Не намирам изход - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не намирам изход
преди: 9 години, 13 дни, прочетена 1655 пъти
Здравейте! :) нова съм във форума и искам да споделя с вас моята история.. от 3 години съм заедно с едно момче и сме нямали никакви проблеми във връзката си, но родителите му са много странни и ни разделиха.. започнаха да му говорят много против мен и да го настройват а той иска да остане с мен (както и аз с него), но сме на такава възраст, че сме зависими от родителите си. Обвиниха ме, че аз му обърквам живота и го провалям а същност правя точно обратното.. помагах му в училище да завърши с добър успех и да си намери работа лесно и ето, че те провалиха всичко.. не зная защо се обвинявам, но ми е много тежко и не знам как да постъпя. Знам не е единственият, но толкова много време с него и така добре да ме познава просто точно в момента не ми се занимава с други.. не знам как да се справя, а трябва да се взема в ръце в най-скоро време

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 12 дни
hash: 1e37adbeb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Ами незнам до колко е добре един мъж да слуша родителите си, за такива неща, все пак живота е негов. Нека да избере кои да слуша-или теб и по-скоро неговите желания или техните...

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: a41c00d6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Автор:
Чуваме се още, пишем си и аз го искам както и той мен, но ако се случи така, че да се върна пак при него, а родителите му продължават да не ме искат евентуално ако впоследствие нещата между нас станат по-сериозни, а те отново се намесят какво ще правя? Моля за съвет как да се справя..? А в главата ми е само едно или да се нараня по някакъв начин или да се опитам да бъда силна?

 
  ...
преди: 9 години, 12 дни
hash: d321c93b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   да се нараниш??? и какво по-точно ще постигнеш с това?
а защо не те искат родителите му? щом сте зависими от родителите си, ще потърпите някоя и друга година докато станете самостоятелни, изнесете се от къщи и работите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 дни
hash: 8aa42afbf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   След като слуша родителите си в кого трябва и не трябва да се влюбва, ми мирише на мамино детенце. Такива цял живот тичат след фустата на маминка и татинка, за да стане тяхното. Родителите могат да дават съвети, но не и да се месят в любовния живот на децата си, освен ако не ги грози очевидна опасност. Проблемът е в твоето момче, не в родителите му. Ако истински те харесва, няма да се влияе от тях.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 5591bbb95a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Лично познавах такава двойка... родителите на момчето не искаха момичето... последва сватба като родителите на момичето нямаха нищо против момчето... заврян зет... пет години брак... роди им се син да е живо и здраво... развод и момчето се върна при родителите си. Не казвам, че и при вас ще е така просто споделям видяното и преживяното.

 
  ...


...
преди: 9 години, 10 дни
hash: a41c00d6b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Автор:
В момента мисля само за това.. виждаме се, държим се както преди и сме заедно, но не зная как ще се развият нещата нататък.. аз заминавам за друг град да работя.. той сподели, че са му намерили работа тук и след лятото евентуално да заживеем заедно и да няма кой да ни се меси. Преди 2 години ни бяха разделили по същият начин, но тогава той ги послуша и наистина не се виждаше, нито чуваше с мен, но сега е различно.. а и тогава намери шанс да им каже, че отново сме заедно и те ме приеха сега ми остава само надеждата да се случи отново това и повече да нямаме разправии.. Съвети?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker