между нас просто и дума не може да става. Не знам дали да дам същия съвет и на теб. Не съм сигурна, че ще имаш сили да се откажеш, ако веднъж започнеш. Има любов, която е най-добре да си остане в сърцето, да не се реализира. Предполагам, че ще възнегодуваш. Предполагам, не сигурна съм, че колкото повече ти даваме съвети да не го търсиш, да не започваш, да спреш навреме, толкова по-силно ти се иска да си с него въпреки всичко. Все пак, надявам се, за твое добро да повярваш на любовниците, които са ти писали по-горе и да не си причиняваш тези страдания, които те са изпитали, защото щом този мъж не се е развел досега, значи няма да го направи и тепърва. Пожелавам ти сила - ще ти трябва.

Alpha, 25 г.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 13 дни
hash: f1c97775a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   №5, адмирации за коментара - интелигентен, реалистичен до болка и най-важното на жена, научила един урок. Браво!

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: 87f0c5991c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   н5, доста жалко, моя приятел пък се разведе за 3 месеца. моят съвет е да се изясниш първо дали смята да се развежда, възможно е връзката му наистина да е изчерпана. а н 16 е отчаяна съпруга или такава, която се страхува да не й изневерят. и н 14, не съм се чувствала добре, че се е развел, всъщност се разведоха защото връзката им беше изчерпана. съжалявам за тези които са позовлили да са на повикване, но това не е нормалния ред.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: f33bd7c094
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Н 17, не беше ли бивш :))). Ти си оновa, дето нaвсякъде изсипвa бесовете си, нaли? Симпaтяго, зa дa се откaзвaт толковa бързо и дa прилaгaт номерa нa Худини, ( мaгическо измъквaне) знaчи сaмо, че не си струвa човек дa остaвa по- дълго около теб.
Хaхaх, знaaм, сегa и мен ще нaредиш, че съм " отчaянa съпругa " :)))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 дни
hash: 87f0c5991c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   18, пий си хапчетата, защо не си ли? май скоро не си посещавала психиатъра? ти си онова дето не е в ред психически! много си объркана....

 
  ...
преди: 9 години, 8 дни
hash: ff725133a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторке, послушай номер 1 и спри! Една приятелка е в същото положение и вече 4- та година се залъгва, че ще го разведе. Виждам я, че вече се побърква буквално и честно казано ме е жал за нея. Това са такива изтощителни емоции и не знам защо сами си го причиняват хората.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 65527e6e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Прави секс с него и всичко ще се подреди

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87f0c5991c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   18 нещо не е в ред... май около нея не си струва да се остава.... горката.... 21 e мъж, най вероятно изневеряващ..

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a97418f260
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Възможно е 21 да е мъж и е много вероятно да изневеряват с него..

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: afcba14d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   За мене това са лапешки работи... Само една жена, която няма себеуважение и достойнство, може да се забърка в такова нещо. Номер 1 и номер 14 са схванали идеално идеята. Престанете да се тръшкате и ровите в браковете на женените мъже, респективно в тези на обвързаните хора! Научете се, че една връзка се състои от двама, няма място за трети натрапник! Ако на мъжа му е толкова акъла да си търси развлечения извън дома, проблемът му си е лично негов! не му ставайте стръв, с която да се лигави. "Ама той класа има, ама той джентълмен, ама не знам си какво"... джентълмените и мъжествените индивиди не са се свършили, спрете вмешателствата! На такива като вас ви трябва един дето само да ви изневерява, за да ви дойде акъла... Морално деградирали женоря.

Габи

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: fb803c7e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Габи, влюбвала ли си се някога? Омъжена ли си? Девствена ли си?

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87f0c5991c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   "Вмешателството " e симптом на 1 изчерпана връзка.... габи май е "лапе", или женичка, на която й изневеряват.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87f0c5991c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   24, изневеряват ли ти?

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: afcba14d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   28 - не съм девствена, влюбвала съм се, за омъжването - има още някакво време ;) Не ми трябва да съм минала през това, за да имам правото да говоря. Най-малко защото никога не бих го допуснала. Защо винаги трябва да се оправдава човек с мантри като ''сърцето не слуша правила и норми", "любовта е сляпа" и т. н... Човек ако има разум, ще си слуша разума - особено като знае, че отсрещният не е свободна птица. Какво като сте хлътнали? Не сте животни с примитивно поведение, можете да си контролирате действията. Като знаете, че не е правилно, отстъпете! Стига забранени плодове, стига тинтири минтири. Както казах, ако се уважаваш и оценяш на висота, ще се впускаш в безопасни отношения с необвързани хора. Наистина ли искате след време да развалите дадени семейства заради "сляпата си любов"? Или ще кажете "еми то това не е било умишлено" и бла бла. Ами ако някой ден някоя дойде и ви съсипе по същия начин семейството/връзката???? Човек може да няма пълна власт над емоциите си, но над действията определено има. ДЕЙСТВИЯТА са тези, които определят човека. И ако въпреки това някой ден разбера, че някаква иска да ми разбие връзката (знаейки, че приятелят ми е с мен), ще я съсипя и ще й очерня живота. Само това остава, не стига че България е с провалено управление и винаги начело на негативни икономически класации, ами и някакви пошли типове да допринесат за "идеалното" съсловие, от което сме съставени.

Габи

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b47931cf6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   според мен хора, които не могат да създадат собствена стабилна връзка или семейство и си търсят женени любовници, са дълбоко комплексирани личности, най-вероятно грозновати и нищо кой-знае какво в реалния живот. Придават си важност и самочувствие, като някой женен с деца ги чука. Същото е и при мъжете. За мен това са объркани личности. Плюйте колкото щете, но дори статистиката подкрепя мнението ми. Аз лично никога не бих се занимавал с женена, да им разделям семейството и децата за да ме използва, като вибратор. Не мерси.

М25

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ef24f7bd24
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Аз не разбирам, кой в какво се бърка. Женени, неженени няма вече такива определения.. защото както днес си се оженил, така утре може да се разведеш.. ама това е истината, хората вече правят каквото си искат!

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 87f0c5991c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   32 e още в детската възраст.. има хора със собствена "стабилна връзка ", които изневеряват. май ти си комплексиран и грозноват, и нищо.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a97418f260
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Габи, отпусни се, пий едно и се ч*укай диво. Вярвам в доброто! Вярвам, че всеки може да се промени за добро! Направи го! Моля те. Никой мъж не заслужава това, което би му причинила с това виждане за живота...
Габи, можеш!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: afcba14d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   35, не си губи времето. Заради това ТВОЕТО виждане за живота, сме на тоя хал и се отвращавам. Не се пиша за светица, но определено имам нужния морал, за да съм над нещата и глупостите. Именно заради това и не можете да дадете адекватно обяснение за действията си. Просто нападате, или ръсите небивалици не по темата, както ти направи в поста си. Не че са нужни обяснения, мога да си представя какво ще кажат "грешниците" в своя защита.

Габи

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker